|
ژنتیک امام علی (علیه السلام)+تبرک +پیراهن پوسف+سادات
|
|
۰:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم یقینا با کرومزوم و ژنتیک و وراثت تا حدودی همتون اشنایی دارید .
هر انسان سالمی 23 جفت کروموزم داره. که یک جفت از مادر و یک جفت از پدرش به ارث میرسه. از این 23 جفت ،یک جفت کرموزم جنسی هستن .که صفات جنسی رو کنترل میکنندو باعث مذکر یا مونث شدن اشخاص میشن. علوم جدیدی اومده که میتونن کروموزم ها رو شناسایی کنند.اجزای اون رو وارسی کنند. *** خب قبل خوندن ادامه بحث ... یقینا داستان پیراهن یوسف و متبرک بودنش رو در قران خوندید؟ اگر الان یه پیراهنی بهتون بدن و بگن این پیراهن پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست چه حسی بهتون دست میده؟؟؟ صرفا جهت تبرک! [/b] من امروز میخوام با نوشتن این تاپیک یک کروموزم رو با یقین صد در صد رد یابی کنم. و اون کروموزم y امام علی (علیه السلام) هست. به دودمانه زیر نگاه کنید مربع نماد مرد هست و دایره نماد زن خط افقی نماد ازدواج و خطوط عمودی فرزندان حاصل از ازدواج ![]() ببینید در این تصویر از ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا (سلام الله علیها)که در بالا با رنگهای سبز نشان داده شدن فرزندانی متولد شده که در ازدواج فرزندانشون کروموزم های غیره مسبب ایجاد ناخالصی هایی شدن. ****** به طوری که رد یابی کروموزم های غیر جنسی و کروموزم x بعد گذر این همه نسل کار بعیدیه. اما کروموزم y چون در مردان اختصاصی هست و حتما از پدر به پسر منتقل میشه تنها کروموزی هست که میشه به یقین گفت به چه کسی برمیگرده و فقط هم این موضوع در اقایون صدق میکنه. یعنی کروموزم y تمام اقایون سید یک شکل هست و دقیقا (بیس اصلیش با چشم پوشی موتاسیون)همون کروموزم امام علی (علیه السلام) میباشد. میدانید این یعنی چه؟ یعنی وجود تبرکی از امام علی (علیه السلام) در تک تک سلول های یک شخص (مذکر )سید با اطمینان 100% !!!! و ما بقی کروموزم های x بدون توانایی شناسایی در افراد خانم و اقای سید و غیر سید پخش هست![ ***** /i]حالا یک سوال بعد گذشت 1400 سال چقدر موتاسیون (جهش) در کروموزم ها رخ میدهد؟؟؟چقدر این کروموزم ها شبیه به هم هستن؟ بماند که کروموزم yیکی از شگفت انگیز ترین کروموزمهاست. با پیچیدگی که یک کوروموزم داره و بلندی خیلی زیادش و اینکه بسیاری از موتاسیون ها باعث بیماری و حتی عقیم شدن فرد میشن میشه نتیجه گرفت که این بین کروموزهای جهش یافته اصولا به نسل بعد نمیرسن. یا بهتره بگیم کمتر میرسن.ویا شاید نه!!!
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۳, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۳ ۱۷:۱۶)نورالسادات نوشته است: ممنون خیلی جالب بود. بیش از پیش به خودم میبالم وخداروسپاس که به واسطه ازدواج بایک آقاسیدعزیز بچه هامونم به خودشون میبالن.(عروس سیدا شدن آرزوی قلبی من بود اقا من این تاپیک رو نزدم بیاید سوسومون بدیدهاااااا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() در هر صورت مبارکتون باشه ![]() ![]() ![]() ![]() راستی این کروموزم همچین کوچولو هم نیستا... در تک تک سلول ها وجود داره ... میدونید یعنی چندتااااااااااااااااااااااااااااااااااا در هر بدن؟ |
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
البته من نگفتم تاثیری نداره...
گفتم تفاوتی در سعادت یا شقاوت اون آدم نمیکنه، من به خاطر کروموزمم نمیرم بهشت ![]() یه جا شنیدم پاداش و عذاب سادات دوبرابره!! به هر حال گفتم سادات در جریان باشن،خیلی هم به کروموزوم ایگرگشون ننازن
|
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:یه جا شنیدم پاداش و عذاب سادات دوبرابره!! اولا که ما به کروموزوم X مون مینازیم که جهش یافتم باشه بازم از جدمون به ارث رسیده ![]() دوما اینی که گفتین من از بچگی در جریانم!فقط نمیدونم چرا اینکه عذابمون دوبرابره بیشتر یادم میمونه تا پاداش دوبرابر! ![]() پ.ن:راستی جد سیدای اینجا کیه؟! من سید حسینی ام..
|
|||
|
|
۱۹:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
با توجه به نرخ بالای جهش کروموزوم Y و نوترکیبی، کروموزوم Y سید هم مثل کروموزوم Y غیر سید با جدش متفاوت هست.
حالا ار هم متفاوت نباشه، چه تفاوتی از نظر برتری و بدتری ایجاد می کنه که ما در جریان نیستیم؟ |
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
و نوعی دیگر از آپارتاید
انتظار نداشتم... |
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
[quote='مرهم' pid='295847' dateline='1407675192']
اقا من این تاپیک رو نزدم بیاید سوسومون بدیدهاااااا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() در هر صورت مبارکتون باشه ![]() ![]() ![]() ![]() راستی این کروموزم همچین کوچولو هم نیستا... در تک تک سلول ها وجود داره ... میدونید یعنی چندتااااااااااااااااااااااااااااااااااا در هر بدن؟ [/quoteانشالا که بااعمال شایسته قلب مولاروهم ازخودمون راضی نگه داریم راستی مرهم جان سوسومون دقیقا یعنی چه؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۱ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۳ ۱۸:۳۴)حوریه سادات نوشته است: اولا که ما به کروموزوم X مون مینازیم که جهش یافتم باشه بازم از جدمون به ارث رسیده عزیزم اون دودمانه رو بر اساس قوانین ژنتیک اگه ادامه بدی توجه موضوعی میشی. هیچ خانم سیدی نمیتونه این ادعا رو کنه که حتما کروموزوم هاش و حتی یکیش همون کروموزم امام علی یا حضرت زهراست. اینجا و بر اساس قوانین علمی ما فقط در مورد 1 چهارم ژنها میتونیم با اطمینان حرف بزنیم. اون هم y در اقایون . 3 چهارم دیگر زن ها در بین انسان های سید و غیر سید به طور ناشناخته ای پخش هستن. (۱۹/مرداد/۹۳ ۲۰:۱۷)نورالسادات نوشته است: راستی مرهم جان سوسومون دقیقا یعنی چه؟ نقل قول:لغت نامه دهخدا خب حالا ربطش اووووووووووووووم ![]() ![]() ![]() ![]() وایسا فکر کنم ![]() تا حالا این بچه ها رو دیدی یه پفک دستشون میگیرن به اون بچه ای که پفک نداره یه ذرش رو نشون میدن ... میگن سوسو من پفک دارم.... یعنی همون ... ![]() ![]() ![]() ربط دادن رو میبینید تو رو خدا
|
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
منم همین سوال رو داشتم
البته DNA دی ان ای من و پدرم یکیه دی ان ای پدرم و پدربزرگمم یکیه درنتیجه دی ان ای من و پدربزرگم یکیه! درسته؟ دی ان ای پدر بزرگم و عموم یکیه دی ان ای عموم و پسرعموم هم یکیه یعنی دی ان ای من و پسر عموم هم یکیه! درسته؟ خب حالا اگه این درست باشه، باید تمام سید ها هم یک دی ان ای داشته باشن! یکی که سر در میاره از دی ان ای لطفا کمک کنه |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۳ ۲۱:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: منم همین سوال رو داشتم ببینید ابتدا باید مفهوم کروموزوم و DNA رو بدونیم. هر کروموزم ما از دورشته یک سان DNA تشکیل شده . همون طور که در ابتدا گفتم ما در هر سلول بدنمون البته داخل هسته ی سلولی 23 جفت کروموزم داریم. یعنی چند تا؟ 46 تا کروموزم . موقع تولد 23 تا از مادر و 23 تا از پدر با هم ترکیب میشن میشه همون 46 تا و یک سلول رشد میکنه و تبدیل ب انسان میشه. حالا این جمله که میفرمایید DNA پدر و پدر بزرگتون کاملا یک شکله حرف غلطیه. نصف DNA های پدرتون از پدر بزرگتونه. عموتون هم همینطور . حالا ایا این نصفی که از پدربزرگتون به پدر و عموی شنا رسیده دقیقا یک شکل بوده؟؟؟؟ خیر . بلکه ممکنه برای پذر شما یه کروموزم بیاید برا عموی شما اون یکی ... این میشه که برادر خواهرا بعضی اوقات خیلی شبیه اند یعضی وقت ها هم نه. ببینید رد یابی این کروموزم ها بسیار کار سختیه . به جز یک کروموزوم. اون هم y چون در مردها اختصاصیه. حالا یعنی چی؟ یعنی اگه یه بچه براش کروموزم x پدر رفت میشه دختر. اگه y رفت میشه پسر . و هر مردی فقط یک کروموزم y داره . که مشخص کننده صفات جنسیشه. پس همه پسرهای یک مرد کروموزم جنسی که از پدرشون کرفتن دقیقا یک شکله. حالا بر اساس این کروموزم y شما و پسر عموتون ذقیقا یکیه. |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
کجاست اون ناظر که در کمترین قدم می یومد ما رو شت و پت می کرد؟
![]() تیزیش کجاست؟ فقط واسه من تیزه؟ والله اگه این تاپیک ادامه پیدا کنه می رم به سربازان گهواره می گم که اینجا به نام دین دارن تلقینات نژادپرستانه می کنن.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!)# | علی 110 | 14 | 13,564 |
۲۶/فروردین/۹۷ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| طی الارض و عبور از موانع با توسل به امام جواد (علیه السلام ) | آفتاب | 22 | 11,368 |
۸/فروردین/۹۷ ۰:۴۰ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| چرا پرچم گنبد حرم امام حسین علیه السلام سرخ است؟ | در جستجوی سختی | 2 | 2,247 |
۱۰/آبان/۹۴ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| امام علی (علیه السلام) از نگاه دانشمندان | bahareh | 1 | 1,948 |
۲۱/شهریور/۹۴ ۱۹:۱۱ آخرین ارسال: Bamdaad |
|
| عدل علی {علیه السلام}... {قضاوتهاى حضرت} | بچه های گمنام | 36 | 11,695 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲ آخرین ارسال: بچه های گمنام |
|
| حسین علیه السلام آمد | عمار رهبری | 3 | 2,583 |
۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۱ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| قصه های قرآنی - حضرت هود علیه السلام | جواد مخبریان | 0 | 1,705 |
۲۲/بهمن/۹۳ ۱۰:۲۹ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|

![[تصویر: %D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8134289518/%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA.jpg)
بعد گذشت 1400 سال چقدر موتاسیون (جهش) در کروموزم ها رخ میدهد؟؟؟

)انشالله به خاطرهمین یه کروموزوم کوچولوی متبرک هم که شده آتش بربدن های مااثرنمیکنه