|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 42 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۴۰, ۱۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۱:۴۰ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #411
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱:۵۱, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #412
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۳ ۰:۰۴)عشقم کربلا نوشته است: داشتیم با خونواده فیلم ستایشو میدیدم...اخ گفتی پرورشگاه! خواهر من کوچیک بود بهش گفتم از پرورشگاه آوردیمتاینقدر گریه کرده بود کبود شده بود ... چشمت روز بد نبینه مامانم فلفل ریخت تو دهنم
|
|||
|
|
۲:۱۸, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #413
|
|||
|
|||
|
حالا من شبیه اش روانجام دادم
خدامنو ببخشه پسرم3یا4سالش بود بهش گفتم من پول ندارم میخوام تورو بفروشم ![]() یه بغضی کرد هنوز تودلم هست مدیونین اگه خنثی بدین ![]() خوب چیه مگه؟ ![]() آزاردارم-سرطان ندارم که خوب نشم ![]() جوونیه دیگه ![]() اشتباه کردم
|
|||
|
|
۱۲:۲۱, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #414
|
|||
|
|||
|
سوال امتحانی ! : اکبر 8سال دارد، سن او 2برابر سن صفدر است! اگر صفدر نصف پولش راخرج کند!! اکبر چند گردو دارد؟ و جعفر کیست ؟!
|
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۱۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۲:۴۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #415
|
|||
|
|||
|
اومدم خونه دیدم مامانم داره نماز میخونه،گفت :
الله اکبر دو دقیقه بعد بلند تر گفت : الله اکـــــــبر !!! نمازش که تموم شد میگه : مگه بت نمیگم زیر غذا رو کم کن؟؟!! من : ![]() اجاق گاز : ![]() فرشته ی سمت راست : ![]() فرشته ی سمت چپ : ![]() امروز رفتم کبابی یارو اومده میگه : 100% گوسفندی... اصلا عادت کردین به این کار !!!!! بعد خوردن کباب ها فهمیدم منظورش با منه
|
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #416
|
|||
|
|||
|
«بنان طفیلی» از مشاهیر ظرفا است که به شکمپروری و پرخوری معروف بود. از او سؤال کردند: از آیات قرآن کریم کدام را بیشتر دوست داری؟ بنان جواب داد: از آیه «ما لَکُمْ أَلاَّ تَأْکُلُوا» (یعنی شما را چه میشود که نمیخورید؟) گفتند: کدام دستور قرآن را بیشتر عمل میکنی؟ جواب داد: آیه « کُلُوا وَ اشْرَبُوا» (یعنی بخورید و بیاشامید) گفتند: کدام دعای قرآن را همواره میخوانی؟ گفت: آیة « رَبَّنا أَنْزِلْ عَلَیْنا مائِدَةً مِنَ السَّماءِ» را (یعنی: ای پروردگار ما سفرة طعامی از آسمان بر ما فرو فرست.) گفتند: از احادیث پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ کدام حدیث را اختیار کردهای؟ گفت: حدیث «لو دعیت الی کراع لاجبت» (یعنی: اگر مرا به پاچة گوسفندی دعوت کنند هر آینه اجابت میکنم.
|
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #417
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۰:۰۵ توسط آسمان ابری.)
شماره ارسال: #418
|
|||
|
|||
|
کارت دعوت جشن معافیت سربازی!
![]() وقتی دخترا به سربازی برن!
|
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۱۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۳ توسط عشقم کربلا.)
شماره ارسال: #419
|
|||
|
|||
|
امروز داشتم دفترچه مرخصی سربازی
داداشمو ورق میزدم!!![]() صفحه اول، علت مرخصی: بیماری خواهر!! ![]() صفحه دوم، علت مرخصی: فوت خواهر براثر بیماری!! ![]() صفحه سوم، علت مرخصی: بیماری خواهر دومیم!! ![]() صفحه چهارم، علت مرخصی:فوت خواهر دومیم براثر بیماری!! ![]() قیافه من: ![]() ![]() قیافه داداشم: ![]() قیافه خواهر دومی: ![]() من هنوز در جستجوی خونواده اصلیمم!! |
|||
|
|
۰:۰۷, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۰:۰۸ توسط یاوران مهدی.)
شماره ارسال: #420
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۳ ۰:۰۴)عشقم کربلا نوشته است: داشتیم با خونواده فیلم ستایشو میدیدم... راستی جریان این باطل شدن عقد نازگل کسی میدونه چی بود؟؟؟؟ واسه خاطره اینه که باید اجازه جده پدریش (فردوس میگم) لازمه بگیره، درسته آره؟؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,057 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,999 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,889 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,183 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,357 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,778 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 92244314461259782310.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/92244314461259782310.jpg)

(دفتر رییس جمهور چن برگ داره!!) میگه:

![[تصویر: 308062_597.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/6/25/308062_597.jpg)
داداشمو ورق میزدم!!