|
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
|
|
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم![]() اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه. ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.![]() ![]() نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی » . خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید ![]() وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۲, ۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۳ ۰:۳۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱/فروردین/۹۳ ۰:۱۲)عبدالرحمن نوشته است: این ارسال رو هم بخونید (۱/فروردین/۹۳ ۰:۲۷)help me نوشته است: اینکه چرا این شهید عزیز در اینباره خوب جواب میدن رو نمیدونمپس به عنوان کاتالیزور استفاده میشن ![]() http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32391.html |
|||
|
|
۰:۳۸, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
|
۰:۵۱, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
این نظرسنجی یک گزینه کم نداره احیاناً؟
|
|||
|
|
۱:۴۱, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
|
۱:۵۰, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱/فروردین/۹۳ ۰:۳۸)soheyl68 نوشته است: نمی شه مامانا که دوست دارن و یه جور واسشون تفریحه من خودم خیلی دوست دارم،خوش میگذره ![]() بعدشم شما میری دختر مورد علاقه تون رو پیدا میکنید،در واقع شما نمیپسندی نه اینکه هی برید و بهتون زن ندن،یه گل پلاستیکی هم ببرید اگه مورد پسند نبود همونو وردارید بیارید والا!
|
|||
|
|
۲:۱۲, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱/فروردین/۹۳ ۱:۵۰)nina نوشته است: مامانا که دوست دارن و یه جور واسشون تفریحه بله دقیقا وقتی خواستگاری به هدف مناسب نرسید مادر خانم میگن ما بریم یه دوری بزنیم بیاییم! |
|||
|
|
۳:۱۳, ۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۳ ۳:۳۴ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
جوونای استکبار تو چه فکرایی هستند جوونای ما تو چه فکرایی !
![]() بیخود نیست که اکثر فیلم های ایرانی به ازدواج ختم میشه ![]() شوخی کردم سال نو مبارک
|
|||
|
|
۸:۵۷, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . سال نو مبارک. این نظر سنجی یک گزینه کم داره : به فکر نبودم و به فکر نیافتادم. ![]() |
|||
|
|
۱۱:۲۶, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱/فروردین/۹۳ ۸:۵۷)mahyamatin نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم (۱/فروردین/۹۳ ۰:۵۱)Hadith نوشته است: این نظرسنجی یک گزینه کم نداره احیاناً؟بله،عمدا بود ![]() شما یا به فکر «بودید» از قبل! یا اینکه به فکر نبودید و «باید» به فکر بیافتید! ![]() مشکلی هست؟
|
|||
|
|
۱۱:۳۲, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
من نمی خواهم ازدواج کنم . . . . . . . . . همین یکی که باهاش ازدواج کردم واسه هفت پشتم کافیه . تازه سه تا بچه هم واسم اورده
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقدیم به بهترین همسر دنیا | ehsan8taherian | 1 | 1,665 |
۱۳/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,522 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,953 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۲:۲۰ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| توقعات شما از همسر آیندتون؟؟؟؟ | mahpare | 13 | 5,244 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| همسر؛ دوست یا رفیق | hosseinsagbaglo | 0 | 1,145 |
۲۰/تیر/۹۴ ۲:۰۹ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|
| اختلاف فكري و فرهنگی با خانواده همسر | besooiekamal | 0 | 997 |
۶/مهر/۹۳ ۱۲:۴۹ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| راه صحيح انتخاب همسر | besooiekamal | 0 | 1,190 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۶ آخرین ارسال: besooiekamal |
|

بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال 
![[تصویر: halghe.jpg]](http://www.aviny.com/Occasion/ahlebeit/fatemeh/ezdevaj/87/images/halghe.jpg)
![[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1388/07/9491037109203415418024195136798128111.jpg)

و باید حفظش کنیم