|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 29 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۷, ۸/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۳ ۱۴:۴۸ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #281
|
|||
|
|||
|
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ سوﺍﻻﯾﯽ ﮐﻪ ﻭﺧﺘﯽ ﺍﺯﻡ ﭘﺮﺳﯿﺪﻩﻣﯿﺸﻪ ﺳﻌﯽ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻧﺸﻨیده بگیرم ﻭ ﺻﺤﻨﻪ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺗﺮﮎ ﮐﻨﻢ اینه :
ﺁﺏ ﮐﺘﺮﯼ ﺟﻮﺵ ﺍﻭﻣﺪﻩ ؟ لامصب ﻋﻮﺍﻗﺐ ﺑﻌﺪﯼ ﻧﺎﺟﻮﺭﯼ ﺩﺍﺭﻩ ﻗﻮﺭﯼ ﺭﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺸﻮﺭﯼ ﭼﺎﯼ ﺭﻭ ﺩﻡ ﮐﻨﯽ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﯽ ﺭﻧﮓ ﺑﺪﻩ ﯾﻪ ﺳﯿﻨﯽ ﭼﺎﯾﯽ ﺑﺮﯾﺰﯼ عوﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭف! ﺍﺻﻦ ﻣسیر ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﺩﻡ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﺸ |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #282
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۸/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۳ ۱۷:۱۲ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #283
|
|||
|
|||
|
تولدم بود پارسال به ترتیب داشتم کاغذ کادوها رو باز می کردم:
بابام: یه گوشی اکسپریا روش نوشته : 200 بهت بدهکار بودم,الانم 200 تومنشو من دادم بقیه قسطاشو باید خودت بدی صداشو در نیار ,بخند مامان : 100 تومن پول با ی کاغذ: اینو الکی گذاشتم جلو مهمونا آبرو ریزی نشه, خرجش نکنیا پول برق و گازه الانم تابلو نکن بخند) من !!! خونواده عمه:ی ظرف شیشه ای آجیل خوری(وااای عاشقشم ! ) خونواده دایی : یه دست پارچ ولیوان خارجی (اینجا که رسید قلبم تیر کشید) داداشم: دسته پلی استیشن (واسه خودش گرفته بود ) خونواده عمو:ی ساعت دیواری با 50 تومن تراول ( ساعتو زدن پذیرایی پوله هم تقلبی از آب درومد) خاله: اتوی برقی (=واجبتر از نون شب برام!) دایی : آبمیوه گیری (=قلبم,جیگرم , مایه حیات!) مام بزرگ: یه ماچ آبدار (صورتم خیس شد,دندون مصنوعیاش هم افتاد تو لباسم ) بابزرگ: یه پس گردنی با جمله ی" مرد شدیا "! هیچی دیگ امسالم گاز و یخچال بیارن جهیزیم کامل می شه ایشالا! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مردی بر همسر خود در آشپزخانه وارد شد و از او پرسید کدام یک از فرزندان خود را بیش از دیگر فرزندانت دوست داری همسر او گفت همه آنها را بزرگشان و کوچکشان دختر و پسر همه یکسانند و همه را به یک اندازه دوست دارم. شوهر گفت : چگونه دل تو برای آنها همه جا دارد. همسر جواب داد: این خلقت خدا است که مادر دلش برای همه فرزندان خود وسعت دارد. مرد لبخندی زد و گفت: اکنون شاید بتوانی بفهمی که چگونه دل مرد برای چهار زن همزمان وسعت دارد. خدایش بیامرزد، روش والایی در قانع کردن داشت لیکن موقعیتش در آشپزخانه غلط بود.?? مراسم آن تازه در گذشته صبح و بعد از ظهر فردا برگزار می شود ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #284
|
|||
|
|||
|
روانی کردن دخترا در دو حرکت:
۱-ازشون عکس بگیری ۲- بهشون نشون ندی خدا قسمتتون نکنه ![]() . . عاغا دیگه کار از ابرو ورداشتن و شلوار قرمز پوشیدن پسرا گذشته دیروز یه پسره رو دیدم وسط دعوا داشت جیـــــغ میکشید!!!!!
|
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #285
|
|||
|
|||
|
زدم به یه ماشینه پیاده شدم ببینم چه خبره دیدم یارو صورتش خونیه.
گفتم آقا اونقدم دیگه شدید نبودا!
گفت دستم تو دماغم بود!
. . .
رفته بودیم یه جا مهمونی، صاحب خونه یه دختر ملوس داشت، سه چهار سالش بود، دیوار راستو می رفت بالا! نازش کردم، بوسیدمش و بهش با لحن بچگونه گفتم: عمو جون، چن سالته عجیییجم؟ اسمتو بهم می گی خانومه خوججل؟
چند ثانیه تو چشام نگاه کرد، بعدش خیلی جدی گفت: خب مثل آدم حرف بزن ببینم چی میگی...!
|
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #286
|
|||
|
|||
نقل قول:روانی کردن دخترا در دو حرکت:خانومای محترم هرچه سریعتر جلوی رضوانه خانم رو بگیرید...به نفع خودتونه...! ![]() ![]() آخه اگه همینطوری پیش برن ، بزودی شاهد یک عده بانوان روانی در سطح جامعه خواهیم بود.(بلانسبت) ![]() چون ما مردا جماعت ، اینجور توصیه ها رو نمیداریم به راحتی از دستمون در بره![]() از ما گفتن بود... |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #287
|
|||
|
|||
|
ما رفته بودیم کربلا که خدا قسمت همه آرزومندا بکنه...
اونجا اینقدر اماکن مقدسه داره که هر وجبش یه نماز داره... خلاصه بعد از ظهر یه جا اتوبوس نگه داشت و گفت اینجا فلانی شهید شده و ... ظهر رو همه توی اتوبوس خوابیده بودن و همه باید تجدید وضو میکردن... خلاصه یکی از همسفرای ما رفت جلو و یه عرب دشداشه پوش رو دید و بهش گفت: اخوی! ماء لوضو ... لماذا؟ این؟ همینجور هم داشت آب الکی میریخت روی دستاش تا یارو بفهمه منظورش رو... عربه هم هی چپ چپ نگاهش میکرد... فکر کرد نفهمیده و دوباره شروع کرد: الماء، النهر، لوضو، لصلوه... بازم هی آب الکی میریخت روی دستاش... یهو عربه گفت: چی میگی؟ فارسی بگو بفهمم... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۸/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ توسط Eve.)
شماره ارسال: #288
|
|||
|
|||
|
شوهرش چند ماه بود که در بیمارستان بسترى بود.
بیشتر وقتها در کما بود و گاهى چشمانش را باز مىکرد و کمى هوشیار مىشد. امّا در تمام این مدّت، ليلي هر روز در کنار بسترش بود. یک روز که او دوباره هوشیاریش را به دست آورد ازش خواست که نزدیکتر بیاید. صندلیش را به تخت چسباند و گوشش را نزدیک دهان شوهرش برد تا صداى او را بشنود. شوهرش که صدایش بسیار ضعیف بود در حالى که اشک در چشمانش حلقه زده بود به آهستگى گفت: «تو در تمام لحظات بد زندگى در کنارم بودهاى. وقتى که از کارم اخراج شدم تو کنار من نشسته بودى. وقتى که کسب و کارم را از دست دادم تو در کنارم بودى. وقتى خانهمان را از دست دادیم، باز هم تو پیشم بودى. الان هم که سلامتیم به خطر افتاده باز تو همیشه در کنارم هستى. و مىدونى چى میخوام بگم؟» ليلي در حالى که لبخندى بر لب داشت گفت: «چى مىخواى بگى عزیزم؟» شوهرش گفت: «فکر مىکنم وجود تو براى من بدشانسى میاره!» ![]() ![]() ![]() ![]() بابام سوزن رو گذاشته رو دسته مبل افتاده گم شده همه بسیج شدیم دنبالش می گردیم. اومده صحنه رو بازسازی میکنه یه سوزن دیگه میزاره میندازه ببینه کجا می افته هیچی دیگه الان همه داریم دنبال دو تا سوزن می گردیم ــــــــــــــــــــــــــ اصـولا" دعوت مهمون برای مـا حکم میزبانی بازی های المپیک رو داره کـل زیر سـاخـت هـای خـونمـون دچـار پیشـرفـت هـای چشمگیـری میشـه ــــــــــــــــــــــ یک سال پولامو جمع کردم باهاش ماشین بخرم الان میتونم باهاش ۳ تا سطل ماست سون بخرم! ـــــــــــــــــــــ یکی ﺍﺯ ﺩﻻﯾﻠﯽ ﮐﻪ ﻣﻦﭘﯿﺸﺮﻓﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺑﻌﺪﺵ ﺍﺯﻡ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ــــــــــــــــــــــ میگن سوالای تستی تو بهشت، همشون گزینه ی «نمیدانم» هم دارن ــــــــــــــــــــــ بعضی ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﮐﻨﻦ ﻭﻟﯽ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺻﻮﺭﺗﺸﻮﻥ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﯿﺸﻪ ـــــــــــــــــــــ وقت خود را چگونه صرف میکنید؟ وقتم – وقتی – وقت وقتیم – وقتید – وقتند |
|||
|
|
۱:۰۲, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #289
|
|||
|
|||
|
سلام.
بازم بي ربط ميپرم وسط حرفاتون معذرت ميخوام دوستان ![]() ميشه اولا رعايت تاپيكو بكنيد كه قرار بود فقط ترول ارسال بشه؟؟ ![]() بعد ي پيشنهاد ديگه اينكه دوستاني كه الان با تالار مشكل دارين بيايم همه ما (كاربر عادي و غير عادي)حداقل به خاطر ماه رمضون كدورتهارو كنار بذاريم و خيلي عادي و دوستانه ارسال بذاريم. ![]() بسه خداييش.اين تالار هم ي جورايي خونه دوم اكثر بچه هاست.خواهشا كدورتهارو كنار بذاريم و همه ي كم از خودگذشتگي كنيم كه حداقل تو اين ماه احترام همديگرو داشته باشيم.كه همه چيز به روال عادي برگرده. ![]() ممنون از همه ![]() التماس دعا |
|||
|
|
۱:۰۲, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱:۰۳ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #290
|
|||
|
|||
|
دوستان با عرض معذرت لطفا از نام غضنفر استفاده نکنید.
در غیر این صورت پست ها حذف خواهند شد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,057 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,173 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,847 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,129 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,331 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,774 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)