کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) ***
۱۴:۵۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

امروز از یک روشنفکری!!! جمله ای شنیدم. میگفت:

« شما که اینقدر دم از چادر میزنید، برید ببینید که چقدر همین چادری های ما بی حیایی می کنند. بظاهر چادر دارند. امّا درونشون خرابه... »

البته حقیر جوابش رو دادم. ولی خواستم نظر شما رو بدونم.

بنظر شما چادر حیا می آورد یا حیا چادر می آورد؟؟؟ و یا... ؟؟؟

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، مصباح ، Mohammad Trust ، sarallah ، شیدا ، soora ، عبدالرحمن ، ترنم ، mahdy30na ، حسن عزتي ، علمدار133 ، fazel ، میلاد.م ، MohammadSadra ، Bahar ، عشقم کربلا ، یاســین ، mahyamatin ، صهبا ، رهگذر. ، Farzaneh ، السا ، aakbarib ، لبخند خدا ، عبدالرحیم ، fiftynine ، fatemeh ، بیداری اندیشه ، انتصـار ، مجید املشی ، zahra11 ، حضرت عشق ، صبا ، ANTI satan ، fafa* ، pure ، آیات ، mkashipazha ، غریب ، آیدا77 ، علی املشی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۰۸, ۲۳/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۴ ۱۸:۱۳ توسط mirza47824.)
شماره ارسال: #31

حیا و مقدار پوشش به نسبت آن(حیا) به فرهنگ جامعه بر میگرده . بطور مثال در کشورهای غرب دختری که حیا دارد یک پیراهن یا بلوز با شلوار یا دامن بلند می پوشند (البته بدون پوشش سر) و خانم هایی که حیا ندارند مثلا تاپ کوتاه , شلوارک هایی که میشه گفت شبیه به لباس زیر هست یا دامن های خیلی کوتاه می پوشند با آرایش های عجیب و غریب.
در کشور خودمون هم همینطوره . در شمال کشور در جشن ها خانم ها و آقایون به نسبت راحتر هستن ولی اینطور نیست که حیا نداشته باشند فرهنگ منطقه به همون شکله . در سیستان و بلوچستان اصلا خانم ها به محل حضور آقایون نمیرن(در مهمانی ها) و رسم بلوچ ها به این شکل است و حیا تعریف دیگری برای آن جامعه دارد
یا بطور مثال خانم خودم برای رفتن به فلان محله در شهر(که تولیدی لباس یا آیینه و شمعدان است) که شهرت خوبی در امنیت نداره و در لفظ عموم پایین شهر گفته میشه با حجاب چادر به همراهی یک نفر دیگر می رود برای رفتن به فلان محله که از دید عموم متوسط هست با حجاب اما بدون چادر و همراه و در محله هایی که امنیت بیشتری دارد (که معمولا به محله های بالای شهر معروفه) با حجاب سبکتر رفت و آمد میکنه .
این نشون میده که در یک شهر میتونه فرهنگ ها متفاوت باشه و در هر جامعه ای تعریف پوشش به نسبت حیا متفاوته و اینطور نیست که بگوییم اگر شخصی حیا دارد پس حتما پوشش او باید چادر باشد . خیر اینطور نیست .
با این توضیحات باید گفت حجاب شبیه به سپر هست برای امنیت بیشتر خانم ها از مردان بی حیا و بی فرهنگ
البته چادر مسئله جدیدی است و پوشش خانم های اقوام ایرانی تنوع زیادی داشته(از هزاران سال پیش تا هم اکنون) که برای انجام امور روزانه خانم ها مشکلی ایجاد نمیکرده (دست و پاگیر نبوده) چون خانم ها نیز برای رفع نیازهای خانواده کار میکرده اند(لباس خانم های عشایر ایران را نگاه کنید) گندم آرد میکردن نان می پختند آب می آوردن شیر می دوشیدن کره و ماست و پنیر درست میکردن و... این کارها با لباسی انجام میشده که مخل کارهای روزانه ی آنها نباشد . واقعا اصرار بر چادر غیرمنطقی است طراحان می توانند بر اساس این پوشش ها لباس های مناسب فرهنگ جامعه خودمون طراحی کنند.

نمونه ای از اصرار غیرمنطقی بر پوشش چادر

[تصویر: nf00191996-1.jpg]

لابد اگر خانمی بخواهد غواصی کند باید به همراه چادر باشد یا اگر به فضا رفت با لباس فضانوردی چادر هم به سر کند!!!
۲۰:۳۳, ۲۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #32
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(۲۳/شهریور/۹۴ ۱۸:۰۸)mirza47824 نوشته است:  نمونه ای از اصرار غیرمنطقی بر پوشش چادر

[تصویر: nf00191996-1.jpg]

خیر اشتباه نکنید
این عکس نمونه ای غیر منطقی از حضور نابجای یک خانم در یک عرصه ی از اجتماع است
(منظورم کلا حضور زنان نیست. این مورد غیر منطقی منظورمه)

پوشش چادر کاملا هم منطقی است.
این ما هستیم که غیر منطقی برخورد می کنیم و جایگاه اصلی یک زن رو در عالم هستی و در اجتماع نمی دونیم
جایگاه یک زن بالارفتن از یک ساختمان و یا غواصی و یا ... نیست.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، غریب ، السا ، رکن الهدی ، شیدا ، عبدالرحمن ، علی املشی ، آیات ، عقیق
۲۰:۵۴, ۲۳/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۴ ۲۰:۵۵ توسط mirza47824.)
شماره ارسال: #33

(۲۳/شهریور/۹۴ ۲۰:۳۳)مصباح نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
پوشش چادر کاملا هم منطقی است.
جایگاه یک زن بالارفتن از یک ساختمان و یا غواصی و یا ... نیست.
منظور من رد چادر نبود . اما پوشش زنان اقوام ایرانی از 1400 سال قبل تا به امروز هم مناسب بوده . درباره جایگاه زن تاریخ نشان داده که در خیلی از پست ها و مسئولیت ها بوده اند . فرمانده یکی از کشتی های ایرانی(ایران باستان) که به یونان حمله کرده بودند زن بوده و در قضیه جنگ جمل :
نقل قول:چون امیر مؤمنان تصمیم حرکت به سوی کوفه گرفت، عایشه را روانه ساخت و دستور داد به سوی مدینه کوچ کند. وی برای حرکت، مهیّا شد. سپس چهل زن را دستار و کلاه پوشانید و شمشیر در اختیارشان نهاد و به آنان فرمان داد از عایشه محافظت کنند و او را از راست و چپ و پشت سر، در میان گیرند. عایشه در طول راه می‌گفت: بارخدایا! با علی بن ابی‌طالب، چنان کن که با من رفتار کرد؛ مردان را به همراهم فرستاد و حرمت پیامبر خدا را نگه نداشت. وقتی زنان، همراه با عایشه به مدینه رسیدند، دستارها و شمشیرها را برداشتند و با وی وارد مدینه شدند. چون عایشه آنان را دید، از دشنام‌گویی و نکوهش امیر مؤمنان، پشیمان شد
موارد دیگه ای هم هست که من به همین دو مورد اکتفا می کنم .
پس مشخصه که بایستی در نیروی انتظامی خانم ها نیز بتوانند عملیات انجام دهند برای مواقع لزوم . ولی لزوم چادر در هر جایی غیر منطقی است
تقریبا برای هر کاری (غیر از حوزه های تخصصی مردانه یا زنانه مثلا خانم نمی تواند دکتر مجاری ادرار و ناتوانی جنسی مردان شود) تقریبا در هر کاری هم زن هم مرد می توانند فعالیت کنند
این طرز تفکر شما به مانند 40 -50 سال قبل بوده که می گفتند زن را چه به رانندگی
۲۱:۰۶, ۲۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۳/شهریور/۹۴ ۲۰:۵۴)mirza47824 نوشته است:  اما پوشش زنان اقوام ایرانی از 1400 سال قبل تا به امروز هم مناسب بوده . درباره جایگاه زن تاریخ نشان داده که در خیلی از پست ها و مسئولیت ها بوده اند . فرمانده یکی از کشتی های ایرانی(ایران باستان) که به یونان حمله کرده بودند زن بوده و در

اینکه توی تاریخ ایران باستان یا فلان جا چی بوده اصلا مهم نیست
مهم اینه که توی تاریخِ الگوهای ما، اهل بیت چی بوده

اتفاقا جنگ جمل برای من خانم یه عبرته نه یه درس!
یک زن سوار بر اسب به جنگ ولی زمانه بره، توجیه حضور اجتماعی زن نسیت

(۲۳/شهریور/۹۴ ۲۰:۵۴)mirza47824 نوشته است:  پس مشخصه که بایستی در نیروی انتظامی خانم ها نیز بتوانند عملیات انجام دهند برای مواقع لزوم . ولی لزوم چادر در هر جایی غیر منطقی است

هدف، هر وسیله ای رو توجیه نمی کنه
حضور زن در نیروی انتظامی برای موارد مورد نیاز ضروریه
و لی این ضرورت، بالا رفتن از ساختمان نیست
این رو هم من نمی گم
حتی به حرف دین هم نگاه نکنیم
این رو فطرت و طبیعت زن می گه
زن ریحانست نه قهرمان
طبیعت زن با این نوع کارها ناسازگاره

اینکه اگه یه عده با تلاش و کوشش می تونن این کار رو انجام بدن، دلیل بر سازگاری طبیعت زن با این نوع کارها نیست
بلکه تغییر طبیعت زنه

(۲۳/شهریور/۹۴ ۲۰:۵۴)mirza47824 نوشته است:  این طرز تفکر شما به مانند 40 -50 سال قبل بوده که می گفتند زن را چه به رانندگی

زن از اولین روز خلقت بوده
و به امروز و دیروز و 40، 50 سال قبل بر نمی گرده
همون زنی که روز اول آفریده شده، طبیعتش همون ریحانگی
زن 2015 هم، با همان طبیعت ریحانگی آفریده می شه

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، میم.حسین.الف ، رکن الهدی ، A.E ، شیدا ، عبدالرحمن ، غریب
۲۱:۲۵, ۲۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #35
آواتار
سلام
من براساس تجربه ی شخصی خودم میگم که این حیاست که خانم رو به سمت چادرمیکشه... وهمونطور که دوستان اشاره کردندزیادهستند دختران چادری که بویی ازحیا نبردند وبارفتار و آرایش زننده وگاهی خروار مویی که باوجود چادر به نمایش گذاشتن چادر رو زیر سوال میبرن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، عبدالرحمن ، غریب
۲۱:۲۵, ۲۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #36

من هم نگفتم تمام کارها . کارهایی که در توان خانم هاست . معمولا در کارهای بدنی مردان بهتر عمل میکنند مثل همین بالا رفتن از ساختمان (عملیات راپل) و به همین جهت است که مسابقات ورزشی مردان و زنان جداست چون توان بدنی آنها در یک حد نیست .
گذشته چراغ راه آینده هست و اینکه بگوییم در فلان تاریخ اگر اتفاقی افتاده اصلا مهم نیست این اشتباه است
بله هدف هر وسیله ای را توجیه نمیکند ولی این شعار هم هر توجیهی را توجیه نمیکند
اگر شما اهل بیت را الگو قرار دادی دلیل نمی شود بقیه هم همچون شما اهل بیت را الگو قرار دهند

نقل قول:اتفاقا جنگ جمل برای من خانم یه عبرته نه یه درس!
یک زن سوار بر اسب به جنگ ولی زمانه بره، توجیه حضور اجتماعی زن نسیت
مثل اینکه شما بصورت تند خوانی مطلب بنده را خوانده اید . توجیه ما اهل بیت بود نه عایشه
و اگر شما اهل بیت را الگو قرار داده ای چرا حرکت امام علی در همراه کردن 40 سوار زن مسلح به شمشیر با عایشه را نمی بینی ولی سوار شدن عایشه به شتر (نه اسب) را می بینی؟
شما از زعم خودت اهل بیت را الگو قرار میدهی ما هم از زعم خودمان پس شما رانندگی نکن بقیه رانندگی میکنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت
۲۱:۳۹, ۲۳/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۴ ۲۱:۴۰ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #37
آواتار
(۲۳/شهریور/۹۴ ۲۱:۲۵)mirza47824 نوشته است:  مثل اینکه شما بصورت تند خوانی مطلب بنده را خوانده اید . توجیه ما اهل بیت بود نه عایشه
و اگر شما اهل بیت را الگو قرار داده ای چرا حرکت امام علی در همراه کردن 40 سوار زن مسلح به شمشیر با عایشه را نمی بینی ولی سوار شدن عایشه به شتر (نه اسب) را می بینی؟
شما از زعم خودت اهل بیت را الگو قرار میدهی ما هم از زعم خودمان پس شما رانندگی نکن بقیه رانندگی میکنند

اولا منظور من : سوار شدن عایشه بر اسب یا شتر یا هر چیز دیگه ای نبوده
منظورم جنگش بود
بله، در موارد ضروری و نیاز و تحت شرایطی حتی جهاد هم بر زن واجب می شه
و زن باید در میدان جهاد حضور داشته باشه

ولی این شرایط، شرایط حالت عادی نیست
بلکه وضع غیر طبیعی و غیر عادی شده
پس حکمی هم متناسب با این شرایط عادی پیچیده می شه

الان در حال حاضر، حضور زنان در جامعه ی ما، در بیشتر مشاغل، نه شرایط غیر عادی و نه شرایط عسر و حرجه
اون زنها هم در جنگ جمل، هنوز به شرایط مورد نیاز حضورشون که بخوان مستقیما وارد میدان بشن، نشده بودند
فقط مامور همراهی از عایشه بودند
اتفاقا من این حرکت حضور زنان به اون نحو در جنگ جمل رو دیدم که گفتم حضور زن در بخشهایی از نیروی انتظامی ضروریه
ولی نحوه ی حضور خیلی متفاوته

نقل قول: اگر شما اهل بیت را الگو قرار دادی دلیل نمی شود بقیه هم همچون شما اهل بیت را الگو قرار دهند
دلیلی هم بر الگو قرار دادن زنان ایران باستان برای بقیه هم وجود نداره.

یا علی

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، رکن الهدی ، السا ، A.E ، شیدا ، عبدالرحمن ، غریب
۲۱:۴۶, ۲۳/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۴ ۲۱:۴۹ توسط mirza47824.)
شماره ارسال: #38

(۲۳/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۹)مصباح نوشته است:  دلیلی هم بر الگو قرار دادن زنان ایران باستان برای بقیه هم وجود نداره.

یا علی

.
البته این نظر شماست و قابل احترام .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت
۲۱:۳۲, ۲۴/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #39
آواتار
نقل قول:حضور زنان در جامعه ی ما

جواب ها رو منطقی میدن نیازی به تکمیل نیست

اگر برخی وقتشون زیاده میتونن جای دیگه بگذرونن

ولی یه مثالی در این باب بزنم

ما هر جا گفتیم حضور زن حضور زن

گفتن مگه شما مخالف حضور زنی و مگه شک داری و فلان

گفتم ببم جان

شما یه لیوان نشکن رو در نظر بگیر (دور از جون جنس زن منظورم وجه شبهه نه ادات)

حالا یکی میاد لیوان رو میگیره هی میندازه زمین

میگیم چرا میندازی میگه نشکنه!!!

لیوان نشکن درسته نشکنه ولی برای چیز دیگه ای درست شده

شأن اون لیوان زمین خوردن و نشکستن نیست

تا بحث این مسائل میشه میگیم وقتی نیاز مالی نداری چه لزومی داره تا 5 بعدازظهر بیرون باشی

میگن تو مخالفی حضور زنی؟؟؟؟؟؟؟ داااااااااااااااااعشششش (با صدای جناب خان)

حالا یه خانمی سرپرست خانواره میگیم دمت گرم که بیشتر از وظیفت انجام میدی ولی یسری دقیقا مثل این بچه ها گول میخورن

دیدید این بچه ها رو میخوای گول بزنی میگی تو نمیتونی فلان کارو بکنی (که به سود منه) بعد میره و انجام میده و پیش خودش میگه مننننننننننننننننننن تونستم در حالی که نمیدونه سرش شیره مالیدن

حالا این خانما با هر نوع حجاب میگن مننننن تونستم برم بیرون و پول دراوردم یا فلان فعالیت سالم رو انجام دادم ولی نمیدونن اونایی که تو اتاق فکرا نشستن ذوق میکنن از بیرون رفتن زن

مثل اینکه یه نفر لپ تاپ ده میلیونی داره قانعش کنی که با لپ تاپه پسته بشکنه و از غایت اصلی خودش غافل بشه

بدونید اونقدری که حضور زن به این شکل در جامعه برای دشمن سود داره صدتا بمب اتم نداره

وضع جامعه همین میشه

طلاق فراوون

بچه های بی ادب و بی تربیت

حالا بیایید تیغ های آخته رو فرود بیارید ولی من حرفمو زدم

اون کلمه غایت رو اولین بار بود بکار بردم ببخشید ذهنتون درگیر شد Big Grin

(نخند)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، غریب ، میم.حسین.الف
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: