|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۲, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
![]() نتایج کنکوراومده کنکوریا زودتندسریع رتبه هاورشته های انتخابی شون رواعتراف کتتد ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام دوستانما دیشب کیبورد رو ترکوندیم قمه کشیدیم. گریه کردن مسخره کردیم حلالیت طلبیدیم تبریک گفتیم تک رقمی ها رو فحش دادیم اگه به صفحات قبلیتون مراجعه کنید آثارش به جا مونده هنوز. قیامتی بود از دیشب تا امروز ظهر الآن اومدن می گین رتبه؟دیر اومدین. |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۳ ۲۲:۳۶)bidel نوشته است: ما دیشب کیبورد رو ترکوندیمعچب رتبه هایی ... ![]() ![]() پسرادایی بنده کنکور داده،شماهم کنکور دادید هنوزنمی دونه چندشده؟!!! میدونیدچندتاسوال جواب داد؟4تا... این پسراایی هست ماداریم...!!!
|
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
دوستانی که رتبشون مثل من شده تو گوشی شون با 141 وارد کنن مژده بگیرن!!
البته در این طرح نمیتونن از شارژ شگفت انگیز استفاده کنن!!! |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۱۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
یه سوال دارم.
مهلت انتخاب رشته از چهارشنبه شروع می شه؟ یه سوال دیگه: کی منو توی نماز صبح اول وقتش دعا کرده؟ من امروز نتیجه گرفتم شروع کردم به فرستادن صلوات ها. امروز رفتم از معاونت آموزش دانشکده فنی گیلان پرسیدم گفت که توی دفترچه انتخاب رشته اشتباه شده و چهارشنبه توی اصلاحیه قرارش می دن. من الآن خیلی راحت می تونم بین سه تا رشته سخت افزار و نرم افزار و علوم رایانه یکی رو انتخاب کنم. |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۱۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
بچه ها ناز نکنید ... رتبه ها تون رو بگید دیگه
|
|||
|
۱۵:۵۵, ۱۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
نقل قول: بچه ها ناز نکنید ... رتبه ها تون رو بگید دیگهفکر کنم هر روز یه نفر بیاد بگه رتبه؟ دوست عزیز! رتبه ها رو صفحات قبل گفتیم. یه مراجعه کنید متوجه می شی ![]() فقط حسودیت نشه |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۱۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظرتون دانشگاه آزاد بهتره یا غیره انتفایی؟سطح علمی کدوم بالا تره؟ (در استان اصفهان زندگی میکنم و مکانیک و کامپیوتر دوست دارم ) |
|||
|
۱۶:۰۰, ۱۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . (۱۵/مرداد/۹۳ ۱۵:۴۰)arman mohseny نوشته است: سلامبستگی داره،کدوم دانشگاه آزاد با کدوم دانشگاه غیر انتفاعی بعضی از غیر انتفاعی ها به مراتب ضعیف تر از بعضی از آزاد ها هستن. باید موردی بررسی کنید سطح علمی رو . مطلق نمیشه گفت ، معمولا اگر موسسه غیرانتفاعی باشه (دقیقا با لفظ موسسه نه دانشگاه) سطحش پایین هست. ضمن اینکه از نظر هزینه هم کلی با هم تفاوت دارن . |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۱۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
دوستان کسی در مورد دانشگاه صنعتی فولاد (فولاد شهر) اطلاعی دارد؟
|
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,602 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,298 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)

![[تصویر: rose.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/rose.png)