|
ارائه پیشنهاد ازدواج خانمها از اقایون
|
|
۱۲:۴۳, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام ارائه پیشنهاد ازدواج خانمها از اقایون به نظرم پدیده ی نوظهور جالبی است که نیاز به مطالعه عمیق تر دارد. تصور می کنم خانواده ها نیز به تدریج با این موضوع کنار می آیند به دلیل این که به هر حال قصد ازدواج ("امر خیر " به تعبیر رایج در فرهنگ ما) مطرح است علی رغم این که با ارزش های قدیمی و رویه های سنتی فرهنگ ما منافات دارد و ممکن است تبعات منفی ای نیز در بر داشته باشد. امروز هم هدفم این است که بگویم به نظر می رسد نسبتی از دختران، از اتخاذ رویه های جدید همسرگزینی حتی هنگامی که شنا کردن خلاف جریان آب باشد ابایی ندارند. بیان و طرح این موضوع، نه حکایت از تایید دارد نه تکذیب. هدفم این است که با چشم باز تحولات اطرافمان را ببینیم! هر کس می تواند ارزش گذاری خاص خودش را در این زمینه ها داشته باشد با بیان این موضوع حتی قصد ندارم بگویم که چنین رویه ای باید گسترش یابد یا نیابد اما به نظرم می رسد که رو به افزایش است. بنابراین ارائه پیشنهاد ازدواج از طرف خانم ها و یا به زبان نیاوردن علاقه، هر دو از روش های برقراری ارتباط هستند. ک یه نفر برونگراست و توانایی گفتن احساسش را داردو یک نفر فاقد این توانایی است و منتظر می شود تا فرد مقابلش احساس خود را به او ابراز کند در طبیعت معمولا مذکر ها خواهان مونث ها هستند.اما خب بعضی مواقع هم دختری از یه پسر خوشش میاد و عاشقش میشه. برای یک پسر ابراز علاقه چندین برابر یک دختر ساده است.اما برای دختر ها هم راه حل هایی وجود داره که بتونن علاقه ی خودشون رو به پسر انتقال بدن و اون پسر و آگاه کنند. اگه یک دختر بخواد علاقه ی خودشو به یک پسر نشون بده ، و از همون روش های پسر ها استفاده کنه ، ممکنه عواقب روحی بدی برای اون دختر به همراه داشته باشه. نظر شما چیست؟ حکم مراجع پرسش: ایا خواستگاری دختر از پسر از نظر شرعی وعرفی اشکال دارد؟ پاسخ: با سلام و عرض ادب همه مراجع: خواستگاری دختر از پسر اشکال ندارد. دفتر تمامی مراجع.
|
|||
|
|
۱۳:۴۰, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام.
همه چیز که نباید از لحاظ شرعی ایراد داشته باشه تا خوب نباشه... این کار از لحاظ اجتماعی و خانوادگی معضل در پی داره...(معضل دو پله از مشکل بالاتره) به چند تاییش که زمان اجازه میده اشاره میکنم... 1. پسرها ذاتاً زیر بار مسئولیت نمیرن... یا بهتره بگم زورشون میاد زیر بار مسئولیت برن... دختری که خودشون انتخاب کردن و پسندیدن، تا مدرکی نباشه زیر بار بچه اش نمیرن...(البته دور از جون بچه های تالار) دختره بیچاره از یکی خوشش بیاد، فردای روزگار هی باید بشنوه که "من که تو رو نمیخواستم. خودت خواستی پس پای مشکلاتشم وایسا" 2. خانوم اگه زود باردار بشه، یه معضلیه برای این که به آقا بقبولونه که بابا! این بچه خود شماست. چون آقایون توی این موارد مشکوک میشن که نکنه این که از من خوشش اومده، قبلاً هم از کس دیگه ای خوشش اومده باشه... 3. توی ایران ازدواج برای خانم ها سود مالی داره... البته خیلی از خانومای ایرانی و مسلمون مهریه شون رو تا زمان مرگ هم نمیگیرن... اما خوب... کسی که سود مالی میبره نمیتونه به کسی که ضرر میکنه پیشنهادی بده... امیدوارم متوجه منظورم بشین... ببینین توی خارج که مهریه ای وجود نداره و ازدواج یه قرارداده، میشه به جای این که پسر از دختر خوشش بیاد، دختر از پسر خوشش بیاد... اما منی که قراره مهریه بگیرم، نمیتونم برم و به کسی بگم: آقا! من از شما خیلی خوشم اومده و قصدم هم خیره. میشه 100 تا سکه مهر من بکنی و بریم خوشبخت شیم؟ از اونجایی که متاسفانه توی ایران خیلی ها شغل ازدواج رو انتخاب کردن، برای پسرها بسیار شک برانگیز و ناجوره... 4. از من به شما نصیحت... تا مادرشوهر ازتون خوشش نیومده، بعله رو نگین... مادرشوهرها که تازه خودشون میرن واسه پسرشون خواستگاری، دیده شده که بعد از ازدواج به دختر تیکه می اندازن و سنگ رو یخش میکنن... حالا چه برسه به این که دختره، دختر مورد علاقه اون ها نبوده باشه و تازه اونی باشه که گل پسرشون رو تور کرده باشه... 5. دخترها بسیار احساسی تر از پسر ها هستن... یعنی در بدترین حالت که ازدواج فقط به عنوان معامله ای در زندگی باشه، زن ها به دلیل احساسی بودن، ممکنه انتخاب خوبی نداشته باشن... اما پسرها چون معمولاً فقط از منطق بهره میبرن، توی انتخاب بیگدار به آب نمیزنن و کمتر عاشق چشم و ابروی دختری میشن برای ازدواج... این در حالیه که اگه یه انسان به ظاهر جنتلمن جلوی هر دختری ظاهر بشه، دختر باید بوووووق باشه که خواستگاری نکنه... در حالی که حقیقت اینه که "اونی که واسه تو جنتلمن بوده، واسه 100 تای دیگه هم جنتلمن میشه..." اینا ایراداتی بود که به ذهن من رسید.... بماند که از نظر اجتماعی این دخر چه وجهه بدی پیدا خواهد کرد و اون مرد هم چقدر از طرف اطرافیانش توسری خواهد خورد که اقتداری نداشته و ... خدا کنه این یه قلم فرهنگ نشه تو مملکت که جمع کردنش با کرام الکاتبینه... |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
عزیزم پرسیدید نظر شما چیست ؟
من یبار اینو پرسیدم و گفتم حرف مردم به درک ، چجوری میشه رفت خواستگاری یه پسر !!!!! دوستان گفتن با واسطه حتما باید باشه. منم گفتم واسطه نباشه چی و حتی گفتن خانوما میدونن چکار کنن ، طرف خودش پیشنهاد بده . الان به این نتیجه رسیدم، که بمونم خونه ی بابام و کنیزیش رو بکنم خیلی بهتره تا بیفتم تو شهر خواستگاری . من خیلی پررو هستم . خیلی هم زرنگ که چجوری طرف رو بیارم تو کار که خودش خواستگاری کنه . اما خوشم نمیاد از این کارا . طرف با دل خودش میاد و مثل مجنون خاکی شده و مثل فرهاد داغون و مثل خسرو عاشق و مست . تهش میشه 1000 تا بحث خانوادگی . خودم بهش بگم زنت بشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که حتما جنگ جهانی تو دنیا اتفاق میفته . اگه با واسطه هم باشه که من شانس ندارم .واسطه ها هم مثل خودم سیاست ندارن ، بازم جنگ میشه . من رسما میمونم تو خونه ی بابام با این اوصاف.
|
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من دوبار این موضع واسم اتفاق افتاده البته یکبار مادر دختر یک بار هم خود دختر همراه دوستش و جالبه بگم که هر دو مورد کاملا مذهبی و مقید بودن
ولی اونچه که بعنوان تجربه واسه من از این مطلب بدست آمد این بود که خانم ها خواستگاری نکنن بهتره به لحاظ بار عاطفی واسشون گرون تمام میشه اگر پسر جواب منفی بده حالا اگه یه آدم پررو و رک مثل من به تورش بخوره که همون موقع بگه نه و یا اصلا فراموشش کنید و یا حتی قصد ازدواج ندارم رو بگه که دیگه بدتر ولی آقایون نهایت میرن سراغ یکی دیگه |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان نظرات خوبی و خاطرات قشنگی رو تعریف کردند
اما این کار اگه با تحقیقات کامل در مورد طرف مقابل انجام بشه!(مثل همون خواستگاری کردن پسرا که باید با چشم باز انجام بشه!!) بد نیست!!! و در مواردی شاید بهتر از مورد اول باشه!! دلیلم هم اینه که یه زمانی بحث فقط زندگی بود و خیلی از مواردی که الان هست نبود!! حتی در حدی که خود دختر و پسر هم شاید همدیگر رو تا زمان عقد هم نمی دیدند و خوب تا آخر عمر خوش و خورم در کنار هم زندگی می کردند!! اما الان و در این زمونه دیگه نمیشه فرقی بین دخترا و پسرا گذاشت!!! کلا مسائل فرق کرده پس چرا در این زمینه هم سنت جدیدی بوجود نیاد!!(کما اینکه جدید نیست قبلا هم بوده!!) ولی همونطور که گفتم فقط با دید باز و تحقیقات کامل.... |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نقل از یک عالمی ، که در زمان رسول الله صلی الله علیه و آله ، رسم بوده خانم هایی که به همسر نیاز داشتند ، به ایشون مراجعه می کردند ، ایشون هم در مسجد اعلام می کردند خانمی با فلان مشخصات قصد ازداوج داره ، حضرت هم شخص خواستار رو با اون خانم آشنا می کردند و ...
چه اشکالی داره ، بابا جامعه به درک ، دختر مردم به گناه بیوفته که جامعه خواستگاری از پسر رو نمی پسنده؟ خوب نپسنده به درک ، جامعه ممکنه دین رو هم نپسنده ، ممکنه نماز رو هم نپسنده. بعد همین مردم میان فاجعه این دختر که براش خواستگار نمیاد رو حل می کنند؟خوب این چه رسمیه دختر بشینه تو خونه ، اومدیم 100 سال هم خواستگار براش پیدا نشد ، اومدیم خواستگار ها مورد پسندش نبودند ، بعد به فساد کشیده شد. لطفا برای قبح این کار از شرع سند بیارید ، نه حرف مردم،حرف مردم رو نه خدا قبول داره نه خود مردم. |
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
منم که حرف شما رو می زنم.
مردم از خودشون قبح در می کنن ، متاسفانه هم اکثرا ضد دینی ان. ازدواج یک رابطه دو طرفه است ، هر کسی می تونه باب این رابطه رو باز کنه ، اگرم یکی باب رو باز کرد ، طرف دیگه مجبور نیست قبول کنه ، تحقیق کنه ، خواست قبول کنه ، اما اگر قبول کرد منت نداره که بگی تو پیشنهاد دادی! مثل اینه که معامله می کنی ، یک بار من می رم در مغازه هندوانه می خرم ، یک بار هندوانه فروش می آد در خونه من ، تو هر دو حالت طرفین راضی بودند ، منت نداره دیگه. |
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۰ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خواستگاری دختر از پسر نباید مستقیم باشه.
وقتی یه دختری از یه پسر خوشش میاد میشه عشق یه طرفه! باید وضعیت طرف رو بسنجه ببینه اون هم قصد ازدواج داره اگه داشت خلاصه یه طوری خودش رو به اون پسر نزدیک کنه تا اگه پسر از اون دختر خوشش اومد پیشنهاد ازدواج بده. فرض کنیم یه دختر توی محیط کار یا دانشگاه از یه پسر خوشش اومده. اول باید مشخص کنه چرا خوشش اومده احساس یا عقلانیه . اگه احساسه که هیچی اگه عقلانیه چه چیزی از اون پسر دیده که باعث جلب نظرش شده. قدم بعدی اینه که خودش اصلا از لحاظ فرهنگ و موقعیت اجتماعی در سطح طرف مقابل هست یا نه! اگه نیست که بهتره بی خیال بشه :دی حالا ما فرض کنیم هست. حالا برنامه چیه؟ باید خودش رو در راه اون شخص قرار بده ببینه طرف مقابل کجاها و با چه کسایی رفت و آمد داره بره همون سمت. وقتی یه مدت طولانی بتونه کم کم خودش رو نزدیک کنه و به شخص مورد نظر نزدیک بشه کار خیلی ساده تر میشه. هم نیت طرف مقابل مشخص میشه که واقعا میخواد ازدواج کنه یا قصد دیگه ای داره. کلا دخترا باید صبور باشن! این قضیه واسه پسرا هم صادقه. بعضی عشق ها نیازی نیست خیلی براش بجنگی و راحت الحلقومه ! بعضی عشق ها هم باید به آب و آتیش زد! خلاصه آدم باید برای عشق و عاشقی هم زحمت بکشه و برنامه ریزی کنه! مورد داشتیم پسره چند ماه کارش شده بود دختری رو تحت نظر گرفتن و 10-15 کیلو تو اون جریان وزن کم کرده بود. با اینکه خونواده اش هم مخالف بودند اما تنهایی جنگید و مالک معشوقش شد! الان هم داره به خوبی و خوشی زندگی میکنه و یه داستان هیجان انگیز رمانتیک هم داره که واسه بچه هاش تعریف کنه ![]() یه مورد دیگه اش هست که شخصی واسطه میشه و دو نفر رو هم به هم معرفی میکنه و اگه از هم خوششون اومد ازدواج میکنند که این خیلی بهتره. |
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول: همینه دیگه منت میزارن . ![]() ادم هم زندگیش رو یبار داره، دیونه نیست خودشو بدبخت کنه ![]() نقل قول: یه جوری بحث میشه انگار دخترا همین جوری واسه پسرا صف بستن .جامعه نمیزاره برن جلو ازشون خواستگاری کنن. من اگه تو این بازار کساد مردونگی ، مورد پیدا کردم ، بابام رو میفرستم بره برام خواستگاری ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |