|
اظهار نظر مدیر شبکه ی جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت
|
|
۱۲:۲۶, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۴:۰۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
متن صحبت های جناب سیدمحمد حسینی قزوینی، مدیر "شبکه جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت : در زمان شاه یک تبلیغاتی را انجام دادند، بعد از پیروزی انقلاب هم مدتی این تبلیغ کثیف و ننگ اولاد کمتر، زندگی بهتر ادامه داشت. دیدید که مراجع ما و رهبری در مقابل این موضع گرفتند. از همین امشب تصمیم بگیرید از این فرهنگ شوم تک فرزندی و دو فرزندی خود را برهانید." و نیز تاکید کرد: "به عشق حضرت زهرا، به عشق امیرالمومنین بیایید حداقل پنج فرزند به نام خمسه طیبه، یا هشت فرزند به نام نامی حضرت رضا سلامالله علیه، یا دوازده فرزند به نام دوازده امام یا چهارده فرزند به نام چهارده معصوم به دنیا بیاورید. به حول و قوه الهی از همین امشب دست به کار شوید، یک یا علی و یک یا زهرا بگویید و عملیات پنج فرزندی، هشت فرزندی، دوازده یا چهارده فرزندی را انشاءالله کلید بزنید." ****************************************************************** جناب حسینی قزوینی ان شالله که این عملیات در یک خانه ی 45 متری که جوانی 30 ساله پس از تحصیلات و کنکور های وحشتناک دهه شصتی ها و پیدا کردن کار توانسته اجاره کند با موفقیت اجرایی شود. تغییر سبک و فرهنگ ایرانی، الگوی مصرف درست و بهینه، مدیریت جوان و ریسک پذیر، حل مشکلات اقتصادی همه عوامل هستند .و کاهش جمعیت معلول. از امشب چه عمیلیاتی را شروع کنیم با این اوصاف ؟ ای کاش در کنار این نیت، خطاب به مدیران و برنامه ریزان این مملکت هم میگفتید که از امشب به نیت 5 تن یا 12 یا 14 معصوم، 5 مدیر متخلف را معرفی کنند.12 ضعف مدیریتی را معرفی کنند.14 راه حل اساسی امام زمان پسند برای اقتصاد بیمار کشور اسلامیمان پیاده کنند. ![]() تاپیک های زیاد در باره ی افزایش جمعیت داریم. ادغام نکردم.چون گویا در این مورد اشکال ندارد. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۳, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:اسکای خانم!من گفتم بچه خرجش زیاد میشه بچه نیارید ؟ من باید برم ازدواج کنم بعد بیام حرف بزنم ؟ من دارم میگم بستر سازی باید بشه .همون امریکا که شما دارید میگید واسه ایالت ایداهو دارن چه پول هایی خرج نمیکنن که به خشکسالی نخورن . منتها ما این جا اصلا از این دغدغه ها نداریم . اونجا واسه خرید لوازم کم مصرف از مالیات ها کم میکنن . یک سانتی متر به جنگل هاشون داره اضافه میشه، یه قطره آب رو هدر نمیدن . بنده کلا با این شیوه ی مدیریتی و عدم توجه به همه ی ابعاد مشکل دارم . مشکل برمیخوریم . خیلی قضیه سادست . |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
خانوم موزه
خیانتها خیلی با برنامه ریزی دقیق انجام شده.......ماها!؟!؟!؟! تو خواب خرگوشی بودیم ماها!!!!!!!!!! نقل قول:دوستان متاهل دست بکار شید...
|
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۰ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
الآن میشه بفرمایید خشک شدن دریاچه ارومیه چه ربطی به بچه زیاد داره؟
یعنی از اول تاریخ تا حالا هیچ دریاچه ای خشک نشده و هیچ دریاچه ای تولید نشده؟ مردم کوچ نکردن؟ بلاخره نمیشه به خاطر یه سری مشکلات و ... زندگی ها تعطیل شه که... اگه همه کوچ نکنن و تهران تشریف نیارن، شاید تهران هم آب کم نیاره... البته قبلاً هم گفتم باید الگوی مصرف همه جوره تغییر کنه... نه که دولت اونجایی که به نفعشه، تبلیغ کنه که هر چی بیشتر با موبایل حرف بزنین، بیشتر جایزه میگیرین... هم مصرف آب، هم مصرف برق، هم مصرف نان و برنج و حتی توی استفاده از اینترنت... اصلاً هر چیزی وقتی میاد، متاسفانه چون خودمون نساختیمش شیوه استفاده درستش چند سال بعد میاد... برنج تبلیغ میکنن، 100 میلیون جایزه میدن که تو حتی اگه احتیاج نداری هم بری بخری... رب همینه... کفش همینه... هر چی... مادامی که من و شما خودمون رو درست نکنیم، جامعه درست نمیشه... به همین سادگی... |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول:الآن میشه بفرمایید خشک شدن دریاچه ارومیه چه ربطی به بچه زیاد داره؟ من گفتم زندگی ها تعطیل بشه ؟ ![]() ارومیه یک مثاله . هر چند ارومیه خشک بشه .اون نمک ها کشاورزی رو فلج کنه .اون مردم مهاجرت خواهند کرد . کمی باد هم بیاد طوفان گرد و غبار کم بود این هم اضافه میشه . این یک نمونه است . بگذریم از بلوط زاگرس .که اگه جنگل بلوط هم نابود بشه .اونجا هم فلج بشه . مهاجرت اون جا هم خواهیم داشت . بگذریم از عراق که گرد و غبارش بالاخره نفس کشاورزی رو خواهد گرفت . این ها همه مثاله . بگذریم از چاه های غیر قانونی و بگذریم از الگوی مفتضحانه ی مردم در انرژی . بستر سازی در تمام ابعاد . دغدغه در تمام ابعاد . |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام
مطمئنا همونطور که دوستان میفرمایند دغدغه های زیادی وجود داره که باید به همشون رسیدگی بشه ولی وقتی رهبر عزیزمون رو این موضوع تاکید میکنند حتما فاجعه ای در پیشه که علنا بیان شده وگرنه این مسئله اصلا از اهمیت سایر مسائل کم نمیکنه |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۰۹ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بنده مشکلم اینه که در تالار تنها به این دغدغه پرداخته میشه.تهش هم نگران مهاجرت به تهران هستن و کم اب در تهران.100 سال سیاه میخوام مردم تهران آب نداشته باشن با این الگوی مصرفشون .
به شخصه تنها برق فشار قوی جواب میده با این الگوی مصرف.محبت فایده نداره . ![]() من دردم همه ی ایرانه .دوستان راحت بشینید و تز بدید. روستایی مرز نشین اب ساعتی میخره . باید 4 صبح بره که سهم آب داره . رهبر فرمودن محیط زیست الویت امروز و دیروز نیست.مساله ی حیاتیست.منتها این دغدغه داره گم میشه. پ.ن من هدفم رو از زدن این تاپیک گفتم . از طرفی من تاپیک زدم از آب، زدم از محیط زیست . منتها تهش شد تشکر . این مدل تاپیک ها بیشتر مورد پسنده . چون دوستان میان و از دغدغه هاشون میگن و تز ها میدن . منم از این پتانسیل استفاده میکنم تا حرفام شنیده بشه . |
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
دوست نداشتم تو این تاپیک بیام اما مجبورم یه چیزی رو بگم
همانطور که همه میدونیم مشکل ایران سوء مدیریت مسئولین و نداشتن وجدان کاری در بین مردمه کشور چین رو مثال نمیزنم چون واقعا زندگی نمیکنن،اما یه کشوری مثل ژاپن با اون جمعیت و منابع آبی و انرژی محدود با همون مدیریت صحیح تا حالا زندگی کردن سرانه مصرف انرژی هر ایرانی در سال 10 برابر یه ژاپنی هست. واقعا فکر میکنید اگه جمعیت کم شه مشکل ایران حل میشه؟ قبلا در تاپیک دیگه ای گفته بودم که کمترین مشکلی که ایجاد میکنه اینه: جامعه جوان کم جمعیت،و جامعه پیر پر جمعیت همینطوریشم پول بازنشستگی ملت رو نمیدن دیگه چه برسه به اینکه ورودی شارش پول تنگ تر هم بشه و باز هم دهه شصتیا برای بار صدم قربانی میشوند باید در مورد سوء مدیریت ها ،نقش من و شمای نوعی در بهبود این وضع ،بحث کنیم با مثالی که از ژاپن زدم روشن شد که مشکل جمعیت نیست همه هم میدونیم هیچ کس 14 تا بچه نمیاره انگشت شمارن که کسی به 14 تا اعتقاد داشته باشه اما اینجا یه جوری بحث میشه کسی که دوتا بخواد بیاره دو دل میشه!! مواظب بعضی حرفا و بعضی جو دادن هامون باشیم،اون دنیا باید جواب بدیم قبلا هم گفتم یه پدر و مادر با فرهنگ میتونن 10 تا بچه خوب تربیت کنن،مثل معلم و پدر و مادر بد یه دونه هم نمیتونن تربیت کنن. حالا همون بچه های زیاد، فرهنگ درست مصرف کردن رو یاد بگیرن اندازه همون بچه لیبرال صفت دارن مصرف میکنن تربیت صحیح،فقط همین به تعداد هم نیست دوست من مربی مهد کودکه،ده تا بچه زیر دستشن،اینقدر خوب با اینا رفتار میکنه،که مادراشون نمیکنن،چه اشکالی داره یه مادر به پروژه فرزند دار شدن مثل پروژه دانشگاهش نگاه کنه،دائم تحقیق کنه و عمل کنه و ..... اونوقت تز ارشد دوست من اینه،محاسبه گرادیان سطح فلان سیاهچاله در فلان موقعیت بی خیال.......... حرف زیاده ........... گوش شنوا کم ............ برگردیم به بحث خودمون دو تا بچه باعث میشه نرخ جمعیت منفی نشه یکی از دلایلی که مصر اون جوری شد: مرسی 50 درصد رای اورد،یعنی نصف مخالف بودن،مثل ماها نبود که اکثریت شیعه باشیم حالا فلانی هم رای بیاره عیبی نداره نصف لاییک و غیر لاییک بود یه همچین جامعه ای امنیت نداره همیشه یه عده باید اکثریت باشن خدایی کی فکر میکرد تا همین 4 سال پیش سوریه اینطوری شه. بهترین کار فرهنگسازیه اول در خودمون به کمک هم بعد بریم رو خانواده مون کار کنیم بعد اقوام همینجوری زنجیره میشه برای زندگی صالح اگه منتظر شیم مسئولین خوب شن بزرگترین اشتباه رو کردیم |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
دوستان مشکلات هست. بعضی هاش ان شاءالله حل میشه و ممکنه بعضی هاش هم حل نشه. حالا به خاطر بی کفایتی مدیران و مسئولان و دولتمردان و ... هر دلیلی میخواد داشته باشه. اما چون مشکلاتی هست اقدام درست دیگه نشه؟ بستر سازی باید بشه اما یعنی چی؟ چقدر بستر سازی بشه کافیه در حد مدینه فاضله که دیگه بیکاری و فقر نباشه؟ ممکنه به نظرتون؟ چند سال صبر بدیم بسترسازی میشه؟ 20 سال، 50 سال، یا بیشتر؟ به نظرم بستگی داره به دامنه توقعات که متاسفانه کم هم نیست. تا اونموقع دست رو دست بگذاریم تا دولت زمینه سازی کنه. این بیشتر حالت شعاری داره در پست قبل گفتم. نمیشه تا بسترسازی کامل بشینیم و شاهد کاهش جمعیت نسل بعد باشیم که. نسل بعد از همه نسلها بیچاره تر میشه. یه کم واقع بینی هم بد نیست. با واقعیات کنار بیایم و بجنگیم با مشکلات نه اینکه....
عده زیادی در جامعه می تونن با یه تصحیح نگاهشون به زندگی بشن جز قشری که می تونن 3 تا بچه رو به راحتی اداره کنن. این هنر مرد و زن در خانواده هست. بنده همکارم یکدفعه دوقلو گیرش اومد طوریکه چند روز آخر ماه پولش تموم میشد و غذای پنیر خالی می آورد می خورد. بهش گفتم جریان چیه گفت کم میارم. خواستم کمکش کنم غرورش اجازه نداد. بعد از دو سه ماه دیدم مشکلش حل شد گفتم چی شد گفت یاد گرفیتم چطور مخارج رو بهینه کم کنیم دیگه کم نمیارم. تازه ایشون انفاق هم میکنه و سرپرستی یتیم رو هم به عهده داره.... اینکه عرض می کنیم کمی صرفه جویی. بحث کوچیکی نیست که بگیم مشکلی رو حل نمیکنه. بحث نوع نگاه هست. وقتی از اتاقی خارج میشی سریع خاموش کردی. وقتی محل کار چراغ الکی روشن دیدی خاموش کردی چطور با این طرز تفکر میای به جای شلوار عادی 50 تومنی، شلوار 150 تومنی بگیری. چطور به جای یخچال جمع و جور و کوچیک ساید بای ساید می گیری؟ چطور به جای بازی کردن با بچه چیزهای گرون براش می خری که سراغت نیاد؟ چطور به جای دوختن لباسهای ساده، برای پز دادن لباس مارکدار می گیری و خیلی چطورهای دیگه. خدا می دونه ما زن و شوهری کار می کردیم. یه بار هم نشد از خانم خودم پول بگیرم چون درست و صحیح و بی تجمل زندگی کردیم. خانم بنده استعفا داد هیچی عوض نشد. بچه گیرمون اومد باز به لطف خدا چیزی عوض نشد. یه کم باید اعتقاد به برکت داشته باشیم. روزانه صدقه بدیم. اهل کمک به فقرای فامیل و محل باشیم خداوند در همین دنیا چند برابر جبران میکنه. تا کی می خوایم همش خودمون به فکر تامین رزق خودمون باشیم؟ بسپریم به پروردگارمون.... خود تغذیه سالم و طب سنتی اسلامی خیلی موثر هست. بی جهت نیست رهبری بهش توجه جدی کردن. شما گوشت کم بخور هم هزینه میاد پایین هم میزان بیماری ها. شما دارو گیاهی رو برای خیلی جاها استفاده کن لااقل در سرماخوردگی و دردهای موضعی و ... شما حجامت عام کن کلی بیماری رو از خودت دور کردی. شما کمتر بخور. غذاها رو کمتر سرخ کن و بیشتر آب پز کن تا هم سالمتر باشی هم هزینه کمتر بشه بعدش خواستی سرخ کنی با روغن حیوانی و کنجد بکن چند سال بعد ببین برد کردی یا ضرر کردی. همه به ما میگن رو گنج نشستین گوشت بوقلمون و گوسفندی و روغن کنجد و حیوانی و عسل طبیعی و ... در حالیکه اولا میزان مصرف گوشت ما کمه طبق سفارش اسلام و دوم اینکه مصرف این مواد سالم باعث میشه به لطف خدا دنبال خیلی مخارج پزشکی نباشیم... اینها مثال هست. طرف برای پذیرایی مثلا 16 متری رفته 42 اینچ خریده وام کالا هم گرفته فاکتور صوری هم برده هم نکبت ربا دامن زندگیش رو گرفته هم قسط دادن و هم اینکه توی خونه میگذاره می بینه تصویرش مشکل داره و زیادی بزرگه. بعد هم میگه مخارج زندگی بالاست... زینت آلات چیه که اینقدر خرجش می کنیم. چرا از چیزهامون خوب مراقبت نکنیم که هی بخوایم دوباره بخریم. چرا اینقدر تنوع طلب کنترل نشده؟ چرا اینقدر تعویض سالانه وسایل خونه. چرا وقتی جنس ایرانی با کیفیت خوب هست خصوصا سیسمونی بچه حتما خارجی بگیریم؟ چرا... اینها برای اون دوستی که مثال خواستن گفتم و خیلی مثالهای دیگه. گاها مثالهای ریز. می خوای آب گرم استفاده کنی یه تشت بگذار آب سرد هدر نره همین رو باهاش حمام و حیاط خلوت بشور یا آب بده به باغچه. لنگ بردار با یه تشت آب ماشین رو تمیز کن. هی خیسش کن هی تمیز کن خیلی کثیف شد توی تشت تمیزش کن و ... نهایتش دو تا تشت. کی گفته باید ماشینت برق بیافته. خوب تمیزش کن نمیخواد مثل کارواش برق بیافته که بخواد 10 گالن آب شرب رو هدر بدی. دوستان نوع نگاه مهمه والا شاید یه تشت آب به چشم نیاد اما اگر من توی زندگی شخصیم اینطوری عمل کردم فردا توی فلان پروژه میلیاردی با این نوع نگاه چقدر صرفه جویی میکنم؟ بحث خست و کم گذاشتن نیست. درست هزینه کردن مهمه...بگذریم چیز دیگه ای می خواستم بگم. می خواستم بگم اینکه مشکلات در کشور زیاد هست بحثی درش نیست. البته تو پرانتز هم بگم بپذیریم دشمن هم خیلی جلو پیشرفت ما رو گرفته.بعد از جنگ جهانی کسی کاری به ژاپن نداشت. اما خداییش لیست توطئه ها و ترورها و خیانتها و خرابکاری ها و دزدی ها و تحمیل جنگها و آشوبهای داخلی و تحریمها و بلوکه کردن ها و ... نمی گذارن بپردازیم به کارمون وگرنه اینقدر سرعت پیشرفتمون کم نبود. حالا روحیه تنبلی و تن پروری بعضی ها رو هم بگذارین کنار این... دولت نمی تونه به تنهایی از پس مشکلات بر بیاد. مشارکت قطعی مردم رو میخواد. اما نمیشه به خاطر این مشکل و عدم توجه مسئولان به وظایفشون دچار مشکلات بزرگتر بشیم. بله در نسل فعلی پزشک و مهندس بیکار داریم اما نسل بعدی چی؟ حالا چون بستر نیست اونم نشه شما دو دو تا چهار تا کن ببین آینده بهتر میشه یا بدتر؟ یه نسل پیر و خسته و با خانواده های از هم گسسته و ... اونموقع که بدبختی ها بیشتر میشه. تا کی می خوایم گیر بدیم به دولت؟ من و شما اگر پست و مقامی و مسئولیتی داریم بسم الله کار کنیم وگرنه با نق زدن ما چه چیزی حل میشه؟ اومدیم و دولت موفق نشد اونطوری که باید کارش رو درست انجام بده. ما هم بشینیم نق بزنیم و قهر کنیم که پس ما هم بچه نمیاریم؟ کی ضرر میکنه؟ رهبر یا خودمون؟ مگه رهبری عزیز دلش برای کی می سوزه؟ پس تکلیف وظیفه الهی ما چی میشه؟ خداوند و ائمه کجای محاسبات ما هستن؟ چیکاره هستن و چقدر قدرت دارن؟ وقتی رهبری میگن بچه بیارین و کشور ظرفیت داره دیگه خداییش اگر بدونیم ایشون چقدر با سواد هستن و بعد از یک عمر گرانبها و تجربه های بسیار و استفاده از نظرات کارشناسان و مشاوران دلسوز، و با این دلایلی که دوستان بر شمردن بهانه از کسانی که می تونن در جهت حفظ نظام کار کنن سلب میشه. دیگه خودمون می دونیم و خدا. |
|||
|
|
۸:۲۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۸:۲۷ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
صحبتها و بحثهای جالب و عملی و خوبی مطرح شد به خصوص از آقای بیداری اندیشه!
منم یه چند تا راهکار به ذهنم میرسه! برای اینکه مشکل کمبود جمعیت کم بشه! 1- واقعا از پدر و مادر های بایمان و مذهبی یا حتی غیر مذهبی ولی میهن دوست میخوام که به جای گیرهای الکی و رسم رسومات دست و پا گیر وسایل ازدواج فرزندانشونو فراهم کنن!! پدر مادر های جوون و سالم=نسل قوی و سالم! ( خودم این کارو در مورد بچه هام انجام خواهم داد) (آقا الان چند تا جوون بالای 25 ترشیده داریم تو تالار! که هنووز یه بارم خواستگاری نرفتن یا اصلا نمیدونن ار زندگیشون چی میخوان) 3- کلا باید به ازدواج و بچه دار شدن قداست بدیم ! و بنا رو بر محکم تر کردن اون بذاریم! 2- به بچه هامون یاد بدیم که باید 5-6 بچه داشته باشن تا همونطور که خودشون دچار کمبود خواهر و برادرن بچه هاشون ازین مشکلاتها نداشته باشن(خانواده پرجمعیت و پرشور) 3- بهشون این اطمینان رو بدیم که اگه در دوره دانشجویی بچه دار شدن ما هستیم و کمکشون میکنیم 4- در بحث مالی باید فرهنگ رو جوری تغییر بدیم که بچه ها توقع نداشته باشن که مثلا دختر و پسر 20 -22 ساله تمام امکاناتشون برای زندگی مستقل جور باشه بلکه با اخلاق و رفتار و منش اسلامی یاد بگیریم مثل قدیمی ترها دهه30 -40 ها که اصلا توقعات ما رو نداشتن و خیلی راحت با زندگی کنار میومدن با زندگی کنار بیان!( این بخشش از همه سختتره چون باید جلوی حرفهای اضافه مردم گرفته بشه) 5- یریز زیر گوش بچه هامون بخونیم به اخلاقیات پای بند باشن و به تشکیل خانواده به چشم یه امر مهم و با عظمت نگاه بشه! به اینکه بگیم فلانی رو دیدی طلاق گرفت...... 6- کلا بهتره به جای تعریف یه سری از ایده آلها برای ازدواج مثل خونه و ماشین و امکانات....نکات دیگه ای جایگزین بشه مثل اینکه خانواده شاد!! تفاوت سنی کم بچه ها با مامان و بابا !!! یا مثلا سن ترشیدگی رو بیاریم پایین مثلا بجای 30 بگیم پسر 25 ساله ترشیدس! !!!این بخشش فرهنگیه و خواهش میکنم همه بچه های تالار این رو تو جامعه مطرح کنند!!!مخلص کلام تا نرخ ازدواج ،اونم ازدواج به موقع بالا نره ،نرخ باروی بالا نمیره! که البته بعضیش به خودمون ربط داره! بقیش به دولت!!!! |
|||
|
|
۱۱:۰۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
پیرو صحبت دوستان این نکته رو هم عرض کنم که
خداوند هیچ بنده ای رو بی روزی نمیزاره و اگه چنین اتفاقی بیفته نعوذ باالله نقض عدالت خداوند هست ولی شخصی که به دنبال تجملات هست و کمرش زیر بار چنین خرجایی خم شده نمیشه گفت خدا بهش روزی کم داده چون اون داره میره دنبال مال اندوزی!!! اول باید خودمونو اصلاح کنیم تا بتونیم فرزندامون رو خوب تربیت کنیم. انقدر بچه ها رو پرتوقع میکنیم که کنترلشون سخت میشه و از داشتن تعداد بیشتر بچه ها وحشت میکنیم چند روز پیش تو مغازه ای بودیم خانومی میگفت پدر شوهرم واسه پسرم تبلت سامسونگ خریده یک میلیون تومن بعد پسرم بهش میگه چرا اینو خریدی من اپل دوست داشتم!!!! نکته ی مهم اینکه رعایت آداب فرزن دار شدن، لقمه ی حلال، افکار و حالات پدر و مادر خصوصا مادر خیلی خیلی در تربیت فرزند موثره. دوستم میگفت وقتی به بچش شیر میداد، از اونایی که خوشش نمیومد و حس خوبی بهشون نداشت دقیقا بچه ش هم نسبت به اونا همون حس رو داره! هر آنکس که دندان دهد نان دهد به شرط اینکه ما درست ببینیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کنترل جمعیت، رشد جمعیت | MohammadSadra | 37 | 12,347 |
۲/آذر/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: A L I |
|
| اظهار نظر جنجالی طناز طباطبایی، درباره دلایل ازدواج نکردن | DRiVeR | 25 | 9,758 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۷ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| واقعا خنده داره...!این دیگه چه سیاستیه(افزایش جمعیت)؟؟؟ | Fatemeee | 61 | 31,692 |
۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۳۱ آخرین ارسال: معرفت نفس |
|

![[تصویر: family.png]](http://s5.picofile.com/file/8122993934/family.png)

رو بیاریم پایین مثلا بجای 30 بگیم پسر 25 ساله ترشیدس! !!!این بخشش فرهنگیه و خواهش میکنم همه بچه های تالار این رو تو جامعه مطرح کنند!!!