|
یافتن همسر مناسب ؛ چگونه؟
|
|
۲۳:۲۷, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلامیه پسر مذهبی که همسر مذهبی، متدین، محجبه می خواد و در فامیل و آشنایان و دانشگاه و ... همسر مناسب خودشو پیدا نکرده، از کجا باید همسرشو پیدا کنه؟ دختر خانم محجبه در کلاس و دانشگاه و محل کار، کم حرف می زنه، آروم میاد و می ره. پس شناختش سخته. در واقع، شناختی صورت نمی گیره. چه طور می شه همچین دختری پیدا کرد؟ البته خدا می رسونه و هوای پسرای خوبو داره. اما چه تلاشی باید پسر داشته باشه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۰, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۳ ۲۰:۳۸)Reza2035 نوشته است: ببینید , حرف من این بود که دوستان از خدا توقع دارند , همین ! خدا به احدی باج نمیده ,خودش باید بخواد و این رو شما هم در پست تون خیلی واضح توضیح دادین . پس نقطه ی اختلافی توی حرفهای ما نیست . آقا رضا شما که لالایی بلدی چرا نمیخوابی؟ همت کن دیگه ای بابا (همون موضوع گفتگوی مزبور) اما در مورد این مطلب شما بد بیانش کردی واقعیت اینه که کسی که درست زندگی کرده خیلی فرق داره با کسی که براش این چیزا مهم نبوده باید یه فرقی داشته باشن یا نه؟ بین خانمی که خودشو حفظ کرده با کسی که ریلکس بوده فرقی نیست؟ عدالت خدا کجاست؟ |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۲۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۳ ۲۱:۱۴ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۳ ۱۸:۰۲)Ramin_Ghn نوشته است: تو یکی از پست های قبل خوندم یکی از خواهرامون گفته بودند با زن فقیر ازدواج کنین بهتره کم توقع تره! آخه با چه استنباطی این حرف رو می زنید خواهر خوبم؟! خیلی از دخترای پولدار می شناسم اومدن با بی پولی شوهرشون به خوبی ساختن و برعکس ، اینا بیشتر به اصالت و تربیت خانوادگی برمیگرده نه ثروت! آقا رامین! این حرف من عقبه داشت... توی پستهای قبلی و تاپیک های متفاوت این نظرم رو خیلی توضیح دادم... شاید توی این پست منظورم رو درست نرسوندم... من تمام حرفم اینه که پسرها باید با یکی یه درجه از خودشون پایین تر ازدواج کنن و توقع "بله" داشته باشن... من توی همون پست هم گفتم که هستن خانومایی که قید ثروت پدر رو زدن و با وضع بد همسرشون ساختن... اما من حقیقتاً این نسخه رو برای عامه درست نمیبینم... هم پسرها عذاب میکشن و پدر خودشون رو درمیارن تا خانم رو راضی و خوشحال کنن و هم دختر باید از همه داشته هاش بگذره... من حتی این اخلاق رو تایید هم نکردم... من میگم اگه کسی به من نوعی به خاطر نداشتن پولم "نه" گفته، من باید کاسه و کوزه ام رو جمع کنم و برم سراغ آدمایی که از من از لحاظ مالی پایین ترن که توقع بد ایجاد نشه... بهتر نیست آدما با هم کفور خودشون ازدواج کنن؟ بهتر نیست پولدارا با پولدارا، متوسط ها با متوسط ها و فقرا با فقرا ازدواج کنن؟ حالا ممکنه استثنائی هم باشه... اما فکر میکنم باید غالب تفکرات رو واسه نسخه پیچیدن در نظر گرفت... (۲۷/تیر/۹۳ ۱۹:۰۹)Reza2035 نوشته است: شما عنوان تاپیک و متنش رو ببینید , نوشته مذهبی ها چطور برن ازدواج کنن ؟ یکی میگه خدا میرسونه, یکی میگه زنان بد با مردان بد ازدواج میکنند و این آیه قرانه , یکی میگه تقوی پیشه کنید ... یکی نیومد در راه رضای خدا بگه پاشو برو خواستگاری مگه جلوتو گرفتن ؟ یعنی چی دختر نیست ؟ آقا رضا! ما که همون اول گفتیم به مامان دوستش بسپره... اتفاقاً داستان های کلید اسراری هم اینقدر همه مون با چشم دیدیم که بهش ایمان داریم... عموی من سال آخری که من مجرد بودم، بهم گفت :"زینب! میدونی وقتی مجردی روی زمین راه میره، زمین لعنتش میکنه؟" منم گفتم:"غلط میکنه! من لعنتش میکنم که یه پسر با شرایط من روی خودش نگه نداشته." بارها هم عرض کردم ازدواج خود من از همین کلید اسراری ها بوده... بابا! 7-8 سال آدم هی خواستگار براش بیاد و 7-8 سال تمام به ازدواج فکر کنه و نشه، میدونین چه عذابی میکشه؟ یادم نبود... شما خانم نیستین که بدونین درد تنهایی یعنی چی! آدم هم باید تلاش کنه و همراستا با اون به خدا التماس کنه... نه تلاش به تنهایی خوبه و نه دعای به تنهایی... والسلام. |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
نقل قول:عرض کردم توی یه تاپیک دیگه که این کلیپ عینا برای من اتفاق افتاد : http://www.aparat.com/v/gDZfk نقل قول: چه ربطی به عدالت خدا داره ؟ میخوای ازش باج بگیری واسه ریش و چادر و انجام وظایفت , بعد توقع داری بهت باج بده؟ نقل قول: خب این کلید اسرار تون رو میتونید به عنوان نسخه عام معرفی کنید ؟ من قول میدم این روشی که شما داشتین مخصوص خودشما بوده و هیچ احدی با روش شمامتاهل نمیشه , خدا بهتون لطف کرده حالا دعای پدر و مادر بوده , یه جایی نونی سر سفره بدبخت بیچاره ای گذاشتین و خدا هم لطف کرده , دلیلی نداره واسه همه اینطور رفتار کنه. راستی ببخشین این سوال رو مطرح میکنم وقتی خدا انسان رو می افرید این زن بود که فقط احساس تنهایی میکرد که میفرمائین من خانم نیستم و تنهایی رو نمی فهمم ؟ شایدم اقایون حس تنهایی ندارن و طبق نظر فمینیست ها فقط برای ارضای نیاز جنسی سراغ زن ها میرن ؟ اینه نگاه اسلامی شما ؟ |
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
منظورم این نبود که شما حس ما خانم ها رو نمیفهمین!
منظورم این بود که شما به عنوان یه مرد حس یه خانم رو نمیفهمین... اتفاقاً کاملاً هم اسلامیه و طبق خلقت زن و مرد درسته که مردها به اندازه زن ها احساسی نشن... این کلید اسراری هم که واسه من اتفاق افتاده، نسخه عموم نداره، اما همچین داستانی نبوده که واسه هیشکی نیفته... شما هم یه کاری کنین دعای خیر پدر و مادر دنبالتون باشه یا نون سر سفره یه بدبختی بذارین یا نمیدونم... هر کاری که بهش اعتقاد دارین... بلاخره ازدواج هایی مثل مال من رو همه دیدن و به دعا و لطف خدا و امام حسین (علیه السلام) و امام رضا (علیه السلام) و ... اعتقاد راسخ دارن... من نمیگم مال همه اینجوری میشه... اما این که شما نسخه میپیچین که این چیزا مطلقاً جواب نمیده هم اشتباهه... همونطور که قبلاً هم عرض کردم تلاش و دعا باید در راستای هم و همزمان باشه... البته برای شما آقا پسرها... برای ما خانم ها صرفاً دعا که خدایا! آدم ناجور در خونه ما نفرست و آدم خوب بفرست... |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۳ ۲۰:۳۸)Reza2035 نوشته است: منی که این حرفها رو میزنم بهش عمل کردم و میبینم نتیجه ای نداره ! تو پست قبلیم هم عرض کردم نباید خسته شد مطمئنا دختری با معیارهای شما هم هست ولی ان شاءالله بدون ناامیدی تلاش بدون ناامیدی دیگه شما و سایر دوستان از حقیر بهتر میدونید که نا امیدی حربه شیطانه ضمن اینکه متاسفانه حرفتون در باره شرایط اجتماع درسته ولی دلیل نمیشه آدمای خوب پا پس بکشن ببخشید که من کلا خطاب صحبتم با اقایونه چون اقایون میتونن اقدام کنن ولی این برای خانوما مقدور نیست. خانوم میتونه واقع بین باشه به فرمایش دوستان و ایده ال گرا نباشه |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول: توی ماه رمضون که شیاطین توی غل و زنجیرن , این حس از کجا نشات میگیره ؟ چیزی غیر خودمون ؟ عامل تمام بدبختی های انسان خودشه...مذهبی ,غیر مذهبی وقتی نمیخوان کاری کنند خدا هم کسی رو مجبور نکرده , البته درک میکنماینجا محیط مذهبیه و گارد میگیرن دوستان ولی کلا سعی کنیم که کلید اسرار رو از ذهنمون خارج کنیم |
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
آیا ازدواج امر خدا و رسولش هست یا نیست؟؟
در راه رسیدن به خدا، قدم برداشتن در سبیل خدا باید ازدواج کرد .... در سبیل خدا، در جلوه های مختلفش باید جهاد کرد ... باید نیت الهی داشت ... تمام تلاشمون رو هم بکنیم ... بعدش خود خدا وعده داده است ... الذین جاهدو فینا لنهدینهم سبلنا ... در راه اوامر خدا و رسولش تلاش و جهاد کنیم ... بعد وعده ی الهی است برای نصرت و هدایت بزرگ ترین گناه کبیره هم نا امیدی است ...بحثش هم این جا نیست ... کتاب گناهان کبیره آیت الله دستغیب راه گشاست موفق باشید |
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
با سلام
آقایون به نظر من بهتره از گشتن به دنبال همسر خود داری کنن و به محرمشون ( خواهر یا مادر مکرمه) بسپارن مساله اصلی و نگران کننده دخترای با حیای جامعه ما هستن که فرصت های بسیار کمی دارند برا ی ازدواج دخترای به قول شما ریلکس با ده نفر میگردنو شانس خودشونو امتحان میکنن اخرم بعد از یکی دو بار ناموفق بودن یکیش میگیره دیگه ولی دخترای با حیای جامعه ما طفلکیا دو سه تا خاستگار کجه کوله براشون میاد که اگه قبول نکنن چی میشه ؟ برادرای عزیز به دنبال همسر نگردید بزارید مادراتون بهتون پیشنهاد کنن خیلی بهتره |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام
بعله برای بار دوم تاکید می کنم من هم http://www.mamanjoon.com از مامان تون کمک بگیرید ، بهترین راهه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,533 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| سال جدید،با همسر یا بی همسر؟ | Ali#59 | 329 | 156,735 |
۲۵/اسفند/۹۳ ۰:۲۴ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| تنبیه صحیح و مناسب چگونه است؟ | mitra.ramesh | 0 | 994 |
۲۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۶ آخرین ارسال: mitra.ramesh |
|
| ویژگیهای زن نمونه در اسلام+دستورالعملی برای یافتن این همسر | علی 110 | 21 | 13,124 |
۱۷/اردیبهشت/۹۲ ۲:۲۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

یا برم خونه ی سالمندان ؟ آدم باید ارمان هاش رو با شرایط واقعی بسنجه وگرنه میشه خیال بافی ... تجرد همیشگی هدیه ی جوون های این مملکته , یا باید باهاش کنار بیان و یه مرتاض واقعی بشن , یا اینکه برن دنبال روابط نامشروع !