|
به دنبال چه چیزی به این تالار میایم ؟؟؟
|
|
۱۰:۵۹, ۱۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۱۱:۲۱ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
.. .. یک سوال دارم ![]() . شما ، به دنبال چه چیزی وقت با ارزشتون رو در تالار بیداری اندیشه صرف می کنید ؟؟؟ .
. بالاخره واسه چی میاید توی این تالار ؟؟؟ . . تو رو خدا مرتبط با موضوع بحث کنید،
گارد هم نگیرید،می خوایم ببینیم اصلا چند چندیم،گوشه ای از وقتمون رو واسه چی توی این تالار سپری می کنیم. من اصلا نگفتم کدوم خوبه ،کدوم بده، |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۴, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
یه بارهم قبلاگفته بودم
دوران نوجوانی ما یه برداشتی بودازبچه مذهبی ها آدمهای اخمو تخس بداخلاق ژولیده وبی سواد اینها خصلتهای یه فردمذهبی بود نگین نه که نمونه عینی هاش موجوده ومیشه بامدرک ثابت کرد ما فکرمیکردیم هرکی مذهبی هست نبایست بخنده همش باید اخم کنه نباید به خودش برسه بایست ژولیده باشه تااینکه به تحولی ایجاد شد اونهائیکه این تیپی بودن الان شدن سی ساید دار توی شهرکهای ساحلی زمین خوار توی شهرماو.......... ما فهمیدیم نه بابا اینها مذهبی نبودن ادا درمیاوردن این موضوع خیلی طولانیه شماروبخدا نذارین فکرکنیم بازم اشتباه میکردیم الان میاین میگین نه بابا ما با خنده وشادی مشکلی نداریم نگین توروخدا مادیدم که دارین
|
|||
|
|
۰:۴۲, ۱۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۳ ۰:۴۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه خیلی از ارسالهای مورد دار قبل از اینکه همه دوستان ببینن توسط ناظر پاک میشه بخاطر همین الان این سه نفری که اخرین ارسال رو زدید در جریان بعضی موارد نیستین. اصلا مسئله سر خنده و این حرفا نیست تاپیک اندر احوالات رو هم که یه ناظر زده بود و .... این اواخر کم نبودن ارسالهایی که توش تهمت و غیبت و تمسخر داشت.اونم در ماه مبارک رمضان که اساسا باید بری تو فاز دیگه و خیلی چیزای دیگه که شاید درست نباشه بگم. اما منظور کلی ایم اینه که بحث سر خنده و این حرفا نیست. شاید یکم زمان میخواد که تالارمون به حالت سابق برگرده. |
|||
|
|
۰:۴۶, ۱۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۳ ۰:۴۶ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
شما نگاه صفر یا صدی دارید !
من از اول ماه رمضان به تالار نبومدم ، حتی یه پست نخوندم ! چون انگیزه ای نداشتم ! من واسه تفریح میام تالار ! میام یکم بخندم ! در کنارش بعض تاپیک ها توجه منو جلب میکنه و اونارو هم در کنارش میخونم و یه چیزی هم شاید یاد بگیریم. واقعا کار نسنجیده ای بوده این بستن و سخت گیری. ما خواهان برکشتن کاربر فاطمه خانم به تالار هستیم ... |
|||
|
۰:۵۲, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول:من واسه تفریح میام تالار ! میام یکم بخندم !لطفا در گوگل یک سرچ بفرمایید: تالار تفریحی اگر آدرس این تالار رو پیدا کردید حتما اطلاع بدید! یا اگر جایی درون قوانین و اهداف و استراتژی های تالار بحث تفریحی هست و ما بی خبریم، مارو مطلع کنید ما البته ادعایی نداریم که این تالار در اوج معرفت و کمال است ولی تالار تفریحی نبوده و نخواهد بود! |
|||
|
|
۱:۰۸, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
آقای مهدی 2010 تالار میتونست در اوج هم باشه اگه فقط خود شما یکم حس و حال داشتی چند تا مبحث جالب رو فقط شروع کنی! لا اقل هفته ای دو سه ساعت وقت بزاری برای تالار!!!!!!
|
|||
|
|
۱:۱۴, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۳ ۱:۰۸)zahra11 نوشته است: آقای مهدی 2010 تالار میتونست در اوج هم باشه اگه فقط خود شما یکم حس و حال داشتی چند تا مبحث جالب رو فقط شروع کنی! لا اقل هفته ای دو سه ساعت وقت بزاری برای تالار!!!!!!من قبلا هم عرض کردم. از این نام کاربری اغلب برای کارهای مدیریتی استفاده می کنم چیزی هم بلد باشم با یک نام کاربری دیگه در تالار قرار میدم دوستان از ما استادتر و با مطالعه تر زیادن... من بیشتر سعی میکنم مطالب دوستان در تالار رو بخونم و به دیگران منتقل کنم..... البته بیشتر وقت من هم صرف کارهای فنی+مدیریتی میشه. دیگه شرمنده وقت بیشتری ندارم
|
|||
|
|
۱:۱۶, ۱۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۳ ۱:۱۹ توسط السا.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
نه خنده حلال و اندر احوالات و ....
نه مباحث صرفا قرآن خوانی و شرح حوادث و .... نه خیلی از تاپیک ها، مباحث اصلی نیستن، اما شدن مسائل اصلی تالار در واقع حاشیه اومده نشسته جای متن اصلی! ب خاطر اینه ک تاپیک آنچنانی و مفید و پرباری کمتر زده میشه ... تاپیک هایی مثل تاپیک های علی 110، وحید 110، فاطمه خانووم و .... میزدن! همچین آدم هایی کم نداریم تو این تالار، اما اصلا زکات علمشون رو نمیدن :دی اینطوری میشه ک همه کم کم از این حاشیه ها خسته میشن، میرن سمت تاپیک هایی ک مود خنده و تفریح داشته باشه .... این همه بچه ها ناراضین و می گن کاش اون زمان های قبل بود هنوز، اما چرا نیست ؟ چون همه رفتن سمت خنده حلال؟؟ خیر! چون دیگه همچون مباحثی نیست توی تالار! هدف قشنگی داره تالار اما .... |
|||
|
|
۱:۲۲, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۳ ۰:۵۲)Mahdy2021 نوشته است: لطفا در گوگل یک سرچ بفرمایید: تالار تفریحی خوبه هر کسی یه ظرفیتی از دین داره و شما نمیخواید اینو قبول کنید ! در فکر من شما مثل کسی هستید که به یه نفر 10000 بار میگه نماز بخون و نمیدونه این تاکید بیش از حدش ، باعث دین زدگی اون فرد میشه ! موفق باشید. خدانگهدار |
|||
|
۱:۳۸, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۳ ۱:۲۲)Mohammad Trust نوشته است: خوبهکاملا هم قبول دارم اتفاقا تالار هم ظرفیتی داره برای مسائل متفرقه از همون اوایل هم این موضوعات خنده مشکل ایجاد کردن. دوستانی روی بحث رفاقت سعی کردن اینارو نگه دارن.هی تذکر و خواهش و تمنا و ... الان کار به جایی رسیده که دیگه کمتر کسی حاضره از این موضوعات دفاع کنه. جلوتر میرفت .... نویسنده این موضوع هم فاطمه خانم بودن: هم تالاری های عزیز ... بخوانید ...من باب شوخی های بی مرز از تاریخ ایجادش هم مشخصه همزمان با کدوم موضوع ایجاد شده!!! بعد مگه من سرگرمی و تفریح ندارم؟ ![]() برای ورزش میرم باشگاه یا حداقل جای مناسب. نمیرم وسط مسجد (در مثل مناقشه نیست-شان مسجد خیلی بالاتر از اینجاست)البته شخصا با وقت گذرونی و چت و اینها خیلی میونه ای ندارم ولی اگر داشتم میرفتم سایتهای مرتبط. همه سایتها هم که مبتذل نیستن ضمنا کسی نگفته فعالیت در تالار بیداری اندیشه الزاما یعنی زیر رو کردن متنهای عربی-اسلامی! زیرنویس کردن مستند یک نمونش بود شما ایده بدید و اجرا کنید ما پشتیبانی می کنیم. در زمینه های درسی، علمی، فرهنگی و .... |
|||
|
|
۱:۴۶, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
ببینید...
ما غیر از این دو راه که راهی نداریم : یا خنده (های) حلال جایی در بیداری اندیشه نداره یا داره! اگه داره،بگید در صورت تخطی از موارد فوق ( یا حالا ذیل در مثل مناقشه نیست!!) با فرد خاطی برخورد میشه...همونطور که تا حالا هم اینطور بوده.اگه هم نداره...یه اعلامیه بزنید،رسما بگید عاقا خنده حلال بی خنده حلال!! والا ![]() دعوا نداره که :| |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اولین چیزی که تو تالار نوشتی چی بود؟؟؟؟؟ | revenger | 31 | 14,478 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱۰:۰۸ آخرین ارسال: صبا |
|

(در مثل مناقشه نیست-شان مسجد خیلی بالاتر از اینجاست)
در مثل مناقشه نیست!!) با فرد خاطی برخورد میشه...همونطور که تا حالا هم اینطور بوده.