|
ویژه کسانی که مثل من بلد نیستند با خدا خوب ...
|
|
۱۸:۵۶, ۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۲ ۱۸:۵۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام احساس می کردم که خوب بلد نیستم با خدا حرف بزنم رفتم سراغ صحیفه و احساس کردم .... چه تفاوتی!!!!!!!!!!!!!! احساس میکردم که چقدر امام بهتر از من تمام آنچه را که میخواهم به خدا بگویم را گفته اند در این تاپیک پیشنهاد میکنم هر کس نابترین فرازهای دعاهای صحیفه سجادیه که به دل خودش نشسته است موقع خواند را در اینجا ذکر کند تا دیگر دوستان ایمانی هم بهره مند شوند إن شاء الله فرازی از دعای نهم صحیفه در نيايش آن حضرت در اشتياق به آمرزش گناهان: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ صَيِّرْنَا إِلَى مَحْبُوبِكَ مِنَ التَّوْبَةِ، و أَزِلْنَا عَنْ مَكْرُوهِكَ مِنَ الْإِصْرَارِ بارالها بر محمد و آلش درود فرست و ما را به سوی توبهای كه مورد پسند تو باشد بگردان، و از پا فشاری (و اصرار) بر آنچه نميپسندی دور فرما. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۲۹ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
خدایا... و آنچه از کالای دنیای فانی از من گرفتی، در گنجینه های پایدارت مرا عوض بیندوز. (دعای 30 بند 5) ![]() |
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
پروردگار من! به فضل خود، درِ آسایش را به رویم بگشای. صحیفه سجادیه ، دعای 7 بند 8 ![]() |
|||
|
|
۱۱:۰۲, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
خداوندا مرا ببخش به خاطر عیبی که از مومنی دیدم و آنرا نپوشاندم. دعای 38 بند 1
|
|||
|
|
۵:۴۵, ۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۵:۴۶ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بنام الله
خدایا از کسی که از تو شکرگزاری می کند سپاسگزاری می کنی؛ حال آنکه تو خود، شکر گزاری را به او آموخته ای (دعای 45 بند 10) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یرای کسانی که عملشان خالص نیست(پست ویژه) | وحید110 | 3 | 2,525 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱:۱۴ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| شما از چه کسانی هستید؟!! (ویژه) | علی 110 | 14 | 8,478 |
۱۸/بهمن/۹۲ ۱۲:۵۸ آخرین ارسال: mohebALI |
|

![[تصویر: 79155285190189855336.jpg]](http://upcity.ir/images2/79155285190189855336.jpg)
![[تصویر: 96322360438371587201.jpg]](http://upcity.ir/images2/96322360438371587201.jpg)