|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۵, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوستان...منم بالاخره کنکورمو دادم...رشته انسانی. یه چیز وحشتناک...امروز صبح خواب موندم. صبحانمو تو ماشین خوردم..باکلی استرس وحالت تهوع...وقتی هم رسیدم اونجا...نزدیک بود درو ببندن...خدارو صدهزار مرتبه شکر وارد شدم بلاخره...ولی تا رسیدم به اولین مراقبی که راهنمایی میکرد زدم زیر گریه ..اینقدر استرسم شدید بود که حد نداشت.واگر همین راهنماها آرامش نداشتن وهرکدوم بهم ارامش نمیدادن من خیییییلی حالم بدتر میشد وکنکورمو خییییلی خراب میکردم.خداروشکر میکنم واقعا...خدا خییییییییلی کمکم کرد..ولی واقعا خیییییلی سخت بود هم فلسفه ومنطق وهم اجتماعی.![]() دعاکنید رتبه ام خیلی بد نشه.ایشالله همه ی کنکوری ها رتبه ی دلخاهشونو بگیرن.
|
|||
|
|
۱:۴۷, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
توکلت به خدا باشه عزیزم..
هر چی صلاح باشه همون میشه.. ایمان داشته باش که هر کسی نتیجه تلاششو میبینه.. رتبه نمیدونم 10 یا 11 تجربی پارسال مصاحبه کرده بود،نوشته بود چون شب کنکور نتونسته بخوابه سر جلسه سردرد خیلی شدیدی داشته و چندبار سر سوالای سخت نزدیک بوده بالا بیاره!تازه بدتر از اون بعد از زدن 50 تا سوال زیست فهمیده همرو جابجا زده! میگفت 10 دقیقه هیچ کاری نکردم،فقط چشامو بستم و گفتم خدایا توکل به خودت.. گرفتی مطلبو؟!
|
|||
|
|
۴:۲۷, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
منم ایضا بالاخره کنکورمو دادم.....کنکور انسانی
شب قبلش خیلی استرس داشتم و نتونستم درست بخوابم و فقط دو ساعت خوابیدم.اما تونستم به استرسم غلبه کنم و با خیال راحت امتحان بدم.نقطه اوج این غلبه اونجایی بود که بغل دستیم به بقیه میگفت یعنی شماها واقعا واسه کنکور چیزی خوندین???? ![]() ولی فقط و فقط توکل به خدا تونست ارومم کنه.. اما امان از سوالای فلسفه و منطق و همچنین ریاضیش...اجتماعیش که نسبتا اسون بود ![]() ان شاالله تمام کنکوریای تالار رتبه خوبی بیارن
|
|||
|
|
۱۰:۴۵, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
جناب فدایی ولایت!
باعث بانی اینهمه دعا و ... شما و Sarrallah هستین! پس کجاست این عزیز کنکوری؟ شیش صفحه نوشتیم. یه روز هم از کنکور گذشته و نیومده! احساس می کنم جای دوستتون توی این تاپیک خالیه. خبر ندارین چطور داد کنکورشو؟ انشاالله خوب داده باشه... |
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۷/تیر/۹۳ ۱۳:۴۱)bidel نوشته است: من دوباره برگششششتممم! من به عنوان یک سال دومی خیلی در معرض استرس بودم ولی یک هفته قبل از کنکور وقتی سوالات کنکور 92 حل می کردم متوجه شدم چقدر استرس در کنکور تاثیر داره برای همین سعی کردم تا 5 دقیقه قبل از پخش سوالات عمومی خودم قانع کنم رتبه امسالم از پارسالم بدتر میشه پس دست وپای الکی نزنم و طی یک نظم منطقی ازمون بدم ( شاید هم رتبه ام خیلی خوب نشه هنوز بررسی نکردم ) ولی حداقل فایده این کار این بود که در عمومی ها وقت کم نیاوردم ( مثل پارسال که به ریدینگ زبان نرسیدم ) و وقتی به شیمی رسیدم خیلی لطیف ![]() هر چی بلد بودم نوشتم و وقتش گذاشتم رو ریاضی خلاصه اینکه خدا به خیر کنه ( لذتی که در پایان کنکور بعد از دو سال هست در رتبه اول شدن نیست )پ.ن ![]() روز قبل از کنکور خبری دیدم که مادر یکی از کنکوری ها در اث استرس کنکور بچش افتاده بیمارستان بعدش توقع ندارید دخترا گریه کنن؟؟ |
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
نقل قول:روز قبل از کنکور خبری دیدم که مادر یکی از کنکوری ها در اث استرس کنکور بچش افتاده بیمارستان بعدش توقع ندارید دخترا گریه کنن؟؟نمی دونم! خدا وکیلی نمی تونم تصور یه نفر به خاطر درصد کنکور گریه کنه! عجیبه برام! بیخیال نیستم اما وقتی خراب شده کنکورم دیگه خراب شده. با گریه و بیمارستان هم درست نمی شه. |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۸/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۳ ۱۳:۵۹ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
نقل قول:نمی دونم! خدا وکیلی نمی تونم تصور یه نفر به خاطر درصد کنکور گریه کنه! عجیبه برام! بخاطر درصد کنکور نیست.. حرف یه سال زندگیه که اگه کنکورت خراب شه باید یه سال دیگه بشینی بخونی و دود شده رفته هوا.. آره خب خیلیا به امید دانشگاه آزاد و بین الملل اند و عین خیالشون نیست ولی اونایی که دوست دارن دولتی قبول شن،رتبه خوبی باید بیارن و به تبع از اون درصدای بالا..خب استرسم داره.. |
|||
|
۱۴:۲۶, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
از نظر من که کنکور یه چیز خیلی مسخره و استرس زاست که هیچ بار علمی نداره خیلیا رو دیدم با تکنیک های تست زنی خاص رتبه میارن خوب وقتی چارتا فرمول حفظ میکنه که فقط به درد تست زنی میخوره و درسو درست درمون یاد نمیگیره چه فایده؟ کلی از بچه ها هم که تو دوران دبیرستانشون نمره شون از 20 کمتر نمیشده کنکورشونو خراب میکنن چون کنکور بار علمی نداره ایشالله هرچه زود تر حذف شه
|
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم تعجب کردم امسال تاپیک کنکور ندیدم حالا پیداش کردم شیمی وریاضیش داغون بود!! |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
سلاااام رفیق
![]() خسته ی کنکور نباشی ![]() موافقم واقعا
|
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,599 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,290 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)

( لذتی که در پایان کنکور بعد از دو سال هست در رتبه اول شدن نیست )