|
امضا
|
|
۱۳:۲۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر برای امضا های دوستان که زیر هر پست نمایش داده میشود محدودیتی از نظر حجم و اندازه عکس ها قرار دهید بهتر است اندازه بعضی از عکسها بسیار بزرگ است و نظم فروم را به هم میریزد با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۰, ۱۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
اگه تعداد کارکترهای قابل استفاده تو امضاهم کم بشه خیلی عالی میشه
البته یه پیشنهاد دیگه هم داشتم ولی گفتم شاید تجاوز به حقوق دیگران باشه ، اولش نخواستم بگم ولی نظرم عوض شد و فقط مطرحش میکنم ، اینکه : اگه بشه واسه عکسهای پروفایل ها هم یه برنامه ای بریزیم خوبه ! چون اولا بعضیها از عکسهایی استفاده میکنن که واقعا قشنگه و بعضی ها از آیه های قرآن و اسمائ مقدس استفاده میکنن و بعضی ها هم از عکس های خواننده های گاها شیطان پرست و از این قبیل .. که من نظرم اینه که تجدید نظر بشه و یا اگه هرکس دوست داشت از عکس خودش استفاده کنه فک کنم بد نباشه |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۱۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشيد امضاي منكه مشكلي نداره !؟؟؟
|
|||
|
|
۲:۱۰, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام
قوانین در مورد عکس در امضا: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40...l#pid92957 |
|||
|
۲۰:۳۲, ۲۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۰ ۲۰:۳۳ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بله عزیزان جان امضا یاید مفید و مختصر باشه و یک معنی قوی رو توی یک جمله یا عکس کوچیک جابده بعضی از دوستان امضاشون اندازه یه شاهنامه نوشته داره !!!
|
|||
|
|
۲:۰۰, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا بجای اینکه متن رو محدود کنیم عکس رو تا حجم خاص و اندازه ( ابعاد) خاص محدود نکنیم. خودم وقتی یک خط نشده متن دیگه اجازه نمیده. شاید یکی میخوتد دعایی چیزی بزاره که اعراب داشته باشه. محدود کردن هم مخالفم هم موافق ولی باید تو هر زمینه ای اول محاسن رو درنظر بگیریم ، چون معایب فراون هستش. جای دیگم گفتم امضا نشان از سلیقه ، خواسته و هدف امضا گذارنده هستش. حوصلتونو سر نمیارم . یا علی عیدتونم مبارک |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
خواهشا عکس های امضارو بردارین این عکس ها بعضیاش واقعا اعصاب خوردکنه من طاقت دیدن بعیضی عکس هاروندارم لطفففففففففففففففففففففففاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
|
|||
|
|
۲۱:۵۳, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۱ ۲۱:۴۸)محمدصالح نوشته است: خواهشا عکس های امضارو بردارین این عکس ها بعضیاش واقعا اعصاب خوردکنه من طاقت دیدن بعیضی عکس هاروندارم لطفففففففففففففففففففففففااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااسلام اینجا مثلا قراره پایلوت جامعه مهدوی باشه ![]() از یک طرف روی ما فشاره که چرا محدودیت وجود داره. از یک طرف میگید محدود کنیم خوب شما امر به معروف کنید. بهش بگید من می بینم حالم بد میشه. اعصابم خورد میشه بعد اگر توجه نکردن، به ما موردی پیام بزنید تا نهی از منکر کنیم |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۳۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۱ ۲۳:۵۴ توسط taleb.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
نکنه منظورتون منم؟؟؟!!!
![]() ![]() من امضامو خیلی دوست دارما اگه بکنین عوض کن چیکار میکنم؟؟؟ اگه مشکلی داره بگیین یه کارش میکنم حالا!!!!
|
|||
|
|
۱:۰۸, ۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۱ ۲۲:۳۱)taleb نوشته است: نکنه منظورتون منم؟؟؟!!! عوضش نکنید . سایزش رو کم کنید .
|
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۱۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
حجم نوشتاری امضا زیاد شد
سایز کلی امضا برای همه یکسان شد. حالا عکس بزارید یا نوشته یا هر چیز دیگر ضمنا قوانین قراردادن عکس در امضا هنوز پابرجاست و حتما باید رعایت شود!!! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40...l#pid92957 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |