کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ

الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ‏ها و [نقل ]حكايت‏هاى خنده ‏آور پاس بداريد .
وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

نقل قول:
  • هرگونه توهین به اقوام و لهجه ها، استفاده از کلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی و توهین به سایر کاربران ممنوع است.
  • لطفا از قراردادن کاریکاتور در این موضوع خودداری کنید کاریکاتور و تصاویر مرتبط در موضوع: عکس و کاریکاتور روز
  • به دلیل سنگین شدن صفحات و سرعت مناسب لود صفحات لطفا از قراردادن تصاویر متعدد در خنده حلال خودداری کنید.
  • حداکثر در هر پست فقط 2 تصویر قراردهید (با رعایت اندازه و حجم، حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
  • در مورد ترول ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
  • (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
  • درصورت رویت هرگونه پست نامربوط و عدم رعایت قوانین، بدون تذکر مستقیم از دکمه گزارش استفاده کنید.
  • هرگونه ویرایش و حذف پستهای خلاف قوانین، تکراری و نامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
  • عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین، اخطار و محرومیت بهمراه خواهد داشت.
  • پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
  • انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، amirhq21 ، علمدار133 ، Farzaneh ، soora ، پرنیان ، رضوانه ، MohammadSadra ، ballista ، اولولالباب ، Hadith ، السا ، فانوس *7* ، Arash.j ، درست پسند ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، azade ، ali0077 ، m1374b ، صهبا ، ترنم ، عبدالرحمن ، Just God ، sabrina ، انديشه نو ، گمنام 313 ، help me ، soheyl68 ، سیمرغ ، ساجد ، میرزا احمد ، صبا ، فدايي ولايت ، عشقم کربلا ، انتصـار ، جویای حقیقت ، mahdy30na

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۰۵, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #31

همین الان داره بازی آلمان و پرتقال رو نشون میده

وقتی آلمان گل دومشو زد , عادل فردوسی پور گفت :

چه گلی , چه سری ....

احتمالا در ادامه میخواست بگه : چه دمی , عجب پایی Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، عشقم کربلا ، soora ، ساجد ، پرنیان ، السا ، مجید املشی ، Ali#59 ، ali0077 ، سجاد313 ، m1374b ، صهبا ، zahra11 ، ترنم ، أین المنتظر
۲۱:۱۲, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
(۲۶/خرداد/۹۳ ۲۱:۰۵)آلاله نوشته است:  همین الان داره بازی آلمان و پرتقال رو نشون میده

وقتی آلمان گل دومشو زد , عادل فردوسی پور گفت :

چه گلی , چه سری ....

احتمالا در ادامه میخواست بگه : چه دمی , عجب پایی Big GrinBig Grin

چه سرعتی واقعا !!!! فکر نکنم 30 ثانیه ازون جملش گذشته باشه!!
واقعا آفرین ، دنیا به سرعت شما احتیاج داره Big GrinCoolAngelBig Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عشقم کربلا ، soora ، ساجد ، دل خسته ، پرنیان ، السا ، مجید املشی ، Ali#59 ، ali0077 ، سجاد313 ، m1374b ، صهبا ، ترنم ، أین المنتظر
۰:۰۵, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
سلام
وسط بازی همه سرشون تو بازیه ، من یک پارازیت بندازم
یکی از دوستان توی ایرانسل مشغوله ، می گفت یک روز یکی از متخصصیت فرانسوی می آد تا مشکل رو حل کنه ، دوست من بهش آچار فرانسه می ده ، طرف هی با مهره ور میره ، فشار وارد می کنه ، آچاره می شکنه ، بعد نگاه می کنه ،با پوزخند می خونه :
"Made in China"
بعد پرتش می کنه اون ور ، می ره توی ماشین ، یک آچار فرانسه می آره ، زور می زنه مهره رو باز کنه ، این دفعه هم آچار میشکنه ، دوباره نگاه می کنه ، این دفعه می خونه
"Made in France"
بعد هی می گه "No No No No No" و اعصابش خورد می شه
بعد دوست من می ره با یک انبر کلاغی بازش می کنه Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میرزا احمد ، soora ، پرنیان ، السا ، مجید املشی ، Ali#59 ، فدايي ولايت ، ali0077 ، سجاد313 ، m1374b ، صهبا ، zahra11 ، ترنم ، أین المنتظر ، Just God
۰:۱۱, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۳ ۰:۰۵)دل خسته نوشته است:  سلام
وسط بازی همه سرشون تو بازیه ، من یک پارازیت بندازم
یکی از دوستان توی ایرانسل مشغوله ، می گفت یک روز یکی از متخصصیت فرانسوی می آد تا مشکل رو حل کنه ، دوست من بهش آچار فرانسه می ده ، طرف هی با مهره ور میره ، فشار وارد می کنه ، آچاره می شکنه ، بعد نگاه می کنه ،با پوزخند می خونه :
"Made in China"
بعد پرتش می کنه اون ور ، می ره توی ماشین ، یک آچار فرانسه می آره ، زور می زنه مهره رو باز کنه ، این دفعه هم آچار میشکنه ، دوباره نگاه می کنه ، این دفعه می خونه
"Made in France"
بعد هی می گه "No No No No No" و اعصابش خورد می شه
بعد دوست من می ره با یک انبر کلاغی بازش می کنه Big Grin
بیداری اندیشه :
آروم ....
ساکت ...
مدیران رو استند بای .
سرور ها خنک و همه چیز خوب . Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عشقم کربلا ، دل خسته ، پرنیان ، soora ، علمدار133 ، السا ، Ali#59 ، فدايي ولايت ، m1374b
۰:۳۰, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #35
آواتار
[تصویر: caricator_radsms_24.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، Arash.j ، السا ، aaaaa ، Ali#59 ، فدايي ولايت ، شهیدطیبه واعظی ، اولولالباب ، ali0077 ، عشقم کربلا ، m1374b ، جویای حقیقت ، صهبا ، zahra11 ، أین المنتظر
۰:۴۳, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #36
آواتار
فکر کنم 4، 5 نفر تو تالار بیشتر نباشن، بچه ها الان وقتشه، میتونیم شورش کنیم تالار و تصرف کنیم، مدیران تالار حواسشون نیست میتونیم خودمون مدیر بشیم.... میتونیم تایپیک ببندیم و ارسال پاک کنیم.... Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، علمدار133 ، Arash.j ، السا ، فدايي ولايت ، سجاد313 ، m1374b ، دل خسته ، zahra11
۰:۴۸, ۲۷/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۰:۴۹ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #37
آواتار
بلاخره من این خال خالای پلنگ و دیدم ...الان انقد خوشحالم ...اشک تو چشام جمع شده..Big Grin...راستی این دژاگه چرا کلش و این ریختی کرده....Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، فدايي ولايت ، ali0077 ، سجاد313 ، m1374b ، دل خسته ، السا ، zahra11
۰:۵۲, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #38
آواتار
کلاس داره. بابا رفته جام جهانی هاBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، علمدار133 ، فدايي ولايت ، m1374b ، السا
۰:۵۴, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #39
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۳ ۰:۴۸)پرنیان نوشته است:  بلاخره من این خال خالای پلنگ و دیدم ...الان انقد خوشحالم ...اشک تو چشام جمع شده..Big Grin...راستی این دژاگه چرا کلش و این ریختی کرده....Smile
شنیدآقای رسائی نرفت برزیل گفت منشوری نمیشه
راستی اولین تساوی جام جهانی2014مبارکباد
توسایت ورزش3یه نگاهی به آمار زنده بازی بکنین فق تو مهار توپ ازشون سرتریمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، Arash.j ، m1374b ، السا
۰:۵۸, ۲۷/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱:۰۱ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۳ ۰:۵۴)علمدار133 نوشته است:  شنیدآقای رسائی نرفت برزیل گفت منشوری نمیشه
راستی اولین تساوی جام جهانی2014مبارکباد
توسایت ورزش3یه نگاهی به آمار زنده بازی بکنین فق تو مهار توپ ازشون سرتریمBig Grin

من همینجوری که دنباله پلنگ مازندران بودم یکم بازیشونم دیدم...نیجریه ایها همچین بازییم ندارن.....
حالا اینا همش کسب تجربست...فعلا مدل موهاشون مهمتره....خخخخخخخخخخ

باور کن هیشکی تو تالار نیست همه الکی میان رفرش میکنن میرن........خخخخخخخخخخخخ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، رضوانه ، soora ، Ali#59 ، ali0077 ، m1374b ، السا ، سجاد313 ، sajjadbest22
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]