|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 24 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۳۸, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #231
|
|||
|
|||
|
از این به بعد محمد تراست قدیم رو مبینید با چهره خندان قبلش ...
ﻳﺎﺭﻭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﭘﺴﺮﺷﻮ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻧﺼﻴﺤﺖ ﻣﻲ ﻛﺮﺩﻩ، ﻣﻲ ﮔﻪ : ﭘﺴﺮﻡ ﺧﻮﺍﺳﺘﻲ ﺯﻥ ﺑﮕﻴﺮﻱ، ﺑﺮﻭ ﺍﺯ ﻓﺎﻣﻴﻞ ﺯﻥ ﺑﮕﻴﺮ .. ﺑﺒﻴﻦ ﺗﻮ ﻫﻤﻴﻦ ﺩﻭﺭ ﻭﺑﺮ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ، ﺩﺍﻳﻴﺖ ﺭﻓﺘﻪ ﺯﻥ ﺩﺍﻳﻴﺖ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ... ﻋﻤﻮﺕ ﺭﻓﺘﻪ ﺯﻥ ﻋﻤﻮﺕ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ... ﺣﺘﻲ ﺧﻮﺩ ﻣﻦ، ﺍﻭﻣﺪﻡ ﻣﺎﺩﺭﺕ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﻢ ![]() ![]() ![]() ![]() _____________________________________________________ ﺩﻋﺎﯼ ﭘﺎﺱ ﮐﺮﺩﻥ ﺗﺮﻡ : ﺍﻟﻬﯽ ﺍﺩﺭﮐﻨﯽ ﭘﺎﺳﻦ ﺗﺮﻣﯽ ﺑﻪ ﻧﻤﺮﺗﻦ ﺩﻫﯽ ﻭ ﮔﺎﻫﻦ ﺩﻭﺍﺯﺩﻫﯽ ﻭ ﺣﻔﻀﻦ ﻣﻦ ﻣﺸﺮﻭﻃﯽ ﻭ ﻓﻠﺠﻦ ﺍﺳﺘﺎﺩﯼ ﻭ ﻟﻐﻮﻥ ﺍﻣﺘﺤﺎﻧﯽ ﺍﻟﻬﯽ ﺍﻣﯿﻦ ![]() ![]()
|
|||
|
|
۵:۳۹, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #232
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() واقعاً بچه های تازه وارد نمیتونن اعتبار بدن؟ من همین دو روز پیش به یه بنده خدایی آدرس همون دکمه اعتبار رو دادم... اگه این مکالمات کمی زودتر پیش آمد کرده بود، الآن من اینقدر ضایع نمیشدم... |
|||
|
|
۱۰:۰۲, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #233
|
|||
|
|||
|
من هم در مورد اعتبار دادن مشکل داشتم از هرکی پرسیدم میگفت همون جا که اعتبار نوشته کلیک کن، بعد اعتبار بده
حالا هی من میگشتم اعتبار نمیدیدم، همش خودمو به در و دیوار تالار میکوبوندم... به خودم میگفتم الان کاربر ها میگن این دختر دیگه کیه!!!!! تا اینکه آقای مجید املشی به دادم رسید و توضیح داد بهم چرا نمیتونم!!!!!! کلا هر سوالی در مورد تالار داشته باشی آقای مجید املشی مثل یه فرشته ی نجات قشنگ براتون توضیح میده اگه توضیحات آقای املشی نبود من مگه میتونستم عکس ارسال کنم!!! میخواستم تالار و ترک کنم اینقدر عصبی شده بودم ![]() خلاصه آقای مجید املشی خیلی خوب راهنمایی میکنن، اگه 4 تا استاد مثل آقا. املشی داشتم الان دکترای هم گرفته بودم
|
|||
|
|
۱۲:۰۶, ۶/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۳ ۱۲:۰۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #234
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۶/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۳ ۱۳:۳۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #235
|
|||
|
|||
|
:::::::::::::::::::::::::::::::::::
دمپایی ابری هم میتونست تن تاک باشه ولی خستس… میفهمی خسته!.... ....................... جی ال ایکس گوشی ۳ سیم کارته داده! کم کم یه خشاب میده میگه با سیم کارت پُرش کنید بزنید به گوشی ....................... دقت کردین دنده عقب ماشین دزدا از دنده پنج ماشین پلیسا تندتر میره؟! |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #236
|
|||
|
|||
|
ینی اونقدری که ما واسه ازدواج آقای Mohammad Trust دست به دعا برداشتیم, اگه واسه ظهور آقا دعا میکردیم تا حالا اومده بودن ! تازه خود منم وزیر دفاع حکومتشون میشدم !!
والا ........... ![]() ان شاالله به مرادتون برسید و خوشبخت بشید, جمیعا
|
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۶/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۴:۳۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #237
|
|||
|
|||
(۶/تیر/۹۳ ۱۳:۰۶)عبدالرحمن نوشته است: در ضمن آقا جلال اون قضیه بستنی رو بگم؟ بگم؟ چیه اینجا بگم بگم راه انداختی ؟؟؟ ![]() من باکی ندارم. اگه بستنی میپرید، شما برام میخریدی؟؟؟
|
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #238
|
|||
|
|||
(۶/تیر/۹۳ ۱۳:۱۰)أین المنتظر نوشته است: چیه اینجا بگم بگم راه انداختی ؟؟؟ خواستم برای اولین بار ترول بسازم برا جلال ولی منصرف شدم اون روز با اوشون قرار داشتیم یک ربع دیر کرده من: چرا دیر کردی؟ اوشون: رفته بودم بستنی بخورم من: بستنیییییییییی؟ همون اوشون: بله خودم : این وقتش بود؟اوشون: یکی از دوستان قولی داده بود و میخواست بستنی بخره و .... من: پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت برادرم جلال هم یک ربع هم صحبتی منو به یه بستنی بر باد داد!! (تو دلم گفتم) |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #239
|
|||
|
|||
|
هـــــیس ..... ![]() یه موقع دیدی اعتباراتتو مثل من خوردنا! هواست باشه!! یعنی درگیر اسپیدالعمل برخی مدیرام بگذارید خودم یبار بخونم بعد حذف کنید
|
|||
|
|
۱۳:۴۴, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #240
|
|||
|
|||
|
کی اعتبار این بیچاره رو خورده؟؟؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,079 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,496 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,145 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,452 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,541 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,838 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 629632_296.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1393/4/6/629632_296.jpg)
![[تصویر: siwqPi3m.jpg]](http://media3.afsaran.ir/siwqPi3m.jpg)

![[تصویر: photo.jpg]](http://forum.bidari-andishe.ir/https://lh5.googleusercontent.com/-tfuQRcVSYjY/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/9mKDfO1n3RU/s48-c-k/photo.jpg)