کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شعار یاران حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
۰:۴۸, ۱۳/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۸۹ ۱۲:۳۰ توسط Ramin_Ghn.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

شعار یاران حضرت ، هنگام قیام (( یا لثارات الحسین )) است.امام صادق (علیه السلام) درباره ویژگیهای یاران حضرت قائم (علیه السلام)می فرمایند : آنان از ترس خدا بیمناکند و آرزوی شهادت دارند.خواسته شان این است که در راه خدا کشته شوند.شعارشان ای خونخواهان حسین است.چون حرکت می کنند ، رعب و ترس از آنان در دل دشمن به فاصله یک ماه در حرکت است.(1)
در حدیثی از امام علی (علیه السلام) آمده که : شعار لشکریان حضرت مهدی (علیه السلام) این است (( بمیران ، بمیران)). (2)
امیرالمومنین(علیه السلام) فرمودند : پیغمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دستور داد پیش از جنگ،شعار دهید و بایستی شعارتان ، نامی از نام های خدا باشد.از امام صادق(علیه السلام) رسیده است که : شعار مسلمانان در جنگ بدر ((یا نصرالله اقترب اقترب)) و در احد ((یا نصرالله اقترب)) و در جنگ بنی نضیر ((یا روح القدس ارح)) و در نبرد طائف ((یا رضوان)) و در صفین ((یا بنی عبدالله یا بنی عبدالله)) و در احزاب ((حم لا ینصرون)) و در حدیبیه ((الا لعنة الله علی الظالمین )) و در خیبر ((یا علی ائتهم من عل)) و در فتح مکه (( نحن عبادالله حق حقا ))و در تبوک ((یا احد یا صمد )) و در جنگ بنی ملوح ((امت امت )) و شعار امام حسین(علیه السلام) ((یا محمد)) و شعار ما (ائمه) ((یا محمد)) است.(3)

1.مستدرک الوسایل ، ج 1 ص 114
2.ملاحم لبن طاووس ص 65
3.بحارالانوار ، ج19 ص 63 - مستدرک ج 2 ص 265.
موعود نامه.مجتبی تونه ای
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، arnh ، rahbin ، ANTi666 ، علی 110 ، mohamad ، zarati313 ، The Arrival ، اسماعیل ، saeed jalali ، خاک ، sunrise59 ، rastin ، محب الزهرا ، najmeh ، ehsan_mt ، mhvvhm ، یا ثارالله ، ali.khm ، yamin ، سمیرا ، F_R ، Havbb 110 ، 900742498 ، aboutorab ، heaven ، سلیم ، ANTI satan ، شیدا ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۲۶, ۲۴/آذر/۸۹
شماره ارسال: #31
آواتار
قسمتی از مصاحبه با دکتر حمید ندیمی، طراح نشان و پرچم جمهوری اسلامی ایران

قبل از انقلاب در جلسات دكتر شريعتي شركت مي‌كردم. ايدة چنين كاري را در اين جلسات و زماني كه تفسير سورة حديد مطرح بود به دست آوردم. علاقه داشتم براي جهان اسلام يك نشان درست كنم. در آن جلسات دريافتم كه حكومت اسلامي سه اصل اساسي دارد: "كتاب، ميزان، حديد" يا "كتاب، ترازو و آهن"، يعني اگر جامعه‌اي يكي از اين سه اصل را نداشته باشد به سوي رستگاري نمي‌رود.»

طرحی که ابتدا با آن موافقت شد، طرحي بود كه در آن يك مشت گره‌كرده به همراه چند ستاره ديده مي‌شد. حتي اين طرح را بر روي برخي اسكناس‌ها چاپ كردند، ولي در نهايت با آن موافقت نشد.

هلال‌هاي تعبيه‌شده در اين آرم از نقش مباركي ريشه مي‌گيرد كه حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بارها با شمشير مباركشان به عنوان امضا بر روي شن‌ها ترسيم كرده‌اند.

اين طرح پنج بخش دارد كه نشان‌دهندة پنج اصل دين است. اصل توحيد را در حكم عمود دو ساقة اصلي در ميان خود دارد. علاوه بر كلمة الله كه در تركيب اصلي آن ديده مي‌شود، لااله‌الاالله نيز در آن مستتر است. جزء قائم مياني در تركيب با شكل تشديد ( ّ ) كه در خط فارسي و عربي نشانة شدت است، شمشير را تداعي مي‌كند؛ اين همان تعبير كلمة «حديد» است. تقارن‌هاي اين آرم هم نشانة تعادل و توازن است؛ اين همان ميزان است.

بزرگ‌ترين و اصلي‌ترين ويژگي اين آرم همان بيان كلمة الله است كه قالب و محتوا را در خود جاي داده است. آرم به صورت كروي طراحي شد تا نشان‌دهنده ی پيام جهاني آن باشد.»

يازده الله‌اكبر تعبيه كرديم كه مجموع آنها شد بيست‌ودو تا الله‌اكبر، يعني تاريخ پيروزي انقلاب اسلامي، ۲۲/۱۱/۵۷، آن هم با شعار الله‌اكبر

[تصویر: 7.gif]

دوستان، همانطور که می بینید نشان الله در عین سادگی مفاهیم بسیار عمیقی در دل خود دارد. بازهم از همه دوستان تقاضا دارم هرگونه اطلاعات اینچنینی را ارئه دهند تا به بهترین نتیجه ممکن برسیم.

یا علی مدد
بی حد و بی عدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، احیاء ، Ramin_Ghn ، MAHDI59 ، rastin
۰:۴۲, ۲۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #32
آواتار
فرشتگان فریاد برآوردند و گفتند: ای پروردگار، این حسین برگزیده ی تو و پسرِ دخترِ پیغمبر توست که اینچنین ...

خدای سایه ی قائم را به آنها نشان داد و گفت: به این انتقام می کشم خون او را.

اللهم عجل لولیک الفرج

هیچ به این جمله فکر کردید . با توجه به این حماسه میشه به عمق معنی " یا لثارات الحسین " پی برد .

اولین اقدام پس از ظهور انتقام خون حسین است.
حضرت امام زمان ما صبح و شب برای شه دین گریه میکند
آیا دلش شاد نمیشه وقتی میبینه ما هم داریم برای هدفش آماده میشیم ؟؟؟؟!
بیایید همه با هم به خون خواهی حسین (علیه السلام) به پا خیزیم و حماسه ای نو و ماندگار بیافرینیم

پس همه با هم به خونخواهی حسین بر خیزیم...
۱:۲۱, ۲۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #33
آواتار
دوست عزیز، حرف شما صحیح است. و شعار "یا لثارات الحسین" نیز بسیاری حماسی می باشد.
ولی ما بجز شعار به یک نماد یا علامت نیاز داریم که شعارمان را هم در کنار آن داشته باشیم
در واقع پرچم ما باید نمایان گر اعتقاد ما باشد. شعار "یا لثارات الحسین" زمان مختار شکل گرفت و کامل ترین در نوع خودش بود که همه عقاید مختار و همرزمانش را می رساند. در آن زمان که همه چیز بر علیه امام شهید بود و مردم از ترس حرفی برای گفتن نداشتن، مختار با چنین شعار کوبنده ای وارد کارزار شد.
پس ما بنا به شرایط زمان و نوع حرکت و اندیشه مان باید شعاری در خور پیدا کنیم.
(لطفا پستهای شماره 1 - 9 - 25 - 28 - 30 - 33 را مطالعه کنید)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA ، MAHDI59 ، rastin
۱:۳۱, ۲۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #34
آواتار
من که این رو شعار اصلی خودم قرار دادم و سخن شمارو هم 100% قبول دارم باید یه علامت داشته باشیم . ولی دوست عزیز منظورم اینه که علامت (نماد) با شعار باید متفاوت باشه ؛ اینجوری مجبور میشیم به حرف شما گوش کنیم و واسه خودمون یه نماد با صلابت پیدا کنیم با تحقیق و پژوهش و بررسی . درسته دوست عزیز حرفتون کاملا درسته . منهم تو پستای قبلیم گفتم تابع جمعم و نوکر شما دوستداران حضرت حجه.

امید وارم با پیشنهاد هام یا در حرفام کسی رو نرنجونده باشم . ما اولین هدفمون اتحاده ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59
۱:۴۰, ۲۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #35
آواتار
(۲۵/آذر/۸۹ ۱:۳۱)mosi34 نوشته است:  ولی دوست عزیز منظورم اینه که علامت (نماد) با شعار باید متفاوت باشه ؛ اینجوری مجبور میشیم به حرف شما گوش کنیم و واسه خودمون یه نماد با صلابت پیدا کنیم با تحقیق و پژوهش و بررسی .

من دقیقا متوجه منظور شما نشدم. ولی منظور من چیزی شبیه آرم ارتش ایران است که بالای اون آیه
" و ان جندنا لهم الغلبون" نقش بسته. در واقع یک نماد یا علامت کامل همراه با یک شعار مذهبی مرتبط.
۲:۰۳, ۲۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #36
آواتار
Ideaاین هم یه ایده عالیه ولی برای تصمیم گیری هنوز زوده و باید ببینیم بقیه چی میگنIdea
شما هم یه توضیحاتی از تصویر ذهنیت بگو شاید تونستم طراحیش کنم و اینجا واسه نظر خواهی بگذارم.Heart

یا حق...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad
۱۳:۳۴, ۲۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #37
آواتار
«گنجهایي در طالقان است كه نه طلاست و نه نقره و بيرقي است، از روزي كه پرچمش پيچيده شده تا به حال گشوده نشده و پاره‌اي از مردان در آنجا هستند كه دل‌هاشان مانند پارة آهن است و در توحيد الهي هرگز ايشان را شك عارض نمي‌شود. ايشان از سنگ سخت‌ترند. اگر ايشان را به كوه‌ها دچار كنند، هر آينه آنها را از جا بركنند و با بيرق‌هاي خود هيچ شهري را قصد نمي‌كنند مگر آنكه او را خراب مي‌كنند و در روي اسب‌هاشان زين‌هاي طلا مي‌باشد و خودشان را براي بركت به زين اسب امام(علیه السلام) مي‌مالند و آن حضرت را به ميان مي‌گيرند و خودشان را براي او سپر مي‌كند و او را در جنگ‌ها محافظت مي‌نمايند و هر چه آن حضرت مي‌خواهد به انجام مي‌رسانند و در ميان ايشان مردماني هستند كه شب‌ها نمي‌خوابند»، تا آنكه فرمود: «خلايق را به شهادت كلمة طيبه دعوت مي‌نمايند و آرزو مي‌كنند كه در راه خدا كشته شوند، شعارشان يا لثارات الحسين(علیه السلام) است. وقتي كه آن لشكر رو به سمتي مي‌گذارد رعب و بيم ايشان تا يك ماه پيشاپيش به دل‌هاي خلايق مي‌نشيند».
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm
۱۴:۴۵, ۲۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #38
آواتار
یا لثارت الحسین و لا اله الا الله و نماد ذولفقار مولا علی:
لا اله الا الله به قول محمد جان شعار اصلی جبهه حق در طول تاریخ و جبهه امام زمان هست
یا لثارت الحسین هم شعاری است که حکم موتور حرکت این جبهه رو داره
ذوالفقار مولا علی هم دو وجه داره یکی چون منسوب به مولا علی هست نشان عدل و میزان هست و هم در دل خودش نماد حدید و خونخواهی برای خون خدا رو داره و هم همون شمشیری هست که در دستان باکفایت مولا امام زمان هست
در مورد رنگ پرچم هم منتظر نظر دوستانم مسلماً نظرات بیشتر به دور رنگهایی مثل سبز و سفید و قرمز و سیاه خواهد بود که هر کدام نمادی هستند
از اعدادی مانند 313 یا 14 یا 5 هم میشه برای حاشیه ها استفاده کرد
تا نظر رفقا چه باشد

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، rastin ، mhvvhm
۲:۴۵, ۲۶/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۳:۲۲ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #39
آواتار
یافتم ... یافتم

جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا.
حق آمد و باطل نابود شد آرى باطل همواره نابودشدنى است
سوره الاسرا آیه 88

در چند آیه قبل از این آیه در سوره الاسرا خداوند به پیامبر نعمتی را گوش زد می کند. و می فرماید: "و اگر تو را استوار نمى‏داشتيم قطعا نزديك بود كمى به سوى آنان متمايل شوى (۷۴)"

سپس درباره سنتی سخن به میان می آید که نزد پیامبران پیشین نیز جاری بوده و در آن تغییری نخواهد بود.

سپس در مورد نماز صبح و اینکه فرشتگان روز و فرشتگان شب شاهدان آن هستند گفته می شود.

بعد از خداوند به پیامبرش می فرماید: "و بگو پروردگارا مرا [در هر كارى] به طرز درست داخل كن و به طرز درست‏خارج ساز و از جانب خود براى من تسلطى يارى‏بخش قرار ده (۸۰)"

و ما در زیارت عاشور می خوانیم: "خدايا قرار ده زندگيم را زندگى محمد و آل محمد و مرگم را مرگ محمد و آل محمد". می بینید که این ذکر و این آیه چه شباهاتی به هم دارند.

و در نهایت خداوند به محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید: "بگو حق آمد و باطل نابود شد آرى باطل همواره نابودشدنى است"

دوستان ما چه باشیم یا نباشیم، مهدی خواهد آمد و انقلاب می کند. اگر زمان ما انقلاب کند، بازهم ما چه یاریش کنیم یا نکنیم، باز او پیروز خواهد شد و اگر در راه یاری او کشته شویم یا زنده بمانیم، باز هم وعده خداوند در مورد ما و ایشان تحقق می یابد.

نبرد خیر و شر از ابتدای تاریخ تا انتهای آن در جریان است. اصلا تاریخ بشر با خیر و شر بوجود آمده. همه پیامبران و صالحان و ابرار جزئی از خیر و شیاطین جزئی از شر بوده اند. حتی شاید بتوان گفت همه انسان ها و همه موجودات، و همه آنچه خدا آفریده جزئی از خیر یا شر قرار می گیرند.

اینکه ما معتقد به امام زمان هستیم یعنی چه؟ یعنی اینکه ایشان ظهور می کند. و پس از ظهور نیز پیروز خواهد شد. در واقع ما منتظر پیروزی امام زمان هستیم. ما منتظر پیروزی حق بر باطلیم. ما می گویم محرم ماه پیروزی خون بر شمشیر است. یعنی پیروزی خون صاحب حق بر شمشیر ناحق.
پیامبر فرمود: علی مع الحق و الحق مع علی. شما خود قضاوت کنید. علی میزان سنجش حق است.
لغت "الحق" 108 بار در قرآن تکرار شده. و یکی از نامهای قیامت "یوم الحق" است (سوره انبیاء آیه 39)

اگر ما شعارمان را این آیه شریفه انتخاب کنیم، بسیار از معنی در آن خلاصه و گنجانده شده است.
در آیه همه چیز پیدا می شود: نعمات خدا، قدرت خدا، علم خدا، قسمت و سرنوشت، حرف رسول خدا، حدیث پیامبر در مورد علی، زیارت عاشورا و در نهایت خود مهدی موعود و ... .
باور کنید که این آیه همان آیه "وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ " است.

البته من کمی شگفت زده ام. باید تحقیق بیشتری درباره این آیه و کاربرد و نحوه نزول و تاریخ و ... آن داشته باشم. ولی تا اینجا به نظر بنده حقیر سراپا تقصیر (بی تعارف) این شعار خیلی خوبه.
که البته جای بحث زیاد داره. من خودم چند نکته دیگه بصورت مکمل در ذهن دارم که به علت زیاد شدن مطلب، بعدا ارسال می کنم. ولی بی صبرانه منتظر انتقادات شما هستم.
مخصوصا:
Ramin_Ghn
علی 110
The Arrival
Mahdy2021
بیداری اندیشه
فرهاد
mosi34
و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، M03TAFA ، Ramin_Ghn ، mhvvhm
۲:۵۲, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #40
آواتار
فکر میکنم این آیه بر بازوی راست امام زمان به قدرت خداوندی نقش بسته در همان زمان تولد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]