|
عکسی پرمعنا زآنجلینا جولی
|
|
۱۳:۲۲, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۸ توسط آیدا77. علت ویرایش: عکس)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.چندروز پیش توی اینترنت عکسی ازبازیگر هالیوود آنجلیناجولی دیدم که دوست داشتم شماهم ببینید ونظرتون روبگید
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۹, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
یه هنر پیشه هالیوود به این معروفی برای همه افراد و اقشار باید الگو بشه دیگه . برای اونا اونجوری برای ما هم اینجوری . اینطوری قابل قبول تره و فیلمای آنچنانیشم دیگه آنچنان بد جلوه نمیکنه در نظر بعضییا . به همین سادگی |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۴:۵۲)آیدا77 نوشته است: بنظرم که عکس تامل برانگیزیه وهمه ی باید فقط این کار انجلینا روالگو قراربدیم!من کاری به فیلم هاش ندارم ازاین منظره بهش نگاه میکنم که یک بازیگرفوق العاده مشهور وزیباوثروتمندباخضوع کنار سایرمردم می ایسته وباهاشون عکس می گیره... اَز هـر رنگی / بـا هـر حجابی /بـا هر درجه /بـا هر عقیده کنار هم... شما انسانهای خیلی بزرگی در دینت داری که بهتر است از آنها الگو بگیری تا هم این دنیا سرفراز باشید و هم آن دنیا.اگر میخواهی از کسی الگو بگیری از پیامبرت بگیر که با وجود آن عظمت و درجه روی خاک مینشست و با بردگان غذا میخورد و با همه مهربان و صبور بود .نه از این .... |
|||
|
۲۲:۰۷, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۳ توسط آیدا77.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۹)Mitsonary نوشته است: جاسوس CIA آمریکا و باز هم همان سیاست های کثیف قدیمی...بنده کم اطلاع نیستم اگر احتمالا پست اول روخونده باشید یک عکس گذاشتم ودوست داشتم نظرشمارو هم بدونم!وفکرمی کنم بقیه خصوصااقای عبدالرحمن خیلی متعصبانه برخوردکردند اتفاقامن فیلم هاشم دیدم میدونم چکارکرده ونکرده ما-هو-اره هم می بینم اخبارهالیوودم کـــاملــــا دارم حرف الهی313 هم درست... اصلاجای مقایسه ای هم بین این بازیگروپیامبران وامامان مانیست. هم من وهم حوریه سادات هم تاکیدکردیم که فقط وفقط این کارش کارجالب وخوبیه درضمن بهتره یکم واقع بین باشید...فکرنمی کنیدتوی همین ایران خودمون خـیـلـی هــا الگوشون همین زنه؟خب بذاریداین افراد ازاین الگوشون یه چیز+ یادبگیرند |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم این هنر پیشه بزرگ !!!!!!!هالیوودی ارزش داره که اینهمه بحث بشه دربارش...
بازیگری که بیشتر تو فیلمای س*...*ی و هم جنسبازی.. بازی کرده....حالا بره با چند تا زن عکس بگیره///چه پیامی میخواد برسونه به مخاطب..؟؟؟؟!!این پیام بخوره تو سرش....
|
|||
|
|
۰:۲۹, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۰:۳۹ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
واقعا 4 صفحه راجع به این بازیگر هالیوودی صحبت شد و بعضیا گفتن مگه چیه که ایشون بشه الگو، اونم صرفا صرفا به خاطر عکس انداختن با یه عده شیک پوش آفریقایی نه پابرهنه هاشون، نه غدا خوردن با گرسنه هاشون، نه کمک به فقراشون و... چه الگویی!!! راستی یه سوال : چند نفرتون دکتر سید حمید میرخانی رو می شناسین؟؟!!! کسی که باید برا ماها الگو بشه ایشونن ![]() از بزرگترین متخصصای دریچه ی قلب بودن. بهترین موقعیتا رو برای رفتن به خارج داشتن. ولی موندنو شدن رئیس بیمارستان امام خمینی. بیمارستانی که هیچ کس به خاطر سختیاش زیر بار مسئولیتش نمی رفت. با اینکه رئیس بود روزی 3 4 تا عمل جراحی می کرد. برخلاف خیلی از دکترا تو همون بیمارستان دولتی عملا رو انجام می داد نه خصوصی. میلیون میلیون پول به دستش می رسید. از یه بیمار پول می گرفت می کردش خرج یه بیمار دیگه. پول داروهاشونو می داد. خرج زندگی بعضیا رو می داد. این آدم از شدت پرکاری و دغدغه مندیش برا مردم، با اینکه خودش متخصص قلب بود سکته کرد، اونم فقط فقط در سن 53 سالگی!!! و هیچی هیچی هیچی برا 3 تا دخترش و خانومش نذاشت(با اینکه فقط روزی 3 4 میلیون از عمل دستش میومد). این زندگی الانش بود، زندگی قبل انقلاب تو تظاهراتا و زمان جنگ هم همینطور . الگو باید خودش یه مصداق عملی باشه نه یه عکس برا رو دیوار . |
|||
|
|
۱۰:۲۷, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول: درستش میشه نه به عکس های ریاکارانه و عوام فریبانه آبگوشتی
|
|||
|
۱۲:۰۸, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
مصداق این کار دقیقاً همون سالگرد بمبارن اتمی هیروشیما هست که جان کری هر سال میره ژاپن
دیگه تمومش کنید. زیادی مانور دادین |
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
باز هم یک حرکت تبلیغاتی احمقانه دیگر از هالیوود برای گول زدن بیشتر مردم. این زن اگه راست میگه، حمایت از همجنسبازها و کشتار کودکان فلسطین به دست اربابش اسرائیل را محکوم کند. |
|||
|
۱۵:۰۳, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام بحث سر این هست که دشمن رو بشناسیم و بدونیم چیکاره س! از ظرف گندیده کسی غذا نمیخوره رفتار خوب از کسی که گناهکار بودنش برا همه علنیه قابل الگو برداری نیست معاویه هم برای فریب افکار عمومی نماز شب میخوند بقیه دشمنان اهل بیت و قرآن هم اینچنین... |
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
نقل قول:هم من وهم حوریه سادات هم تاکیدکردیم که فقط وفقط این کارش کارجالب وخوبیهیه بار مصداق این کارشو گفتیم و توی ارسال قبلیم هم هست. این کارش ظاهر خوب داره. باطن رو خدا می دونه. اما تاثیر خوب نداره. حالا منم که آفریقایی نیستم اما اگه اینو به یه سومالیایی یا مغربی نشون بدی، از ته دلش شما رو فحش می ده. چهار قرن قتل و غارت و فجیع ترین جنایات برده داری و آپارتاید و ... با یه عکس جبران نمی شه. قرار هم نیست جبران بشه. هیچ دیدی رو عوض نمی کنه. الآن برید توی اینترت سرچ کنید: Israel Love's Iran ببینید که چه عکس های دلربایی گذاشتن. اگه واکسینه نبودین هیچ وقت دعوت نمی کردم این عبارت رو سرچ کنید. قضیه همین حرکتی هست که ممکنه بعد ها ازش به خوبی سو استفاده بشه. ممکنه بعد ها تبدیل به ملاک بشه. ممکنه بعد ها جریانات Star Life Style توی ایران به وجود بیاد. ممکنه... خواهر عزیز! شما می گی از این یه حرکت الگو بگیریم؟ باشه! کار پسندیده ای کرده. باشه! اما یه مثال می زنم. تصور کنید دختر صدام بیاد بگه من ایرانی ها رو دوست دارم. من با اونا رفیقم و چند تا عکس با چند تا ایرانی بزاره که مثلاً با اونا مچ شده! شما حاضری هشت سال خاک و خون رو کنار بگذاری و ببخشی؟ دلی که خون شده رو نمی شه با عکس راضی کرد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ادعای اسلام آوردن آنجلینا جولی ! | علائم ظهور | 61 | 30,022 |
۱۴/آبان/۹۰ ۰:۳۶ آخرین ارسال: Hadith |
|

![[تصویر: mirkhani-s.jpg]](http://www.athero.ir/UserFiles/image/mirkhani-s.jpg)