|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۵, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #241
|
|||
|
|||
|
هعیییی !
یادش بخیر, بچه که بودیم ما رو میفرستادن مدرسه !!!! معلم حسابانمون یکی از بچه ها رو برد پای تخته که یه سوالی رو حل کنه, بنده خدا چیزایی که نوشت اصلا ربطی به حسابان نداشت !!!!! ![]() ![]() معلممونم بهش گفت تا کسی ندیده زود پاکش کن آبرومون رفت !!!! کاش معلممون الانم اینجا بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #242
|
|||
|
|||
|
راستی اقای محمد تراس خداییش این همه اعتباری رو که بخاطر اولین اقدام برا ازدواج گرفتید رو تاحالا علی 110 برا هیچ پستی گرفته بود؟؟؟
عرفان عملی که میگن یعنی این برا یه اقدام ساده این قدر بچه ها به وجه اومدن . اعتبار بارانتون کردن .فکر کنم اگه عقدتون بشه همه با سکه تمام بهار ازادی میان برای شاد باش
|
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #243
|
|||
|
|||
(۶/تیر/۹۳ ۱۴:۰۰)مرهـم نوشته است: راستی اقای محمد تراس خداییش این همه اعتباری رو که بخاطر اولین اقدام برا ازدواج گرفتید رو تاحالا علی 110 برا هیچ پستی گرفته بود؟؟؟ وایسا ببینمشون من بیشتر با موبایل میام ، صفحه بعضی چیزاشو نشون نمیده ، واسه همینه که بیشتر وقتا فقط تشکر میزنم و گزینه اعتباری وجود نداره |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #244
|
|||
|
|||
نقل قول:پرنیان هه هه.....اوکی./ .......... به یک “کبری” جهتِ انجام پاره ای از تصمیمات نیازمندم ..! (هم اکنون)
.........
با اونایی که ” دستشون به دهنشون نمیرسه ” درست حرف بزن!! ممکنه دستشون به دهن تو برسه !! ............. یه ماشین لباسشویى داشتیم انقد تکون میخورد که بنده ى خدا همزمان هم لباس میشست هم تو خونه قدم میزد !
|
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #245
|
|||
|
|||
|
کیسه ی امتیازای مجتبی110 رو مدیران برداشتن برای خودشون
![]() من حاضرم در یک حرکت کاملا واقعی تمام امتیاز هام رو بدم به ایشون . راهی هست ؟
|
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #246
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #247
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #248
|
|||
|
|||
|
بچه ها مستند کانال ۳ رو ببینید
مستند پادگان اشرف |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #249
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #250
|
|||
|
|||
|
من فقط قبلا دیده بودم کسایی که محروم از حضور میشن کیسه اعتبارا و ستاره هاشون پاک میشه ...
اما این یکی نصفه معیوب شده. واقعا چرا؟ ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,057 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,159 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,836 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,118 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,324 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,772 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: photo.jpg]](http://forum.bidari-andishe.ir/https://lh5.googleusercontent.com/-tfuQRcVSYjY/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/9mKDfO1n3RU/s48-c-k/photo.jpg)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)