|
سوالات در جلسات خواستگاری
|
|
۸:۵۰, ۲۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۴ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام خدمت همه دوستان! چند وقت پیش توی یه تاپیکی من گفتم که توی 4 جلسه هم میشه فهمید که طرف به درد ازدواج میخوره یا نه! رضوانه - که معرف حضور همه دوستان هست - به من پیام داد و گفت بگین چه سوالاتی میپرسیدین که توی 4 جلسه میتونستین تصمیم بگیرین.منم گشتم و سوالات رو پیدا کردم. خواستم در ادامه تاپیک "چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری" بنویسم که همین جا جا داره به همه توصیه کنم اون تاپیک رو بخونن، اما دیدم اونجوری سوالاتی که نوشته میشه توی پست اول نیست که درباره اش صحبت کنیم... این شد که بر این شدم یه تاپیک جدید بزنم و بعد از نتیجه گیری با اون تاپیک ادغامش کنم. بریم سر اصل مطلب: پرسیدن سوالات در جلسات خواستگاری واقعاً مهمه. ما که ادعا داریم بهترین شیوه خواستگاری، خواستگاری سنتیه، باید براش یه راهکار ارائه بدیم که این شیوه نتایج خوبی هم داشته باشه. البته نتایجش از بقیه شیوه های خواستگاری بهتره، اما هنوز 100% تضمین شده نیست. در ادامه میخوایم سوالات و روشهای کنکاشی رو معرفی کنیم که امکان ورود به راهی اشتباه رو ازمون بگیره. از همین جا هم اعلام میکنم، تاپیک گفتگو محوره... یعنی سر هر کدوم از گزینه ها که بحث داشتین، با هم صحبت میکنیم... یکسری نکات رو قبل شروع بحث بگم:
من توصیه ام اینه که توی جلسه اول سوالاتی کلی درباره خود پسر و خانواده اش بپرسین... یک بیوگرافی کلی از خودتون بگین! که شامل سن و سالش، رشته تحصیلیش، مقطع تحصیلیش، اوضاع کارش، تحصیلات پدر و مادر، خواهر و برادرها و تعداد خواهر و برادرها، عروس ها و دامادها، شغل پدر و مادر، خواهر و برادرها و ... جواب ها هم تستی نیست... بااااید توضیح کامل بخواین... البته معمولاً آقا پسرها خودشون این چیزها رو با آب و تاب فراوون تعریف میکنن. چون همونقدر که شما میخواین خوشبخت بشین، اونا هم میخوان که خوشبخت بشن. لذا باید فرض رو بر این بذارین که هیش کدوم از طرفین دروغ نمیگن... در این بین، اگه کسی دروغ بگه یا اخلاقیاتش طوری باشه که مد نظر شما نباشه، حتماً خودش رو لو خواهد داد. پس یکم توکل هم لازمه... یعنی از خدا بخواین که اگه طرف ناتو از آب دراومد، حتماً دستش براتون رو بشه. سطح اجتماعی و شعور خانوادگی پسر از همین جلسه اول قابل حدس خواهد بود. یعنی از دسته گلی که میارن، تا صحبتهایی که رد و بدل میشه، همه و همه راهنما خواهد بود برای شما. منظورم این نیست که دسته گل باید گرون باشه، اما طبیعی و مصنوعی بودنش، آماده بودن یا چیده شدنش، انتخاب چه گل هایی و ... تا حدودی کمک میکنه... سر موقع اومدن یا دیر اومدنشون... کیا رو با خودشون میارن! بعضی خاله ها یا خواهر ها هم میرن خواستگاری پسرشون... مامان ها هم که دارن اون اتاق با هم صحبت میکنن، بعد از این که رفتن، صحبت ها رو با اطلاعاتی که مامانتون کسب کرده چک کنین که تناقضی توش نباشه... چون اونا هم جلسه اول در مورد خانواده ها بیشتر صحبت میکنن. توی جلسه اول خواستگاری، همون لباسی رو بپوشین که توی مهمونی های عادی میپوشین. یعنی اجازه بدین پسر و مامانش ببینن که شما با چه پوششی و با چه تیپ لباسی میگردین. یعنی اگه بلوز و شلوار لی میپوشین، همونجوری لباس بپوشین و روش چادر سر کنین. خلاصه این که واسه جلسه اول خواستگاری زیاد تیپ نزنین. خودتون باشین که بعداً گفته نشه، ما فکر نمیکردیم تو و خانواده ات اینجوری باشین! یه 10 دقیقه و یه ربعی هم توی پذیرایی در کنار مامان ها بنشینین و خودتون باشین... از اینجا میتونین یه ذره از روابط اجتماعی طرفین رو بررسی کنین... هم مدل حرف زدن مامانشون و هم حرف زدن خود آقا پسر... هم حرفهایی که میزنه و هم مدل حرف زدنش... میوه خوردنش که چه میوه ای رو انتخاب میکنه! مثلاً کیوی رو اگه انتخاب کرد، بدونین، زیاد براش مهم نیست آب از دستاش بچکه و ممکنه آبروش بره... اما اگه خیار یا موز رو انتخاب کرد، بدونین براش مهمه که جلوی 4 تا غریبه کثیف کاری نکنه. میتونین این جزئیات ریز رو تعمیم بدین و بعداً که قراره درباره اخلاقیات بپرسین، چک کنین و ببینین درسته یا نه! مثلاً این که همینجوری که توی پذیرایی نشسته داره شر شر عرق میریزه یا داره تند تند جواب شما و مامانتون رو درباره بازار بورس میده... البته منظور من تقبیح هیچ کدوم از این رفتارا نیست... اما باید این نکات ریز رو مد نظر داشته باشین که مثلاً اگه پسر خجالتی و ماخوذ به حیا بود، فردا بهش غر نزنین که تو چرا روابط اجتماعیت ضعیفه... چشماتون رو خوب و کامل باز کنین... جلسات خواستگاری جای سختگیری و دقته و بعد از ازدواج جای آسون گیری و چشمها رو روی عیب همدیگه بستنه... لذا قاطی نکنین که قبل از ازدواج آسون بگیرن و بعد از ازدواج بخواین همدیگه رو درست کنین! حالا فعلاً در مورد جلسه اول صحبت بکنیم، اگه مشکلی نبود، جلسه دوم رو مطرح خواهم کرد... پس ان شاءالله ادامه خواهد داشت... جلسه دوم جلسه سوم جلسه چهارم |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۱, ۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گلم!!!
چه خبر بوده چند روزه 7 صفه تاپیک جدید!!!! منم بگم؟؟؟ میگم!! زیاد خواستگاری رو جدی نگیرید!!! خبری نیست! اولا که خواستگار بسیار کمه و دوره زمونه خانم موزه تموم شده که برای دختری هر چقدر هم وجنات داشته باشه 200 خواستگار پیدا بشه!! نکته مهم اینه!! دختر خانمهای عزیز! خواستگاری که به منزل شما پا می ذاره در درجه اول می خواد ببینه شما چه شکلی هستید!! اگه جذبش بکنید ینی ظاهرتون طوری باشه که جذبش بکنید می ره سراغ سوال جواب!!! من خودم یه خواستگار داشتم که سوالای شب اول قبر رو از من پرسید!! دو سه تایی هم بودن که تو جلسات خواستگاری دقیقا همون چیزای که من می خواستم جواب می دادن ولی در عمل 180 درجه متفاوت بودند!!!!دوستان من برخلاف خانم موزه 25 -20 تا خواستگار بیشتر نداشتم که نصف اونها اصلا از من خوششون نیومد!! نصف دیگه هم یا دروغ میگفتن یا شرایط ایده ال من رو نداشتن! موند یه نفر که ایشون هم حدود 30% از شرایط منو داشت و ما الان 20 ساله با هم زندگی میکنیم و بدون هم می میریم!!! اصلا چنین چیزی نیست که کسی 100% خصوصیاتی که ما می خوایم داشته باشه و راست هم باشه!! جلسات خواستگاری پر از دروغ و ادعا و اشتباه هست!! تمام چیز هایی که تو خواستگاری می پرسید باید برید تحقیق من خودم یه خواستگاری داشتم که هر دو تمایل داشتیم !!ولی از اسم مدرسه ، دانشگاه، آدرس منزل برادر و همه و همه دروغ بود و ما بعد از سه جلسه بعد از تحقیق تازه فهمیدیم!! در مورد همسرم هم بگم که به نظرم بد بود ولی چون موردهای قبلی از ایشون بدتر بود و من نمیخواستم دیر ازدواج کنم ایشون رو پذیرفتم !!! ولی در تحقیق بسیار بهتر از چیزی بود که تو خواستگاری بود !! از اساتید دانشگاهش گرفته تا محل کار و زندگی همه ازش تعریف میکردن و تعریف درست..... شما باید یک ادم واقعی رو بشناسید نه یه آدم عروسکی در جلسه خواستگاری!!! تحقیق مهمتره!! روش آشنا شدن هم به نظر من اصلا و اصلا مهم نیست مگر اینکه شرایط غیر طبیعی باشه!!! که در اون صورت هم باز تحقیق و پرس و جو بهتر جوابی میده تا سوال و جوابهای چاخان و الکی تو خواستگاری!!! در ضمن شما گاهی مجبورید بین بد و بدتر انتخاب کنید چون خواستگار خوب براتون نمیاد یا به ندرت میاد!! مخصوصا تو این دوره زمونه!!!! تازه سنتون هم بالا میره اگه تو انتخاب عجله نکنید!!!در اون صورت دوستانی که اعتقاد دارند روش سنتی و واسطه جواب میده بیان بگن اگه طرف کسی رو نداشت که براش خواستگار پیدا کنه!! چه طوری باید ازدواج کنه؟؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
از بعداز ظهر تا حالا چند بار اومدم بنویسم، تلویزیون این بچه های غزه رو نشون داده، حال ما دگرگون شده و پاشدم رفتم و وقتی اومدم دیدم هرچی نوشته بودم تبدیل شده به "نسازکهثعلرکنثشتذرزکث" ...
بعله! دختر ما در صحت و سلامت و امنیت بازی میکنه و کاش این فرصت واسه بچه های مسلمون دیگه در همه جای دنیا باشه... بگذریم... یه بخشی از حرفای زهرا خانم عزیزم رو من میخواستم تو آخرین پست این تاپیک بهتون بگم که زهرا خانم زحمتش رو کشیدن، اما با یه بخش دیگه اش هم با عرض شرمندگی مخالفم... من 7 سال پیش ازدواج کردم و اون موقع هم کم شوهری بود... خواهر من همین 3 ماه پیش عروسی کرد و ایشون هم حول و حوش 80 تا خواستگار داشتن که نزدیک به 50 تاشون به خونه اومدن... بعدشم من از همون پست اول گفتم که این سوالات مربوط به شرایط من و اولویت های منه، برای آدمای دیگه با شرایط و فرهنگ های متفاوت میتونه فرق داشته باشه... بعدشم! زهرا خانم جونم! شما توی یه دوره ای ازدواج کردین که اون موقع رسم بود به پای همسر میموندن... نه امروز که بی معرفتی و تنها گذاشتن همسر حرف خیلی از زوجین است... شما با 20-30 درصد تفاهم، یه زندگی خوبی داشتین... من با 80-90 درصد تفاهم با همسرم خوشبختم... اما هستن کسانی که فکر میکنن 100% با هم تفاهم دارن و وقتی وارد زندگی میشن میفهمن یه من ماست چقدر کره میده و میفهمن اصلاً با طرف آشنا نیستن... چون وقتی با هم آشنا شدن، از رنگ مورد علاقه همدیکه و غذای مورد علاقه همدیگه پرسیدن... نگاه کردن ببینن ولنتاین کادو چی میگیره... منم این تاپیک رو ایجاد کردم تا تجربیاتمو در اختیار بچه ها قرار بدم، تا همه اون طعم خوب خوشبختی رو که من چشیدم رو بچشن... تحقیق هم که شما فرمودین، کاملاً درسته و مال زمانیه که حرفا رو شنیده باشین، برین ببینین طرف راست گفته یا دروغ... حالا من این حرفا رو با شرح و بسط بیشتری توی جمع بندی تاپیک خواهم گفت... لذا بهتره برگردیم سر بحث خودمون... نظر مثبتتون چیه؟
|
|||
|
|
۰:۴۸, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
راستی !!
یه چندتا چیز مهم ...(درسته دسته بندی نشده س،اما خب....!) هیچ وقت به خاطر احساس ترحم با کسی ازدواج نکنید... هیچ وقت به خاطر اینکه دین و ایمونتون درست بشه(مثلا از نمره 5بیاد15)با کسی ازدواج نکنید...(یعنی برای مسئله دیانت باید باید باید هم کفو باشید،و نهایتا دو یا سه نمره باهم تفاوت داشته باشید...)، این مسئله مثلا خودشو اینجا نشون میده که شما برای جمعه برنامه دارید که برید نماز جمعه،اما طرفتون میگه بریم صفاسیتی!!!... برای ازدواج باید دراین مسائل نمره خودتون رو مشخص کنید،و بعد با طرفتون خودتون رو بسنجید: 1_دیانت 2-زیبایی 3-تحصیلات 4-خانواده 5-فرهنگ . . . |
|||
|
|
۱:۵۴, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
یه نکته دیگه اینکه ببینید طرفتون رو همونطوری که هست میتونید بپذیرید؟؟؟
و اصلا و ابدا با این فکر قدم پیش نذارید که بعدا عوض میشه!!! |
|||
|
|
۵:۰۴, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۳۱/تیر/۹۳ ۱۳:۲۲)شیدا نوشته است: مثلا اگه بخواید ببینید طرف اهل مشروب هست یا نه میشه اینطوری پرسید:اصلا این شراب خواری رو نباید ساده گرفت... خیلی احادیث سفت و سختی براش داریم... مطمئنا دلیل داره... حضرت باقر (علیه السلام) :از امام (علیه السلام) پرسیده شد بزرگترین گناه کبیره کدام است فرمود شرابخواری زیرا شراب مادر تمام گناهان است و کسی که شراب خورد باک ندارد که با مادر و خواهر و دختر خود زنا کند و نماز واجب خود را ترک می کند و در هر معصیتی بی باک است زیرا مست و لایعقل گشته است. وسائل الشیعه جلد 17 صفحه 250 مردی از امام صادق (علیه السلام) پرسید آیا نوشیدن شراب بدتر است یا نماز نخواندن ؟ امام (علیه السلام) فرمود : شرابخواری از بی نمازی بدتر است می دانی چرا ؟ آن مرد گفت : نه فرمود : او حالتی پیدا می کند که نه خدای بزرگ و عزیز را می شناسد نه آفریننده خود را می شناسد. بحارالانوار جلد 79 صفحه 133 حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : سوید بن طارق از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درباره شراب سوال کرد ؟ پیامبر او را از آن نهی کرد , او گفت : آن را برای دواء میسازم , پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود : شراب درد است نه دواء. کنزالعمال جلد 5 حدیث 13756 امام رضا (علیه السلام) : شراب باعث عوارض قلبی است و در آن ضایعاتی به وجود می آورد شراب دندانها را سیاه و دهان را متعفن می کند و باعث ایجاد بیماری مهلک در بدن میشود. الحدیث جلد 2 صفحه1 16 امام باقر (علیه السلام): هر که در دنیا قطره ای شراب و هر چیز مست آور دیگری بخورد بر خداست که در قیامت بر او از شراب طینت خبال بنوشانند پرسیده شد منظور از طینت خبال چیست ؟ فرمودند چرک و نجاستی است که از عورت زناکاران خارج می شود.( در صورتیکه که توبه نکرده باشد ) معانی الاخبار امام رضا (علیه السلام) :خداوند شراب را حرام کرده برای آنکه منشاء فساد اجتماعی است و عقل انسان را از درک حقایق باز می دارد حیاء را از روی شرابخوار برمی دارد و در مواجه با مردم از هیچ عمل زشتی شرم نمی کند و علاوه بر این شرابخواری باعث بیماریهای نهانی در اعضای داخلی بدن می شود. الحدیث جلد 2 صفحه 159 امام صادق (علیه السلام) :هر زنی به آمیختن با شوهر شرابخوار خود تن دهد به عدد ستارگان آسمان برایش گناه ثبت می شود و فرزندی که از آن آمیزش تولید شود پلید و ناپاک است . الحدیث جلد 2 صفحه 163 حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : با شرابخوار همنشینی نکنید و از بیماران آنان عیادت نکنید و جنازه هایشان را تشییع نکنید و بر اموات آنها نماز نخوانید زیرا آنها سگهای جهنمیان هستند چنانچه خداوند در قرآن فرمود : ای سگها به دوزخ روید و با من سخن مگوئید. بحارالانوار جلد 79 صفحه 148 امام صادق (علیه السلام) : سه گروه وارد بهشت نمی شوند : 1.خونریز 2.شرابخوار 3.کسی که پی سخن چینی است.( سخن چینی می کند) ( در صورتیکه که توبه نکرده باشد )بحار الانوار جلد 79 صفحه 129 امام صادق (علیه السلام) : با شرابخواران همنشین نشوید زیرا هنگامی که لعنت خدا فرود آید همه کسانی را که در مجلس هستند فرا می گیرد. الحکم الزاهره صفحه 301 امام صادق (علیه السلام) : خداوند بزرگ برای بدیها قفلهائی قرار داده است و شراب را هم کلیدهای این قفلها قرار داده است . بحارالانوار جلد 79 صفحه 139 ( حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در حدیثی میفرمایند : شراب ریشه تمام زشتیها و بزرگترین گناهان است . هرکس که بنوشد ( ممکن است ) به مادر و عمه و خاله اش هم تجاوز کند ) کنزالعمل جلد 5 حدیث 13181 |
|||
|
|
۵:۳۶, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
سلام
نکات خوبی رو دوستان دارن بیان میکنن اما بدونین که کسی که اهل این تیپ فعالیت ها باشه ، نمیاد با کسی که اهل دین باشه وصلت کنه بعدشم فقط شرب خمر نیست ، مباحث دیگه هم سنخ با این هست . بعضیا حاظر میشن دختر به مومن سطح متوسط ندن ولی به بوغ سطح بالا بدن. مثلا فکر میکن دارن این رو رعایت میکنن تَزَوَّجُوا في الحِجْزِ الصالِحِ ، فإنّ العِرْقَ دَسّاسٌ .پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم :با خانواده خوب و شايسته وصلت كنيد ؛ زيرا خون اثر دارد .كنز العمال : 44559 اما نمیدونن که یه حدیث دیگم داریم که چیز دیگه میگه ، حدیث قشنگه بعدی رو بخونین. ![]() اینجاس که این حدیث مصداق پیدا میکنه ( بخش قرمز نتیجه رد کردن بچه مسلمون متدینه ) ( قسمت ابی هم ملاکی که داره کمرنگ میشه) (قسمت سبز هم که دیگه سنت نبویه )![]() إذا جاءَكُم مَن تَرضَونَدِينَهُ وأمانَتَهُ يَخطُبُ (إلَيكُم) فَزَوِّجُوهُ ، إن لا تَفعَلُوهُ تَكُن فِتنَةٌ في الأرضِ وفَسادٌ كبيرٌ .پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم :هرگاه كسى به خواستگارى نزد شما آمد و ديندارى و امانتدارى او را پسنديديد ، به او زن دهيد ؛ كه اگر چنين نكنيد ، در روى زمين تبهكارى و فساد بسيار پديد خواهد آمد .بحار الأنوار : 103 / 372 / 3 (ستاد حمایت از تک فرزندان) ![]() حالا (۳/مرداد/۹۳ ۰:۴۸)عشقم کربلا نوشته است: راستی !! (۳/مرداد/۹۳ ۱:۵۴)شیدا نوشته است: یه نکته دیگه اینکه ببینید طرفتون رو همونطوری که هست میتونید بپذیرید؟؟؟ این نکات رو واقعا کوتاه نیاین چون باید مواردی که براتون اصل هست حکم خط قرمز رو پیدا میکنه و کوتاه اومدن از اونا یعنی کوتاه اومدن تا اخر عمر. رو اینم واقعا فکر نکنین که وقتی شوهرم شد و یا زنم شد اونجوری که بخوام میارمش به راه. ببخشین اقا و خانم محترم شما حتی اگه محبت هم بکنین نمیشه مگر اینکه طرف مقابلتون بخواد و او خواستن خودش شرایزی داره که تو زندگی واقع میشه. و چرا ای فکر رو نکنین :با اجازه اساتید ![]() چون حداقل نزدیک به 20 سال یا بیشتر رو اون شخص جوری که خواسته و خواستن رشد کرده و تفکراتش شکل گرفته و حالا شما نمیتونین تغیی بدین - فیلم نیست که برادر و خواهر من داستان و شعرم نیست ![]() از اول چشما رو باز کنین تا نه خودتون رو بدبخت کنین نه نیمه گمشده دیگری رو .... حالا در اخر کلام برای همه دوستای خودم که دارن این پستارو دنبال میکنن و مجرد هست یه دعا میکنم: اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً ![]() |
|||
|
|
۱۰:۲۶, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
آخه آقا سینا!
درسته که کسی که کارش شرب خمره زن مومن معمولاً نمیگیره... اما کسی که یکی دو بار تو عمرش مشروب خورده باشه، تو عروسی ای چیزی، ممکنه بره خواستگاری یه دختر مومن... بلاخره مهمه... یارو 7 خط شرابش رو بخوره و یه شیشه هم بکشه که زن و بچه اش رو با یکبار امتحان یتیم میکنه و میره پی کارش... این چیزا حتی امتحان یکباره اش رو هم من نمیپسندم و توصیه هم میکنم شما هم نپسندین... این حدیثی هم که میفرمایید من روش یه نکته دارم که دنیایی حرف داره... ببینید! چرا پیامبر میگه به دیندار و امانتدار زن بدین؟ چون یه امانتدار از دختر مردم باید مثل گل مراقبت کنه... دیندار باشه که اگه یه زنی مثل زن مختار داشت، به خاطر خدا باهاش راه بیاد... ما هم توی تمام این جلسات خواستگاری اینا رو بررسی خواهیم کرد و البته خانواده رو... حدیث از پیغمبر داریم که از سبزه مزبله بپرهیزین. ازشون پرسیدن سبزه مزبله چیه، میگن دختر زیبا در خانواده بد... همینطور پسر زیبا در خانواده بد... پس خانواده هم خیلی مهمه... روی سوالای دیگه نظری ندارین؟ بریم سراغ جلسه سوم؟ |
|||
|
|
۱۰:۴۱, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
به نظر من اول خونواده مهمه
یعنی خیلی مهمه، خونواده یه ذره بد بود، ادم توی زندگیش ارامش نمیمونه من به شخصه علاقه به خونواده در طرفین شرطه برام، یعنی بنده پدر مادر کسی که برای زندگیه اینده انتخاب میکنم رو باید به اندازه پدر مادر خودم دوست داشته باشم و احترام بذارم بشون و طرف مقابل هم در مورد پدر مادر من اینطور باشه. بلاخره نیمه زندگی من یا ایشون رو پدر مادر بزرگ کردن پس اول خونواده مهمه واسه منم دعا کنید دوستان ممنون |
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۳/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۱۴:۱۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
سلام
منم یه نکته خدمت دخترای عزیز بگم البته اینکه به دخترا میگم دوستان ناراحت نشن،بالاخره من تو زندگیم لازم نبوده به زن ایده ال فکر کنم و این حرفا واسه خانوما به درد بخور تره. اخیرا من از دوست و اشنا این مدلی خیلی دیدم و شنیدم که متاسفانه اکثرش منجر به طلاق میشه. بی مسولیتی اقایون یه مرد از اینکه زن و بچه اش رو تامین میکنه واقعا خوشحال میشه،درواقع دوست داره ذاتا هر چیزی رو خودش برای همسرش بخره،این مرد،مرد نرمالیه حالا دیروز با جاریم داشتم حرف میزدم میگفت یکی از دوستاش بعد ده سال جدا شد.اقاهه سه سال خونه بود،این شغل اون شغل میکرد،درواقع نون اور خانواده خانم بود،اینا واقعا بده.یه مرد اگه جنم داشته باشه میره عملگی،اما نمیزاره زنش نونش رو بده. یا یکی دیگه از دوستام،حقوق دوستم دوبرابر شوهرشه،همه خرج ها و خریدا باهاشه،شوهرش هم با پول خودش واسه خودش خرج میکنه،لباس و کفش گرون میخره. این مردا از نظر عاطفه و محبت هم نمیتونن زنشون رو ارضا کنن،طرف اگه زنش رو دوست داشت،نمیشست خونه،زنش لطیفش بره کار کنه. کلا لطف مکرر،حق مسلم اینکه یه خانم حقوقشو بیاره خونه و خرج کنن و مرد هم قدر دان یه مسئله است،این که طرفت توقع داشته باشه و حساب کتاب پول زنش رو داشته باشه یه چیز دیگه است. یکی از سوالا میتونه این باشه اگه کارتون رو از دست دادین چیکار میکنید؟ اگه کارفرماتون از شما امضای غیر قانونی بگیره و اگه امضا ندید اخراج شید چیکار میکنید؟(پول حلال و حرام) اگه کنتور گازتون رو وصل نکرده باشن و خانواده تون از سرما دارن یخ میزنن،حاظرید به اداره گاز رشوه بدید؟ کلی سوال نپرسید داستان بسازید و ایشون رو تو موقعیت قرار بدید حتما باید کشف کنید نون حلال براش مهمه یا نه ..................... پوشش نگیم شما به بنده فلان اجازه رو میدید،بلکه بهتره بپرسیم شما به همسر اینده تون ..... 1-دوست دارید پوشش همسرتون در خیابان،مهمانی غریبه،مهمانی های نزدیکتر چطوری باشه؟ 2-اگه چادری هستید،نظرتون در مورد چادر چیه؟(یه دوست داشتم چادری بود،بعد ازدواج شوهرش نذاشت سر کنه،البته نه یهو ،بعد چند سال عوض شد،اینطوری خیلی بده) 3-تا حالا عروسی مختلط رفتید؟چرا 4-اگه بعد ازدواج عروسی مختلط دعوت شیم شما چیکار میکنید؟ هر چی بیشتر توضیح بده بهتره،بالاخره ادم نمیتونه همش دروغ بگه که البته نمیدونم اینا به جلسه چندم ربط داره |
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
سلام
(۳/مرداد/۹۳ ۱۰:۲۶)moze84 نوشته است: آخه آقا سینا! من نگفتم مهم نیست که ، گفتم اصولش اینه که نمیان ولی اومدن .خوبه ادم از بعضیا یکم خجالت بکشه و کاری نکنه که بعضی جاها راهش ندن. حالا باید از کی خجالت بکشی؟ از دوست ؟ پدر؟ مادر؟ .... مهم اینه از خودت خجالت بکشی همین ![]() خو کسی که یکبار و دوبار این کار رو بکنه دیگه میشه تفننی دیگه همینه که حرمت اون کار از بین میره. حالا یخواد سیگار و قلیان . //// باشه فرق نمیکنه هرچی که باشه باید از اول جلو همهچی بموین. نمیگم حتما اینا بازم تکرار میشه ول وقتی یکبار انجام شد بازم ممکنه.... اون حدیث امانت دار رو برای همین اوردم چون خیلیا اینارو دیگه ملاک قرار نمیدن. (۳/مرداد/۹۳ ۱۲:۴۸)یاســین نوشته است: سلام درمورد کار نکردن خدمت شما بگم که ما تو اشنایایان داریم خام از اول نزاشت شوهر کارکنه گفت من کار میکنم - حالا یه شرایطی بود که فقط سرپرست میخواست ، جونم بود - الان گله داره که من تا کی کار کنم و شوی مکرم رای خودش... حالا جالبه که اول خود اقا کار داشت و با اصرار خانم دست از کار کشید ![]() این از اون دسته ماجراهاس که طرفین جلوگیری میکنن از فعالیت طرف مقابل و دیگه کم کم یچیز عادی میشه . این موضوع هم به خانواده تحصیلکرده و متشخص نداره بلکه تو هر گروه و قشری پیا میشه ![]() خانم یاسین سوالاتون خوب بود فقط سوال 3 رو دیگه باید به مهمانی تبدیلش کنین چون. در پناه خدا باشیم و بس ![]() متاهلا برای مجردا دعای مجرب بکنین
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری !؟ | MESSENGER | 126 | 88,843 |
۴/اسفند/۹۵ ۹:۴۲ آخرین ارسال: nafas |
|
| دعاها و اعمال قبل از ازدواج و خواستگاری ... | soshiant | 15 | 7,853 |
۸/فروردین/۹۴ ۰:۵۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| بهترین شیوه خواستگاری | زینب خانوم | 55 | 15,210 |
۲۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۵۰ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|
| اگر رفتگری به خواستگاری برود | soheyl68 | 32 | 12,808 |
۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۳۸ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

![[تصویر: f6g0gfexk9v15truu7r7.jpg]](http://8pic.ir/images/f6g0gfexk9v15truu7r7.jpg)
- به من پیام داد و گفت بگین چه سوالاتی میپرسیدین که توی 4 جلسه میتونستین تصمیم بگیرین.

( قسمت ابی هم ملاکی که داره کمرنگ میشه)