|
سن درست ازدواج
|
|
۰:۳۱, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ![]() بعد از اینکه این تایپیک رو زدم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32374-page-3.html یه ماجرای جالبی برای من پیش اومد!* بعد از اینکه این ماجرای جالب برای من پیش اومد،بعدش یه سوالی واسم مطرح شد،بعدش اومدم که این تایپیک رو بزنم! (فهمیدید الان؟؟! |)خلاصه! سوال من اینه که : « از نظر شما سن درست ازدواج کدومه؟ » ذیل این پرسش فقط اشاره میکنم به ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) حالا آیا اینها برای ما الگو و نمونه هستند یا اینکه نه،ما باید پیرو عرف جامعه باشیم؟ * ماجرا مربوط میشه به یکی از دوستان من،که توی 18 سالگی ازدواج کردن و حالا یه ماجراهایی پیش اومد!(بگذریم )
|
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۱, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۰:۲۶ توسط آسمان ابری.)
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
|
۶:۴۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
نقل قول:بعد یهو طرز انتخاب آقایون ( همون دهه شصتی ها!) تغییر کرد! عزیزم خدا این وسط دقیقا چکارست ؟ خدا پشت ادم رو خالی نکنه . سوراخ فی*ل*تر های انتخاب ازدواج برای من از همون 18 سالگی گشاد بود !!! منتها تا خدا نخواد چیزی اتفاق نمیفته.زمین و زمان رو هم بهم بریزی تا اون نخواد نمیشه. نقل قول:ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ، ﮐﺎﺭ، ﺩﺭ ﺁﻣﺪ، ﺗﺤﺼﯿﻞ ... ﻫﻤﻪ ﺍﺯ ﻣﺮﺩ ﻫﺎنه دنیای دخترانه ی من این ها نیست.کسی که من خیلی دلم میخواست باهاش ازدواج کنم و خیلی جنگیدم و نشد، قد بلند و پولدار و خوش قیافه نبود و همه به من میگفتن اصلا بهت نمیاد. برای من چیز دیگه ای مهم بود و همه رو راضی کردم .اما نشد. خدا نخواست .من جنگ هامو کردم .سختی کشیدم. نشد. |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۱ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
واو
نه آقا مردها این گونه نیستند آره ما از مرد ها می خواهیم مثل کوه باشند محکم و استوار همه چیز هم داشته باشند اما ندارند ما از مردها می خواهیم قتی در نداریشان با آن ها قدم می زنیم در دارایی هایشان ما را با آژانس راهنمایی نکنند میخاهیم مثل کوه باشند نه پهلوان پنبه اگر کوه نباشند چرا اصلا باشند ما از مردها میخواهیم قدری هم کنار ما بنشینند به حرف هایمان گوش کنند بخندند نه اینکه حرص زدن هایشان را برای پول بیشتر قدرت بیشتر تحمل سختی برای نون شب بنامند و ما را بهانه ی سیگارهای شبانه یشان بکنند ما از مردها می خاهیم منتظر نباشند مدام برایشان خم و راست شویم و گوش به فرمایش و سلیقه ی آن ها باشیم آن طور که آن ها می خواهند زندگی کنیم از مرد ها میخواهیم کمی هم با زبانشان بگویند دوستمان دارند نه اینکه غرورشان را بهانه ی عشق پناهنی کنند عشقی که بعید میدانیم باشد ما از مرد ها میخواهیم احساس مالکیت و سلطه ی خودشون رو از ما بردارند و اسم سایه ی سر رویش نگذارند ما را را سایه به سایه نه شانه به شانه ببینند برای همه ی لحظات مردها آن قدر هم که شما می گویید تنها نیستند آن ها فراتر از آن چه را که باید میخواهند به دنبال کار نمی روند و سراغ بهترین دختران را می گیرند معیارشان را زیبایی ما می گذارند و از عشق می گویند نه آقا ما از مرد ها توقع داریم مردانه نگاهمان کنند |
|||
|
|
۹:۴۲, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۹:۴۷ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
سلام
باز يه موردي يه بحثي شد و جنگ فمينيسم و ... بگذريم. سن فقط يه عدده كه اصلا براي من ملاك نيست. ربطي نداره شما18 سالته يا 40 سال. مهم اينه كي شرايط ازدواج و تشكيل زندگي رو داشته باشي.. در خصوصي مثالي كه فرمودين ازدواج حضرت زهرا (سلام الله علیها) و حضرت علي (علیه السلام) اين بزرگواران هميشه الگوي ما هستند. ولي چطوري ميخواين مقايسه كنيد؟ حضرت زهرا در 10 سالگي ازدواج كردند. اين بزرگواران تو همون سنين درك و فهم و عقلانيتي در حد كمال داشتند. دخترهاي 10 ساله الان رو ببنيد تو چه دنيايي سير ميكنند. (و البته پسران تو سنين بلوغ) كار و خونه و تحصيلات و سربازي يه طرف قضيه هست. طرف ديگه قضيه رشد عقلي و بزرگ شدن زن و مرده. بهانه گير نبودنه.. دور و بر خودم خيلي ها رو ديدم كه متاسفانه خيلي كوچك بودند (البته با سن شناسنامه اي بزرگ!!!) اين كه آدم چند سالش باشه مهم نيست. مهم اينه كه عقل و فكرش بالغ شده باشه.. من 22 سالگي ازدواج كردم. خدا رو شكر ميكنم كه زود ازدواج كردم. هرچند برخي شرايط خيلي سخت بود. ولي باز خوشحالم. به نظر من بايد تو ذهن هر آدمي اولويتش ازدواج باشه و تلاش كنه كه شرايطش رو زودتر فراهم كنه. آيده آل گرا نباشيد. كسي كه 60% شرايط مدنظر شما رو داشت بايد برين جلو و بقيه اش رو در كنار هم بسازين.. دوست داشتني كه به عشق برسه خيلي باشكوهتر از عشقيه كه دوست داشتن رو درك نكرده باشه.. |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
ﺧﺮﯼ ﺁﻣﺪ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺧﻮﯾﺶ ﺑﮕﻔﺖ ﻣﺎﺩﺭ ﭼﺮﺍ
ﺭﻧﺠﻢ ﺩﻫﯽ ﺑﯿﺶ ﺑﺮﻭ ﺍﻣﺸﺐ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﺍﮔﺮ ﺗﻮ ﺑﭽﻪ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺧﺮ ﻣﺎﺩﺭ ﺑﮕﻔﺘﺎ : ﺍﯼ ﭘﺴﺮ ﺟﺎﻥ ﺗﻮﺭﺍ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺟﺎﻥ ﺯ ﺑﯿﻦ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺧﺮﻫﺎﯼ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﯾﻜﯽ ﺭﺍ ﻛﻦ ﻧﺸﺎﻥ ﭼﻮﻥ ﻧﯿﺴﺖ ﻣﺸﮕﻞ ﺧﺮﻙ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﻣﺎﻧﯽ ﺟﻔﺘﻜﯽ ﺯﺩ ﻛﻤﯽ ﻋﺮﻋﺮ ﻧﻤﻮﺩﻭ ﭘﺸﺘﻜﯽ ﺯﺩ ﺑﮕﻔﺖ : ﻣﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﻗﺮﺑﺎﻥ ﻧﮕﺎﻫﺖ ﺑﻪ ﻗﺮﺑﺎﻥ ﺩﻭﭼﺸﻤﺎﻥ ﺳﯿﺎﻫﺖ ﺧﺮ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺭﺍﻋﺎﺷﻖ ﺷﺪﻡ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻧﺒﺎﺷﺪ ﻣﺜﻞ ﺍﻭ ﺯﻥ ﺑﮕﻔﺖ : ﻣﺎﺩﺭ ﺑﺮﻭ ﭘﺎﻻﻥ ﺑﻪ ﺗﻦ ﻛﻦ ﺑﺮﻭ ﺍﻛﻨﻮﻥ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﺭﺍ ﺧﺒﺮ ﻛﻦ ﺑﻪ ﺁﺩﺍﺏ ﻭ ﺭﺳﻮﻣﺎﺕ ﺯﻣﺎﻧﻪ ﺷﺪﻧﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﺑﻪ ﺭﺳﻢ ﻋﺎﻗﻼﻧﻪ ﺩﻭﺗﺎ ﭘﺎﻻﻥ ﺧﺮﯾﺪﻧﺪ ﭘﺎﯼ ﻋﻘﺪﺵ ﯾﻪ ﺍﻓﺴﺎﺭ ﻃﻼ ﺑﺎ ﭘﻮﻝ ﻧﻘﺪﺵ ﺧﺮﯾﺪﺍﺭﯼ ﻧﻤﻮﺩﻧﺪ ﯾﻚ ﻃﻮﯾﻠﻪ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭﯼ ﻛﻪ ﺭﺳﻢ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﻗﺒﯿﻠﻪ ﺧﺮ ﺩﺍﻧﺎ ﻛﻼﻡ ﺧﻮﺩ ﮔﺸﺎﯾﯿﺪ ﻭﺻﺎﻝ ﻋﻘﺪ ﺍﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ ﺩﻭﺷﯿﺰﻩ ﺧﺮ ﺧﺎﻧﻢ ﺁﯾﺎ ﺭﺿﺎﺋﯽ ﺑﻪ ﻋﻘﺪ ﺍﯾﻦ ﺧﺮ ﺧﻮﺷﺘﯿﭗ ﺩﺭ ﺁﯾﯽ ﯾﻜﯽ ﺍﺯ ﺣﺎﺿﺮﯾﻦ ﮔﻔﺘﺎ ﺑﻪ ﺧﻨﺪﻩ ﻋﺮﻭﺱ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﻪ ﮔﻞ ﭼﯿﺪﻥ ﺑﺮﻓﺘﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺎﺭ ﺳﻮﻡ ﺧﺮ ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ ﻛﻪ ﺧﺮ ﺧﺎﻧﻢ ﺳﺮﺵ ﯾﻜﺒﺎﺭﻩ ﺟﻨﺒﯿﺪ ﺧﺮﺍﻥ ﻋﺮﻋﺮ ﻛﻨﺎﻥ ﺷﺎﺩﯼ ﻧﻤﻮﺩﻧﺪ ﺑﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﻛﺎﻡ ﺧﻮﺩ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﻧﻤﻮﺩﻧﺪ |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من زمان دیپلمم 18سالم که بود یه خواستگارداشتم ازاقوام که اون زمان خودم مایل بودم ازدواج کنم اماوقتی رفتم دانشگاه معیارام عوض شد وخداروشکرکردم که اونموقع ازدواج نکردم که شاید بلاهای زیادی سرم میومدبابتش الان فهمیدم اززندگی چی میخوام معیارام چیه واینا ولی میگم ایکاش درکو فهمی که الان از ازدواج دارم میتونستم توسن18داشته باشم....بنظرم خوبه تواین سنین ازدواج کنیم ولی مشکل اینه که باگذشت یه زمان دوسه ساله معیارات سریعا عوض میشه....پس باید چیکارکرد؟ یاعلی |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
سلام به همه ی دوستان
سن ازدواج . . . به نظرم سن مشخصی نمیشه براش در نظر گرفت چه برا پسرا و چه برا دخترا . . . چون : زمان مناسب برای ازدواج وقتی هست که تو خودت آمادگی همراهی با یکی دیگه رو دیدی . آمادگی هم فقط نیازها ، شغل و مسکن و پول نیست . مهم ترینشون داشتن آمادگی عاطفی همراهی با یک نفر شریک زندگی ت هست ش و اینکه بدونی که میتونی پای تعهدت بمونی . و اینکه با ازدواج زود و ازدواج تاخیر دار هم مخالفم . بهتره تو اولین فرصتی که تو خودت آمادگی رو دیدی ( و تونستی یه گزینه مناسب رو پیدا کنی و یا اینکه قسمتت شد !!!!!!!!! ) ازدواج کنی . چرا که با ازدواج هم دینت کامل میشه و هم اینکه بنده اعتقاد دارم خودت رو هم میتونی کامل تر کنی و برا همدیگه مکمل باشین . ازدواج یه اتفاق خیلی مهم ( یا مهم ترین اتفاق ) تو زندگی هر فردی هست که به واسطه اش دگرگونی های خیلی زیادی در فرد ایجاد میشه . با اینکه میگن و میدونیم با ازدواجمون مشکلات خیلی زیاد میشن !!! ولی . . . اینم میدونیم که یه خدایی داریم که بیشتر از مادر دوستمون داره و هیچ وقت دستمونو رها نمیکنه . . . همین ![]() [/font] [font=B Nazanin] |
|||
|
|
۱۰:۰۷, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
(۲/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۶)Fateme135 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام
در مورد هر دو جنسیت همین طوره یعنی ما پسرا هم از ابتدای سنین جوانی تمایل به ازدواج داریم که معمولا به دلایلی این اتفاق نمی افته و بعدا متوجه می شیم که بهتر که ازدواج نکردیم چون خیلی چیزها عوض می شه و خیلی ها تغییرهای اساسی می کنن. اولا نظام تربیتی و پرورشی خانواده ها و جامعه باید تقویت بشن تا آینده سازها زودتر به ثبات شخصیت برسن تا این پشیمانی ها و تغییر ارزش ها و نظرها در آینده کمتر و در سنین پایین تر رخ بده تا سن ازدواج پایین تر بیاد. امروز جوون تر ها ظرفیت کسب اطلاعات و تجربه های بیشتری نسبت به قدیمی ها دارند. اما واقعا سنین نوجوانی در کشور ما، سال های بیکاری و تنها استرس کنکور و انتخاب رشته و ... هست که آخرش هم معمولا پشیمونی و تغییر رویه و ... رو داریم. واقعیت جامعه ی امروز ما اینه که ثبات شخصیت و بلوغ اجتماعی در سنین 20 تا 30 سال ایجاد می شه و برای همین، هر چه می گذره معیارهامون برای ازدواج تغییر می کنه. برای همین اختلاف نظر برای سن مناسب ازدواج، بازه ی سنی زیادی رو شامل می شه. |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
یه چیز می گم خدایی کیا قبول ندارن : سن درست ازدواج وقتی هست که فرد توانایی مسئولیت پذیری رو داشته باشه یعنی بتونه قدرت اداره ی یک خونه حالا خارج از خونه ( آقایون ) داخل خونه ( خانوم ها ) رو داشته باشه علاوه بر این بتونه فرد دیگری رو همواره کنار خودش بپذیره و تحمل کنه!!!!! توانایی مسئولیت پذیری شرط اصلی است قاعدتا کسی که توانایی مسئولیت پذیری رو داشته باشه به بلوغ فکری رسیده و بلوغ فکری وقتی ظاهر میشه که بلوغ جسمی هم تا حدودی پیش رفته باشه آره ما قبول داریم سن بلوغ جسمی زودتر شده و فشارهای ذهنی هم همین طور ازدواج هم سخت تر شده درست است که برای کاهش گناه آرامش ذهنی و خیلی از مسائل دیگه باید تلاش بشه سن ازدواج پایین بیاد اما این به این معنی نیست که ما باید خیلی زود ازدواج کنیم چرا که ازدواج یک موضوع یک بعدی نیس و فقط زندگی یک فرد رو تعیین نمی کنه و اثر فوق العاده داره حتی اگر نا موفق باشه و خدایی نکرده به متارکه ختم بشه تاثیرش از بین نمیره ولیکن زود ازدواج کردن راهکار نیست برای اثبات حرفم از قران استدلال می کنم : نقل به مضمون : خداوند تقوا پیشه گان و مومنان را کسانی می داند که صبر پیشه می گیرند اون دنیا که برای مومنان حله صبر نمیخاد اما این دنیا مهمه که صبر در ازدواج هم شامل میشه به این ترتیب که یک فردی از لحاظ جسمی به سن ازدواج رسیده اما از لحاظ شرایط و البته ذهنی هنوز آماده نیس یا شرایط اقتصادی و یا حتی گزینه ی مورد نظر مشخص نشده راهکار ما نباید این باشه که با اولین گزینه ای که بد به نظر نمیرسه ازدواج کنه !!! ( یادمه به پسربچه ی 13 ساله تو این تالار برای حل مشکلش پیشنهاد ازدواج شد !!!!) نه این پاک کردن صورت مساله است اون جوون باید بتونه این مشکلات رو حل کنه که اگر نتونه پس قاعدتا مشکلات بزرگتری که در زندگی متاهلی با اون رو به رو میشه رو حتی نمی تونه هضم کنه چه برسه حل کنه !!!! پس این فرد باید به دستور قران صبر پیشه کنه که البته پاداشش محفوظه ! در شرایط مناسب با بهترین گزینه ای که میشه برای خودش فراهم کنه ازدواج کنه نه این که ما بیاییم تا یه جوونی گف آره من تنهامو نیاز به کسی دارمو و نیاز البته ج.... دارم بیاییم بهش بگیم خب برو سریع ازدواج کن شما فرض کن وسط دریا هستی خوابت میاد به خواب نیاز داری آیا باید بخوابی ؟ آیا درسته که به هر نیازی دقیقا موقعی که سر باز میکنه پاسخ بدیم؟ البته که آره اما ! این وضعیت ایده آل است و اینجا زمین است و هرگز وضعیت ایده ال رو نخواهیم داشت البته انکار نمی کنیم که در تلاش برای رسیدن به این وضعیت هستیم و ان شا ا... با ظهور آقا بهتر خواهد شد اما اینجا همچنان زمین است و مشکلات زمینی پس جوون باید صبر کردن رو بیاموزه و لا از بی خوابی رو به موت باشه نباید وسط طوفان دریا بخوابه ! باید صبر کرد صبر کرد و ناامید نشد و خدا با صبرکنندگان تا کامیابی موافق نیستید ؟ |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
نقل قول: موافق نیستید ؟ خیر |
|||
|