|
به دنبال چه چیزی به این تالار میایم ؟؟؟
|
|
۱۰:۵۹, ۱۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۱۱:۲۱ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
.. .. یک سوال دارم ![]() . شما ، به دنبال چه چیزی وقت با ارزشتون رو در تالار بیداری اندیشه صرف می کنید ؟؟؟ .
. بالاخره واسه چی میاید توی این تالار ؟؟؟ . . تو رو خدا مرتبط با موضوع بحث کنید،
گارد هم نگیرید،می خوایم ببینیم اصلا چند چندیم،گوشه ای از وقتمون رو واسه چی توی این تالار سپری می کنیم. من اصلا نگفتم کدوم خوبه ،کدوم بده، |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۸, ۱۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۲۳:۰۹ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۳ ۲۱:۲۸)Mohammad Trust نوشته است: حالا گیریم یه ادم بی سوادی مثل من ، فقط برای اینکه وقت اضافیش رو یه جای سالم باشه میاد اینجا ! مشکلش چیه ؟ حالا فرض کن 24 ساعته توی خنده حلال باشم ، یا 24 ساعته دنبال ازدواج باشم یا 24 ساعته توی اندرحوالات تالار باشم ؟ یا گاهی هم هر چه اندک دو تا تاپیکی که توی امضام هست و طرفدار خاصی نداره رو اپدیت کنم ! خب مشکلش چیه ؟ کسی اجازه دخالت نباید داشته باشه چه چرا اینکارارو میکنید ! من توی تالار بیشتر دنبل تفریح هستم ؟ تفریح بده ؟ توی یه محیط سالم ؟ هر کس یه مقداری میتونه از دین رو متوجه بشه ، بیشتر فشار بیاری بهش ، از اون ور بی دینی میزنه بیرون ! حرفتان کاملا درست ولی ناظران تفکر دیگه ای دارن |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۳ ۲۱:۲۸)Mohammad Trust نوشته است: حالا گیریم یه ادم بی سوادی مثل من ، فقط برای اینکه وقت اضافیش رو یه جای سالم باشه میاد اینجا ! مشکلش چیه ؟ حالا فرض کن 24 ساعته توی خنده حلال باشم ، یا 24 ساعته دنبال ازدواج باشم یا 24 ساعته توی اندرحوالات تالار باشم ؟ یا گاهی هم هر چه اندک دو تا تاپیکی که توی امضام هست و طرفدار خاصی نداره رو اپدیت کنم ! خب مشکلش چیه ؟ کسی اجازه دخالت نباید داشته باشه چه چرا اینکارارو میکنید ! من توی تالار بیشتر دنبل تفریح هستم ؟ تفریح بده ؟ توی یه محیط سالم ؟ هر کس یه مقداری میتونه از دین رو متوجه بشه ، بیشتر فشار بیاری بهش ، از اون ور بی دینی میزنه بیرون ! سلام مجدد حرف شما کاملا صحیحه منظور من هم این نبود که نیاین و نخندین اصلا خنده حلال و اندر احوالات یک سری نویسنده مخصوص و گاها خوش ذوق دارهمنظور من به شخصه(نماینده گروه خاصی نیستم) این بود که گاهی اسپم ها فقط وقت یکی مثل منو میگیره که برای یکم تفریح میاد خنده حلال و نهایتا با اعصاب خوردی میره
|
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
آقا میلاد
یه سوال این تاپیک برای چی زده شد؟ برای بستن تاپیک های منظور؟؟؟ خوب عزیز من دیگه تاپیک زدن نداره کلا ببندین خلاص الان هم که قفل شده بعد هم بگین کلیدش رو گم کردیم
|
|||
|
|
۰:۵۰, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
|
۱:۳۴, ۱۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۳ ۱:۵۷ توسط السا.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
خب عصر زیادی ناراحت بودم نمیشد ک چیزی بنویسم، الان می نویسم
![]() نقل قول: درباره خودم، من صبح تا شب پای این سیستم نشستم، دارم باهاش کارام رو انجام میدم، هر چهار پنج ساعتی ک سرم تو کار خودمه، ی یک ساعتی هم میام سایت های غیرمرتبط باکارم ی گشتی هم میزنم ، میشه همون تایمی ک میذارم برای جواب دادن ب سوال های ذهن خودم، دنبال چیزایی ک برام جالبن برم،( حالا گاهی وقتا زیادی جذاب میشه، بیشتر میرم سراغشون) جو این تالار برام دوست داشتنی بوده و هست ( حالا شدتش توی برهه های مختلف فرق می کنه:دی ) اما اینکه فکر می کردم ی جای خوبه برای موقعی ک آدم میخواد اینترنتی خستگی در کنه، بیاد مطالبش رو بخونه و ذهنش رو درگیر این مطالب کنه .... پست های علی 110 ، بحث های بین شیعه و سنی، بحث هایی ک برام جالب بودن مثل فراماسونری و .... رو ی مدتی می خوندم،بعدش ی سری تاپیک های خیلی خوب هم زده میشد ک دنبال می کردم، اما معمولا توی بحث ها شرکت نکردم و نمی کنم ( اما خب شاید در آینده تصمیم عوض بشه :دی ) در کنارش تاپیک هایی ک مود خنده و کول داشتن برام جذاب بوده و هست، گرچه با این برنامه ای ک پیاده شد، می خواستن ی جورایی فعالیت بالای این تاپیک ها رو کمتر کنن (شاید البته!!!) اما بودن این تاپیک ها توی این تالار نیازه ... وگرنه همه ش میشه بحث هایی ک کم کم سنگینیشون باعث دفع میشه، وگرنه ک این همه سایت برای خنده، حلال ترینش فورجک :دی پ.ن : اگه از بنده ک دوست خانووم رضوانه عزیزم باشم، خطائی سر زده ک باعث شده تالار از اهداف مهدوی و روشنگری فکری و علمیش باز بمونه، رسما معذرت می خوام، امیدوارم حلال کنن دوستان ![]() از روی قصد و غرض خاصی نبوده، شاید الگوی نامناسب داشتم ... باید فرهنگ سازی بشه
|
|||
|
|
۲:۳۸, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
علت ؟
خوندن اخبار از بعد مذهبی مهم ترینش اینه دلایل بعدی : اصولا بحث های توی این تالار بحث های روز اما از دید مذهبی اند شبهات از دید مذهبی در جریان قرار گرفتن در این موارد شناختن تیپ مذهبی جامعه دانلود سخنرانی استاد رائفی پور -120 خنده حلال و یه چیز دیگه حس می کنم یه خانواده ایم میام سر بزنم |
|||
|
|
۴:۰۶, ۱۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۳ ۴:۰۸ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۳ ۲۱:۲۸)Mohammad Trust نوشته است: حالا گیریم یه ادم بی سوادی مثل من ، فقط برای اینکه وقت اضافیش رو یه جای سالم باشه میاد اینجا ! مشکلش چیه ؟ حالا فرض کن 24 ساعته توی خنده حلال باشم ، یا 24 ساعته دنبال ازدواج باشم یا 24 ساعته توی اندرحوالات تالار باشم ؟ یا گاهی هم هر چه اندک دو تا تاپیکی که توی امضام هست و طرفدار خاصی نداره رو اپدیت کنم ! خب مشکلش چیه ؟ کسی اجازه دخالت نباید داشته باشه چه چرا اینکارارو میکنید ! من توی تالار بیشتر دنبل تفریح هستم ؟ تفریح بده ؟ توی یه محیط سالم ؟ هر کس یه مقداری میتونه از دین رو متوجه بشه ، بیشتر فشار بیاری بهش ، از اون ور بی دینی میزنه بیرون !بسم الله .. .. دوست عزیز شما کلا گارد میگیری. ببین برادر.ما اگه وقتمون بخواد تلف بشه.توی فیس بوک و تالار بیداری اندیشه که ادعای مهدوی داره چندان هم فرقی نمی کنه. فقط توی تالار می تونیم یه ژست مذهبی بگیریم و بگیم داریم وقتمون رو توی به فضای مذهبی تلف می کنیم. حالا تازه وقتی نگاه می کنی فرقی هم بین جک های تالار و جک ها فیس بوک نیست. بنابراین نباید زیاد خوشحال باشیم از اتلاف وقتمون به این شکل. حالا البته توی این موضوع ما اصلا نمی خوایم به اون دو تا موضوع خنده رسیدگی کنیم. بحث سر هدفه. . . (۱۱/تیر/۹۳ ۲۳:۴۷)علمدار133 نوشته است: آقا میلاد نه... فقط می خوایم ببینیم دنبال چه هدف های خوشگلی اومدیم توی تالار. و یه وقت از هدفمون دور نشیم. در حالی که فکر میکنیم داریم بهشون نزدیک می شیم .اشتباهی. |
|||
|
|
۵:۰۸, ۱۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۳ ۵:۱۳ توسط soora.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام شب دوستان بخیر
امروز یکی از دوستان بهم گفتن که مطلبی توی این تایپیک ارسال شده در رابطه با دوستان خانوم رضوانه، که خوشبختانه بنده از دوستان ایشون هستم و مایه ی افتخارمه که با همچین خانوم موقر و متدین و با اخلاقی دوست هستم.... متاسفانه تا الان سر کار بودم نمیتونستم ارسالها رو بخونم که الان خوشبختانه وقت شد کاربر a. ضحی شما تا چه حد از رابطه ی دوستی خانوم رضوانه با دوستانشان اطلاع دارید که به خودتون اجازه دادید در موردشان قضاوت کنید؟ آیا شما اونقدر شناخت در مورد دوستان خانوم رضوانه داشتید که ادعا میکنید رابطه ی دوستانشون برای وقت بگذرونی و دورهمیه بدونه؟ شمایی که تاحالا یکبار هم با دوستان خانوم رضوانه هم جز تو همین تالار ارتباط نزدیکی نداشتید چطور راحت پی به شخصیت دوستان خانوم رضوانه بردید!!!!!! شما مگر از زندگی و روابط دوستان خانوم رضوانه خبر دارید که اینقدر راحت تهمت میزنید! کجای کتاب خدا و دینش این اجازه رو به شما داده که درمورد دوستانشان راحت قضاوت کنید! تهمت بزنید! طوری صحبت میکنید که انگار دوستان خانم رضوانه یک مشت آدم های احمق و لا ابالی هستن!!! نه تنها به من و دوستان ایشون بلکه به شخصیت خانوم رضوانه هم بی احترامی کردید آخرش هم یه ببخشید! یکم هم خدارو در نظر بگیرید اینقدر مغرورانه در مورد آدم ها قضاوت نکنید و تهمت نزنید فکر میکردم شمایی که اینقدر دم از خدا و دینش میزنید لا اقل در رابطه با آدم ها درست قضاوت میکنید |
|||
|
|
۵:۱۶, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۲/تیر/۹۳ ۵:۰۸)soora نوشته است: سلام شب دوستان بخیر سلام خیلی دوست دارم برای تک تک جملاتتون سند بیارین والسلام |
|||
|
|
۶:۳۳, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
اقا میلاد من گارد گرفتم ؟
من میگم بحث مذهبی در یه حدی علاقه دارم و مطالعه بیشتر از اون باعث بی علاقگیم نسبت به دین میشه و از دین زده میشم ! الان 2 راه داریم ، یا وقتی مطالب مذهبی که خواستیم رو خوندیم ، سایت رو ببندیم و یه سایت دیگه رو باز کنیم ، یا توی همین سایت مطالب سرگرم کننده باشه و بخونیم. شما هر کدوم رو بگید من انجام میدم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اولین چیزی که تو تالار نوشتی چی بود؟؟؟؟؟ | revenger | 31 | 14,477 |