|
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
|
|
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم![]() اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه. ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.![]() ![]() نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی » . خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید ![]() وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۰, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۹)أین المنتظر نوشته است: اتفاقا من خیلی زیاد دیدم.اگه زیاده پس چرا پسرامون مجردن؟؟؟خب اقدام کنن...!! چرا همش می نالن؟؟ من خودم توی آشناها و اقوام و دوستان دیدم که دخترشون رو ندادن....!!حق هم دارنا...ظلم به دختره(برای دخترای الان رو میگم)چون خیلی دخترای الان خام ان و نمی فهمن دیر می فهمن و به بلوغ فکری و اجتماعی و...میرسن...!! الان چون 6 تاشون ازدواج کردن یعنی زیاده؟؟؟ خانواده های فوق مذهبی دختر میدن که بازم کم میدنا...خانواده هایی امثال خانواده خودم اصلا....!!پسره 20 ساله برای من که واقعا بچه اس چه فهمیده و عاقل باشه چه نباشه چون پسره 20 ساله میتونه بره خواستگاری یه دختره 17 و 18 و19ساله که این تفاوت سنی بنظر من کمه چون یا پسره عاقل نیست یا دختره و ممکنه مشکلاتی بوجود بیاد و الان بنظر من دخترا دیر به بلوغ فکری و اجتماعی و... میرسن و میدونم پسرا حوصله بچه بازی دخترارو ندارن ..این نظر خودمه ها...بعد دختره توی اون رده سنی که گفتم بعد از ازدواج به سختی میتونه درس بخونه!!الان ازدواج دخترها توی سن کم از فرهنگ ما خارج شده یعنی جز شیوه ی زندگی نیست دیگه...وقتی جز فرهنگ نیست یعنی ازدواج توی سن 20 تا25 سالگی اومده وارد فرهنگمون شده و کسی که این فرهنگ رو رعایت نکنه یعنی...!! ![]() (۳/فروردین/۹۳ ۲۲:۴۶)Mohammad Trust نوشته است: هی هم دل مارو اب کنید آقای این المنتظر گفتن زیاده دخترهایی که سنشون کمه و ازدواج میکنن شما هم برین اقدام کنین که دلتون آب نشه![]() ان شالله یه همسر خوب و مومن خدا بهتون بده
|
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۳ ۲۲:۵۳)Prestige نوشته است: رفقای شما همه طلاب و طلبه هستند ، یقینا خیلی هاشون ازدواج کردند. به هرحال. بحث این بود که به 20 ساله دختر نمیدن. کاری به پسرهاش ندارم. اصل موضوع خانواده های دختر بودن که 20 ساله دختر دادن. ترجیحا از خانواده های طلبه هم نبودن دخترها. گذچه مذهبی بودن. |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۲۳:۴۹ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
من خودم رفیقم الان یه ساله ازدواج کرده اونم تو سن 18 و خورده ای ، فقط سه ماه ازم بزرگتره
ماشاءالله الان یه پسر 3 ماهه هم داره ! ![]() درس رو الان ول کرده فکر کنم دیپلم هم نگرفت اما از اونجایی که مایه دارن باباش براش یه 405 خریده مسافرکشی میکنه ، الان هم با یه پارتی میخواد ان شاءالله یه جای توپ استخدام بشه !! ان شاءالله موفق باشه (۳/فروردین/۹۳ ۲۲:۵۳)Prestige نوشته است: رفقای شما همه طلاب و طلبه هستند ، یقینا خیلی هاشون ازدواج کردند. داداش میلاد (حال میکنی هنوز فراموشت نکردم! ) دست رو دلم گذاشتی متاسفانه!
|
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۳ ۰:۲۰ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۲)دختر خورشید نوشته است: طلبه ان؟؟؟؟؟ گفتم بحث دختر دادن به پسرهاست. نه زود ازدواج کردن پسرها. شما گفتید به 20 ساله (چه طلبه و چه غیر طلبه) دختر نمیدن. و من گفتم 6 تا از رفقام فعلا شدن و خیلی ها هم از همین 20 ساله ها در شُرُفن. پس دختر میدن. گرچه حرف شما رو هم قبول دارم که خیلی ها هم دختر نمیدن. ولی کسیکه حقیقتا «یتّق الله یجعل له مخرجا...» این مشکل هم هست که تمام خانواده ها باید طرز فکر خودشون رو اصلاح کنن. (۳/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۰)دختر خورشید نوشته است: در شُرُفم. خب دعا کنید همه
|
|||
|
|
۰:۰۹, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
دوستان ی چیزی رو بگم وسط بحثتون، بعد ادامه بدید ....
نقل قول: خیلی از پسرها هم هستن ک توی سن های حتی بالا، ب بلوغ عقلی نرسیدن .... اصلا بحث روی دختر و پسر بودن نیست ..... همه انسان ها، مراحل بلوغ رو با سرعت یکسان سپری نمی کنن ... سر همین سرعت بلوغ هم هست ک یکی زود ازدواج می کنه، یکی دیر .... ب یکی توی سن 20 سالگی دختر می دن، ب یکی نمیدن .... خانواده ی دختری سن 20 سالگی رو برای دخترش مناسب میبینه، یکی نمیبینه، دختر نمیده . ببخشید وسط بحثتون ادامه بدید |
|||
|
|
۰:۱۵, ۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۳ ۱:۱۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۰)دختر خورشید نوشته است: الان ازدواج دخترها توی سن کم از فرهنگ ما خارج شده یعنی جز شیوه ی زندگی نیست دیگه...وقتی جز فرهنگ نیست یعنی ازدواج توی سن 20 تا25 سالگی اومده وارد فرهنگمون شده و کسی که این فرهنگ رو رعایت نکنه یعنی...!! سبک زندگی غربی: سن ازدواج بالا سبک زندگی اسلامی: سن ازدواج پایین قرار نیست چون فرهنگ این شده، صحیحه و باید بهش عمل کرد. یه عده باید خط شکن بشن و این فرهنگ رو تغییر بدن. الان هم خدا رو شکر آروم آروم دوباره سن ازدواج داره میاد پایینتر. در مورد بلوغ فکری و عقلی هم یکی از عللش محیط خونواده هاست. ممکنه دختر دوم دبیرستانی هم بخاطر شرایط خانوادگیش به حد بلوغ رسیده باشه. و پسرهای زیادی رو تو همین سنینی که شما میگید (20)، دیدم که دارن خونوادشون رو خوب میگردونن. |
|||
|
|
۰:۴۳, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
خب عبد الرحمان جان!
اگه ساجد خواستگار خوش قدم هست پس من که فقط دو نفر رو که میشناختم و به مادرم معرفی کردم تا یه اقدامی بکنه شانس ما قبل اینکه مادر ما اقدام کنه یارو چون آشنا بود و از اون جایی که ما تو بسیجیم و تو محله با آدم های بیشتری آشنا هستیم زنگ می زنه به مادر بنده و می خواد برای یه پسر دیگه که رفته خواستگاری دخترش برم تحقیق!!!!!!!!!!!!!!!! نه یکی شون بلکه تو هر دو مورد این اتفاق پیش افتاد!!!!!!! ![]() ![]() اسمم چی میشه؟ اون قدم گذاشت و طرف ازدواج می کرد! ![]() ![]() من قدم نذاشته یارو مزدوج میشد!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱:۰۰, ۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۳ ۱:۰۱ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
خب آقای أین المنتظر پیشاپیش تبریک!
در مورد سن من فکر میکنم توی سن ۱۷ یا۱۸ سال اون آقا پسر هنوز بچه می باشد! خیلی زوده خب نمیدونم شایدم بشه ولی واقعا سن کمیه |
|||
|
|
۱:۱۰, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۳ ۱:۰۰)رضوانه نوشته است: خب آقای أین المنتظر پیشاپیش تبریک! ممنونم. البته فعلا همه چی رو هواست. و من هم برای دلخوشی خودم این حرفا رو میزنم ![]() (50% شوخی بود) سن پسر رو من مد نظرم 20 بود. 17-18 منظورم دختر بود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقدیم به بهترین همسر دنیا | ehsan8taherian | 1 | 1,672 |
۱۳/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,557 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,990 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۲:۲۰ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| توقعات شما از همسر آیندتون؟؟؟؟ | mahpare | 13 | 5,261 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| همسر؛ دوست یا رفیق | hosseinsagbaglo | 0 | 1,149 |
۲۰/تیر/۹۴ ۲:۰۹ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|
| اختلاف فكري و فرهنگی با خانواده همسر | besooiekamal | 0 | 1,000 |
۶/مهر/۹۳ ۱۲:۴۹ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| راه صحيح انتخاب همسر | besooiekamal | 0 | 1,194 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۶ آخرین ارسال: besooiekamal |
|

بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال 
![[تصویر: halghe.jpg]](http://www.aviny.com/Occasion/ahlebeit/fatemeh/ezdevaj/87/images/halghe.jpg)
![[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1388/07/9491037109203415418024195136798128111.jpg)

خانواده های فوق مذهبی دختر میدن که بازم کم میدنا...خانواده هایی امثال خانواده خودم اصلا....!!پسره 20 ساله برای من که واقعا بچه اس چه فهمیده و عاقل باشه چه نباشه چون پسره 20 ساله میتونه بره خواستگاری یه دختره 17 و 18 و19ساله که این تفاوت سنی بنظر من کمه چون یا پسره عاقل نیست یا دختره و ممکنه مشکلاتی بوجود بیاد و الان بنظر من دخترا دیر به بلوغ فکری و اجتماعی و... میرسن و میدونم پسرا حوصله بچه بازی دخترارو ندارن ..این نظر خودمه ها...بعد دختره توی اون رده سنی که گفتم بعد از ازدواج به سختی میتونه درس بخونه!!

) دست رو دلم گذاشتی متاسفانه!