|
اولین تیزر رسمی بازی ایرانی "پروانه" منتشر شد
|
|
۱۸:۳۸, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
پس از رونمایی از بازی"پروانه" میراث نگهبانان نور،اخبار و اطلاعات زیادی از این بازی منتشر شد و در نهایت اکنون می توانید تیزری از این بازی را دریافت فرمایید که چند روز پیش از سوی سازندگان منتشر شد. دانلود اولین تیزر رسمی بازی پروانه:میراث نگهبانان نور ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۶, ۲۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نظر من یک جهش بزرگی در صنعت بازی سازی ما هستش
و اینکه به نظر منم گیم پلی بازی خیلی جالبه کاراکتر ها هم خیلی زیبا طراحی شدن جدا مدیونید فکر کنید دارم پارتی بازی میکنم!
|
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:این بازی عین قارچ خوری میمونه که کیفیت تصویرش بالاتره ببنید شرکت های بزرگی مثل الکترونیک آرتز Valve و ... از اول اول بازی های مطرحی مثل DotA طرح نکردند ، از امثال سونیک و قارچ خور شروع کردند ، خود من همین الان هم وقتی سونیک رو بازی می کنم لذت می برم. چون جذابیت خاصی داره ، خوب پرداخته شده بود. ایران هم هنوز اول کاره... ![]() نقل قول:اما Call Of Duty های بلک آپ و مدرن خوب بودن و من بازی کردم. کلا منسجم بود ، از Call of Duty نسخه ی یکش تا الان مثلا اون شخصیت کاپیتان پرایس پرورده شده بود... نقل قول:سر یه موضوع داستان رو اونقدر قشنگ کش میدن ، و گیم پلی خلاقانه هم بهش اضافه میکنن که هنوزم که هنوزه ، اگه بازی جدید بده بیرون همه میرن میخرن. ولی اون نسخه ی آمریکا که فتح آمریکا و ... مربوط میشد خ بد از آب درومده بود ، و ضربه و خسارت بدی به شرکت سازنده اش وارد کرد... نقل قول: اکثر افراد بزرگسال به گرافیک فانتزی علاقه ی بیشتری نشون می دهند تا گرافیک خشن. آقا محمد ، DotA کجاش فانتزیه؟
|
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۲۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱۶:۲۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
رضوانه خانم ، شما چرا همش نقدهاتون جهت داره
![]() ![]() درکل بازی جالبی به نظر میرسه و حداقلش اینه که بچه هارو خیلی خوب میتونه به سمت خودش جذب کنه ، چون زرق و برق زیاد داره و ازین جور بازیا واسه بچه ها زیاد پیدا نمیشه . فکر کنم تو این رده سنی موفق عمل کنه و امیدوارم یک سری سر رشته های خفیفی در زمینه بازی سازی دارم اما یه سوالی دارم خواهش میکنم دوستان درست و حسابی جواب بدن اینکه میگن (و میگین) اگه واسه بازی خرج هنگفت بشه خیلی با کیفیت و باحال میشه دقیقا یعنی چی؟ خب بازیو یه عده پای کامپیوتر میسازن دیگه.این خرجش کجا بود؟! جواب این سوالی خیلی خلاصه چند سال پبش از یکی از بازی سازها که تو همین تالار هم بود و الان فکر کنم چند ساله اونور آبه شنیدم. و این قضیه واس خودم روشنه ، اما وقتی رفقا ازم میپرسن نمیتونم جواب بدم خواهشا یکی ما و بقیه دوستان رو درست و حسابی روشن کنه ![]() یا علی نقل قول:آقا محمد ، DotA کجاش فانتزیه؟فانتزیه دیگه... پ چیه؟
|
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۲۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱۸:۳۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۳ ۱۶:۱۹)فدايي ولايت نوشته است: اینکه میگن (و میگین) اگه واسه بازی خرج هنگفت بشه خیلی با کیفیت و باحال میشه دقیقا یعنی چی؟ خب بازیو یه عده پای کامپیوتر میسازن دیگه.این خرجش کجا بود؟! خرج داره اینجوری هم نیست که بشه ساخت ، طراح میخواد هزار تا خرج و مخارج و ... استودیو ، صداگذاری و ... نقل قول:فانتزیه دیگه... دوتا 2 شاید ولی 1 نه.
|
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:اینکه میگن (و میگین) اگه واسه بازی خرج هنگفت بشه خیلی با کیفیت و باحال میشه دقیقا یعنی چی؟ خب بازیو یه عده پای کامپیوتر میسازن دیگه.این خرجش کجا بود؟!صدا گذاری رو اول می گم: اگه آمار بدم تو ایران امکاناتش هست اما کمه(فک کنم دو تا استودیو یکی دولتی اون یکی زیر زمینی هستن) تا همین جا با مخلفات مختلف میره بالای پنجا میلیون! چرا؟ چون صدای سه بعدی، چنجر هاش! تستر هاش! شبیه سازی هاش! متخصص هاش! همه همه اگه پروژه دو ساله باشه یا سه ساله باشه اینقدری خرج داره! استودیو شبیه سازی: بشدت نیازه! چون برای گیم پلی روان نیاز به استودیو شبیه سازی داریم. اما توی کلا دنیا فقط شرکت Activision هست که استودیو شبیه سازی داره! و به بقیه اجاره می ده. دنبال هزینه اجاره اش نرفتم... بهتره نرم! دستگاه های عکس برداری: فقط سه تا توی کل دنیا هست! یدونه اش رو دانشگاه های ژاپنی ساختن. یه دونه رو شرکت Max یا فکر کنم A-Max ساخته. یه دونه رو هم شرکت EA ساخته. برای عکس برداری سه بعدی از اشیا در مقیاس میلیمتری(یا فکر کنم کمتر. تلوزیون ایران نشونش داد یه بار) هستش و برای عکس برداری از صورت به شدت خوبه(بیشتر توی فیلم ها استفاده می کنن تا بازی ها) اینم مثل جریان استودیو شبیه سازی! روند ساخت بازی: خیلی مهمه! بازی پابلیش بشه بعدش تست بشه! تستر لازمه! اونم تستر معمولی! تستر فقط بازی نمی کنه! همه چی بازی رو چک می کنه باگ پیدا نشه! تو ایران تستر حرفه ای نیس(اگه باشه هم لابد در رفته یه کشور غربی!) کار تستر به شدت مهمه. به حدی که برای باز هایی مثل اساسین بیش از پنجاه تستر استخدام می شه! از طرفی بازی نیاز به داستان قوی و تبلیغات به جا داره. معجزه ی بازی سازی ای مثل ولفنشتاین 1 چرا اینقده معروف شد؟ دلیلش استفاده از موج های روانی زمان خودش بود! مردم جهان همه تو فکر هولوکاست بودن! اونقت یه بازی ضد نازی با داستان هولناک و فوق العاده اومد بیرون! اما الآن! اصلا طرفداراش رو نمی تونه راضی کنه! ***************************************** در کل قطره قطره خرج گردد وانگهی «بودجه نداریم» شود. خرج میلیاردی یعنی این! نقل قول:ولی اون نسخه ی آمریکا که فتح آمریکا و ... مربوط میشد خ بد از آب درومده بود ، و ضربه و خسارت بدی به شرکت سازنده اش وارد کرد...نسخه قبلیش از خیلی جهات(assassins creed 3) افت داشت. اما گیم پلی اش خیلی روان شد. ولی این آخریه(Black flag) که یکمی بازی کردم. خیلی خراب تر شده. کلا از اون اصالت مرموزش بیرون اومد. طرفدارای همیشگیش هم ولش کردن! الان داره می ره سمت بازی خطی(با اینکه ته open world رو در آورده) بهتره بگم دیگه داره دوران اساسین سر می یاد! می بایستی داستان قوی خودشون رو ادامه می دادن همه اش فکر می کنم دارن پول می گیرن تا وقایع تاریخی رو تحریف کنن. الآن توی Black flag یه جزیره رو گرفتن دزد های دریایی و می گن که می خوان یه جمهوری درست کنن! دقت کنید! این اساسین رفته با دزد های دریایی مال مردم خور می خواد جمهوری بسازه! Call of Duty هم همینطور. دیگه داره می ره تو مایه های جنگ ستارگان! Battle Field هم که اینقده چین رو تو هم کوبید که دیگه چیزی ازشون نموند! Medal Of honor هم داره بسیجی بازی(ورژن آمریکایی) در میاره! GTA هم که دیگه ولش! خیلی نقص ها داره که طرفدار ها بار ها گفتن اما راک استار و شریکش علاقه ای به حلش ندارن! بازی های استرتژیک هم که پنج شیش سالی هست راکد شدن. Hitman هم فقط داره می کشه و دیگه خبری از اون امولوکسی جالبش نیست! داره می ره تو مایه های تامب راید قدیم! ************************** کلا بگم که اوضاع بازی راکد شده! یه جورایی آرامش قبل از طوفانه. امیدوارم صنعت بازی سازی ایران بتونه روی امواج این طوفان جدید سوار شه(فکر کنم سال 2017 یا 2018 دیگه کولاک بازی بشه!) الآن خبر دارم از یه گروه ایرانی که دارن بازی می سازن. فعلا فقط آبجکت هاشون رو دیدم اما در همین حد که دیدم عالی بود. اسم بازی تَرَک هست و یه سال و خورده ای هست که تو بدترین شرایط تا کار می کنن روش یه چیزی تو مایه های Call Of Duty هست اما به روایت حمله پرتغالی ها به آبادان و می گن که می خوان تا خود فتنه 88 بیان جلو! از اون جالبتر شخصیت اول داستانه که از عشایر هست. تصور می کنم خیلی اوضاع خفنی باشه. ترسم از گیم پلی بازی هست. چون گرافیک بازی رو خوب بالا کشیدن. |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
کسی از بازی های مستقل چیزی شنیده؟
بازی ای مثل "برادران: ماجرای دو پسر" رو کسی بازی کرده. گرافیک نداره. کلا شاید یکی دو گیگ بشه. سرتاته گیم پلی هم چهار تا دکمه بیشتر نیست ولی قشنگه. من خودم تمومش نکردم ولی میگفتن داستانش خیلی قشنگه. بازی دوتا چیز میخواد: گیم پلی و داستان بدون اینا تعطیله. گرافیک هنری بازی هم اگه خوب باشه، خیلی گرافیک فنی تو چشم نمیاد. حالا دوستان از بازی های از مد افتاده میگن که من میگم اشتباه میکنن چون احتمال میدم کنسول ندارن (خودمم ندارم) یه Last of us بازی کنید، میفهمید دوران بازی تازه شروع شده، Uncharted 4 میخواد بیاد. کسی تریلرشو دیده؟ کی باورش میشه گرافیک بازی دقیقا همونطوریه که تو تریلر بود؟ بتمن میخواد بیاد؛ دو نسخه قبلیش کم ترکوندن؟ بیاد بازی های اکشن ماجراجویی رو تغییر دادن. Assassin's creed Unity هم مطمئنا بهتر از نسخه های قبلی میشه. کسی mortal kombat kompelete edition رو بازی کرده؟ ادامه اش با نام mortal kombat x میخواد بیاد. همین GTA V هم قراره برای pc ps4 xboxone بیاد تا دیگه هیچکی بی نصیب نمونه. اکثر این بازی ها حتی قبل از انتشار، موفقیتشون تضمین شده است. دوره بازی ها تموم نشده و هم امسال و هم سال دیگه (2015) بازیهای فوق العاده منتشر میشند و خواهند شد و این روند هیچوقت تموم نمیشه. با ایراد گرفتن های الکی از بازی های ایرانی هم چیزی درست نمیشه. الان شبگرد داره پیش فروش میشه و هرکی راست میگه بره پیش خرید کنه. |
|||
|
|
۱:۲۹, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دوستان راستی نظرتون چیه در مورد بازی مورد نظر تاپیک هم صحبت کنید؟؟!
![]() دقت کردید کلا بحثتون درباره بازی های دیگست!
|
|||
|
|
۲:۲۵, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
احساس می کنم این بازی هم مثل اون داستان سیسم عامل ملی فقط برای خوردن پول بیت الماله .
آخه بازی با این سطح پایین اینقدر مراسم و رونمایی داره ؟ این بازی هیچ نکته و هیچ خلاقیتی نداره . فکر کنم سازنده های بازی از بی سوادی مسئولین دارن نهایت استفاده رو می برن . |
|||
|
|
۱۱:۲۸, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:یه Last of us بازی کنید، میفهمید دوران بازی تازه شروع شده، Uncharted 4 میخواد بیاد. کسی تریلرشو دیده؟ظاهراً سلیقه ی من با شما کیپ شده! من عاشق بازی Last of us هستم(و سبک داستانی مشابه اش) اما Last of us یدونه اومده و دیگه نیس! یعنی منظورم سال های 2015 و 2016 هست که چیزی بیرون نمی یاد. Uncharted هم قسمت های قبلیش رو بازی کردم. می تونم اون رو یه استثناء در صنعت بازی سازی در نظر بگیرم. اما متاسفانه سلیقه های من و شما تقریبا در اقلیت هستن. یعنی همین بازی ها اونقدری راضی نکردن ملت رو فقط امثال ما راضی هستیم. نقل قول:بتمن میخواد بیاد؛ دو نسخه قبلیش کم ترکوندن؟ بیاد بازی های اکشن ماجراجویی رو تغییر دادن.بتمن داره شدیدا فانتزی می شه. طرفداران بتمن، فانتزی نیستن. نقل قول:Assassin's creed Unity هم مطمئنا بهتر از نسخه های قبلی میشه.این رو هم گفتم که اصالت داستانی اش از بین رفته. داره می شه جریان فیلم مردان سیاه پوش که تو قسمت اول ترکوندن اما قسمت های بعدی خراب شد. نقل قول:کسی mortal kombat kompelete edition رو بازی کرده؟ ادامه اش با نام mortal kombat x میخواد بیاد.بازی تمام مبارزه ای طرفدار زیادی نداره. اولین دلیلش دسته ای هست که خراب خواهد شد! دومین دلیلش داستان فانتزی و به اصطلاح قارچ خوری! نقل قول:همین GTA V هم قراره برای pc ps4 xboxone بیاد تا دیگه هیچکی بی نصیب نمونه.gta ها همه یه بازی هستن فقط نقشه هاش عوض شدن و ماشین و آدم ها. همون سبک بازی، همون گیم پلی، همون امکانات قبلی، هیچی اضافه نمی شه و این مسئله طرفدار رو از خودش زده می کنه. نقل قول:دوستان راستی نظرتون چیه در مورد بازی مورد نظر تاپیک هم صحبت کنید؟؟!ما فقط چند تا عکس از بازی دیدیم. حداقل داستانشو بذارید تا قضاوت کنیم. ![]() نقل قول:احساس می کنم این بازی هم مثل اون داستان سیسم عامل ملی فقط برای خوردن پول بیت الماله .سیستم عامل ملی و خوردن پول بیت المال؟ می شه بیشتر توضیح بدین؟ در ضمن. تا جایی که من خبر دارم، صنعت بازی سازی ایران مسئول نداره. |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
bidel جان فقط شما کافیه مراسم های مختلف بازی رو به خصوص E3 رو دنبال کنی.
بتمن داره فنتزی میشه؟ خب از همون قسمت اول (تیمارستان آرکهام) فانتزی بود. جناب عالی برو به رکوردهایی که GTA V زده یه نگاه بنداز. تو گینس رکوردش ثبت شد. خییییلی فروش کرد. در ضمن کسی میگه اساسین اصالت خودشو از دست داده که داستان رو خوب درک نکرده باشه وگرنه داستان داره به خوبی هرچه تمام تر پیش میره. دوست عزیز من خیلی از بازیها رو نگفتم. WITCHER 3, Farcry4 و از همه مهمتر METAL GEAR SOLID V (فکر کنم همه فهمیدن چه تاکیدی رو این بازی دارم) داداش مثله اینکه گیمر نیستی ها! درسته مثل قدیم همه بازیا توپِ توپ نیستند ولی اینجوری که شما هم میگید نیست. بدبخت این ما PC بازها هستیم که هرچی بازیه چرته براش منتشر میشه و دلمون باید به EA و UBISOFT خوش باشه وگرنه کنسول دارا غمی ندارند. راستی فعلا ناتی داگ روی آنچارتد کار میکنه ولی نگفته برای "آخرین ما" ادامه نمیسازه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازی ایرانی گنجینه ملی | Imam12 | 4 | 4,074 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۵۸ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| خطر «پو» در کمین دختران و پسران ایرانی! (بازی اندوریدی) | انتصـار | 27 | 15,952 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۰:۵۵ آخرین ارسال: سرباز گمنام313 |
|
| بازی ِ مثلاً ایرانی: شبگرد! | شیعه تنوری | 46 | 16,550 |
۱۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|
| معرفی 10 بازی از بهترین بازی های ایرانی ساخته شده | hadi22 | 23 | 10,560 |
۷/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| بازی ضد ایرانی Splinter Cell: Blacklist | hooman-za | 7 | 6,961 |
۱/آذر/۹۲ ۴:۰۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| مروری بر جدیدترین بازیهای رایانه ای ایرانی | ali0077 | 3 | 3,425 |
۲۴/خرداد/۹۲ ۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| باز هم بازی ضد ایرانی | aleerz | 3 | 4,188 |
۲۶/شهریور/۹۱ ۷:۴۷ آخرین ارسال: fereydun |
|

![[تصویر: Poster_Parvaneh.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8126533850/Poster_Parvaneh.jpg)
![[تصویر: 03-628x353.jpg]](http://par30game.ir/wp-content/uploads/2014/06/03-628x353.jpg)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
پ چیه؟
![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)