|
طلاق عاطفی
|
|
۷:۲۴, ۱۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۳ ۱۵:۱۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() متاسفانه اخیراً معضل طلاق عاطفی توی جامعه خیلی بیشتر از طلاق دادگاهی داره باب میشه... توی این تاپیک میخوایم در مورد علل طلاق های عاطفی صحبت کنیم... اول یه توضیحی در مورد طلاق عاطفی بدم... طلاق عاطفی به سردی و بی تفاوتی حضور همسر در خونه میگن... یعنی زن و شوهر زیر یه سقف زندگی میکنن، اما کاری به هم ندارن... این تاپیک گفتگو محوره و دوستان یه لطفی بکنن و توی هر پست یه مشکل رو مطرح کنن تا بقیه روی اون بحث کنن... نمونه هایی که مطرح میشه، بعداً به صورت تیتر وار توی همین پست اول قرار میگیره... در پایان هر بحث هم یه جمع بندی میکنیم و لینک اون جمع بندی بازم توی همین پست اول قرار میگیره... فقط دوستان یه لطف دیگه هم بکنن، تا علت اول به نتیجه نرسیده، به علت دوم نپردازن... شروع کنین... بسم الله...
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۸, ۲۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۳ ۱۶:۴۰ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
مقایسه همسر با عشق گذشته و فراموش نکردن اون
و گاهی ازدواجهایی بدون فکر و سریع فقط به صرف فراموشی گذشته و یا جایگزین کردن فرد جدید به جای فرد قبلی |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۲۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
خوب!
یکی که قبل از ازدواج با یکی دیگه دوست بوده، مسلماً همسرش رو با اون آدم مقایسه میکنه... حتی ممکنه مقایسه ای باشه که همسرش در این مقایسه بهتر باشه، اما بلاخره مقایسه صورت میگیره... من قبلاً خیلی روی این موضوع زوم کردم... بازم میکنم... اولین بارها خیلی لذت بخشه... بهترین حالت این لذت ها اینه که با همسر باشه... اگه من - هفت قرآن به میون - قبل از ازدواجم دوست پسر داشتم، حتی اگه همسر من بهتر از اون باشه، بازم اونو با همسرم مقایسه خواهم کرد... همین که وقتی توی زندگی با یه مردی هستم و به یه مرد دیگه فکر میکنم، حتی فکر بد و ناخوشایند، برای یک مرد ناخوشاینده... اگه بفهمه دااااغون میشه... اون مرد دیگه محاله به خودش بیاد.... لازم هم نیست خانم دهان مبارک رو باز کنن و سخنی بیرون بریزه که مرد بفهمه... قبلاً هم گفتم... مردها میتونن اولین بارهای یک خانم رو تشخیص بدن... این میشه که مرد دیگه علاقه ای به همسر نداره و چون بعد از ازدواج به ایشون خیانتی نکرده، به دنبال طلاق نمیره... شاید با یه خانم دیگه تیک بزنه و شاید هم صم بکم توی خونه بشینه و به زنش محبتی نکنه... چون همسرش رو لایق محبت نمیدونه... در مورد مردها هم همینطوره... یعنی خانم ها هم میفهمن که همسرشون برای اولین بار داره یه سری چیزها رو تجربه میکنه و یا قبلاً هم با کسی بوده... این میشه که خانم ها هم گاهی سرد میشن نسبت به زندگی... اما سرد شدن آقایون بیشتر دوام داره و خطرناک تره... چون اگه یه دختری از یه پسری متنفر هم باشه، چنانچه پسر تلاش کنه و صحبت های عاشقانه با همسرش بکنه، اون دختر 100% از موضع خودش پایین میاد... اما اگه یه مرد از همسرش سرد بشه، هم غرور زیادی که داره مانع از پایین اومدنش از خر شیطون میشه، هم این که راه های دیگه براش هموارتره و هم این که ذاتشون اینطوریه که داشتن رقیب رو تا 100 سال آینده هم فراموش نمیکنن و خوشایندشون نیست... اون مال تو فیلماست که دو تا پسر سر یه دختر با هم میجنگن... حقیقت چیز دیگریست... اگه هر پسری حس کنه که اون دختر یکی دیگه رو میخواد، بلافاصله یه خط قرمز دور اون دختر میکشه... اما اگه کسی با کسی دوست بوده و از لج دوست پسر (دختر) ش ازدواج کرده باشه، چون عقل و منطقی پشت کاراش نبوده، به نظر بیشتر به طلاق دادگاهی نزدیکه تا طلاق عاطفی... |
|||
|
|
۳:۴۹, ۲۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۳:۵۰ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۳ ۲۲:۳۲)moze84 نوشته است: خوب! به قول یکی از بچه ها برید اونور لایک نشید :دی کسی که از این پست تشکر میکنه، نبینم بیاد از ازدواج موقت طرفداری کنه! میزنمش :دی شاید بعضیا نگاه اولشونم نگه داشتن برای همسرشون ... پس اینقدر نگید این حرفو با تشکر در ضمن برید سحری بخورید زیارت عاشوراتون هم فراموش نشه مسواک هم بزنید بچه ی خوبی هم باشی
|
|||
|
|
۴:۱۴, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
مسلماً صیغه هم میتونه به همین دلایلی که گفته شد، باعث طلاق عاطفی بشه...
اما بحث در مورد صیغه همیشه به وفور صورت میگیره و در نهایت چون حکم صریح خداست، خانم ها سکوت میکنن، غافل از این که مهریه هم حکم صریح خداست...(یعنی هر کدام از طرفین از این حکم خدا به عنوان پتک استفاده میکنه...) یعنی من خیلی دلم میخواست در مورد صیغه بدون جار و جنجال صحبت کنیم... بگذریم... بهتره از بحث اصلی منحرف نشیم... کسی که قبل از ازدواج صیغه کرده، مسلماً خودش با دست خودش زمینه های طلاق عاطفی در خونه اش رو فراهم کرده... من فکر میکنم که این دلیل هم سرش به اندازه کافی صحبت شد و میشه نتیجه گیری کرد که آدم نباید طرف دختر یا پسری قبل از ازدواج بره... من توصیه میکنم اگه دوستان حرف دیگه ای در این مورد ندارن، دلیل بعدی رو ارائه بدن تا درباره اون بحث کنیم... یکی دیگه از دلایل طلاق عاطفی از نظر من... بسم الله... |
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
منم به عنوان یه کاربر عادی نظر میدم:
یکی دیگه از دلایل طلاق عاطفی از نظر من تکنولوژیه... از جریان الکتریسیته گرفته تاااااا همین وایبر که تازگی ها کشف شده... موافق نیستین؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۳ ۱۸:۲۱)moze84 نوشته است: منم به عنوان یه کاربر عادی نظر میدم: خ قبول دارم این جملتون رو. تکنولوژی ، تکنولوژی باعث ایجاد Gap بین خانواده ها شده. رابطه ی بین فرزند و والدین و والدین از یکدیگر و .. یک مثال از خودم رو میخوام براتون بگم ، من خیلی علاقمند به کامپیوتر و تکنولوژی و ... هستم ، از همین الان هراسی که در دلم هست ، اینه که بعد ازدواج چگونه تعدیل کنم ، چطور وقت بیشتری رو برای همسرم بگذارم تا یک تکه ی فلزی بی روح... خوشبختانه من به این شناخت از خودم رسیدم از الان که بعد ازدواج باید دل بکنم ، و واقعا هم این اراده رو در خودم تقویت کردم ، ولی سایرافراد جامعه اکثرا بی توجه به این قضیه اند. چرا که همسر را جز فیزیکی می دادند ، نه یک فرد با روح و روان آسیب پذیر. تکنولوژی برخلاف ظاهر که مردم رو به هم نزدیک کرده در باطن از هم دور کرده... طلاق عاطفی هم محصول و ثمره ی این تکنولوژی است. روزه و نمازتون قبول... ![]() |
|||
|
|
۱۹:۰۱, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
منم موافقم
گاهی این تکنولوژی خیلی بینمون فاصله میندازه گروه های اجتماعی بی شمار و پیامهای ارسالی و دریافتی بیشمارتر ما رو از اطرافمون غافل میکنه و یادمون میره که همسرمون هم نیاز هایی داره.تقریبا مثه یه جور اعتیاد شده برا بعضیا |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۲۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۲۳:۵۷ توسط السا.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول:یکی دیگه از دلایل طلاق عاطفی از نظر من تکنولوژیه...خیر ![]() من فکر می کنم این تکنولوژی هایی ک میگین، میشن پناهگاهی ک بعد از طلاق عاطفی بهش پناه می برن ... خودش ب خودی خود، نمی تونه باعث "طلاق عاطفی" بشه .... مثل همین الان ک شده پناه گاه تنهایی آدم ها ... اول تنهاییه ست، بعد تمایل ب رجوع ب اینها، نه برعکسش .... البته مگه اینکه استفاده از این ها حالت اعتیاد رو ب خودش بگیره ک .... |
|||
|
|
۰:۱۰, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
السا جون!
من نمیدونم چرا هر وقت میخوام جوابت رو بدم، احساس میکنم این دختره تو آواتارت منتظره... ![]() یه شوهر خسته و کوفته از سر کار میاد خونه... اولین کاری که میکنه اینه که تلویزیون رو روشن میکنه... خانم هم یا توی آشپزخونه است، یا پیش شوهرش داره تلویزیون میبینه... کنار هم هستنا!!! اما دلشون پیش هم نیست... حالا اگه همین الآن برق بره شما چی کار میکنین؟ مودم که به برق وصله... تلویزیون هم همینطور... موبایل هم که بدون نت، نهایتاً 3-4 ساعت بشه باهاش بازی کرد... میشه بگین تفریح شما چه خواهد بود؟ به نظر من اگه تکنولوژی به این وضع بدون برنامه توی زندگی های ما وارد نمیشد، ماها مجبور میشدیم بیشتر با هم تعامل داشته باشیم... اگه برق بره، اعضای خانواده شروع میکنن به شوخی های ترسناک... چه میدونم! شاید به سبک نوستالژی های قدیمی چراغ قوه رو بذارن و با دستاشون روی دیوار سایه بسازن تا اون یکی حدس بزنه... شاید برن یه ورق و کاغذ بیارن و اسم فامیل و یا حتی نقطه بازی کنن.. در هر حال... شروع میکنن به تفریحات جمعی... تفریحاتی که دو نفر بیشتر توش نقش دارن... نه تفریحات یکنفره... حتی تلویزیون دیدن اینجوریه که همه دارن به صورت انفرادی تلویزیون میبینن... تفریح دسته جمعی ای نیست... تنها نقطه اشتراک بینندگان تلویزیون، سمت نگاهه... به نظر من اول مرغ بود، بعد تخم مرغ... یعنی اول تکنولوژی اومد، بعد آدما از هم دور شدن... اول تلفن اومد که با هم بیشتر در تماس باشیم، بعد دیگه خونه هم نرفتیم... |
|||
|
|
۰:۱۸, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
فک میکنم ازدلایل دیگه طلاق عاطفی اینا باشن :
1- بالا رفتن سن ازدواج 2- بالارفتن ازادی خانم ها درحال حاضر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا ازدواج ؟ چرا طلاق ؟ | جویای حقیقت | 10 | 4,690 |
۲۹/تیر/۹۴ ۲۳:۰۵ آخرین ارسال: Fatemeee |
|
| طلاق، سکته را افزایش می دهد | آیات | 0 | 937 |
۱۷/خرداد/۹۴ ۲۲:۵۳ آخرین ارسال: آیات |
|
| طلاق و پيامدهاي آن | besooiekamal | 0 | 988 |
۱۰/شهریور/۹۳ ۱۰:۳۴ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| رضایت جنسی و طلاق قسمت ۲ | وحید110 | 13 | 8,232 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: غربت تشیع |
|
| شکاف بین خانواده ها و رشد طلاق !!! | MESSENGER | 17 | 10,308 |
۶/بهمن/۹۰ ۲۰:۰۱ آخرین ارسال: sahel |
|

![[تصویر: 1309941902100908309607.jpg]](http://www.kashan-behzisti.ir/wp-content/uploads/2011/10/1309941902100908309607.jpg)