|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۳, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
|
مسی: داور مچکریم
|
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۳ ۱۳:۵۵ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
|
بازی ایران ارژانتین در ده ثانیه
![]() دانلود ۴۰۰ کیلو بایت از سال دیگه روز دانشجو مصادف می شه با سالروز تسخیر پیچ مسی |
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
|
دوستان بیایید از این به بعد به خوئپدمون قول بدیم که این تایبیک رو تبدیل به گفتگوی حلال نکنیم خاطرات خصوصیه خودمون رو نگیم
خودم اول قول میدم قول اگه هم حرفی داریم مثلا مثل فوتبال یه جمله فقط یه اشاره کوچیم کنیم مثل همین چند جمله ای که من خواستم بگم ******************************************************************************** غمگینم . . مثل مردی که روز تولد "زنش" افتاده روز مرد. ********* ![]() دیشب رفتم خونه خالم اینا یه پسر4ساله داره ... اومده میگه این علامت حاکم بزرگ میتی کومانه... خواستم ذوق کنه احترام گذاشتم برگشته میگه تونمی خواد احترام بذاری تو ازخودمونی زمبه :| ![]() به مراتب با نظم ترتیب بیشتری نسبت به انار یک جا نشسته حیف که استعدادش به چش نیومده |
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
ای بابا چه خبره همش میگین
مسنجر داری؟ اینستاگرام داری؟ نیمباز داری؟ یاهو داری؟ لاین داری؟ تانگو داری؟ وی چت داری ؟ واتس اپ داری ؟ :| آقا گوشیه من فقط چراغ قوه داره هر کی میخواد شب بیاد بالا پشت بوم به هم علامت بدیم
|
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۳ ۲۰:۴۰ توسط reyhaneh.sh.)
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
|
یکی از فانتزیام اینه یه کارخونه تراکتورسازی بزنم اسمش و بذارم کارخانجات تراکتورسازی پرنیان و دختران..
والا.... |
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
(۳/تیر/۹۳ ۲۲:۳۴)Mohammad Trust نوشته است: شما مثل ابجی من قرار بوده پسر باشی، قسمتت نشده نمیدونم..... ............................................... دیشب به قلبم گفتم :شبها خواب به چشم من نمیاد. گفت: از بس که ظهر میخوابی!!! بیخودی ادای عاشقارو درنیار!!!
................................ از قلبم پرسیدم فرق عشق و دوستی چیه؟ گفت :کار من تامین خون بدنه سوال چرت و پرت نپرس. ................................ گاهی وقتا به جای خاموشی در جواب ابلهان ، باید یه مشت بخوابونی زیر چشمش! چون آدمی که اینقد ابله باشه ، معنی اون سکوت رو هم نمیفهمه… ................................ یارو کفه دستش میخاره میگه پول داره میاد، گوشش میخاره میگه دارن پشتم حرف میزنن، کفه پاش میخاره میگه پول داره میره، کثیفی بابا جون کثیفی، برو حموم !
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,055 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,099 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,785 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,065 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,297 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,762 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: riazi-285x600.jpg]](http://www.terol.ir/wp-content/uploads/riazi-285x600.jpg)
![[تصویر: trol-part3-jokjok.ir-21-600x431.jpg]](http://jokjok.ir/wp-content/uploads/trol-part3-jokjok.ir-21-600x431.jpg)

![[تصویر: phiztxc7vmvneyyppft2.jpg]](http://8pic.ir/images/phiztxc7vmvneyyppft2.jpg)

![[تصویر: sit2y7z1_500.jpg]](http://media3.afsaran.ir/sit2y7z1_500.jpg)