|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۷, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۲۱:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
یکی از فانتزیام اینه که موهام فر باشه روش پیتزا بپزم..... .................................... همسایمون ساعت دونصف شب با مشت میکبد به دیوار. . . . . . حاللا خداروشکر من خواب نبودم داشتم شیپور تمرین میکردم ....................................
داداشای گلم!شلوار رنگی بپوشید ولی خداییش دیگه کفش زرد وشلوار قرمز و پیراهن سبز نپوشیداسمارتیز که نیستید آخه...ههههه ....................................
یکی از فانتزی های من اینه که دیگه به چیزای فانتزی فکر نکنم و < یکم جدی باشم
![]() .................................... |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۲۰:۲۷ توسط گمنام 313.)
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
دیشب داشتم دونگی میدیدم
فک کنم 3 یا 4 دقیقه بود که دونگی میگف عالیجناب اون یارو(عالیجناب!) هم می گف دونگی!!!!!!!!!!!!!!1 آخه چه وضعشه ؟؟؟؟ اگر مردم اینجوری بازیگر میشن پس کل ماها الان یه پا بازیگر حرفه ایم ![]() ![]() یه سوال چرا به نیمرو میگن نیمرو؟؟؟؟؟ نه واقعا چرا؟در مخیله ام نمیگنجه چون قیافه اش که نیمرو نیس که ![]() چرا نذاشتن پر رو ؟؟ یا بی چشم رو ؟؟؟ یا بی رو آخه چرا نیمرو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۲۱:۲۴ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
استادم گفت چرا تو ارزشیابی اساتید بهم 12 دادی؟ بهش گفتم من به شما 12 ندادم، شما خودت 12 گرفتی!
. . . . . . . . . . . . به یه شماره ناشناس اس ام اس دادم:خیلی بیشعوریجواب داده:ببخشید شما منو از کجا می شناسید؟. . . . . . . ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
این تصویر صورت یکی از سوالات امتحانمون بوده !
شنیده شده بعد از انتشار این تصویر تمام اساتید زبان و ادبیات فارسی و کلا فرهنگستان زبان فارسی اقدام به خودکشی همزمان نمودند اما موفق نبودند ! ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۲۳:۳۴ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
من پیج داور رو نگاه کردم،هیچی ازش نمونده بود،بیشترش رو حذف کرده بودند!!!
یعنی اینقدر ایرانی ها کامنت گذاشته بودیم برا هر پستش که دیگه مجبور شده پستا رو پاک کنه. البته من خودمم جز اونایی بودم که در پیج مسی و داور حماسه آفریدم!!! ![]() ![]() ![]() تصویر بدی از ایرانیها بوجود نمیاد. نتیجه اش این میشه که دنیا بفهمه به ایرانی جماعت نمیشه ظلم کرد. نتیجه اش اینه که ما اون چیزایی که برا مسی گفتیم لاف نزدیم،تیم ما نشون داد ما لاف نزدیم. دوستان ما اینطور ارژانتینو نابود کردیم: مايکل اوون: ايران فوقالعاده بود " گاگو: فقط مسي ميتوانست ما را پيروز کند " سايت فيفا: شاگردان کيروش متحد بودند " خبرگزاری آسوشيتدپرس: ايران ميتوانست برنده باشد " کيهيل: ايران فوتبال خيلي خوبي ارائه کرد " مهمت شول: ايران برتر از آرژانتين بود " ظريف: به شدت به تيممان افتخار ميکنم " رئيس جمهور ايران: سرتان را بالا بگيريد " سابهيا (سرمربی آرژانتین): ضدحملات ايران نابودکننده بود " ﮔﺰﺍﺭﺷﮕﺮ ﺁﻟﻤﺎﻧﯽ " : ﺟﮕﻮﺍﺭﻫﺎﯼ ﭘﺎﺭﺱ، ﮔﻞ ﺧﻮﺭﺩﻧﺪ، ﻧﺒﺎﺧﺘﻨﺪ ". ﻣﺎﯾﮑﻞ ﺍﻭﻭﻥ " : ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻣﺘﺎﺳﻔﻢ، ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺧﺎﺭﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ". ﺳﭗ ﺑﻼﺗﺮ " : ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ ﺭﺍ ﺗﺤﻘﯿﺮ ﮐﺮﺩ ". ﻟﺒﺮﻭﻥ ﺟﯿﻤﺰ ( ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺑﺴﮑﺘﺒﺎﻝ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ): " ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﭼﺮﺍ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﭘﺮﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﺗﺮ ﺍﺯ ﺑﺴﮑﺘﺒﺎﻝ ﺍﺳﺖ، ﭼﻮﻥ ﺣﻖ ﺑﻪ ﺣﻖ ﺩﺍﺭ ﻧﻤﯿﺮﺳﺪ ... کیریستین رونالدو در اینستاگرام: تبریک میگم به همه بچه های ایران واسه ارائه بازی قشنگشون..حقه شما پیروزی بود |
|||
|
|
۰:۰۳, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
کلا ایرانیا تو چه مودایی هستن
به خدا اونا اگه ایرانیا رو بشناسن گچ هم بهمون نمیدن میگن نباید نه بسازید نه داشته باشید یهو دیدی از گچ بمب اتم ساختن ایارنیه دیگه جو که بگیردش .............. حالا اگه بدونن که چی هس پیج های فیس بوکشون رو کلا حذف می کنن |
|||
|
|
۰:۰۷, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
اگر غذا رو هم میشد دانلود کردما فوقِ فوقش یه املت رومی تونستیم دانلود کنیم !سرعت نتمون به کوبیده نمی رسید !
......................... تاپ تاپ خمیرشیشه پر پنیردست کی بالا ؟مدرسان شریف !تلفن ۲۹ دوتا ۶ ! ......................... کودک درونم تا آخر تیرماه بهم مهلت داده خواسته هاش رو بر آورده کنم وگرنه منو میزاره خونه سالمندان ! ......................... یکی از سخت ترین کارای این دوره و زمونه اینه که بدونی چه جوری با یه بچه رفتار کنی که بهت فحش نده !
|
|||
|
|
۰:۳۹, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
میدونید کلا تو تمام خنده حلالها جالب ترین جمله ایی که خوندم چی بود؟
این که اقای میلاد.م نوشته دوستان لطفا کمی خوددار باشید . ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱:۲۳, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۳ ۱:۴۶ توسط soora.)
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
یه سوال این تالار به نظرتان یک ناظر برای حضور غیاب کم نداره! من شدیدا جاشو خالی احساس میکنم ها!!!!!
اسمش هم بذاریم ناظر همیشه بیدار حضور غیاب.... اگه دوستان اجازه هم بدن بنده حاضرم مسءولیت این امر خطیر و به دوش بگیرم.... میدیونید اگر فکر کنید به فکر پست و مقامی. هستم !!!!! اصلا یا خدا تا دیروز پایین اسم من نوشته بود اگه نباشه جاش خالیه، اما حالا دوباره شد داره خودمونی میشه!!!!!!! آخه چرا !!!!!! مدیران محترم من دلم به همین چیزا خوشه! چقدر خوشحال بودم ها
|
|||
|
|
۱:۴۷, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
محاله وقتی زنگ خونتونو میزنن
اگه مهمون سرزده اومده باشه...
این جمله از اهالی خونه شنیده نشه
جــــــــمــــــــــع کـــنــیــــــــن ! ............................... پسر خالم همیشه سوپ رو بعد از غذاش میخوره
بهش میگم همه قبل از غذا سوپ میخورن !
میگه میخوام اگه منافذی هم تو معده خالی مونده با سوپ پربشه ! ..............................
از۹۶ تا ماهی شما ، ۵۵ تا غرق شد ، چند تا ماهی داری؟بله؟ مشغول جمع و منها بودی؟ تقصیره این مدرسه هاست که عمر شما رو به فنا دادن! تا حالا کسی شنیده که ماهی غرق بشه؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,048 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,006 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,691 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,967 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,215 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,735 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|