|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 32 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۰, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #311
|
|||
|
|||
|
آخجون افطار............... حملـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
|
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #312
|
|||
|
|||
![]() ![]() من که دیگه نمیتونم ادامه بدم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . عید فطــــــــــــــــــــــــــــر مبارکــــــــــ ... ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #313
|
|||
|
|||
|
معنی این عبارت جبری چیست؟
(o/5 k3) ----------------------- (k3) . . . . . . . . . . پاسخ: کاسه ای زیر نیم کاسه است! |
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۲۲:۲۹ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #314
|
|||
|
|||
|
با خورد افطار گویا جان دوباره گرفتیم...
خداییش کاری که افطار با ادم میکنه یه سرنگ پر مورفین با ادم نمیکنه
|
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #315
|
|||
|
|||
|
عاقا پریروز داداشم سگ خریدبستیم توباغ که دزد نیاد،صبح دیدیم سگ رو دزدیدن!!!!!!!!!!!!!!
![]() ---------------------------------------------------- قدیما دکترا محرم بودن،امروزه عکاسای آتلیه،فردا استادا
|
|||
|
|
۱۱:۵۴, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #316
|
|||
|
|||
|
مردم روزه میگیرن که حال گرسنگان رو درک کنن فک و فامیل ما با اون سفره های رنگارنگی که سحر و افطار میندازن فکر کنم روزه میگیرن که حال از قحطی در رفته ها رو بفهمن :-|
|
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #317
|
|||
|
|||
|
آقا من کاری به اینکه ساعت12شب درتاپیک رومیبندین ندارم بااینکه کی هم میبنده کار ندارم
اماخدائیش دمش گرم اونی که ساعت8صبح ماه رمضونی میاد در این تاپیک رو باز میکنه که با این در اگردربنددرمانند....درمانند
|
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۱۰/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۱۲:۱۲ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #318
|
|||
|
|||
|
امروز كه از خواب بیدار شدم از خودم پرسیدم :
زندگی چه می گوید؟ جواب را در اتاقم پیدا كردم. سقف گفت : اهداف بلند داشته باش! پنجره گفت : دنیا را بنگر! ساعت گفت : هر ثانیه با ارزش است! آیینه گفت : قبل از هر كاری به بازتاب آن بیندیش! تقویم گفت : به روز باش! در گفت : در راه هدف هایت سختی ها را هُل بده و كنار بزن! زمین گفت : با فروتنی نیایش كن! و در آخر، تخت خواب گفت : ولش کن بابا بگیر بخواب ، حال داریا !!
|
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #319
|
|||
|
|||
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺑﻪ pou ﻏﺬﺍ ﺑﺪﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﺑﺎﺍﯾﻨﮑﻪ ﮔﺮﺳﻨﺸﻪ ﺍﻣﺎ ﻏﺬﺍ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻩ ﻣﯿﮕﻪﻧــــﻪ ﻧــــﻪ ﻧﻪﺍﻧﻘﺪ ﺍﺻﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﺧﺮﺵ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮔﻔﺖﺯﺑﻮﻥ ﻧﻔﻬﻢ ﻣﻦ ﺭﻭﺯﻡ ﻧﻤﯽ ﻓﻬﻤﯽ؟! |
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #320
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,057 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,159 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,836 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,118 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,324 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,772 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|