کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در سال جدید به فکر ازدواج هستید؟
بله
نبودم،الان به فکرش افتادم (!)

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه.
ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار [تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg] بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.Cool

[تصویر: halghe.jpg]

نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی‏ » .

خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید

[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]

وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، وافی ، صبح صادق ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، help me ، soheyl68 ، sarallah ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، fafa* ، Aryha ، سیمرغ ، السا ، mahyamatin ، Farzaneh ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، MohammadSadra ، Mitsonary ، sadegh313 ، Hadith ، عبداللهی ، N2376DIR ، bagheri4 ، Tolou ، neyestan23 ، azade ، Banoo ، ساجد ، مجتبی110 ، رضوانه ، fiftynine ، mary20 ، حضرت عشق ، ضحی ، black ، mofa ، al-shia ، aaaaa ، اميرمهدي ، صهبا ، حسن عزتي ، Just God ، مرهم ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، محمد حسین ، bi-ehsaas ، fazel ، حفیظ ، mahdy30na ، Bamdaad ، آیلار ، NARJES ، مرضیه.م ، pure ، عشقم کربلا ، یا ابوالفضل ، گمنام313 ، پارمیس ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 26 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۸, ۱۹/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۰:۱۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #251
آواتار
یبار شوهر جان حالتونو بگیره، همچین رنجی نشونش میدید که بدبخت نفهمه چی شد اصلا .
این قصه ی حرف تا عمله.
ایده ال گرایی در تالار و مدینه فاضله تمام شدنی نیست.

زندگی تئوری بافی نیست.تو عمل حال همه گرفته میشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، رضوانه ، فانوس *7* ، مجید املشی ، fafa* ، عدالت
۰:۲۱, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #252
آواتار
بله قبول دارمBig Grin
خیلی سخته
خیییلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، حضرت عشق ، السا ، مجید املشی
۰:۳۵, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #253
آواتار
ولی من فکر می کنم شما یه اشتباهی می کنی و اون اینه :
ما در رنج آفریده شده ایم اما برای رنج کشیدن افریده نشدیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی
۱:۰۷, ۱۹/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۱:۱۰ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #254

نقل قول:آقا رضا من منظوری نداشتم
عذر میخوام...

یه مطلبی رو به همه دوستان بگم
یه جمله ای هست که از وقتی این جمله رو چند ماه پیش خوندم...اصلا دیدم به زندگی تغییر کرده
جدا
اونم اینکه:
رنج وقتی معنا یافت....معنایی چون فداکاری و گذشت.....دیگر آزاردهنده نیست

نیازی به معذرت خواهی نیست فقط برام سوال بود که چرا خندیدین ؟ ( فکر کردم گاف دادم )

اما در مورد جمله ای که عرض کردین دیدتون رو نسبت به دنیا تغییر داده , این جمله از یه خانم مسلمان مثه شما بعیده که به حرفایی ادیانی مثه بودا اعتقاد پیدا کنید ! حقیر قبل از پایان سال یه تاپیکی راجع به فیلم جاذبه زدم :

تحلیل اصلی ترین مدعی اسکار " Gravity - جاذبه "

موضوع اصلی فیلم هم همین جمله ای که نوشتین : رنج وقتی معنا یافت....معنایی چون فداکاری و گذشت.....دیگر آزاردهنده نیست ! خیلی دوست دارم این مطلب رو بخونین و بدونید که این حرفها شایسته یک مسلمان نیست ! حتی در کتاب فیلسوف آلمانی شوپنهاور جهان همچو اراده و تصور یک بخش کامل به مسئله ی رنج اختصاص داده شده ! جملاتش رو ببینید :

زندگی مرگیست که هر لحظه به تاخیر می افتد !
کی میشود که ما بمیریم تا بدانیم خوشی زندگی فریبی بیش نیست !

جای نقد و بررسی داره حرفهاش ولی اینکه شما هم مثه ایشون به این نتیجه برسین که جهان چون همه تصور و اراده است پس شر است, این شخص به بودا معتقد شد! در هر صورت کمی بیشتر روی این مسئله فک کنید , این جمله ای که دیدتون رو نسبت به خیلی چیزها تغییر داده ریشه بودائیسمه , روی مسئله ی صبر و استقامت توی قران تامل کنید .

ببخشین که حرفهام خارج از موضوع تاپیک بود , در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، fafa* ، السا ، هادی... ، حضرت عشق ، فانوس *7*
۱:۱۴, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #255
آواتار
نقل قول:
ایده ال گرایی در تالار و مدینه فاضله تمام شدنی نیست.

و بد بینی ها و فقط بدی ها رو دیدن هم تمام شدنی نیست .... .....

ازدواج، خونه آمال و آرزوهای زن و مرد نیست .... !

ما مامان و بابا و خواهر و برادر هامونو خودمون انتخاب نکردیم،
اما می تونیم شریک زندگیمون رو برای ادامه زندگی کردن خودمون انتخاب کنیم ....

تو اصل قضیه فرقی نمی کنه،
قرار نیست کسی ک ازدواج می کنه،
توی خونه همسرش، بهشت رو زیر پاش ببینه، چ زن ، چ مرد

ببینید الان دنبال چی هستین،
توی زندگی مشترک هم دنبال همون هستیم ....

با این تفاوت ک الان شریک زندگیت رو خودت انتخاب کردی ...

حالا اون بهشته رو ، می شه با هم ساخت ....

فکر می کنم بحث کافیه دیگه،
این بحث ها ب هیچ جا نمیرسه،
چون هر کسی روی هر حرف خودش ایستاده و کسی از موضعش کوتاه نمیاد ....
هر کسی فقط اون بدی ها یا خوبی هایی رو میبینه ک دور و برش هست ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، fafa* ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، حضرت عشق ، فانوس *7* ، یاســین
۱:۳۵, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #256
آواتار
چقدر کش میدید تایپک رو
فقط دل بعضی ها خون میشه
بسه دیگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، میرزا احمد ، عبدالرحمن ، السا ، Ali#59
۹:۰۸, ۱۹/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۹:۱۳ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #257
آواتار
به نام خدا

دوستان در همین جامعه ما زنها و شوهرهای خوشبختی هم هستند ولی خوب متاسفانه روز به روز تعدادشون کم میشه. ببینید اگر دختران و پسران و قبل از آن خانواده های آنها روی تربیت آنها و فرهنگ آنها کار کنند مشکل حل میشود.

اگر پول حرام و دزدی و لقمه حرام از خیلی از زندگیها رخت ببندد همه چیز درست میشود. مطمئن باشید.

خانواده ای که برای دخترش مهریه بالای چهارصد پونصد سکه میخواد آنهم مثلا از یک همسر کارمند به نظر بنده خانواده درستی برای وصلت نمیباشد و اگر آقایی قصد ازدواج با همیچین دختری را دارد بداند اشتباه میکند و در آینده حتما به مشکل خواهد خورد مگر اینکه چشم خود را به خیلی چیزها مانند آزادی بی حد و حصر و طرز پوشش و بی خیالی همسر در امور زندگی، ببندد.

ببینید ازدواج مسئله بسیار بسیار مهمی در جامعه ما میباشد و اگر به شکست بیانجامد هزینه سنگینی برای دو طرف و بدتر از و بدتر از آن برای فرزندان دارد ولی متاسفانه چون در دوران جوانی عشق یا بهتر بگم همان شهوت و همان علاقه به خوشگلی چشم جوانان را کور میکند به هیچ مسئله ای به جز رسیدن به معشوق فکر نمیکنند و بخاطر همین تن به هر خواسته خانواده خانوم یا حتی در موارد اندکی آقا،‌ میدهند.

ببینید ازدواج برای قدیمی تر ها چقدر شیرین تر بود و چقدر طلاق در نسل مربوط به پدران و مادران ما کمتر بود و هر جور بود با هم میساختند.

البته ممکن است مشکل فقط یک طرف دعوا نباشد و دو طرف مقصر باشند ولی مطمئن باشید اگر دو طرف واقعا به یکدیگر علاقه درست داشته باشند هر مشکلی را میتوانستند با یکدیگر حل کنند که امروزه میزان اینگونه افراد بسیار کم شد.

یک مثال میزنم. بنده عضو فیسبوک نیستم ولی میدانم خیلی از شما یا خیلی از دوستان شما و به نوعی اکثریت جوانان عضو فیسبوک هستید. حال یک سوال ما که صحبت از ایجاد انگیزه ازدواج بین جوانان میکنیم چطور میتوانیم انتظار داشته باشیم دختر یا پسری که عضو فیسبوک هستند و در لیست دوستان آنها دهها و در برخی از مواقع صدها نفر از جنس مخالفشون دوست وجود داره و کمه کم با خیلی از آنها هم دوستی واقعی دارند، چطور میشود از اینها انتظار داشت که در زندگی پایبند به یک نفر باشند؟؟؟؟؟؟؟

شخصی که دائم در حال عوض کردن دوست دختر و دوست پسر میباشد چطور میشود انتظار داشت به یک نفر وفادار بماند؟؟؟؟؟

بنده هم تمام مجردان تالار را به ازدواج دعوت میکنم ولی ولی و ولی با چشم باز. مهمترین اصل را بگذارید روی اعتقاد فرد و تربیت خانوادگی او که چه اشخاصی که میلیاردها تومان ثروت دارند ولی بویی از انسانیت و شرف نبرده اند و چه فقیرانی که فرهنگ آنها از هر مدعی فرهنگی هم بیشتر است.

این هم به عنوان یک تجربه بگویم برای آقاپسرهای تالار که اگر دیدید خانواده دختر مهریه بالا گذاشته مطمئن باشید یکجای کار میلنگد و باید در انتخاب همسر آینده تجدیده نظر کنید. مطمئن باشید.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ISOD ، Reza2035 ، مرهم ، Ali#59 ، menrabb ، حضرت عشق ، فانوس *7* ، zahra11 ، السا ، مجید املشی
۲۲:۰۴, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #258
آواتار
می فرمایید تایپیک رو کش میدیم :
من اشکالی در ازداج نمی بینم
یعنی اگر مشکل داشت سفارش شده ی خدا نبود که
خدا می خواد ما به سعادت هم دنیوی هم اخروی برسیم
اما مشکل من چیز دیگه ای هس اینه که بارها بارها هدف اصلی اززداج ر از آدم های مذهبی چیزی دونستم که در شان یک بچه مسلمان نیس
و اقعا این منو ناراحت می کنه متنفر از ازداج
چرا که جونی همه ی رفتار های یک جان ر نشات گرفته از یه چیز و به سرانجام رسیدن یه چیز میدونن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، Ali#59 ، مجید املشی
۲۲:۲۱, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #259
آواتار
خانم فانوس اینجور که شما فکر میکنید واقعا اشتباهه

من نمیتونم ثابت کنم که شما اشتباه میکنید ولی همه اینجوری نیستند.

اصلا ولش ، اعصابم بهم میریزه درموردش دیگه حتی حرف بزنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، السا ، فانوس *7* ، مجید املشی
۲۲:۴۲, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #260
آواتار
HeartHeartHeartHeartHeartHeart
Heartخب حالا دعوا نکنید یه خبر خوش بدم...Heart
Heartیکی از صمیمی ترین دوستان من که هشت ساله با همیم و از قضا کنکور هم دقیقا با هم قبول شدیم و دیگه میشه گفت جای خواهر نداشتم رو برام پر میکنه Heart
Heartخبر قطعی شدن ازدواجش رو با یکی از هم دانشگاهیامون داد ... Heart
Heartحالا دیگه این دوستمون قراره با مهریه یک جلد کلام الله مجید و چهارده سکه عروس حضرت زهرا (سلام الله علیها) بشن... Heart
Heartیک ازدواج دانشجویی و بسیار بسیار ساده و خداییHeart
Heartالهی به حق این مادر، تمام مجرد های تالار به زودی متاهل بشن Heart
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، aboutorab ، Ali#59 ، soheyl68 ، Mohammad Trust ، فانوس *7* ، السا ، شیدا ، آیلار ، مجید املشی ، Farzaneh ، عدالت ، انتصـار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]