کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعا برای کنکوری های تالار
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزنBlush
من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادمCool
اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست!

پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست Big Grin Wink و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسنRolleyes
خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنمWink
بازم التماس دعا
یا حق

متمم آذر 1394 :
نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره [تصویر: biggrin.png]
راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید[تصویر: angel.png]
التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، azade ، أین المنتظر ، Hadith ، مرهم ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، fafa* ، soheyl68 ، mahdy30na ، Mahdy2021 ، لبخند خدا ، ballista ، مجنون ، Justice Bringer ، انديشه نو ، Mohammad Trust ، السا ، اولولالباب ، مرضیه.م ، zahra11 ، ضحی ، m.hossein ، مجید املشی ، Aryha ، شهیدطیبه واعظی ، حوریه سادات ، یا ابوالفضل ، help me ، fiftynine ، boghz ، Bidel.s ، magnolia ، حضرت عشق ، hessam ، رضوانه ، هدهد ، میرزا احمد ، Arash.j ، mahpare ، amir emam ، سیمرغ ، sarallah ، saba ، ali0077 ، حسن.س. ، A.E ، ahmbove ، Hadiss313 ، نرگس مهدوی ، آفتاب پنهانی ، علی املشی ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 26 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۲, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #251
آواتار
(۱۹/شهریور/۹۳ ۰:۴۶)mona110 نوشته است:  جابهجایی و تغییر رشته الان راحت شده

یکی از دوستان بنده ، پزشکی شهری دور رو می خوندند ، شهر خودشون ، ولی به رشتشون علاقه ندارند ، می خواهد به یک رشته ی پیراپزشکی تغییر رشته بدهند ، و با توجه به رتبه ای که در زمان کنکور آورده بودند ، حتما اون موقع اگر اون رشته رو انتخاب می کردند قبول می شدند ، الان برای انتقال ایشون از رشته ی پزشکی مثلاشهر X به رشته ی پیراپزشکی دانشگاه تهران یا شهید بهشتی ، باید چه پروسه ای رو طی کنند ، شما میدونید باید چیکار کنند؟HuhBlush

خ ممنون
۰:۵۶, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #252

(۱۸/شهریور/۹۳ ۲۰:۱۰)حوریه سادات نوشته است:  من موقعی که رفتم مشاوره واسه انتخاب رشته، اولین حرفی که بهم زد واسه سهمیه ها بود..:
سال 91 منطقه2 جمعا 6000 نفر پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی قبول شدن
امسال 4000نفر که از این تعداد 2000-3000 نفرشون مستقیم با سهمیه میرن
ینی واسه دانشگاه دولتی و این رشته ها فقط حدودا 1500 نفرند که بدون سهمیه قبول شدن
رتبه ی من 7500 شد، زیر گروه یک 7200
ولی مشاورم گفت من واست با 8500 انتخاب رشته میکنم!چون سهمیه ها رو زیاد کردن علوم آزمایشگاهی ای که پارسال با 8300 کاشان قبول شدن، احتمالش کمه که به من برسه و نرسید!
میدونید که مشاورا از رو آمار و ارقام حرف میزنن..
در ضمن تعداد صندلی های هر دانشگاه و رشته ای مشخصه..
والا ما که تو دفترچه ندیدیم بزنه ظرفیت با سهمیه/ظرفیت بی سهمیه!!!
در هر صورت اینا همش حق الناسه...
آخه مشاورای آمار و ارقامی چطور به شما می گن چی بزنی چی قبولی
قبولی شما تو هر رشته وابسته س به اینکه اون کسایی رشته ی مذکورو زدن چه رتبه ایی دارن
شاید ظرفیت یه رشته 20 نفر باشه و 19 نفری که به عنوان رشته اول انتخاب کردن زیر 3000 باشن و تا برسه به رتبه شما که 7500 هستی یه نفرم با رتبه 5000 قبول شه و به شما علوم آزمایشگاهی نرسه

یا شاید هیچ کسی تا 7500 شما علاقه ایی به علوم آزمایشگاهی نداشته باشه و انتخاب نکرده باشه و شما به عنوان اولین نفر از اون 20 ظرفیت قبول میشی

قبول شدن تو یک رشته به علاقمندی و انتخاب رشته ی افراد با رتبه ی بهتر از شما بستگی داره نه اعداد و ارقام مشاوران محترمAngry
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی
۱:۰۱, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #253
آواتار
نقل قول:
قبول شدن تو یک رشته به علاقمندی و انتخاب رشته ی افراد با رتبه ی بهتر از شما بستگی داره نه اعداد و ارقام مشاوران محترم
[تصویر: angry.png]
صد البته ولی علاقه مندیا معمولا ثابته نمیشه یه سال یکی با ۳۷۰۰ خوازمی قبول شه بعد یهو امسال با رتبه ۱۹۰۰ قبول نشه
در واقع با تقریب خوبی امار پارسال باید واسه امسال جواب بده که نداده ینی یه چیزی شده دیگه Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات
۱:۰۶, ۱۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۳ ۱:۱۵ توسط sakineh110.)
شماره ارسال: #254

(۱۹/شهریور/۹۳ ۰:۵۲)Mitsonary نوشته است:  
یکی از دوستان بنده ، پزشکی شهری دور رو می خوندند ، شهر خودشون ، ولی به رشتشون علاقه ندارند ، می خواهد به یک رشته ی پیراپزشکی تغییر رشته بدهند ، و با توجه به رتبه ای که در زمان کنکور آورده بودند ، حتما اون موقع اگر اون رشته رو انتخاب می کردند قبول می شدند ، الان برای انتقال ایشون از رشته ی پزشکی مثلاشهر X به رشته ی پیراپزشکی دانشگاه تهران یا شهید بهشتی ، باید چه پروسه ای رو طی کنند ، شما میدونید باید چیکار کنند؟HuhBlush

خ ممنون

اگر تو انتخاب رشته شون رشته های پیراپزشکی تهران و بهشتی رو زدن ولی بعد از پزشکی شهر خودشون حتما یک پرینت رو از اون به همراه مدارکشون ببرن و در خواست بدن برای همین میگن تمام علاقه مندی هاتون رو به الویت تو انتخاب رشته بزنید که فردا روزی خواستید جا به جا کنید مدرک داشته باشید که شما قبول می شدید اما تو الویتتون نبوده
درخواست رو باید تو دو دانشگاه مبدا و مقصد بدن و نیاز به تایید و بودن جا در هر دو دانشگاست. ممکن اصلا دانشگاه مبدا موافقت نکنه و بگه این خلاف نیازمندی های ما به دانشجوی پزشکی
میتونن حتی تو دانشگاه مقصد درخواست جا به جایی خودشون رو تو برد بزنن شاید دانشجویی باشه که دلش بخواد با اون فرد جا به جا کنه و این توی تسهیل فرآیند جابهجاییش کمک کننده س
معمولا اگر مقصد دانشگاه محل زندگی فرد باشه شرایط راحت تره و زودتر باهاش موافقت میشه
اول از هر چیز درخواست رو به مدیر گروه اعلام کنن تا ایشون پروسه اداری دانشگاه و ضوابط رو بگن چون هر دانشگاهی با دانشگاه دیگه فرق هایی داره
موفق باشید

(۱۹/شهریور/۹۳ ۱:۰۱)Arash.j نوشته است:  صد البته ولی علاقه مندیا معمولا ثابته نمیشه یه سال یکی با ۳۷۰۰ خوازمی قبول شه بعد یهو امسال با رتبه ۱۹۰۰ قبول نشه
در واقع با تقریب خوبی امار پارسال باید واسه امسال جواب بده که نداده ینی یه چیزی شده دیگه Angel
خب نه دیگه علاقه مندی ها ثابت نیست چون طیف شرکت کنننده ها هر سال متفاوت
ممکن یه سالی شرکت کننده های مثلا کرج خیلی زیاد باشه بعد سال دیگه زیاد نباشه
خب طبیعی تو اون سالی که شرکت کننده هاش زیاد ممکن علاقه مندی افرادش این باشه که مثلا جای دور نرن و پیش خونواده هاشون بمونن و این یعنی توی اون سال خوارزمی زود پر میشه با توجه به اینکه سهمیه بومی هم دارن اولویت با اوناست

ممکن اصلا یک سالی کرج رتبه های ضعیفی و اصلا افراد کمی از شهر خودشون داشته باشن. بعد الویت با بومی هاشونه خب بومی هاشون کیا هستن تهران و قزوین و ... خب اومدیم و تهرانی ها از قضا رتبه ها خوبشون نخواستن برن از منطقه ی خونشون دور بشن و یا خیلی از چیزهای دیگه

علاقه مندی ها هر سال فرق داره
می بینید شما با پارسال مقایسه می کنید پارسالی ها با پیارسال
چرا خودتون رو با 5 سال پیش مقایسه نمی کنید یا دو سال پیش
اصلا امکانش نیست علایق و شرکت کننده ها و تعداد در شهرها هر سال با سال دیگه متفاوته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، نرگس مهدوی
۱:۲۵, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #255
آواتار
(۱۹/شهریور/۹۳ ۱:۰۶)mona110 نوشته است:  اگر تو انتخاب رشته شون رشته های پیراپزشکی تهران و بهشتی رو زدن ولی بعد از پزشکی شهر خودشون حتما یک پرینت رو از اون به همراه مدارکشون ببرن و در خواست بدن برای همین میگن تمام علاقه مندی هاتون رو به الویت تو انتخاب رشته بزنید که فردا روزی خواستید جا به جا کنید مدرک داشته باشید که شما قبول می شدید اما تو الویتتون نبوده

نه متاسفانه اون موقع ایشون فقط و فقط یه دونه انتخاب کرده بودند اون هم شهر خودشون و پزشکی. شهرشون هم چندان تاپ نیست.

نقل قول:درخواست رو باید تو دو دانشگاه مبدا و مقصد بدن و نیاز به تایید و بودن جا در هر دو دانشگاست. ممکن اصلا دانشگاه مبدا موافقت نکنه و بگه این خلاف نیازمندی های ما به دانشجوی پزشکی
میتونن حتی تو دانشگاه مقصد درخواست جا به جایی خودشون رو تو برد بزنن شاید دانشجویی باشه که دلش بخواد با اون فرد جا به جا کنه و این توی تسهیل فرآیند جابهجاییش کمک کننده س
معمولا اگر مقصد دانشگاه محل زندگی فرد باشه شرایط راحت تره و زودتر باهاش موافقت میشه
اول از هر چیز درخواست رو به مدیر گروه اعلام کنن تا ایشون پروسه اداری دانشگاه و ضوابط رو بگن چون هر دانشگاهی با دانشگاه دیگه فرق هایی داره

در کل خیلی سخته یعنی؟ Huh یا حتی امکان داره ناشدنی باشه؟
۸:۴۷, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #256
آواتار
نقل قول:
چون طیف شرکت کنننده ها هر سال متفاوت

ممکن یه سالی شرکت کننده های مثلا کرج خیلی زیاد باشه بعد سال دیگه زیاد نباشه
این یه بحثه اماریه
مگه میشه یک سال کرج یه تعداد باشه بعد سال بعد دوبرار بشه با تقریب خوبی خیر
توجهتون به امار شرکت کنندگان جلب میکنن تعداد از استان تهران : ۱۵۵۷۷۷
سال ۹۲ همین حدود بود
زاد و ولد در یک اقلیم معمولا یک شیب ثابت و ملایم داره نمیشه یهو کرجیا دوبرابر پارسال بشن که Huh

نقل قول:علاقه مندی ها هر سال فرق داره
می بینید شما با پارسال مقایسه می کنید پارسالی ها با پیارسال
چرا خودتون رو با 5 سال پیش مقایسه نمی کنید یا دو سال پیش
اصلا امکانش نیست علایق و شرکت کننده ها و تعداد در شهرها هر سال با سال دیگه متفاوته
هر سال علاقه ها فرق داره ؟؟؟Huhامسال هم مثل پارسال من نمیفهمم چطور این حرفو میزنید پارسال اول پزشکیو دندون تهران بعد شیراز بعد اصفهان بعد تبریز بعد همدان بعد ...امسالم همون پارسال تو ریاضی علاقه رتبه های برتر مهندسی تهران بود الانم همونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات
۹:۴۶, ۱۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۳ ۱۰:۲۳ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #257
آواتار
(۱۸/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۴)عبدالرحمن نوشته است:  رتبه تو کنکور هیچ ربطی به استعداد فرد نداره چون کلا کنکور چیز مسخره ایه و خیلی افراد توش حروم میشن

داداش دست رو دلم نذار ، امسال واقعا هنوز دارم حسرت پارسال رو میخورم
با معدل 19 دیپلم ، با مشکلاتی که سال کنکور برام پیش اومد (پیش آوردن) ، به فنا رفتم Sad

من نمیدونم چجوری میگن که کنکور عدالته ؟!
====================================

حالا سهمیه شهدا و ایثارگرا رو بیخیال شید ... Wink

آقا قضیه این کسایی که تو ایران درس خوندن و کنکور قبول نشدن ولی از یه کشور دیگه بورسیه گرفتن چجوریه ؟!!Happy

اینا دیگه خیلی باحالن Big GrinAngry

یا مثلا بورسیه ای های دیگه از کشورهای دوست و همسایه ؟!! (با پارتی بازی)
صندلی جدا دارن ؟! چجوریه ؟!Huh
حق خوری نیست عایا؟
۱۱:۳۷, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #258
آواتار
نقل قول:آقا قضیه این کسایی که تو ایران درس خوندن و کنکور قبول نشدن ولی از یه کشور دیگه بورسیه گرفتن چجوریه ؟!![تصویر: smile.png]
چند وقت پیش(که همه می دونن کی رو می گم فقط می خوام متعصب ها جبهه نگیرن)
یه حق خوری هایی توی بورسیه ها شد که دومی نداشتن
تا می تونید برای بورسیه دولتی تلاش نکنید. سعی کنید بورسیه دانشگاه مقصد رو کسب کنید اینجوری قابل اطمینان تره!!
تو یه تاپیک قدیمی اشاره کردم یه بدبختی که کلی درس خوند خودشو کشت آخرش بورسیه شد اما در یک حرکت کاملاً یهویی به خاطر این که مثلا(Big Grin) تو خوارزمی طرح داده طرحش امنیتی هست!!! ممنوع الخروج شد جاش یکی از آقازاده ها رفتن.
من موندم مثلا دیوار بتنی ضد اشعه گاما چه جور طرح امینتی هست؟ درسته که توی نیروگاه ها استفاده می شه اما دیگه در چه حدی هست که طرح امنیتی تلقی بشه؟
۱۱:۴۵, ۱۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۳ ۱۱:۴۶ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #259
آواتار
(۱۹/شهریور/۹۳ ۱۱:۳۷)Bidel.s نوشته است:  چند وقت پیش(که همه می دونن کی رو می گم فقط می خوام متعصب ها جبهه نگیرن)
یه حق خوری هایی توی بورسیه ها شد که دومی نداشتن
نه اونکه جای خودش رو داره
منظورم اون نبود

این موردی که من گفتم عجیب تره !
یکی تو ایران درس خونده ، بعد تو کنکور قبول نشده ، بعد از دانشگاه شهید بهشتی مدرک گرفته !!!

در مورد مطلب پایین چی ؟!
اطلاع دارید ؟!

(۱۹/شهریور/۹۳ ۹:۴۶)انتصـار نوشته است:  یا مثلا بورسیه ای های دیگه از کشورهای دوست و همسایه ؟!! (با پارتی بازی)
صندلی جدا دارن ؟! چجوریه ؟!Huh
حق خوری نیست عایا؟
۱۱:۵۳, ۱۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #260
آواتار
نقل قول:این موردی که من گفتم عجیب تره !
یکی تو ایران درس خونده ، بعد تو کنکور قبول نشده ، بعد از دانشگاه شهید بهشتی مدرک گرفته !!
خیلی بعیده ... ولی مورد داریم که پزشکی تو کنکور ایران قبول نشده و بعد پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا گرفته ...ولی همان دانشگاه کانادایی بورسیه اش کرده تو دانشگاه تهران ...که دوره عمومیش رو تموم کند و تخصصش را برود کانادا ...
هم چین مورد های خیلی کم هست ...همین مورد از خیلی از کشور های دیگر هم پذیرش داشت ...
این جاست که مشخص می شود کنکور ایران دقیق نیست ....

نقل قول:در مورد مطلب پایین چی ؟!
اطلاع دارید ؟!
کشور های دیگر دانشجوهاشون رو بورسیه می کنند در دانشگاه های مادر ایران ...
صندلی اضافه می شود ... از سهم دانشجوی ایرانی نیست
هزینش هم بستگی دارد به توافق کشور ها ...متفاوت است
همان طوری که ایران در خیلی از دانشگاه های دنیا دانشجوی ایرانی بورسیه می کند
حق خوری؟
!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، rezamohammadi ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان