|
اظهار نظر مدیر شبکه ی جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت
|
|
۱۲:۲۶, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۴:۰۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
متن صحبت های جناب سیدمحمد حسینی قزوینی، مدیر "شبکه جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت : در زمان شاه یک تبلیغاتی را انجام دادند، بعد از پیروزی انقلاب هم مدتی این تبلیغ کثیف و ننگ اولاد کمتر، زندگی بهتر ادامه داشت. دیدید که مراجع ما و رهبری در مقابل این موضع گرفتند. از همین امشب تصمیم بگیرید از این فرهنگ شوم تک فرزندی و دو فرزندی خود را برهانید." و نیز تاکید کرد: "به عشق حضرت زهرا، به عشق امیرالمومنین بیایید حداقل پنج فرزند به نام خمسه طیبه، یا هشت فرزند به نام نامی حضرت رضا سلامالله علیه، یا دوازده فرزند به نام دوازده امام یا چهارده فرزند به نام چهارده معصوم به دنیا بیاورید. به حول و قوه الهی از همین امشب دست به کار شوید، یک یا علی و یک یا زهرا بگویید و عملیات پنج فرزندی، هشت فرزندی، دوازده یا چهارده فرزندی را انشاءالله کلید بزنید." ****************************************************************** جناب حسینی قزوینی ان شالله که این عملیات در یک خانه ی 45 متری که جوانی 30 ساله پس از تحصیلات و کنکور های وحشتناک دهه شصتی ها و پیدا کردن کار توانسته اجاره کند با موفقیت اجرایی شود. تغییر سبک و فرهنگ ایرانی، الگوی مصرف درست و بهینه، مدیریت جوان و ریسک پذیر، حل مشکلات اقتصادی همه عوامل هستند .و کاهش جمعیت معلول. از امشب چه عمیلیاتی را شروع کنیم با این اوصاف ؟ ای کاش در کنار این نیت، خطاب به مدیران و برنامه ریزان این مملکت هم میگفتید که از امشب به نیت 5 تن یا 12 یا 14 معصوم، 5 مدیر متخلف را معرفی کنند.12 ضعف مدیریتی را معرفی کنند.14 راه حل اساسی امام زمان پسند برای اقتصاد بیمار کشور اسلامیمان پیاده کنند. ![]() تاپیک های زیاد در باره ی افزایش جمعیت داریم. ادغام نکردم.چون گویا در این مورد اشکال ندارد. |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۰۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
فاطمه جان!
ما چون این راه رو خودمون نرفتیم مجبوریم از قدیم و خارج از ایران مثال بزنیم... قدیما اونی که نون نداشت بخوره آیا بچه بیشتری نداشت؟ آیا کشاورزا و قشر ضعیف جامعه 10-12 تا بچه نداشتن؟ نشنیدین که میگفتن سرمایه آدم بی پول بچه شه؟ آیا همه هفته ای یک وعده گوشت قرمز و هفته ای یک وعده گوشت ماهی و همه جور سبزیجات و روغن فلان و غذای بهمان میخوردن؟ الآن گیر دادن که برای رشد فلان چیزا لازمه و بچه ها باید بخورن... پدر و مادر هم گیر کردن که باید اینا رو به خورد بچه ها بدن... امیدوارم منظورم رو درست بگیرین... من مخالف وارد شدن ویتامین و پروتئین به بدن بچه هامون نیستم ها!!! اما فکر نمیکنین زیادی این موضوع Bold شده؟ والا من یادمه بچه که بودیم، به غیر از شیر که کمبودش مشکلات جدی برای همه ایجاد کرده، ماها سالی یکی دوبار چلو گوشت میخوردیم... اما الآن ماهی یکبار باید ماهیچه بخوریم... قدیما هفته ای یکی دوبار مامانم کله جوش و آب دوغ خیار و املت و ... می پخت... اما الآن همه فست فود میخورن که بسیاری از مواد غذایی لازم رو از بدن میبره، پس مجبورن در عوضش فلان چیز و بهمان چیزو بیشتر بخورن... اگه هوای تهران اکسیژن بیشتری داشت، هر چیزی که میخوردیم بیشتر جذب بدن میشد و چربی هاش بهتر و بیشتر توی بدن میسوخت... شهرستانی هایی که هوای پاک دارن واقعاً حالشو ببرن... وقتی خودمون خودمون رو توی یه تله مصرف انداختیم، توقع داشته باشیم کی بیاد ما رو دربیاره؟ امیدوارم ناراحت نشین از حرفم... اما اونی که ماهی 600 تومن میگیره مگه مجبوره به خودش و زن و بچه اش مزه تلخ بدبختی رو بچشونه، اما حتماً توی تهران یا شهرهای بزرگ زندگی کنه؟ والا ما که شهرستان میریم، علی الخصوص یزد، زادگاه همسرم، اصلاً قیمت ها با تهران قابل مقایسه نیست... خونه ارزون، خدمات ارزون، میوه ارزون، گوشت نسبتاً ارزون... کسی که ماهی 600 تومن حقوق میگیره بهترین کار براش رفتن به جاییه که زندگی راحتی داشته باشه، نه بچه دار نشدن... دختر عموی من، سحر 18 سالشه و زن عموم تعریف میکرد که اومده خونه و دیده سحر چشماش دو تا کاسه خونه... هر چی از سحر پرسیده چی شده، سحر جواب نداده و رفته توی اتاقش... رفته از عموم پرسیده که چی شده؟ نکنه دعواتون شده؟ گفته: نه، اومده بود پیش من درد دل میکرد. میگفت شما خیلی پدر و مادر خودخواهی هستین که به خاطر راحتی خودتون فقط یه بچه آوردین. اگه خدای نکرده اتفاقی سر شما بیاد، من کیو دارم؟ من توی این دنیا تنهای تنها میشم... میفهمین؟ اتفاقاً عموی من هم به خاطر مشکلات مالی بچه نیاوردن... شما تابش رو داری به هر قیمتی نسل بعدی رو تنها و دپرس بار بیاری؟ تابش رو داری که بچه ات بهت عتاب کنه که من چرا هیشکیو ندارم؟ من که ندارم... من از خدامه که از این تهران خراب شده برم... راستشم بگم، ترجیح میدم برم یه شهرستان کوچیک... اما نه میتونم شوهرم رو راضی کنم، نه مامانم اینا رو... اگه راضیشون کنم که خانوادگی کوچ کنیم، من هم هرگز توی این نامرد بازار نخواهم ماند... اینجا خودمون داریم خون همدیگه رو میمکیم... یه تعمیراتی میاد خونه ات، باید 100 بار بری چک کنی که قطعه کهنه برات نسب نکنه، بازم آخرش سرت کلاه میره... میری میوه بخری، سرت کلاه میره... ماشین میخری سرت کلاه میره... مردم تهران متاسفانه رحم کردن به همنوع رو از یاد بردن... همه کار رو که دولت نباید انجام بده... خودمون به داد خودمون برسیم... این آقایی که 600 تومن حقوقشه، خانواده نداره دستشو بگیرن؟ حالا به جای این که خونه 2 خوابه اجاره کنه، - مثلاً - نمیشه یه خونه یک خوابه اجاره کنه؟ پس قدیما شما بگین چی کار میکردن مردم؟ من یادمه قدیما هیچ وقت توی خونه ما شکلات نبود. همیشه صبر میکردیم مهمونی ای چیزی میشد، تا شکلات یا شیرینی ای بخوریم... اما الآن توی خونه ما چیزی نیست که نباشه... یخچال تا خرتناق پره، فریزر همینطور... انواع شیرینی و شکلات خارجی و ... من هم جزء مرفهین ثروتمند نیستم. جزء قشر متوسط رو به پایینم... این هم به این معنا نیست که راه به راه دارم از این تنقلات میخرم. اما ماهی یکبار، سالی یکبار میخرم و توی خونه همیشه هست... حالا اگه به پیسی بخورم، اولین کاری که میکنم کم کردن از غیرضروریاته... به قول برادرم ماکارونی غذای ارزونیه... پروتئین هم به جای گوشت میشه از سویا و امثالهم گرفت... اگه آدم نداره، باید اینجوری باشه؟ توی اسرائیل همه حقوق ها بالای 3-4 میلیون در ماهه؟ سیستان و بلوچستان خودمون که سنی ها زیاد بچه میارن، همه حقوق میلیونی و میلیاردی میگیرن؟ تو کردستان چطور؟ تو آمریکا کسی مشکل اقتصادی نداره؟ فقط که نباید عربستان رو نگاه کرد... کشورهای اروپایی نصف ایران مساحت ندارن، معدن ندارن، کوفت و زهرمار ندارن ، اما 3-4 برابر ایران جمعیت دارن...همین فلسطینی ها که 7-8 تا بچه دارن و خونه ندارن، هیچ کدوم ضعیف و لاغر هستن؟؟؟؟ خونه که داریم، امنیت که داریم، دیگه منتظریم هر روز عصر میکائیل در خونه مون رو بزنه و یه پرس چلو کباب به ازای هر نفر بده تا شاید یکی دیگه بزاییم؟ شما نقش میکائیل رو اصلاً از یاد بردین... باز هم میگم، فقط در شرایطی که سلامت جسمانی دچار مشکل نشه، باید بچه زیاد آورد... فاطمه جان! شما بگو چی کار کنیم؟ کم باشیم که سلفی ها قول دادن میان ما رو میخورن... زیاد باشیم جرأت این شکر خوری ها رو ندارن... اگه فقط همین یه دلیل هم باشه، باید تعدادمون رو زیاد کنیم... من که اصلاً دوست ندارم بچه ام مدرسه ای بره که ماکزیممشون تکفیری و سلفی باشن، یا ... دوست دارم بره سر کلاسی بشینه که بچه شیعه زیاد باشه... اگه هم زایمان زیاد بشه و بچه ها هم زیاد بشن، یه مقداری از فساد اجتماعی و فرهنگی هم کم میشه ها!!! اینم بگم... مادری که بچه دور و برش رو گرفته باشه، وقت نمیکنه بیشتر از یه حدی به خودش برسه... اون خانم هم تنها نیست که... خواهرش هم که هی باید بره کمکش، مادرش هم که هی باید بره کمکش، کمتر وقت میکنن دنبال زرق و برق دنیا برن... این میشه که علاوه بر این که تعدا زیاد میشه، کیفیت بچه ها هم بهتر میشه... و زن هم به جایگاه آسمانی قبلی خودش نزدیک تر میشه و این دنیا رو به خود مردها میسپاره... در عوض اون دنیا ماییم و بهشت... (ان شاءالله)
|
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
مواظب القائات شیطان در مورد فقر و نداری و عدم برکت باشیم
![]() |
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
اونجایی که خدا میگه بخاطر ترس از فقر بچه هاتون رو نکشید من رزقشون رو میدم
یا ازدواج کنید من رزق میدم شما چه تفسیری میکنید؟ یا خدا خلف وعده کرده یا معنی دیگه ای میده که من دوست دارم بدونم چی میتونه باشه در ضمن دوستان هر دفعه تاکید میکنن که کسی که میتونه چندتا بیاره از ترس فقر منصرف نشه وگرنه خیلی ها شرایط جسمی ایش رو ندارن که بچه کم دارن یا ندارن بحث سر وعده الهیه وگرنه زمان پیغمبر هم فقیر بود اون دیگه روزی ایش امون قدر،با بچه یا بی بچه |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سخنان استاد صمدی آملی(حفظه الله) در مورد تکثیر نسل شیعه یعنی انشای صورت انسانی شیعی:
خبر تاسف بار آن است که نسل شیعه در ایران رو به انقراض است لذا به جوانان عزیزتاکید میشود که در سن 18 سالگی به ازدواج روی آورند و همه ی مردم اجتماع هم بدین سوی رویآورند که زمینه ی ازدواج جوانان را فراهم سازند. با آسان گیری ازدواج و کمک های بلاعوض و یاقرض های طولانی مدت، و یا مثل اجاره کردن تالارها برای برگزایری جشن ازدواج جوان ها، و بالاخره که باید همه ی افراد جامعه همانند انصار برای جوان ها عمل کنند و البته زمینه فرهنگی و ارتقای درجات علمی و عملی فرزندان آینده را هم باید فراهم کرد. و این عملخداپسندانه باید به صورت یک فرهنگ عمومی شیعیان امیرالمومنین(علیه السلام) در آید و شاید خرج هایسفرهای زیارتی مستحبی حج عمره و زیارت کربلا و عتبات عالیات و مشهد مقدس را در موردازدواج دختران و پسران جوان به کار گرفتن، بیش تر مورد رضایت خداوند تعالی و پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امام علی(علیه السلام) و اهل بیت(علیهم السلام) واقع شود و با تکثیر نسل شیعه ی دوازده امامی بادرجات عالیه ی علم و عمل، زمینه ی خشنودی قلب مبارک حضرت بقیه الله(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را فراهم بسازیم. والسلام و علیکم و رحمة الله و برکاته و الحمد لله رب العالمین |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
فاطمه خانم بنده هم می شناسم از این خانواده هایی که میگین. اتفاقا 600 تومن می گیره با کل اضافه کاریش چون رفتگر هست. دیسک کمر هم داشت. خانمش هم همش بیماری های گوارشی و ... اما این آدم اخلاق خوشش هیچوقت ترک نمیشه. نمیگم ناراحت و عصبانی نمیشه اما در برخورد با آدمهای فامیل از خیلی از مرفهین و غیر مرفهین خوش برخوردتر و مودب تر و من که باهاش صحبت می کردم شاکرتر هم بود. سه تا بچه هم داره.
وضعش طوری بود که چون سید بود شده بود خادم مسجد و خونه اش بالای مسجد. دخترهاش عاشق مسجد و مناجات ها و دعاها شده بودن طوریکه موقع کوچ از اونجا به خونه مستقل ناراحت بودن. همین خونه جدیدشون جای خوبی از شهر نیست اما بالاخره خونه هست و داره بنده خدا قسط میده حالا حالا هم باید بده اما شما برو خونه اش... پسرش می تونست هم رشته الکترونیک بره هم علوم تفسیر قرآن. بهش هم گفتن تو رشته قرآنی دنیا رو نمی تونی داشته باشی حقوقی نداره. اما خودش گفت ما عادت داریم به بی پولی و خودش انتخاب کرد گفت میخوام دنیا و آخرتم با قرآن باشه. من خودم رفتم براش کامپیوتر خریدم. نصف بیشتر پول کامپیوتر رو پسرش خودش جمع کرده بود. به جای اینکه با تاکسی بره مدرسه خیلی از راه رو پیاده می رفت و پولش رو چند سال پس انداز کرد. مقایسه کنین با پدر و مادرهایی که تا دبیرستان برای بچه هاشون سرویس می گیرن. ما خودمون از دوم راهنمایی اینقدر پیاده راه می رفتیم و با اتوبوس در حالیکه همکلاسی های ما در مدرسه بالا شهر همه سرویس دار و .... بر می گرده به نحوه تربیت. اگر بچه محبت از والدین ببینه با همه بی پولی ها می سازه. من خواهرزاده خودم دبیرستانی هست و می دونین دست بچه دبیرستانی ها انواع و اقسام گوشی های پیشرفته و .... ایشون اصلا تلفن همراه نداره. بهش گفتم دلت نمی سوزه؟ گفت نه بابا برای چی.... بچه ها باید دل سیری از محبت والدین و خصوصا احترام والدین رو بچشن خودشون با وضعیت مالی خانواده راه میان به راحتی. ما شروع زندگی پدرم با یه اتاق و سه تا بچه بود. ما 5 نفره هستیم. هیچوقت کمبود احساس نکردیم چون کم توقع بار اومدیم. پول و امکانات نبود اما محبت و عشق بود. اینقدر خوشحالم که اینهمه خواهر و برادر داشته و دارم. هم من و هم خواهرم باورتون نمیشه در زمان دانشجویی از اینکه برای مخارج دانشگاه از پدرمون پول بخوایم خجالت می کشیدیم با وجودیکه پدرم گفته بودن هر موقع پول خواستم لب تر کنم اما ما دلمون نمی اومد از پدرم پول بگیریم و تا جاییکه میشد بیخیال می شدیم... واقعا نون حلال در آوردن و رعایت تقوی به فرموده قرآن برکات رو بر خانواده و فرد نازل میکنه. بچه هم خودش به لطف خداوند درست تربیت میشه. خیلی براتون جالب باید باشه که همون پسر سید فامیل ما توی دانشگاهشون رتبه اول رو داره. و خیلی جالبه بدونین از پول خرجی قلیل خودش کمک کرده به دو تا همکلاسی هاش که وضعشون بدتره. اون دو تا پول نداشتن رفتن کار کنن تا خرج تحصیلات رو در بیارن باعث شده بود اینقدر خسته بشن نتونن درست درس بخونن و سر کلاس درست نمی فهمیدن. بعد این پسر اینطوری از پول بسیار کم خودش به اونها کمک میکنه و به پدرش سفارش کرده زبون خیر بگذاره براشون ماهانه پول جمع کنه تا اونها مجبور نباشن برن ر کار یا کمتر برن سر کار. چقدر بگم اعتقاد به برکت داشته باشین. بیخود نیست خدا هم میزنه تو سر یکی مثل من که بخوام ماهانه 50 تومن بریزم به حساب باباش. به دلم افتاد و شکر خدا تا الان دارم اینکارو میکنم و ان شاءالله قصد دارم تا آخرش ادامه بدم. من هیچکاره ام. اصل خداوند هست که من اسباب خودش یا دیگری مثل من رو مامور میکنه رزق بنده دیگرش رو بفرستم. همین انفاق من به این سید یقین دارم برکاتش در همین دنیا چندین برابر بهم میرسه و رسیده ولو با عقل محاسبه گر جور در نیاد.... اصلا چه اشکال داره بچه فقیر هم تبلت و کامپیوتر داشته باشه؟ چرا غیر ممکن باشه؟ شما پست قبلی من رو بخونین. اینها رو ما در زندگی پیاده کردیم و به لطف خدا تا الان کم نیاوردیم هیچوقت. همیشه خودش کمکمون کرده. اعتقاد به برکت محوری یعنی اعتقاد به غیب. لازمه ایمان هست. خیلی زندگی ساده و با صفا جواب میده تو این دوره.... بارها گفتم وظیفه ما و امثال ما هم هست که در سراء و ضراء بخشش کنیم خصوصا به فقرا. من به خودم اعتمادی ندارم. معلوم نیست در عمل اگر روزی فقیر شدم بخشش میکنم یا نه اما الان که فرصت دارم مامور خداوند باشم.... با کمکهای ما هم اونها مشکلاتشون کمتر میشه هم گشایش های مختلف مادی و معنوی در زندگی خودمون باز میشه. اینقدر مثالهای زنده هست از نحوه صحیح زندگی کردن و انفاق کردن و رعایت تقوی الهی و برکت یافتن و .... بله فقر می تونه به کفر بکشه اما به این معنی نیست که هر کس فقیر شد مجازه ... یه بحث در مورد فقرا و اغنیا هست. اغنیا یعنی اونهایی که دخل و خرجشون با هم می خونه و فقرا اونهایی هستن که کف حقوق هستن. ابتدا این دعای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که در واقع داره تکلیف اقشار مختلف مردم رو برای ما بیان میکنه: اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفیقَ الطّاعَةِ وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَةِ ... خدایا روزى ما كن توفیق اطاعت و دورى از گناه ... این فرازهاش: عَلَى الاَْغْنِیآءِ بِالتَّواضُعِ وَ السَّعَهِ و بر توانگران، به فروتنى و بخشش كردن َ عَلَى الْفُقَراَّءِ بِالصَّبْرِ وَالْقَناعَةِ و بر فقرا، به شكیبایى و قناعت یه عالمی می گفت طبق فرازهای بالا وظیفه و امتحان هر قشری فرق داره. یکی خدا بهش بیشتر میده باید خیلی مواظب باشه تفاخر نکنه و دچار کبر نشه که خیلی مشکله و بخشش کنه به فقرا تا جاییکه... اینم سخته. در واقع ثروتمندان خیلی در خطر هستند که زندگی ابدی خودشون رو خراب کنن. برای من مسلمون هم اون دنیا مهمتر از این دنیاست چه اینکه اونجا ابدیت هست و اینجا دو سه ساعت به فرموده قرآن. اما فقرا این امتحانات مشکل رو ندارن در عوض باید صبر کنن و قناعت نه اینکه پیش هر کسی سفره دل باز کنن و بنالن و حالت ناشکری داشته باشن... به قول اون عالم همینها که به وظیفه صبر و قناعت عمل نمی کنن فردا ثروتمند هم بشن به وظیفه انفاق خودشون عمل نمی کنن. بنابراین قرار نیست هر کس فقیر هم بود دیگه به خودش حق بده هر چی دلش خواست بگه و .... صبر نکنه یا دزدی کنه. یه چیز هم بگم شما مطمئن باش اون کسی که چون نیاز مالی پیدا کرد دست میزنه به اختلاس و دزدی اولا کسی نیست که بخواد حرف رهبر رو گوش بده و بچه زیاد بیاره و اصلا همون بهتر که یه بچه هم نیاره. اما اونهایی که دستشون به دهنشون میرسه و سبک زندگی درست رو پیاده می کنن و اهل انفاق و کسب برکات هم هستن و سر سوزنی توکل به خداوند و اهل بیت علیهم السلام دارن خداوند هم به بچه هاشون برکت میده ان شاءالله.... |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
سلام به همه ی دوستان و کاربرانی که در این تاپیک پست گذاشتن و نظر دادن
![]() 1) خوب کاملا از پست دوستان مشهوده که همه به اون چیزی که اشاره شد و اون تغییر سبک زندگیه اعتقاد دارن. منتها مشکلات اقتصادی شکلات نیستن . و خوبه وقتی امر به معروف و نهی از منکر حجاب داریم . واسه این مسائل هم دغدغه داشته باشیم تا مسئولین متوجه باشن که در و پنجره ی ایمان نیاز به سفت کاری داره . ![]() 2) به معترضن خرده نگیریم. وقتی به کارمند ماکارونی و رب مبدادن روش مینوشتن فرزند کمتر،زندگی بهتر. تا چند سال هم توتبلیغات و فیلم ها بوده . حالا شما دوستان که دغدغه دارید حالا حالا ها باید این مسائل رو برای اطرافیان و دوستانتون مطرح کنید. مساله دنیای واقعی و زندگی واقعی و عمل کردن حرفای قشنگ هست. 3) یه سوزن به خودمون بزنیم و یه سوزن به دیگران!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4) برای افزایش جمعیت متوسل به هر تز و تبلیغات شعاری نشیم که برعکس جواب میده. 5) مجدد به خانوم ها گیر داده شد. میگذرم.حاشیه میشه.اما یادم میمونه . ![]() ![]() 7) ) کاربری میگفت آخه اسکای تو هنوز موندی تو پله ی اول و میای از پله ی دوم حرف میزنی ؟ همین که ما مجردا تو پله ی اول گیر کردیم ، خودش معضل بزرگ این جامعست.ماها ازدواج کنیم.همون2 تا هم بیاریم.جمعیت منفی نمیشه . تا وقتی ما ازدواج نکردیم.دوستان متاهل دست به کار بشن. بالاخره برای ما هم الگو میشن. ![]() ما مجردین بخت برگشته که در انواع و اقسام تاپیک ها ، بغض کرده و ناراحت پی بخت گمشده ی خودمون هستیم . از اینکه میگن برید بچه بیارید ، سکته نکنیم خوبه . چون در این آشفته بازار باید بگردی کسی رو پیدا کنی که ارزشی باشه . ما ها خیلی گناه داریم .اینقدر نصیحتمون نکنید. ![]() 8) بچه ی شیعه ی بیسواد خیلی خطرناکه . به قول مامان بزرگ بنده بچه شیرینه اما تربیتش شیرین تر. ![]() بچه ی امام زمان پسند تربیت کنیم یه صلوات محمدی بفرستید.
![]() |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
امشب اخبار داشت میگفت جمعیت ایران از مرز ۷۷ میلیون عبور کرد!
کلی هم تبریک گفت! |
|||
|
|
۸:۵۰, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۹:۰۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
تمام ارسال ها رو دقیق مطالعه کردم. ممنون از همه دوستان. به این میگن یه جامعه شیعه. به نظرم یک نکته مونده که اگر اجازه بدید من یادآوری کنم و در آخر یه سوال بپرسم.
************************************************************************* همه در مورد قناعت گفتند و کاملاً درست. اینکه اگر بچه زیاد داریم و دخل و خرج نمی خونه، خوب خرج های بی مورد رو کم کنیم و ... درسته. اما کسی به این طرف قضیه نگاه نکرده که ............ به پدر خانومم (خدا حفظش کنه) گفتم که بعد از اومدن این دختره زندگی من زیر و رو شده کلی پول دارتر شدم، ایشون جدی به من گفتند خیلی به خودت مغرور نشو. شما دوتا (من و همسرم) سر سفره این دوتا (بچه ها) نشستید. خدا به خاطر اینها به شما روزی میده. و من این رو با تمام وجودم بعد از تولد دخترم احساس کردم........... ..... هم درآمدم بیشتر شد ..... هم موقعیت شغلیم بهتر شد ..... هم شرایط و محل زندگیم بهتر شد. (اگر برای یه دختر خدا اینطوریه، من ده تا دیگه می خوام) یادمون نره ما سر سفره بچه ها نشستیم، خدا به بهانه اونها به ما روزی میده. اگر کم باشن روزی ما هم تنگ خواهد بود و اگر بیشتر باشن روزی ما هم گسترده تر خواهد بود. چرا به این موضوع نمی پردازیم که با بچه بیشتر درآمد بیشتر هم خواهیم داشت.؟؟؟؟؟؟؟؟ چون خدا روزی رسونه. یادمون نره اون چیزی که روزی ما رو تنگ میکنه بچه نیست اسرافه، گناهه. ************************************************************************************************ یه سوال هم می خوام بپرسم. بنا به اعتقادات ما مسلمون ها، ماها حتی مالک جان خودمون هم نیستیم (به همین دلیل خودکشی در اسلام حرامه). چطور به خودمون اجازه میدیم در مورد اودن یا نیومدن انسانی دیگه به این دنیا تصمیم بگیریم؟ آیا منطقاً ما یه همچین اجازه ای داریم؟ به لحاظ انسانی درسته ما شخص دیگه ای رو از نعمت حیات محروم کنیم؟ پ.ن. یه روزی شخصی با همسرش بوده، یه شخص بی ملاحظه ای وارد میشه. ایشون هم برای حفظ آبرو، دوری میکنه. حضرت علی اون شخص بی ملاحظه رو جریمه می کنه. همه تعجب می کنن، چون اتفاقی نیافتاده که. حضرت علی میگه از این نطفه قرار بود انسان بزرگی به دنیا بیاد این شخص مانع شد. (فکر نمی کنید اگر حضرت علی الان می بود، یقه ما رو هم می گرفت و می گفت، شخص بزرگی قرار بود به دنیا بیاد تو جلوش رو گرفتی) سوال جدی تر از تعداد فرزنده، آیا ما اجازه پیش گیری داریم؟ |
|||
|
|
۸:۵۹, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۹:۰۳ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
اولا این که اصل این ضرب المثل اینه:
"یه سوزن به خودت بزن، یه جوالدوز به دیگران" قابل توجه آقای عبدالرحمن که ایشون هم یه تاپیک با این مفهوم ولی اشتباه در بیان ضرب المثل ایجاد کردن... "یه میخ طویله به خودم، یکی هم به شما" بود اگه اشتباه نکنم... ثانیاً این که بنده خودم یکی دارم که هنوز 2 سالش نشده. ان شاء الله اگه خدا بخواد و عمری باشه از خدا فرزند دوم رو خواهیم خواست... اما چون من و همسرم دیر ازدواج کردیم، بیشتر از 2 تا بچه سن من اجازه نخواهد داد، از این موضوع بسیار ناراحتم و واقعاً دلم میخواست 4-5 تایی بچه داشتم که دور و برم پر بود از بچه... بازم به قول مامان بزرگم: هر چه دلم خواست نه آن میشود هر چه خدا خواست همان میشود... خدا بهتر میدونه... همینه که میگم زود ازدواج کنین که مثل من نشین... ثالثاً این که همین چند ماه پیش من قوطی چای خریدم که روش نوشته بود "فرزند کمتر، زندگی بهتر" و واقعاً این تبلیغات خیلی موثره... رابعاً این که مشکل مجرد بودن شما و افزایش سن ازدواج، یه چیزیه که ما گلومون رو پاره کردیم که قبل از بچه دار شدن باید حل بشه... یعنی آقا پسرا گوش به حرف پدر و مادر نکنن و پیله کنن که ما زن میخوایم یالا... راهنمایی هم میکنم... یزدی ها فوق العاده خانواده دوست هستن و دخترانشون هم خیلی زود ازدواج میکنن و پر توقع هم نیستن... تهرانی ها اگه میخوان افاده بیان و تا ماشین و ویلا نداشته باشین، زنتون نشن، اصلاً مهم نیست... در کنار همه این ها باید فرهنگ حجاب و عفاف توی جامعه و تحریم ماهواره جا بیفته که بنیان خانواده شل و ول نباشه که بچه زیاد شه و بچه های طلاق هم زیاد شن... خیلی دلم میخواد خوشبختی و کارت عروسی شما ها رو توی این تالار ببینم... اما جواب سوال آقای محمد صدرا... اگر قرار بود که ما به هیچ وجه جلوی بچه دارشدنمون رو نگیریم، همون امام علی (علیه السلام) راه های طبیعی جلوگیری از ایجاد نطفه رو آموزش نمیدادن... این بیشتر شبیه تفکر پاپ هاست که استفاده از وسایل جلوگیری رو حروم میدونن... اسلام دین اعتداله... نه افراط و نه تفریط... پیروز باشین... |
|||
|
|
۱۰:۴۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۸:۵۹)moze84 نوشته است: اما جواب سوال آقای محمد صدرا... خیلی ممنون از پاسخ و نکته سنجیتون. بدیهیه من حکم مطلق ندادم، فقط به عنوان یک سوال مطرح کردم که باید بررسی بشه و ابعاد مختلفش مشخص بشه (این هم یه پدیده غربیه وارد فرهنگ ما شده بدون بررسی مثل موبایل و کامپیوتر و ...). غرض اینکه بحث کلی تعداد فرزند نیست بلکه چیز دیگه ایه. به نظرم باید تعداد فرزند رو به یکی دیگه سپرد. بدیهیه ما رادیکال و صفر و صدی نیستیم. دلیلش هم با دو مثال بیان می کنم. اول،وجود حکم حلال طلاق تو دین ماست. هرچند مبغوض ترین حلال، هرچند حلالی که عرش خدا رو به لرزه در میاره، ولی حلاله. دوم،مثال دیگه روزه است. همه میدونیم واجبه ولی خوب برخی به دلیل سفر یا محدودیت جسمی نمی تونن روزه بگیرن. آیا ما لوازم روزه خواری رو برای همه به وفور آماده می کنیم؟ ما مثل پاپ اون رو حرام نمی دونیم. بدیهیه ممکنه بچه دار شدن برای یک نفر زیان بار باشه، خوب باید پیش گیری کنه. حضرت علی هم آموختند چطور. اما برای عموم، برای تمام انسان های سالم و بدون مشکل، به این وفور استفاده کردن جای سوال نیست؟ یادتونه راجع به تحریم آمریکا خودتون فرمودید همه چیزهای الکی رو تحریم می کنن به یه موضوع که میرسه MADE IN USA تو بازار به وفور هست؟؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کنترل جمعیت، رشد جمعیت | MohammadSadra | 37 | 12,345 |
۲/آذر/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: A L I |
|
| اظهار نظر جنجالی طناز طباطبایی، درباره دلایل ازدواج نکردن | DRiVeR | 25 | 9,757 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۷ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| واقعا خنده داره...!این دیگه چه سیاستیه(افزایش جمعیت)؟؟؟ | Fatemeee | 61 | 31,690 |
۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۳۱ آخرین ارسال: معرفت نفس |
|

![[تصویر: family.png]](http://s5.picofile.com/file/8122993934/family.png)

، اما 3-4 برابر ایران جمعیت دارن...
![[تصویر: 5223159357_cdedf265ac_z.jpg]](https://c2.staticflickr.com/6/5282/5223159357_cdedf265ac_z.jpg)