|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۱, ۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
|
فوتبال رو رها کنید ، جمعه والیبال داره .. شور زدن و حرص خوردن برای والیبال حداقل یک مقدار منطقیه ، هم بازیکن های خوب و با اخلاق داره هم بازی خوب و قشنگی دارند که آدم لذت میبره..
دعاهای ال جی(فکر کنم ال جی بود) جواب داد گفته بود به ازای هر گل تیم ملی یک جایزه...
|
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۳ ۲۲:۳۴ توسط السا.)
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
|
از بوسنی باختیم: ))))))))
یعنی افق ک کمه، باید بریم مریخ پیاده بشیم: )))) |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۴:۳۰ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
|
دوستان خدارا شکر قوچی گل زد و مشکل بزرگ شرکتهایی که به ازای گلهای تیم ملی جایزه میدادن رو حل کرد
![]() ------------------------------------------------------------ |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
|
من بازی رو ندیدم ولی بازم والیبالیستا شرفشون به اینا می ارزه هم تلاششون بیشتره هم خوب بازی میکنن پول مفتم اندازه اینا نمیگیرن....
|
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #205
|
|||
|
|||
|
باید والیبالیست هارو می فرستادیم جلو بوسنی بازی کنن ....
|
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #206
|
|||
|
|||
|
صعود تیم ملی به مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2014 برزیل را تبریک میگیم
|
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #207
|
|||
|
|||
|
اغا نا امید نباشین ما هنوز امید داریم
در صورتی که اتوبوس بازیکنان نیجریه بره ته دره هواپیمای بوسنیم سقوط کنه ایران به عنوان تیم دوم در صورت نبود هیچ تیمی میره بالا نا امید نباشید
|
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۱۰:۳۶ توسط ساجد.)
شماره ارسال: #208
|
|||
|
|||
|
در 4شنبه
در 4امین روز از 4 امین ماه سال در 4امین حضورمان در جام جهانی در بین 4 گروه 4ام شدیم یه دست یه هوراا ![]() ![]() راستی یادم رفت بگم چهارتایی مدیونید فکر کیند استقلالیم ![]() من الان خبردار شدم که پستهای اوقات فراغت رو آدم حساب نمیکنن ..... خاک و چووک |
|||
|
|
۰:۵۱, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #209
|
|||
|
|||
|
حالا درسته حال همتون گرفتس
ولی هر کسی خبر نداشت فکر میکرد بوسنی برای بالا رفتن داره تلاش میکنه و ایران بازیش تشریفاتیه آقایون فوتبالیست جوگیر میشن زودم بادشون میخوابه ولی نگران نباشید براحتی ایران رو بالاتر از اسپانیا در نظر گرفتن =========== حالا یچی بگم فضا از فوتبال بره به سمت ازدواج من موقعی که با صاب مغازه رو دربایستی میکنم میگم تا ساعت چند هستید (بجای برم یه دوری بزنم) هیچی دیگه رفتیم خواستگاری تو رو در بایستی گیر کردم میگم ببخشید تا ساعت چند خونه اید؟ (البته هنوز نرفتم شوخی بود) . . . . . . نخند تیم ملی عزاداره
|
|||
|
|
۰:۵۸, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #210
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,057 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,165 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,836 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,125 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,324 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,772 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

گفته بود به ازای هر گل تیم ملی یک جایزه...