|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 34 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #331
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #332
|
|||
|
|||
|
بدبخت شدیم.
![]() ![]() ![]() میشه منبع این خبر رو بگید. |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۴ ۱۹:۳۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #333
|
|||
|
|||
|
تاثیر معدل در کنکور سال 94 25% هست.
ازون گذشته این رو در نظر داشته باشید که تاثیر معدل در کنکور بین فردی که معدل 16 داره و دیگری 19 فرق زیادی نیست. این با یک حساب کتاب ساده ی ریاضی قابل محاسبست. لذا به خصوص برای کسانی که این ماه کنکور دارن عرض می کنم که: اختلاف شما با دیگر افراد در روز کنکور مشخص خواهد شد؛ بعبارت دیگه: اصل کنکوره. تمام تلاشی که تا به اینجا انجام دادید یک طرف. این مرورهایی که در این مدت باقی مانده انجام میدیدن هم یه طرف. لذا بجای فکر به اینکه رتبتون چند میشه یا اگر خوب نشم چی میشه و ... فقط روی مرور مناسب تمرکز کنید. |
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #334
|
|||
|
|||
|
|
۲:۵۱, ۱۲/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۴ ۲:۵۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #335
|
|||
|
|||
(۶/خرداد/۹۴ ۱۶:۰۱)فدايي ولايت نوشته است: امسال 25 درصده ولی برای ما سال سومی ها که کنکور 95 داریم هم بیست و پنجه؟فکر می کنم هنوز اعلام نشده. اونچه مشخصه 5 الی 10 درصد افزایش خواهد یافت. نگران نباشید ![]() (۴/خرداد/۹۴ ۱۹:۳۱)مجید املشی نوشته است: ازون گذشته این رو در نظر داشته باشید که تاثیر معدل در کنکور بین فردی که معدل 16 داره و دیگری 19 فرق زیادی نیست. این با یک حساب کتاب ساده ی ریاضی قابل محاسبست. |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۱۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #336
|
|||
|
|||
|
فکر کنم نمره گرفتن توی نهایی خیلی راحت تر از تراز گرفتن توی کنکور باشه(حالا انگار خودم چه گلی کاشتم!)
چه ۲۵ چه ۳۵ هرچقدر درصد تاثیرش باشه. اگه بدبختی باشه، همه بدبخت می شن، اگه خوشبختی باشه، همه خوشتبخت می شن. این کنکور هر بدی ای داشته باشه، یه خوبی فوق العاده داره و اونم اینه که همه رو با چوب می زنه ![]() هفته بعد کنکوره دیگه؟ لطفا مراقبین جلسات رو مورد عنایات ویژه قرار ندین شاید یکی از همین تالار هم مراقب جلسه کنکور باشه ![]() یه نصیحت برادرانه دارم. من سال چهارم بودم معلم هندسه تحلیلی می گفت هیچ وقت از روش های تستی استفاده نکنید. خودتون مسايل رو از بر بشید تا جایی که روش تستی فیکس مغز خودتون بسازید. روش تستی بقیه برید کل زندگیتون به فنا می ره. هیچ وقت به کنکور آسان است و روش های تستی دکتر X و پروفسور Y اعتماد نکنید. اصلا شما بیا به من بگو این روش ها تضمینیه. من می گم به ضرر خودته. شما بری از این روش ها استفاده کنی بهترین دانشگاه کشور قبول شی. شوخی که نداریم. می شه. مثلا برق شریف یا پزشکی تهران. مطمئن باش سه ترم مشروطی اخراج می شی. یا باید یه شق القمری بکنی که از عهده هیچکسی برنمی آد. من مهندسی کامپیوتر دانشگاه گیلان قبول شدم. می تونستم با چهار تا تست بیشتر برم تهران(رتبه ام نزدیک بود) ولی خدا رو شکر می کنم که نرفتم. چون همینجا که هستم به سختی واحد پاس می کنم(با این همه رتبه یک کل گروه بودم) خدا رو شکر می کنم که با دوز کلک دانشگاه بالاتر نرفتم. دانشگاهی هستم در حد خودم و بهترین آینده رو هم برای خودم دارم می سازم. آزادانه به ترم آخری ها کار می کنم توی کارگروه های ارشد ها شرکت می کنم و با سرعت نور پیشرفت می کنم به شکلی که دانشجوی خطرناک دانشکده فنی شدم. همه وقتتون رو بگذارید که درس رو خوب بفهمید. حتی اگه نکته تستی توش نباشه. بخونید و بفهمید. روی دروس تخصصی اتون خیلی تمرکز کنید(از نظر فهمی نه تستی). هر چی بیشتر وقت بگذارید توی دانشگاه راخت ترید. بدونید که دانشجوی خطرناک بودن تو یه دانشگاه معمولی بهتر از دانشجوی ضعیف بودن توی دانشگاه برتره |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۲۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #337
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام دوستان ![]() بالاخره روزی که براش لحظه شماری نمیکردم! رسید ![]() کنکوری ها ی تالار رو فراموش نکنید در این روزا. لبخند خدای عزیز رو هم فراموش نکنید و احیانا باقی دوستان کنکوری که من اسمشون رو نمیدونم. در پناه خدا التماس دعا |
|||
|
|
۰:۲۴, ۲۵/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۴ ۰:۳۶ توسط آیدا77.)
شماره ارسال: #338
|
|||
|
|||
(۶/خرداد/۹۴ ۱۶:۰۱)فدايي ولايت نوشته است: امسال 25 درصده ولی برای ما سال سومی ها که کنکور 95 داریم هم بیست و پنجه؟ سلام من شنیدم تاثیرنهایی 35 درصده توی کنکور95 راستی من امسال تازه میرم سال سوم اگه ازهمین حالایه لطفی کنید برای من دعاکنید من رتبه تک رقمی میارم،بعدش میشم مایه ی افتخارتالار اصلا من واسه تالار میگم ن بخاطرخودم!!
|
|||
|
|
۱:۰۵, ۲۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #339
|
|||
|
|||
نقل قول: سلام من شنیدم تاثیرنهایی 35 درصده توی کنکور95يه نكته اي ميگم واسه كنكوري ها خيلي مهمه ! به هيچ وجه درگير اين مسائل نشين ، مثلا امسال تاثير فلان چيز بيشتره يا سبك سوالات بهمان جوره ! يا مثلا چون سوالاي امسال متوسط بود سال ديگه غير متوسطه!!!!!..... و كلا از اين جور مسائل___ هر نوع قانوني و هر نوع سوالي واسه همه يكسانه ..... واسه كسي كه با اخرين توانش امتحانات نهايي رو خونده ديگه چه فرقي ميكنه كه تاثيرش 10 درصد باشه يا 50 در صد ! سر جلسه هم همينه شما با توان اخر بخون برو سر جلسه ! اتفاقا سوالها هر چقدر سخت تر باشه واسه كسي كه بيشتر خونده بهتره ! اما در عمل برعكسش ميشه ! يه نكته ديگه اينكه علاوه بر تسلط بر درس بايد بر خودتون هم مسلط باشيد مثلا اگه كسي به 50 درصد درسهاش و 100 خودش تسلط داره نتيجه ازمونش خيلي بهتر از كسي هست كه رو 80 درصد درس مسلطه ولي رو خودش 20 درصد تسلط داره! |
|||
|
|
۰:۲۸, ۲۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #340
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
به چندوقت نبودیم بخاطر کنکور بود. هرسال داره سخت تر میشه. من خیلی خوندم ولی بنظرم خوب ندادم. دعا کنید برام .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,591 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,245 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)