|
*** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) ***
|
|
۱۴:۵۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
امروز از یک روشنفکری!!! جمله ای شنیدم. میگفت: « شما که اینقدر دم از چادر میزنید، برید ببینید که چقدر همین چادری های ما بی حیایی می کنند. بظاهر چادر دارند. امّا درونشون خرابه... » البته حقیر جوابش رو دادم. ولی خواستم نظر شما رو بدونم. بنظر شما چادر حیا می آورد یا حیا چادر می آورد؟؟؟ و یا... ؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۸, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
حیای کامل حجاب کامل می آره. امام حجاب کامل حیای کامل نمی آره. |
|||
|
|
۰:۱۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
[align=CENTER]در ادامه عرایض دوستان که فرمودند: حیای کامل حجاب کامل می آره. امام حجاب کامل حیای کامل نمی آره. که کاملا درسته فــرقـی نـمـيـكـنـد چــادری بــاشی يــا مـانـتـويـی حـيـا کــه نـداشـتـه بـاشـی هـيـچی نـــداری . . و بی حیایی قشر جدید چادری بیداد میکنه و واقعا فاجعه است برای مثال خانم چادری که برادر مجازی داره فاجعه است ![]() خانم چادری که تمام اقوام و خویشانش برایش محرم محسوب می شوند فاجعه است ![]() خانم چادری که جلوی موهایش را بیرون می آورد واقعا فاجعه است ![]() باید بدونند که با انتخاب این پوشش درجامعه یه عنوان الگو هستند باید حرمت نگه دارند خیلی دردناک رویش گیاهان هرزه میان گلهای زیبا |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۴۲ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۴۸)bidel نوشته است: من میشناسم دخترای چادری ای رو که حیای آنچنانی ندارن. من مطمئن بودم این تاپیک به این سمت پیش میره که دلت پاک باشه و از این حرفا اون دخترغیر چادری پاک در بین دخترای غیر چادری بهترینه نه در بین همه دخترا حیا یعنی رعایت در پوشش و رفتار و گفتار نه فقط رفتار چون برخی افراد ذاتا نمیتونن رفتارشون بی حیا باشه پس دلیلی نمیشه (۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۵۸)دل خسته نوشته است: سلام جمله دوم اینطور ویرایش بشه بهتره حجاب کامل لزوما از حیای کامل نیست ممکنه بخاطر عادت خانوادگی باشه ولی همینش هم باز به نفع خانمه |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۰۷ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
این دو کلمه هیچ ارتباطی بهم ندارند هر کدوم کلمه ای جداست نه هم خانواذه هستن نه هم معنی
چادر نوعی پوشش و حیا یه صفت و حتی مکمل یکدیگر هم نمی توانند باشتد پس کسی که حیا واسش معنا و مفهوم داره به سمت حیا میره حجاب یه نوع پوشش و سلیقه هستش که فرد مختار در پذیرش اونه و استفاده از آن------------------------------------------------------------ نکته: دوستان با آوردن نام افراد حواستون باشه سوار موج نشید رسم شده یک سنگ میندازن وسط آب زلال موج بوجود بیاد که بحث منحرف بشه و جبهه گیری آغاز و بحث به سمت طنش و بی نتیجه گی پیش ببرن |
|||
|
۲۲:۵۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوستان لطف کنید پیرامون ارسال اول تاپیک بحث بفرمایید. از بردن نام اشخاص لطفا خودداری کنید و بحث رو به حاشیه نکشید. ارسال های غیر مرتبط با موضوع حذف شدند. ممنون از توجه شما یا علی |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۳ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من چادری هستم ولی به بچم اجبار نکردم چادر بپوشه بجز جاهایی که بدون چادر راهش نمیدادن مثل مدرسه!!
بچه شیطونی بود و دنبال بازیگوشی ولی کاملا در ارتباط با حجاب تو جیه بود!مثلا می دونست اگه بخواد چادر نپوشه باید لباسهای گشاد و تااندازه ای دمده بپوشه! و وقتی چادر سرش بود در همون کوچیکی رفتارش فورا عوض می شد و سنگین تر رفتار میکرد! رفتار مغرورانه و سنگین با نا محرم!! یادم هست رفتیم منزل عموی مادرم و ایشون که پیر مردی هستند از روی چادر سرش رو بوسید ! فوری خودش رو عقب کشید چون نمیدونست که عموی مادر محرمن!! برای من با تجربیاتی که در ارتباط با نسل نوجوون داشتم چه بچه خودم و چه دانش آموزام واضحه که سر کردن چادر به نفسه عبودیت میاره و حیا!! ولی به عکسش اصلا صادق نیست که اگر کسی چادر نداشت بی حیا باشه!! به خصوص که تو جامعه ما محله ،کوچه ،مدرسه، به کسایی که چادری باشن می خندن و متلک بارونشون میکنن!هزار بار برای خودم و دخترم پیش اومده! تازه بد ترش ایته که تا یه زن چادری می بینن بهش حمله می کنن و تمام بد بختی های زندگیشون رو از گرونی و ...به اون بد بخت نسبت میدن!! در ضمن خیلی به ندرت دیدم دختر حجابش درست باشه ولی رفتارش زننده! یا خودش پر رو باشه ! من هر چی دختر دیدم سنگین بوده و باشرم، یا چادر سرش بوده یا محجبه کامل که دست کمی از چادر نداشته!! بلکه عکسش بیشتر صادقه! |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۵۲ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
در مورد این تاپیک نظر من اینه که هم چادر حیا میاره و هم حیا چادر میاره. البته حیا مقدم بر چادره (حیا مقدم، چادر تالی).
فکر نمی کنم لازم به توضیح باشه که حیا چادر میاره چون بالاخره هرچیزی نمود بیرونیش رو نشون میده. (اصلاٌ من بی چادرها رو بی حیا نمی دونم) اما با فرد باحیای چادری فاصله دارند. مانتوهای امروزی که اصلاً مناسب نیستند. حجاب به معنی چادر نیست ولی حجاب به معنی پوشاندن تمام نقاط خاص بدنه. واقعاً مانتوهای الان برآمدگی بدن خانوم رو مخفی می کنند؟ من با حضرت منزل کل بازار رو زیر و رو کردیم براشون مانتویی که من بپسندم پیدا نکردیم (البته ایشون فاکتور قد بلند رو هم دارن که موثره) می دونستم پیدا نمیشه ولی بردمش بازار تا با هم یه بار بازار رو گز کنیم. از اون موقع به بعد بهشون گفتم حق ندارن از بازار مانتو بخرن. (مانتو رو زیر چادر می پوشن با این وجود من اون مانتوها رو نمی پسندیدم) نکته قابل توجه آقایون! (مذهبی زندگی کردن تو زمانه ما هزینه بیشتری داره تا غیر مذهبی زندگی کردن، با تشکر از دولت اسلامی) یه خیاط خوب پیدا کردیم که باب میل من مانتو می دوزه. میرم بهترین پارچه رو می خرم خیاط برای حضرت منزل ما مانتو گشادی که برجستگی های تن مشخص نباشه می دوزه. هزینه دوختن مانتو با اون پارچه ای که من می خرم حداقل یک و نیم برابر (تا چند برابر هم میرسه) مانتوهای درست و حسابی بیرون در میاد. (آقایون محترم غیرت بازی هزینه داره) بخش دوم چادر حیا میاره. چرا؟ من برای برادرم توضیح میدادم که ریش بذار. ریش خیلی جاها جلوی کارهای غیر عرف رو می گیره. برای خودم اتفاق افتاده. با ریش آدم خجالت میکشه خیلی کارهای سبک رو انجام بده (مثل این پسرها که ...) موقع گناه آدم از خودش خجالت میکشه. چادر هم همینطوره، دختر چادری خیلی از کارهای سخیف رو در شان خودش نمیبینه. به همن دلیل حیا میاره. میگه: "با این چادر من اگه این کار رو بکنم مردم چی میگن." به نظرم حضرت علی میگه اگر خودت رو شبیه به قومی بکنی به مرور مثل اونها میشی. اگر می خواید صبور باشید ادای آدم های صبور رو دربیارید بعد از مدتی شما هم مثل اونها میشید. |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۳)MohammadSadra نوشته است:سلام البته در نظر داشته باشید بعضی ها از روی اجبار یا حتی برای مخفی کردن گناه چادر میپوشند.همیشه چادر پوشیدن حیا نمیاره،بستگی به طرفش داره هر چند حرف شما برای یک اآدم معمولی درسته. |
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۵)دل خسته نوشته است: سلام دل خسته عزیز همین ویژگی که در مورد این دسته از افراد بیان کردی خودش مورد خاصی رو میرسونه در مورد مخفی کردن گناه که گفتی شما انقدر چادر مفیده که میتونه انقدر شخص رو بپوشونه وقتی یک زن .... چادر بپوشه که خیلی کم هستن و اکثرا....حالا حسابشو بکن یک زن عادی چادر بپوشه چی میشه |
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۳ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سوال تاپیک اشتباست!
باید تغییر کنه حیا ٬پوشش( حجاب) می آورد یا پوشش( حجاب)٬ حیا می آورد؟؟؟؟ تو رو خدا دست از سر چادری های بیچاره بردارید! عمومی تر صحبت کنید والااااااااا!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| توهین روزنامه ایران به "چادر" | سپهسالار | 95 | 43,545 |