|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۲, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
میدونید الان چی میچسبه؟ باز کردن چند تا تاپیک 30 یا 30 کی من؟؟؟؟؟؟
![]() |
|||
|
|
۱:۱۵, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
به نظرم آبرومندانه تره که روز بازى با آرژانتین،ایران بگه درس دارم نمیام فوتبال بازی کنم |
|||
|
|
۱:۱۶, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
آقو یه سوال!
برخی دوستانی که تو همه تاپیکا هستن! و فقط سپاس و ناسپاس! میزنن و هیچگاه هیچ نظری نمیدن.....دقیقا فلسفه وجودیشون چیه؟؟؟؟!
|
|||
|
|
۱:۱۸, ۲۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱:۱۹ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
|
۱:۲۰, ۲۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱:۲۵ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
![]() این نتیجه فوتبال بالاخره چی شد؟؟؟ فامیلای همسایمون بالاخره دارن رفع زحمت بکنن... همچین خوشحــــــــــــــــــــــــــــــــــال دارن میگن ایران مساوی کرده ما داریم میریم خیابون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چه اهنگایی هم گذاشتن ... خدا رحم کنه
|
|||
|
|
۱:۲۶, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
|
۱:۲۷, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
فردوسی پور میگه این مساوی چسبید
![]() من دیگه حرفی ندارم
|
|||
|
|
۱:۳۳, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۳ ۰:۵۴)علمدار133 نوشته است: توسایت ورزش3یه نگاهی به آمار زنده بازی بکنین فقط تو مهار توپ ازشون سرتریم کی گفته من نیگا کردم توی تعداد خطاها هم ما سرتریم پرچم بالاست ... ----------------------------------------------------------- اینطور که کارشناسا گفتن من به این نتیجه رسیدم که نه تنها چیزی از ارزشهای تیم ملیمون کم نشد بلکه یه چیزایی هم بهش اضافه شد ![]() من پاشم برم بریزم تو خیابون
|
|||
|
|
۱:۴۲, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
![]() اینم بخاطر اینکه این جو سنگینی که رو تیم ملی هست کمتر بشه . . . آخ آخ الان ی چی یادم افتاد که به فکر کارشناسا نرسید یکی از دلایل عدم پیروزی ایران غیبت هاشم بیگ زاده بووود ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۰:۳۰, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,055 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,098 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,784 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,065 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,295 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,762 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: trol-8-51.jpg]](http://fotograph.ir/wp-content/uploads/2014/05/trol-8-51.jpg)

![[تصویر: 0.178139001353147330_taknaz_ir.gif]](http://www.taknaz.ir/upload/72/0.178139001353147330_taknaz_ir.gif)
![[تصویر: aks-30.jpg]](http://deryasms.com/wp-content/uploads/2014/06/aks-30.jpg)