|
حدود شفافیت مالی در خانواده بین زن و شوهر
|
|
۱۲:۳۶, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یک راست میرم سراغ اصل مطلب .. در خانواده زن و مرد چقدر باید در امور مالی با هم شفاف باشند ؟؟ مرد باید تمام درآمد های مالیش رو به زن بگوید؟ مثلا من نوعی n تومن در آمد دارم ...همش رو باید به همسر بگویم؟؟ خانم خونه باید همه خرجی که می کند را به همسرش بگوید؟؟ برخی از مرد های مذهبی که دوست ندارند زنشون در خارج از خانه کار کند باید چگونه برای خانمشون استقلال مالی در نظر بگیرند؟؟ پی نوشت: 1. لطفا بحث رو منحرف نکنبد ... 2. جواب برخی از سوالات رو میدونم ...می خواهم نظر دوستان رو بدونم 3. حتی المقدور متاهلین پاسخ بدهند ... دوستانی که مجرد هستند نظرشون اعتبار خیلی کمتری دارد بالطبع در این موارد 4. تیتر خیلی کلیه ...من هم چند مورد که برای خودم سوال بود رو نوشتم ... سوالاتی رو که به این مبحث ربط دارد رو هم عزیزان دیگر مطرح کنند استقبال می کنیم موفق باشید |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۱۳:۲۴ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() ![]() ![]() ![]() به عنوان اولین شرکت کننده ی تاپیک که تمامی مواردی که برای اظهار نظر آوردید رو شامل میشم .جواب میدم ![]() ![]() زندگی از همه ما چرچیل می سازد و چرچیل هم نشد در حد مارگرت تاچر هم بد نیست اما اگر گاندی باقی بمانید یک روز ترور خواهید شد و همه چیز رو از دست خواهید داد. صداقت 100 با سیاست 0 یعنی نابودی . زیر لایه ای جواب دادم . وقتی دوستان نظر گذاشتن متوجه میشید.
![]() |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۱۳:۵۶ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آقای النور!
شفافیت مالی باید 100% باشه .شما تمام تلاشتون رو بکنین و همه جور تحقیقی بکنین که دختری خوب از خانواده خوب بگیرین... بعد با خیال راحت بهش اعتماد کنین... بهش بگین که چقدر درآمد دارین... مثال بهترین کاره... مثلاً بگین من در ماه 2 میلیون حقوقمه... 500 تومنش رو میخوام واسه خودم نگه دارم و پس انداز کنم... 1 تومنش رو میدم برای خرجی... 500 تومنش هم واسه خودت نگه دار...(این واسه آقایونی که دوست ندارن خانمشون بره سر کار) حالا اگه خواست با این 500 تومن سکه بخره، طلا بخره، کلاس بره، لباس بخره... دیگه مال خودشه دیگه... همونطور که اون 500 تومن شما مال خودتونه.. میخواین باهاش ساعت بخرین، موبایل بخرین، کادو تولد دوستتون رو بخرین... اما یه وقت میبینی هر دو آرزوهای بزرگتر دارن و پس انداز میکنن... مثلاً آقا بعد از یکسال 5 میلیون پس انداز کرده و خانم هم 4 میلیون... حالا خدای نکرده مشکلی پیش اومد یا خواستین ماشین رو تبدیل به احسن کنین یا چه میدونم یه چیزی بخرین که باهاش زندگی تون راحت تر بشه، بدیهیه که بهترین کار اینه که پولاتون رو روی هم بذارین و کارتون رو انجام بدین... اگه همسر من حتی یه یه قرونی رو از من پنهان کنه، اینقدر بهم بر میخوره که حد نداره... پیش خودم فکر میکنم مگه من قرار بود مال و اموالش رو بالا بکشم که از من مخفی کرد؟ یا من جلوی خرج کردن ها و خوشی هاش رو گرفته بودم که به من نگفت؟ یکی دو بار بیچاره یادش رفته بود به من بگه، هیچی دیگه... ![]() بین زن و شوهر صداقت محض باید حاکم باشه... اما قبل از ازدواج چشما لطفاً باز که همسر خوبی پیدا کنین... |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
خرج هایی که صورت میگیره رو بیاین و با هم صاف باشن ولی اگه خرجی جدا برای خودشون دارن ، مثلا اقا اگه برای خودش میخواد به مادر و پدر خودش کمکی کنه دیگه میتونه نگه ، البته اگه از زندگی خ.دش نزنه . خانم هم میتونه از هزینه در امدی که داره همینطور. اما اگه خرج هایی که جزو مهمانی رفتن و دادن و گردش و ... هست رو دیگه باید یکم مراقب باشن تا گرو گشی نشه. اخر نصیحت بود که گفتم/ اینم خانم ها گوش ندن ![]() اقا ها چون ممکنه برای روز مبادا نیاز داشته باشن میتونن حساب خودشون رو کامل نگن ولی دلیل نمیشه کلش رو بزنن زیرش و مثلا 1 تومن در امد خالص دارن نگن 500 چون قضیه میره به سمت گرو کشی و جیغ بنفش. داستانش نکنین.
|
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
آقای النور و آقای مهدی سینا!
من به عنوان یه خانم بهم برمیخوره همسرم از من پنهان کاری کنه... خداییش هم اهل تجسس نیستم... اما نمیدونم چه جوریه که همیشه دست شوهرم واسه ام رو میشه... خدا با ماست دیگه... ![]() اگر هم میخواین برای پدر و مادر خرج کنین، بازم بگین... بخیل نیست که... کی بخوره بهتر از پدر و مادر؟؟ فکر میکنم خانم ها اینقدر هم میفهمن که آقا پسر وظیفه ای نداره خرج پدر و مادر خانم رو بده... پس گرو کشی معنی نداره... اتفاقاً اگه نگین و دختر از زبان مادرشوهر و یا غیره بفهمه که به خانواده تون پولی دادین (مثلاً ) اونوقته که داستان میشه... من هنوزم سر حرفم هستم... همسرتون رو کنجکاو نکنین و واسه خودتون بای دیفالت شر نتراشید... صادقانه بگین... |
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۱۴:۱۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
چون گویا اینجا تنها باید از تجربیات بگیم و بحث نظری و تئوری نیست... من هم فعلا از زندگی خودم میگم تا بعد ان شاالله علمی ترش هم بکنیم.
![]() بنده هم با خانم[/font]moze84 موافقم. کلا تو زندگی ما هم به همین صورت است. یک یه قرونی جدا و یا پنهانی نیست. [font=Tahoma] و البته معنی زندگی مشترک هم در اصل اینه. میمونه تصمیم گیری ها: به نظر بنده به خاطر ذهن کلی نگر مردها، مرد وظیفه داره در مورد مسائل کلان زندگی تصمیم گیری کنه (البته باز هم با مشورت همسرش )و زن نیز خرجی مسائل جزئی را باید تقبل کنه. حساب کتاب های روزمره در دست زن باشه به نظر من بهتر جواب میده. البته با پیش شرط یه انتخاب خوب و عقلانی همسر. |
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یک سوالی از متاهلین گرامی داشتم
اگر همسرتون ولخرج باشه چی؟! جدی میپرسما خب یکی حواسش هست چطور خرج میکنه ولی بکی که کلا ولخرجه خانم ها یا آقایون چه برخوردی خواهید داشت با همسرتون؟! |
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
همسر قراره شریک زندگی باشه.یعنی بعد ازدواج دیگه من نداریم...ما داریم....پنهون کاری چرا؟اگه همسرتون کسیه که باید ازش این مسایل پنهون بشه از اول ازدواج با اون شخص کار درستی نیست....
یکبار بعد چند سال زندگی طی مسایلی دو طرف یه چیزی رو قایم میکنن،اون بحثش جداست.اما وقتی از اول بحث سر بی اعتمادیه.... |
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلامی دوباره
(۱۲/خرداد/۹۳ ۱۴:۰۷)moze84 نوشته است: آقای النور و آقای مهدی سینا! خانم موزه ببخشین ولی مواردی داریم که نیاز به اون خرجی که برای پدر و مارد میکنن ندارن ولی خانم ( البته به هیچکی نمیخوام جسارت بشه ) همچنی با اقا برخورد میکنه کهانگار ارث اجدادشو داره میده برای این میگم که ندونن بهتره و از طرفی کفتم خام ها هم میتونن. گرو کشی رو هم دیدم که میگم. تا یچی میشه درجا میگن که پس خونواد کن ادم نیست؟پدر و مادر من که میریم اونجا کلی زحمت میکشن چرا ازشون تشکر نمیکنی..../ اصلا برین تمام حساباتون رو یکی کنین ولی حق برداشت بدون اجازه طرف مقابل رو ندین ![]() ولی منم میگم باید هر کدوم از طرفین یک حسابی جدا برای روز مبادا برای خودش داشته باشه و دلیل هم نداره که طرف مقابل بدونه. البته نه اینکه کل هزینه ها رو یکی بده و دیگری فقط جمع کنه .
|
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خوبه شفاف باشن ولی خوب نیست از هم حساب بکشن!!
من که اصلا زیر بار مسائل مالی نرفتم!! ما بچه هامون بزرگن و مخارجمون زیاده چون هر دو بچه مدرسه اسلامی می رند از ابتدایی!! خرید های کلی با خودشون (همسرم)هست!! و حساب و کتابش هم با خودشه!! من همسرم مشکلی با کارم نداشت ! حتی زمانی که دانشگاه بودم و نصف دانشجو ها پسر!! دانشگاه هم نامردی نکرد حقوق ما رو 8 ماه بعد داد!! بعد همسرم وقتی من قهر کرده بودم و داشتم این موضوع رو تو تلفن به یکی از دوستام میگفتم شنید!! ![]() اصلا نمی دونست چقدر میگیرم! منم واقعا نمی دونم در آمد واقعیشون چقدره چون شغل آزاده و وام بانک و هزینه ها و غیره !! اصلا وقت ندارم بیام به این چیزا فکر کنم!! به هر کی بدهکاره خودش میدونه و شریکش!! زندگی ما رو که داره می چرخونه!! تا حالا هم چکش برگشت نخورده!! البته کارش بی حساب و کتاب و ساعتش طولانیه! و تو خونه هم همش مشغوله !!! وقتی نشسته اخبار ببینه یا داره مسواک میزنه!! چرت می زنه بیچاره ![]() البته خوبه مرد پولی رو برای زنش در نظر بگیره مخصوصا وقتی سر کار نمی ره!! ولی الان هم دوره ای نیست که با این گرونی و هزینه های بالا (17 میلیون فقط چک برای پیش دانشگاهی، به جز سرویس) زن هم توقع داشته باشه!! بهتره آدم شو هرش رو درک کنه !! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کدوم شوهر خوبه؟ | زینب خانوم | 45 | 9,086 |