|
درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است
|
|
۱۱:۰۹, ۲۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان! ![]() به نظرتون فضای تالار در این چند وقت خسته کننده نشده؟ ![]() من فکر میکنم تالار احتیاج به یک تغییر اساسی داره،و یک تجدید میثاق یا تعیین هدف دوباره... . تعداد پست های حاشیه ای خیلی زیاده و پست های مربوط به بیداری اندیشه هم راکد مونده ( به دلیل خسته کننده بودن ) احساس میکنم که انگیزه ی بچه ها کم شده، امسال سال فرهنگه،اینترنت نقش مهمی توی فرهنگ جامعه داره. سایت های «ارزشی» اینترنت خیلی زیاد نیستند. بیداری اندیشه چه نقشی این وسط داره؟؟! ![]() شاید هم احساس من ارتباطی به تالار نداره... نظر شما چیه؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۳۸, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
به نام الله
من قبلا خیلی تو تالار میومدم ولی الان خداییش مطالب پرمحتوا کم شدن یا اگر تاپیکی هست که اولش محتوا داره یه دفعه مینی تبدیل شد به کل کل های مخالف و موافق خیلی بحث های علمی کم شدن اگر میشد که با ایجاد هر موضوع جدید در تالار به پنل کاربری پیام بیاد خیلی خوب میشد اینجوری همش دنبال نباید بگردیم در کل مطالب شدن مناسبتی مخصوصا حضور کسایی که اطلاعاتشون بیشتر از ما هست و علمش رو دارن تو تالار خیلی کم رنگ شده. و به نظرم به خاط همین هست که اکثر تاپیک ها به کل کل کشیده میشن باتشکر به امید موفقیت بیشتر تالار ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:اگر میشد که با ایجاد هر موضوع جدید در تالار به پنل کاربری پیام بیاد خیلی خوب میشد اینجوری همش دنبال نباید بگردیم موضوعات جدید: http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...newthreads |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
اصلی ترین مشکل این تالار اینه که آدم میشینه یک ساعت تایپ میکنه و دو صفحه مینویسه بعد تا میزنی ارسال پاسخ کلش میره رو هواااااااااااااااا!!!!
![]() ![]() ![]() منم که حوصله تایپ مجدد ندارم! خلاصه این که مدیران عزیز نظرات و پیشنهادات ناب و نایاب منو در این مورد از دست دادین!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۲۸)sarallah نوشته است: اصلی ترین مشکل این تالار اینه که آدم میشینه یک ساعت تایپ میکنه و دو صفحه مینویسه بعد تا میزنی ارسال پاسخ کلش میره رو هواااااااااااااااا!!!! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23470.html |
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۳۱/فروردین/۹۳ ۲۱:۴۲)A L I نوشته است: فضای تالار مثل فضای سیاسی جامعه شده....!البته به اون شکل هم شبیه نیست اما داره سمتش می ره! به نظر من خوبه. بهتره تو زمین خاکی( این تالار ) تا حد مرگ زمین بخوریم. اونوقت تو زمین چمن( جامعه ) کم نمی یاریم! جناح مقابل ما با اینکه ادواتش رو داره اما از این تالارا نداره! تالاراشون رو حتما دیدید. یکی یه چرت و پرتی می گه بقیه می گن "صحیح است! مرحبا! " یا میگن " بزن به سلامتی ..." الکی خوشن! اینجا محل مبارزه و بحث جدله. اینجا دیدم کار به جایی رسیده که سر عقاید همه دیگه رو بریدین. جای داره تشکر کنم. من از فضای اینجوری اما خصوصی وخودمونی خوشم می یاد. آماده می شیم اینجوری. |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
برای چی ویرایش من رو برداشتید ؟
این دیگه چه وضعشه ؟ حداقل مرد بودید یه پیام قبلش میدادید که همچین قانون مسخره ای رو میخواهید پیاده کنید. |
|||
|
۲۱:۲۷, ۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام
پیشنهاد میکنم به مسئولین سایت یه تاپیک(و یا بیشتر) با مضمون "فرهنگ" که گفتگو محور باشه ایجاد بشه که یه چیزی یاد بگیریم یا اگه فکر میکنیم درسته بگیم و خودمون هم رعایت کنیم. میشه موضوعات متنوع و جالبی مطرح کرد مثلا فرهنگ مصرف، فرهنگ اجتماعی و... فکر کنم با توجه به اینکه امسال سال فرهنگ هم هست خیلی باید در این مورد کار کرد |
|||
|
|
۱:۵۲, ۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
منم با دوستان موافقم. ولــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی !!! به قول عده ای از دوستان انقدر مطالب مفید توی سایت هست که هنوز خونده نشده و اگه خیلی میخوایم کار کنیم بهتره بریم اونارو بخونیم و عمل کنیم و بعد بیایم به بقیه هم بگیم که چطوری تونستیم. شاید دلیل اصلی این سردرگمی و ایراد گیری دوستان اینه که فراموش کردیم برای چه هدفی اومدیم اینجا. فراموش کردیم باید چکار کنیم!!! فقط دنبال یه سری تاپیکیم که بیایم بحث کنیم که آره این این چکار کرد و اون چکار کرد. ![]() کاش میشد یه حرکتی کنیم و دوستانی که توی هر شهر هستن و نزدیک هم حداقل یه سری فعالیت حضوری با هم داشته باشیم... نمیدونم شایدم شدنی نباشه و از حوصله و وقت دوستان خارج. فقط میدونم که نباید منتظر بشینیم تا مدیران حرکتی بکنن . |
|||
|
|
۳:۱۹, ۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۳ ۳:۲۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
در مورد مسئله ی محتویی تالار چند نکته به نظرم میرسه که عرض می کنم: به طور متوسط هر چندماه تاپیکی در این رابطه داشتیم و بحثی مطرح شده مبنی بر ضعیف شدن محتوی تالار. آخرین موضوعی که در این زمینه ایجاد شد بر میگرده به دی ماه 92 چرا تالار نسبت به سال پیش خیلی بی رونقه؟ فرصت داشتید نگاهی به تاپیک بالا هم بیندازید در اون تاپیک عرض کردم که: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid242907 (۲۰/دی/۹۲ ۹:۲۷)مجید املشی نوشته است:ممنون از ایحاد کننده ی تاپیک و بحث رو که انتخاب کردید. گاه به گاه به این مسئله پرداخته میشه و البته این خوبه که همیشه به فکر رونق و رشد تالار البته از جنبه های مثبتش باشیم. و بدیهیه که رونق بدون قید مناسب نیست. من در اینجا میخوام تنها به ارائه ی یک راه حل ساده و در عین حال عملیاتی و البته شاید بدیهی بپردازم. تالار بیداری اندیشه سیاستش بر مبنای بحث های محتویی هست و برای رسیدن به چنین مقصودی مطالعه و ایجاد بحث هایی که مبتلابه جامعه هست بسیار می تونه مفید باشه. هرکدام از ما اگر تنها و تنها در یک موضوع کوچک بتونیم مطالعه ی هدفمند داشته باشیم و پس از مطالعه و تحقیق ساده ای اون بحث رو در تالار مطرح کنیم و بتونیم بحثمون رو خوب هدایت کنیم تا به سرانجام موردنظرمون برسه و در این میان با بحث گفتگو با دوستان دیگرمون در تالار که علاقه مند به پیگیری موضوع موردنظرمون هستن میتونیم به یک بحث علمی و خوب و پویا و ارزشمند و البته رشد دهنده داشته باشم.این یک موفقیت بزرگ محسوب میشه. فرض کنید 200 نفر چنین قصدی داشته باشن. 200 رو برای این عرض کردم که مینیمم تعداد کاربرانیست که در هر روز به تالار سر می زنن. این یعنی 200 بحث پویا در تالار. این یعنی 200 تاپیک ارزشمند. این یعنی تبیین 200 بحث ارزشمند و به اشتراک گذاشتن این بحث با دیگر دوستامون. یکی از مهترین مسائلی باید بهش دقت داشته باشیم اینه که رشد صرفی خودممون از جنبه های متفاوت کافی نیست. اینکه داناییهامون رو به زبانی ساده و البته با دلایل روشن و دقیق به دوستانمون به اشتراک بگذاریم امر مقدسیه. از طرفی این کار باعث میشه این داناییهامون محک هم بخوره تا شاید اگر نقص هایی درش وجود داره با این بحثو گفتگوها برطرف بشه و اونوقت در اون بحث خاص چارچوب قویتری داشته باشیم. پس بیاییم از همین الان فکر کنیم ببینیم به چه موضوعاتی علاقه مند هستیم و بریم در یک بخش کوچکی ازش مطالعه ی درست داشته باشیم. دقت هم داشته باشیم که از منابعی استفاده کنیم که معتبر باشن تا به این صورت بحثمون رو روی پایه ی محمکی استوار کرده باشیم. آنوقت خواهیم دید که در مدت خیلی کوتاهی با مطالعه ی ناچیزی در موضوع کوچکی میتوانیم پایخگو باشیم با ارائه ی برهان و دلیل و منابع معتبر. و سپس اون مطالب رو ارائه کنیم و به بحث بگذاریم. خب خالا اگر چنین کنیم آنگاه نتیجه چه خواهد شد؟ 200 بحث پویا به صورت همزمان در تالار جریان خواهد داشت دقت کنید که تازه بدترین حالت رو درنظر گرفتم. هم مینیمم کاربران و هم مینیمم بحث. یعنی هر فرد یک بحث. حتی اگر ماهی یک بحث رو خودمون به این شیوه داشته باشیم و دانایی های برپایه ی مطالعه ی هدفمندمون رو با دوستامون در میون بگذاریم به هدفمون رسیدیم. مسئله دیگه اینکه تالار گفتگو با محوریت کاربران خودش شناخته میشه و مفهوم پیدا می کنه. این خیلی نکته ی مهمیه. بارها دیدم که به عنوان مثال کاربری در ارسالی میگه که چرا فلان بحث در تالار زیاده شده؟! چرا فلان بحث مهم کم شده؟! چرا تاپیک مربوط به ازدواج زیاد داریم؟! چرا فقط تمرکز تاپیک ها رو زنان هست و از زنان انتظارات زیادی میره؟! پس وظیفه ی مردان چیه؟! در پاسخ باید گفت که هرکدام از اعضا به تناسب آگاهی و اهمیت موضوعات مورد نظرشون و گاهی ابهاماتی که براشون پیش میاد بحثی یا موضوعی رو در تالار آغاز می کنن. آیا ما می تونیم بگیم شما چرا می خوای در این باره بحث کنی؟! چرا تاپیک ایجاد کردی؟! آیا مدیران می تونن بدون در نظر گرفتن قوانین تالار که به عنوان یک اصل در تالار ملاک عمل ماست تعیین کنن که چه بحثی بشود یا در چه موضوعی بحث بشود؟! هر فرد در چارچوب قوانین تالار این حق بهش داده شده که ارسال داشته باشه. کسی نمی تونه این حق رو بگیره ازش. لذا حرف اصلی من اینه که محتوی تالار رو شما، من، او (همه با هم) تعیین می کنیم. |
|||
|
|
۶:۱۰, ۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام.
![]() به نظر من يكي از دلايلي كه باعث شد حس خسته كننده بودن تالار رو داشته باشيم اينه كه اگه دو نفر تو ي بحثي با هم درگير شدن ،اگه يكي از طرفين هرجا حتي بهترين ارسال رو داشته باشه دوستان به چشم اون بحث قبلي حس كل كل رو تو خودشون هنوز دارن و فكر ميكنن طرف مقابل با قصد دعوا بحث ميكنه. ![]() چون من بعضي جاها ديدم ي بحث رو با صدتا دعواي ديگه قاطي كردن و خرابش كردن. دوستان خواهشا ي كم بيشتر گذشت داشته باشيد تا هر بحثي كه ايجاد ميشه به ي سرانجامي برسه كه مفيد باشه، حداقل براي خودمون. تعداد بحثهاي خوب رو زياد كنيد.مثلا ي گفتگويي بود درباره زندگي كه نينا و خانم موزه انجام ميدادن(به دور از توهماتي كه مجردها از عالم متاهلي دارن)و بحث خوبي بود ولي متاسفانه ادامه دار نشد.به جاش بحثهاي ديگه كه همش به دعوا ختم ميشه ادامه داره. اگه هر كدوم از ما كاربرهاي تالار از خودمون شروع كنيم و استارت بزنيم كه جو تالارو درست كنيم تالار خيلي زود به همون حالت اوليه برميگرده. ![]() مهم نيست كه تاپيكها كميت داشته باشن مهم كيفيت محتوايي تاپيكهاست.خواهشا ي تاپيك كه ايجاد ميكنيد با خودتون فكر كنيد كه واقعا بحث كردن در باره اون موضوع انتخابي كار خوبيه يا نه.بعد ايجاد بشه. اميدوارم تالار مثل قديم بشه،البته با كمك دوستان قديم و جديد. ![]() التماس دعا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هم تالاری های عزیز ... بخوانید ...من باب شوخی های بی مرز | فاطمه خانم | 60 | 34,817 |
۳۰/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۵ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|

![[تصویر: deldari.gif]](http://www.askdin.com/images/smilies/Small/deldari.gif)
![[تصویر: moj.gif]](http://www.askdin.com/images/smilies/Small/moj.gif)