|
مرد جوان 34 ساله با ده فرزند و پنج نوه
|
|
۷:۳۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مرد جوان آستارایی متولد 1358 و 34 سال دارد. او در سال 1370 ازدواج کرد و هماکنون 10 فرزند، 2 داماد، یک عروس و 5 نوه دارد.
کمالبین که به شغل آرماتوربندی ساختمان مشغول است در خصوص ازدواج زود هنگام خود توضیح داد: پس از به وقوع پیوستن مشکلات جسمانی که برای مادرم در دوران نوجوانی بنده پیش آمد، بزرگان خانواده تصمیم به ازدواجم گرفتند تا علاوه بر تشکیل خانواده، من و همسرم کمکی برای خانواده باشیم. وی ادامه داد: «مرتضی، رقیه، لیلا، علی، رضا، رباب، محمد، حسین، ابوالفضل و عباس» ده فرزند بنده هستند که 5 نوه، شیرینی و گرمی دیگری به زندگیام بخشیده است. اکبر کمالبین با اشاره به اینکه در سال 1371 نخستین فرزند وی متولد شد، در پاسخ به این سوال که «آیا از زندگی خود راضی هستی؟» جواب داد: «راضیم به رضای خداوند متعال.» وی در پایان در خصوص وضعیت معیشتی خود تصریح کرد: تا دو سال گذشته که کار ساختمانسازی به شکل مداوم برقرار بود، مشکلی نداشتیم، ولی هماکنون با کاهش شدید کار، فشار سنگین ناشی از مشکلات مالی را بیشتر احساس میکنم. وی در کنار همسرش که متولد 1351 و چند سال از او بزرگتر است زندگی می کند. به نظرم یه نمونه خوبه برای آدمایی که به خیلی چیزا غر میزنن... سن مادر خانواده بیشتر از سن آقا کماله... 10 تا بچه دارن... همه هم اسما مذهبی، اونم اکثراً منتخب صحرای کربلا... یه آرماتور بند ساده است، برج ساز نیست که... اما تا وقتی کار باشه، روزگارشون میچرخه... خداییش من یکی که خیلی دوست دارم از زندگی شهری یکم جدا شم. خوش به حالشون... هوای خوب، غذای خوب، دل خوش... آدم دیگه از دنیا مگه چی میخواد؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۱ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
@Havbb 110
نقل قول:محض اطلاعتون ، من خانواده پرجمعیت زیاد دیدم اصلا لازم نیست شما ده تا بچه رو مثلا تربیت کنید. بچه های بزرگتر بچه های کوچکتر رو زیر نظر میگیرن شما فقط کمکشون میکنید.... اتفاقا خیلی هم ساده تر میشهمن با این نظریه مخالفم.اینکه بچه های کوچکتر رو بچه های بزرگتر تربیت کنند اصلا جالب نیست.توی این خانواده ها گاهی سن آخرین بچه با سن بچه فرزند اول برابر یا حتی کمتره ! بچه های آخر ظلم بزرگی در حقشون میشه و از نعمت پدر و مادر بی بهره میشن و اختلاف سنی با بقیه هم باعث میشه از خیلی از نعمت ها محروم بشند.امکان اینکه اختلاف سنی هم کم باشه وجود نداره و حتما اختلاف سنی زیاد میشه. نقل قول:پ.ن: یه استدلالی هست که این فرقه های نوظهور میگن الان یادش افتادم ، میگن اگه صد سال نماز بی توجه بهتره یا یک نماز با حضور قلب و با کیفیت؟ پس شما بیا یه نماز خوب بخون برا کل عمرت بسهپیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید: يك ساعت تفكر بهتر از هفتاد سال عبادت است [/b] تعدد فرزند برای زمانی بود که زندگی همه کشاورزی و دامداری یا پدرپیشگی بود. اون موقع ها همه بچه ها زود ازدواج میکردند و به زندگی در یک اتاق در خانه داماد راضی بودند. اون زمان تعداد بچه های بشتر به نفع خانواده ها بود هم در کار و هم در جنگ و دعوا بین محله ![]() نقل قول:شما چرا به حرفهای دکتر عباسی (آواتارت) عمل نمیکنی؟سورس بدید نقل قول:شما که موافقی میتونی عدالت رو کامل رعایت کنی بینشون؟ حتی در لبخند؟تقریبا مطئنم که میتونم ![]() البته وقتی این کار رو میکنم که اوضاع مالیم خیلی خوب باشه و همسر اول هم راضی باشه. وقتی این شرایط فراهم باشه باور کنید من راضیم بیشتر از 10 تا بچه هم داشته باشم! تعدد همسر هم شرایط تقریبا شبیه تعدد فرزنده ! وقتی به قول شما بچه های بزرگتر میتونند در تربیت سایر بچه ها کمک کنند. چرا نشه همین سناریو در قضیه تعدد زوجه به کار گرفت؟
|
|||
|
۲۱:۴۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
خیلی الگو جالبی باید منتشرش کرد.
|
|||
|
۲۲:۱۹, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:من با این نظریه مخالفم.اینکه بچه های کوچکتر رو بچه های بزرگتر تربیت کنند اصلا جالب نیست.توی این خانواده ها گاهی سن آخرین بچه با سن بچه فرزند اول برابر یا حتی کمتره ! بچه های آخر ظلم بزرگی در حقشون میشه و از نعمت پدر و مادر بی بهره میشن و اختلاف سنی با بقیه هم باعث میشه از خیلی از نعمت ها محروم بشند.امکان اینکه اختلاف سنی هم کم باشه وجود نداره و حتما اختلاف سنی زیاد میشه. بحث سر نحوه تربیت هست ، که گفتیم بچه های آخر تو توسط پدر و مادر و هم توسط فرزندان اولی تربیت میشن و مشکلی نیست. حالا شما میگید ظلم میشه بهشون من نمیدونم منظور شما چیه و مصداق دقیق این ظلم چیه. اتفاقا پدر و مادر هرچی سنشون بره بالاتر مهربون تر میشن.... بچه اولی ها همیشه کتک خور هستن ولی بچه های آخر بیشتر محبت میبینن چون پدر و مادر با حوصله تر شدند.... اصطلاحاتی هم داریم در فرهنگمون در همین رابطه به علاوه ی اینکه پدر و مادر بی تجربه فرزند اول رو تربیت کردند ولی پدرمادر فوق العاده باتجربه نصیب فرزند آخر میشه نقل قول:تعدد فرزند برای زمانی بود که زندگی همه کشاورزی و دامداری یا پدرپیشگی بود.سوال من از شما اینه که وقتی پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند که امت من هرچی بیشتر باشه در قیامت بهتره (قریب به مضمون) یا الان رهبری و بزرگان و علما میگن جمعیت باید زیاد بشه اینا همه حساب نشده س؟ این حرفا رو فقط مخصوص روستایی ها و کشاورزها و دامدارها گفتند؟ آیا از شرایط کنونی بی خبرند؟ آیا نسنجیده و بی حکمت گفته اند؟ نقل قول:سورس بدیدبه جلسات زنای ذهنی مراجعه کنید. بارها تکرار شده این حرفها توسط استاد نقل قول:تقریبا مطئنم که میتونمآفرین به شما و اعتماد به نفستون نقل قول:البته وقتی این کار رو میکنم که اوضاع مالیم خیلی خوب باشه و همسر اول هم راضی باشه. وقتی این شرایط فراهم باشه باور کنید من راضیم بیشتر از 10 تا بچه هم داشته باشم!کاری به بحث همسر دوم ندارم (جایی سفارش نشده که واجبه چند همسر بگیرید) ولی در مورد فرزند ، وقتی خدا فرموده که من روزی رسان هستم و روزی هرچندتا فرزند که بیارید رو میدم خودم (بشرطی که توکل و اعتماد به خدا داشته باشید) آیا این حرف کذب هست؟ آیا خدا به وعده ش عمل میکنه یا نه؟ الان شما با این صحبت این ذهنیت رو بوجود میارید که هرکس وضع مادیش خوب باشه باید چند همسر بگیره درحالی که این قضیه فقط به بحثهای مادی مربوط نمیشه.... |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۴۷ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول:بحث سر نحوه تربیت هست ، که گفتیم بچه های آخر تو توسط پدر و مادر و هم توسط فرزندان اولی تربیت میشن و مشکلی نیست.اتفاقا من خودم قربانی همچین سیستمی هستم و برای همین با این قضیه مشکل دارم! بچه های اول معمولا از امکانات بیشتری بهره می برند پدر و مادر جوان و با حوصله و با اختلاف سنی کمتر . اگه بچه اول پسر باشه که میشه پسر بزرگ و پدر دوم خانواده! اگه دختر باشه هم میشه سوگلی مادر. بچه های آخر با والدینی مواجه هستند که پیر شدند و اختلاف سنی و فکر زیادی دارند. بچه های کوچکتر پدر بزرگ و مادر بزرگ ها رو نمی بینند یا سنی می بینند اونا رو که از کار افتاده شدند! نقل قول:سوال من از شما اینه که وقتی پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند که امت من هرچی بیشتر باشه در قیامت بهتره (قریب به مضمون) یا الان رهبری و بزرگان و علما میگن جمعیت باید زیاد بشه اینا همه حساب نشده س؟ این حرفا رو فقط مخصوص روستایی ها و کشاورزها و دامدارها گفتند؟من این حرف رو قبول دارم. اماگفته این بزرگان یعنی یک جهت یعنی راهی به ما نشون دادند. حالا ما اگه شرایطش رو داشتیم باید به این راه عمل کنیم و اگه شرایطش رو نداشتیم باید صبر کنیم. رهبر و بزرگان این مملکت وقتی این حرف رو میزنند یعنی مسئولین باید این راه رو هموار کنند. یعنی کسایی که شرایط مالی دارند به اون عمل کنند. اما وقتی شرایط اقتصادی خیلی بده و امکانش نیست باید صبر کرد و اگه امکانش فراهم نشد هم از اون صرف نظر کرد. نقل قول:کاری به بحث همسر دوم ندارم (جایی سفارش نشده که واجبه چند همسر بگیرید) ولی در مورد فرزند ، وقتی خدا فرموده که من روزی رسان هستم و روزی هرچندتا فرزند که بیارید رو میدم خودم (بشرطی که توکل و اعتماد به خدا داشته باشید)خدا روزی رسانه حرف درستیه. اما اگه فردا کسی با دست خالی بیاد خواستگاری یکی از نزدیکان شما و با حداقل امکانات به جمله خدا کریمه بسنده کنه شما به ایشون دختر میدید؟ با عرض معذرت! همه ی این حرفها در همین حرف هستند و در واقعیت هیچ کسی براشون تره خورد نمیکنه! چه مذهبیش چه غیرمذهبیش! نقل قول:الان شما با این صحبت این ذهنیت رو بوجود میارید که هرکس وضع مادیش خوب باشه باید چند همسر بگیره درحالی که این قضیه فقط به بحثهای مادی مربوط نمیشه....منم نگفتم صرفا وضع مادیش خوب باشه چند همسر اختیار کنه. بلکه منظورم اینه که یکی از ملزوماتش اصلی تمکین مالیه خوبه. مردها ذاتا تمایل به چند همسری دارند و در فطرت مردهاست! ![]() وضع اقتصادی سخت و سبک زندگی فعلی باعث شده که مردها نتونند چند همسر بگیرند مگرنه همه مردها تا جایی که امکانش بود همسر اختیار میکردند! |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
نقل قول:اتفاقا من خودم قربانی همچین سیستمی هستم و برای همین با این قضیه مشکل دارم! منم تجربه کردم این موضوع رو ولی من بچه اول هستم. هرکس از دیدگاه خودش فکر میکنه خیلی اوضاعش بده و بقیه خوبن! اشتباهه نقل قول:حالا ما اگه شرایطش رو داشتیم باید به این راه عمل کنیم و اگه شرایطش رو نداشتیم باید صبر کنیم.عرض کردم که بارها در آیات و روایات اومده که به هیچ عنوان بخاطر مسائل اقتصادی ازدواج یا بچه دار شدن رو تعلیق نکنید... اونا هم خطاب به مسئولین بوده؟ مسئولین وظیفه ی خودشون رو باید انجام بدن ما هم وظیفه ی خودمون رو. اتفاقا در چنین شرایط سختی هست که مشخص میشه کی واقعا مردونه پای دینش وایساده. اگه شرایط ازدواج در سن 14 سالگی برا همه فراهم بود تو جامعه که دیگه هنری نبود زود ازدواج کردن! اخرالزمان زمان فتنه هاست ، زمانی که افراد دیندار غربال میشن و معلوم میشه کی ایمانش محکمتره و کی راحت طلب هست و دائم در پی عرفهای غلط جامعه میره... شما بحث جاهلیت مدرن دکتر عباسی رو با دقت ببین اگر ما بر سبیل انبیا و مخصوصا ابراهیم بت شکن (علیه السلام) هستیم (که هستیم) باید بتهایی که امروز در ذهن ها گذاشته شده رو بشکنیم. حالا من نمیگم تبر بردارید و کل بتهای جامعه رو بشکنید ، حداقل ایمان اینه که ادم حداقل خودش در ورطه ی جاهلیت و بت پرستی نیوفته! غیر از اینه؟ نقل قول:اما اگه فردا کسی با دست خالی بیاد خواستگاری یکی از نزدیکان شما و با حداقل امکانات به جمله خدا کریمه بسنده کنه شما به ایشون دختر میدید؟باز اینم بستگی به ایمان خانواده ی دختر خانم و پدر خانم داره من موردهای زیادی میشناسم که دختر داده اند به چنین افرادی البته من منکر این نیستم که پسر باید عرضه داشته باشه و دنبال مقدمات بره... ولی وقتی پسری میگه من دانشجو هستم یه پولی در حد تحصیلم دارم فعلا.... نباید بگن نه برو هر وقت خونه و ماشین و همه چی اوکی شد بیا من نمیگم به پسر بی عرضه و تنبل دختر بدن... ولی چنین انتظارهایی از یه دانشجو انتظارهای بیهوده ای هستش. نقل قول:مردها ذاتا تمایل به چند همسری دارند و در فطرت مردهاست!اشتباه نکنید ، این در ذات مردها نیست بلکه این خواسته های نفسانی مردهاست. دقیقا مثل اینکه در ماه رمضان ما حین روزه بسیار تمایل داریم که آب بخوریم ، این ذاتی نیست این نفسانیه. شرع مقدس اومده تا راه کنترل نفسانیات رو نشون بده. البته تحت شرایط خاص چند همسری رو هم اجازه داده ولی بعنوان مثال شما فرض کن رفتی زن دوم رو گرفتی در حالی که زن اولت بسیار ناراحته از این کار ، خب حالا شما یه زن خوشحال داری یه زن ناراحت ، این چه عدالتیه که برقرار کردی؟ یک وقت همسر اول اجازه میده و راضیه اون یه بحث دیگه س |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
آقا میثم!
منم خودم قربانی این سیستمم... اصلاً قدیما همه این سیستم رو اجرا میکردن... اما من نه اولی بودم و نه آخری... یه بحث معروف توی روانشناسی هست که میگه اگه تمام بچه ها از عدالت مادر ناراضی بودن، مادر باید بدونه که کاملاً به عدالت رفتار کرده... وقتی همه بچه ها تو این سیستم بزرگ شدن، به هیچ کس ظلمی روا نشده... حال اونکه همه هم معتقدن در حقشون ظلم شده... ما 4 تا خواهر و برادر بودیم و به نظرمون زیاد بودیم. اما همسرم اینا 6 تا بودن. حالا وقتی با خانواده همسرم دور هم جمع میشیم، واقعاً بیشتر خوش میگذره... چون تعداد زیاده، شوخی ها هم زیاده، خنده هم بیشتره، مهمونی هم بیشتره، دوری از غم و غصه هم بیشتره... حالا ما هم کم نبودیما!!! اما بچه من هم با عموهاش بیشتر حال میکنه... حالا منم نگفتم منم برم 6 تا بیارم... اما بچه من نباید هیچ وقت بهش خوش بگذره؟ دیگه در نسل آینده خانواده چه معنی ای خواهد داشت؟ کدوم برادری که پشت خواهرش وایسته؟ پدر و مادرم که تا 35-40 سالگی بچه نخواستن، وقتی بچه برسه به 20 سالگی پدر و مادر از شراب وصل الهی نوشیدن و فـــــــــــــــــــــــــــاتحه!!! پدر بزرگ و مادر بزرگم که معلومه که فـــــــــــــــــــــــــــاتحه! میشه بگین بچه های ما باید با کی رفت و آمد کنن؟ دوست؟ دوست به راحتی پیدا میشه و به راحتی هم گم میشه... به قول قدیمیا: برادرا اگه گوشت همو بخورن، استخون همو دور نمی اندازن... دیگه اون موقع کسی که حتی اگه بهت ضربه زد، استخونت رو دور نندازه رو از کجا باید پیدا کرد؟ معضلی که الآن کشورهایی مثل چین و ژاپن باهاش دست به گریبانن، ما هم باید داشته باشیم؟ اتفاقاً 3-4 سال پیش من با یک خانم چینی هم صحبت شده بودم، ایشون بسیار از خانواده های تک نوه مینالیدن... راهی که اونا رفتن و خوب هم نبوده ما بریم؟؟؟ اگه من نخوام برای بچه ام سیسمونی ماکسی کوزی بخرم باید کیو ببینم؟ اگه من نخوام بچه ام آیپد داشته باشه باید چی کار کنم؟ اگه من نخوام بچه ام لباس زارا و گپ بپوشه باید چی کار کنم؟ هیچی... کافیه توقعات خودم و اطرافیانم رو پایین بیارم... بچه ها به بزرگتراشون نگاه میکنن... من اگه برای بچه ام فلان کار و نکنم، آسمون به زمین نمیاد، زمین هم به آسمون نمیره... اما نسل بعدی یاد میگیره هر چی تو بازار هست لزوماً نباید دست اونم باشه... در ضمن هزینه ها هم کاهش پیدا میکنه... لباساش هم دور نندازین... شاید برای بعدی به درد خورد...
|
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول:منم تجربه کردم این موضوع رو ولی من بچه اول هستم. هرکس از دیدگاه خودش فکر میکنه خیلی اوضاعش بده و بقیه خوبن!تجربه نکردی نمیدونی چی میگم! ![]() نقل قول:اشتباه نکنید ، این در ذات مردها نیست بلکه این خواسته های نفسانی مردهاست. دقیقا مثل اینکه در ماه رمضان ما حین روزه بسیار تمایل داریم که آب بخوریم ، این ذاتی نیست این نفسانیه. شرع مقدس اومده تا راه کنترل نفسانیات رو نشون بده.البته تحت شرایط خاص چند همسری رو هم اجازه دادهولی بعنوان مثال شما فرض کن رفتی زن دوم رو گرفتی در حالی که زن اولت بسیار ناراحته از این کار ، خب حالا شما یه زن خوشحال داری یه زن ناراحت ، این چه عدالتیه که برقرار کردی؟ یک وقت همسر اول اجازه میده و راضیه اون یه بحث دیگه سمنم با حرف شما موافقم. فقط در صورتی آدم مجازه که زن دوم بگیره که زن اول کاملا راضی باشه. متاسفانه جامعه طوری به مسئله نگاه میکنه که فعلا امکان انجام این کار در حد 0% ـه اما اگه به موضوع طور دیگه نگاه کنیم این کار فوایدی هم داره و میشه به عنوان یه مسئله عادی تر بهش نگاه کرد |
|||
|
۲۳:۵۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۵۱ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول:در ضمن هزینه ها هم کاهش پیدا میکنه...دقیقا هم کتابها به درد بعدی میخوره هم لباسها هم توی درسها کمک میکنن به هم.... هزاران محاسن داره حالا ما چنداشو همینجوری گفتیم نقل قول:حالا ما اگه شرایطش رو داشتیم باید به این راه عمل کنیم و اگه شرایطش رو نداشتیم باید صبر کنیم.داشتن شرایط یعنی چی؟ ببینید خدا در قرآن میفرماید که هیچکس رو بیش از اندازه ای که شرایط و استطاعتش هست تکلیف نمیکنیم. یه نفر میاد میگه من تو ماه رمضان گرسنه ام میشه و تشنه ام میشه و این به من فشار میاره... پس من روزه نمیگیرم. فقها میگن وقتی توی بیابون خشک گیر کردید و آبی برای وضو نیست ، باید اول به اندازه ی یک سنگ که پرتاب کنید مثلا صد متر ، از چهار جهت برید و اگر آب پیدا نکردید اون وقت اجازه دارید تیمم کنید. منظور اینه که گاهی ما تنبلی رو با نداشتن شرایط اشتباه میگیریم. بله در اسلام گفته شده اگر نتوانستید و شرایطش نبود ازدواج کنید باید صبر پیشه کنید. اما تفسیر این نتوانستن با تنبلی یکیه؟ اینایی که میگن به ما زن نمیدن چند بار رفتن خواستگاری؟ چقدر به حرف خدا که گفته روزی رسان هستم اعتماد کرده اند؟ چقدرش بخاطر مسائل اقتصادی بوده؟ که معصوم فرموده اگر کسی بخاطر مسائل اقتصادی چنین کاری بکنه فاسقه...
|
|||
|
|
۹:۰۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
احسنت به این مسلمان پیرو دین محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |