|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 40 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۱, ۱۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #391
|
|||
|
|||
|
هزینه ها که تو رشته ها و مقاطع مختلف متغییره . زمان ما کارشناسی مهندسی منابع طبیعی شهریه ثابتش 348هزار تومن بود این اوخر به 420 شنیدیم رسیده شهریه متغییرتم که سر به فلک می کشه مخصوصا اگه آز یا کارگاه یا خدایی نکرده رشته ات مثل ما سفر علمی داشته باشه . اما متوسطش توی کارشناسی ترمی 1.5 ، ارشد2.5 ، دکتری 4 البته متوسط روبه پایین حساب کردم که مشتری شی
علوم تفریحات خوابگاه که نداره ولی در عوض بچه محل ما شدی معمولا توی حصارک و چهار دیواری مشارکتی خونه می گیرن دانشجوا ولی محیط خوبی نداره بیا شهران پیش خودمون کلی حرف سیاسی دارم باهات
|
|||
|
|
۱۲:۰۶, ۱۹/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۴ ۱۲:۰۷ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #392
|
|||
|
|||
|
سلام.
باز هم از دوستان یک سوال داشتم. ![]() امروز از دانشگاه امام صادق(علیه السلام) تماس گرفتن گفتن که با توجه به مصاحبم در رشته ی فلسفه پذیرش گرفتم در صورتی که من همه ی تاکیدم رو یک رشته ی دیگه بود و یکی دو جمله بیشتر درباره ی فلسفه صحبت نکردم. با توجه به اینکه رشته تحصیلیم ریاضی بوده شناخت زیادی از فلسفه ندارم ولی اگه کسی از بین دوستان با این رشته آشنایی دارن ممنون میشم اگر که اجازه بدن من چند تا سوال مختصر ازشون بپرسم. پیشیا پیش ممنون
|
|||
|
|
۱۹:۱۲, ۱۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #393
|
|||
|
|||
نقل قول:امروز از دانشگاه امام صادق(علیه السلام) تماس گرفتن گفتن که با توجه به مصاحبم در رشته ی فلسفه پذیرش گرفتم در صورتی که من همه ی تاکیدم رو یک رشته ی دیگه بود و یکی دو جمله بیشتر درباره ی فلسفه صحبت نکردم. دانشکاه امام صادق ، پرونده ی شما با نمراتی که طی مصاحبه و همچنین رتبه ای که کسب کردین به گروه های داخلی امام صادق فرستاده میشه با اولیتی که خودتون انتخاب کردید ، در صورتی که ظرفیت اون رشته پر شده باشه پرونده ی شما به اولیت های دوم و ... فرستاده میشه ، که حالا برای شما در فلسفه قرار گرفته. |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۱۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #394
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۴ ۱۲:۰۶)نرگس مهدوی نوشته است: سلام. بسم الله الرحمن الرحیم کاربر گرامی نرگس مهدوی از قدیم الایام تا همین اواخر، کسانی که اهل ریاضیات بودند و ذهنی آمیخته با ریاضیات داشته اند به مقوله تفلسف و تعقل وارد می شدند. البته سوء تفاهم نشه کسانی که اهل ریاضی نبودند ولی فلسفه خوندند. حالا نظام آموزشی مقداری مشکل داره که جزء گروه علوم انسانی هست. ولی کلا آب ریاضی و فلسفه توی یک جوی میریزه. یا حق |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #395
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۴ ۱۲:۰۶)نرگس مهدوی نوشته است: سلام. عزیزم به علاقت توجه کن!! بچه من سه جا قبول شده سراسری ،ازاد و بدون ازمون / شیمی ژنتیک/مهندسی ای تی من خودم طرفدار سراسری هستم ولی نه من و نه پدرش اجبار نمیکنیم کدوم رو انتخاب کنه گذاشتیم به انتخاب خودش و علاقش مهم اینه که از خوندن اون درس لذت ببری و بهترین راهش اینه که مقداری درموردش بدونی |
|||
|
|
۱:۳۳, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #396
|
|||
|
|||
|
ممنون از همه ی دوستانی که لطف کردن در حق بنده و راهنمایی کردن.
![]() از همون اول به فلسفه علاقه داشتم و تو مصاحبه ام هم به عنوان الویت دومم انتخابش کردم البته اگه کمی سر رشته داشتم ازش حتما الویت اولم میزدم ولی جرئتش رو نکردم. علی رغم مخالفت مادرم به شخصه تحصیل در دانشگاه امام صادق رو خیلی دوست دارم در صورتی که مادرم اصرار دارن حتما مهندسی بخونم. روز شنبه هم یک جلسه ی توجیهی گذاشتن برام ولی خواستم از یک نفر که سر رشته داره از فلسفه یکم راهنمایی بخوام چون میترسم کم بیارم برای این رشته. |
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #397
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۴ ۱:۳۳)نرگس مهدوی نوشته است: ممنون از همه ی دوستانی که لطف کردن در حق بنده و راهنمایی کردن. سلام نرگس خانم .تبریک میگم قبول شدنتون رو. تا جایی که بنده اطلاع دارم آقای سید ابراهیم و حسن.س در مباحث فلسفی وارد هستن.. ازشون کمک بخواه. موفق باشید. ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #398
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۴ ۱:۳۳)نرگس مهدوی نوشته است: علی رغم مخالفت مادرم به شخصه تحصیل در دانشگاه امام صادق رو خیلی دوست دارم در صورتی که مادرم اصرار دارن حتما مهندسی بخونم.البته مادر انسان که جز خیر آدم رو نمی خواد ولی کدوم رشته مهندسی مد نظر ایشون هست؟ به چه دلیل؟ اگر بحث پژوهشی یا شغلی باشه که فعلا در رکود هستیم. باز رشته های علوم انسانی و تجربی امید بیشتری بهشون هست |
|||
|
|
۶:۱۰, ۲۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #399
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۴ ۲۲:۳۶)zahra11 نوشته است: عزیزم به علاقت توجه کن!! بچه من سه جا قبول شده مگه بدون آزمون و آزاد قبول شدن میخواد ![]() ببخشید البته... سعی کنید تو رشته ای که علاقه دارید تحصیل کنید خانوم نرگس ، تا مثل من نشید ، من میتونستم برم آزاد مهندسی نرم افزار بخونم چیزی که به اون علاقه ی خاص داشتم و هنوز دارم ، ولی وارد علوم پزشکی شدم ، شاید رشته ای که الان میخونم درآمدش 10ها برابر شغلی که با مهندسی نرم افزار نصیبم میشه ، اما... اما حسرت نگاه به کسی که داره برنامه نویسی می کنه یا دوستی که در این رشته تحصیل میکنه هیچ وقت ازم دست نمی کشه. سعی کنید به دلتون مراجعه کنید و تواناییتون ، من خودم اول میخواستم علوم سیاسی امام صادق برم ، ولی با یک جلسه صحبت با دانشجوهای این رشته در این دانشگاه کاملا منصرف شدم ، مثلا 6 ، 7 جلسه عربی در هفته برای من هضمش واقعا سنگین بود
|
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۲۱/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۴ ۱۲:۳۴ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #400
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از همه ی دوستان. امروز رفتم دانشگاه امام صادق و با اساتیدش یه صحبت مختصری داشتم دلم یکم قرص شدوقتی فهمیدم که همون دو استاد عزیزی که باهاشون صحبت میکردم اصلا رشته شون انسانی نبوده. تیم گزینش هم صرفا بر اساس مصاحبه ام و دغدغه هایی که داشتم برای فلسفه انتخابم کردن که امروز فهمیدم دقیقا به همون سمتی متمایلم کردن که میخواستم. منتهی هنوز مادرم باهام کنار نیومدن. اینکه چه رشته ای تو دانشگاه بخونم براشون خیلی مهم نیست فقط اصرار دارن که رشته ای باشه که مرتبط با سال های تحصیلم در دبیرستان باشه. (۲۱/شهریور/۹۴ ۶:۱۰)Mitsonary نوشته است: مثلا 6 ، 7 جلسه عربی در هفته برای من هضمش واقعا سنگین بودجدا؟! یعنی 6،7 واحدیه؟! امروز که همچین خبری نبود یعنی فکر نمیکردم که انقد زیاد باشه به خاطر همین سوال نکردم درباره ی عربی. ولی اگر هم باشه فکر کنم بتونم باهاش کنار بیام. با اینکه علاقه ای به عربی نداشتم ولی هیچ وقت باهاش مشکلی پیدا نکردم. باز هم ممنونم از همه ی بزرگواران. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,586 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,238 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)