|
ژنتیک امام علی (علیه السلام)+تبرک +پیراهن پوسف+سادات
|
|
۰:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم یقینا با کرومزوم و ژنتیک و وراثت تا حدودی همتون اشنایی دارید .
هر انسان سالمی 23 جفت کروموزم داره. که یک جفت از مادر و یک جفت از پدرش به ارث میرسه. از این 23 جفت ،یک جفت کرموزم جنسی هستن .که صفات جنسی رو کنترل میکنندو باعث مذکر یا مونث شدن اشخاص میشن. علوم جدیدی اومده که میتونن کروموزم ها رو شناسایی کنند.اجزای اون رو وارسی کنند. *** خب قبل خوندن ادامه بحث ... یقینا داستان پیراهن یوسف و متبرک بودنش رو در قران خوندید؟ اگر الان یه پیراهنی بهتون بدن و بگن این پیراهن پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست چه حسی بهتون دست میده؟؟؟ صرفا جهت تبرک! [/b] من امروز میخوام با نوشتن این تاپیک یک کروموزم رو با یقین صد در صد رد یابی کنم. و اون کروموزم y امام علی (علیه السلام) هست. به دودمانه زیر نگاه کنید مربع نماد مرد هست و دایره نماد زن خط افقی نماد ازدواج و خطوط عمودی فرزندان حاصل از ازدواج ![]() ببینید در این تصویر از ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا (سلام الله علیها)که در بالا با رنگهای سبز نشان داده شدن فرزندانی متولد شده که در ازدواج فرزندانشون کروموزم های غیره مسبب ایجاد ناخالصی هایی شدن. ****** به طوری که رد یابی کروموزم های غیر جنسی و کروموزم x بعد گذر این همه نسل کار بعیدیه. اما کروموزم y چون در مردان اختصاصی هست و حتما از پدر به پسر منتقل میشه تنها کروموزی هست که میشه به یقین گفت به چه کسی برمیگرده و فقط هم این موضوع در اقایون صدق میکنه. یعنی کروموزم y تمام اقایون سید یک شکل هست و دقیقا (بیس اصلیش با چشم پوشی موتاسیون)همون کروموزم امام علی (علیه السلام) میباشد. میدانید این یعنی چه؟ یعنی وجود تبرکی از امام علی (علیه السلام) در تک تک سلول های یک شخص (مذکر )سید با اطمینان 100% !!!! و ما بقی کروموزم های x بدون توانایی شناسایی در افراد خانم و اقای سید و غیر سید پخش هست![ ***** /i]حالا یک سوال بعد گذشت 1400 سال چقدر موتاسیون (جهش) در کروموزم ها رخ میدهد؟؟؟چقدر این کروموزم ها شبیه به هم هستن؟ بماند که کروموزم yیکی از شگفت انگیز ترین کروموزمهاست. با پیچیدگی که یک کوروموزم داره و بلندی خیلی زیادش و اینکه بسیاری از موتاسیون ها باعث بیماری و حتی عقیم شدن فرد میشن میشه نتیجه گرفت که این بین کروموزهای جهش یافته اصولا به نسل بعد نمیرسن. یا بهتره بگیم کمتر میرسن.ویا شاید نه!!!
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۹, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:تا وقتی که از روش پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) جدا نشده و خود را به گناهان نیالوده باشند.به قسمتی که قرمز کردم نگاه کنید. دقیقاً می خواستم به نفر بیاد این حدیث رو بگذاره اینجا که زحمتش کشیده شد. به قسمتی که قرمز کردم دقت کنید. ممکن هست این اتفاق برای یه سید نیافتاده باشه؟ یعنی معصوم هستن؟ |
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۳ ۱۴:۵۹)bidel نوشته است: به قسمتی که قرمز کردم نگاه کنید.جملاتتون خیلی نامفهومی میشه بیشتر توضیح بدیذ که چی میخواید بگید؟ |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
نقل قول:جملاتتون خیلی نامفهومی میشه بیشتر توضیح بدیذ که چی میخواید بگید؟منظورم اینه که بعد ائمه دیگه معصوم دیگه ای وجود نداشته. اگه سیدی بوده دیگه در حد امام و ذریه حقیقی نبی نبوده. پس احترامش هم(موقع ورود به پاخیزیم و ...) دولا پهنا می شه. این دولا پهنا شدن می شه در حد یه شیعه(حالا یکم و بیشتر و کمتر) |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۳ ۱۵:۳۴)bidel نوشته است: منظورم اینه که بعد ائمه دیگه معصوم دیگه ای وجود نداشته. خب حرف شما درسته . باید به همه احترام گذاشت. ولی خب احترام به سادات مورد تاکید قرار گرفته که ایت الله قاضی گفتن به چه دلیل. |
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
نقل قول:خب حرف شما درسته . باید به همه احترام گذاشت. ولی خب احترام به سادات مورد تاکید قرار گرفته که ایت الله قاضی گفتن به چه دلیل.یه مثال می زنم فرض کنیم تو مجلسی نشستین و پسر شهید مطهری(حالا شما فرض کنید دختر شهید مطهری تا براتون ملموس بشه، نمی دونم دختر داره یا نه) وارد مجلس می شه. در چه حدی بهش احترام می گذارید؟ به چه شکلی بهش احترام می گذارید؟ شما رو نمی دونم اما من به شکلی احترامش می کنم که متوجه بشه تمام احترام من به خاطر پدرش هست. واگرنه که خودش هیچ تحفه ای نیست(در حالی که هست). بعدش میام تبصره می زنم. اگه مرد (زن) شریفی هست پس احترامم رو بیشتر می کنم. اگه متواضع هست بیشترش می کنم اگه خوش خلق هست بیشترش می کنم اگه عالم و فهمیده هست پس بیشترش می کنم... اگه که شما می گی سید. از نظر من سید باید جوری باشه که وقتی میبینیش حس کنی واقعا نواده ی نبی هستش. نواده ی نبی بودن یعنی این تبصره ها رو شامل شدن. اگه تندی کردم معذرت می خوام اما حق بدین که این حدیث ها خیلی کلی هستن. |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۲۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۳ ۲۲:۴۰ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نقل قول:من به شکلی احترامش می کنم که متوجه بشه تمام احترام من به خاطر پدرش هست. واگرنه که خودش هیچ تحفه ای نیست (در حالی که هست). آقای بیدل شما تو روند احترام گذاریتون، یه جور شبیه به اثبات بازگشتی عمل می کنید یعنی اگه تا تو طرف (صرف نظر از سید بودن یا نبودن) چیزی ندیدید، طرف رو قابل احترام نمی دونید درصورتی که طبق آموزه های دین و اسلام، در ابتدا و با این پیش فرض، همه محترمن حالا به قول شما اگه طرف از جنبه های مثبت هرچی بیشتر داشت، اون احترامه بیشتر می شه یعنی در مرتبه ی اول، همه ی آدما یه کف احترامی رو دارن (حالا بجز استثنائاتی مثل مفسدا و معاندا و محاربا و جانیا و ...) همونطور که خودتون گفتید، آدم کاملا کاملا معصوم از خطا و اشتباه به ندرت پیدا می شه. با این پیش فرض شما دیگه تو این حالت کسی قابل احترام نیستش در صورتی که اگه از برادرای مسلمونمون خطا و اشتباهی دیدیم، این احترامه از بین نمی ره، حالا شاید کم شه ولی از بین نمی ره (بازم صرف نظر از اون استثنائات بالا). چرا که به قول امام صادق (علیه السلام) باید نسبت به برادرامون، ملاک رو بر حسن نیت بذاریم. دقیق فرمایش امام صادق (علیه السلام) : حتی اگر برخی از شیعیان گناهكار باشند، جز سخن خير، چيز ديگرى درباره آنها نگويند، بلكه با خضوع و خشوع و التماس، دعا كنن كه خداوند به اونها توفيق بده که گناهانشون را ترك و توبه كنن تا مشمول آمرزش حق تعالى قرار گيرند . یعنی اینکه بازم حرمت طرف رو نگه داریم . نسبت به مؤمنان حُسن ظن داشته باشیم، بر فرض اگر گناهى هم کردن، فقط همون كارشون را بد بدونیم و نسبت به خودشون دشمنى نداشته باشیم. (بازم می گم صرف نظر از استثنائات) |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
مثل ارسال قبلی همه رو نخوندم
شاید تکراری باشه اول اینکه حدیث داریم از امام صادق علیه السلام مضمونش اینه که فرمودند شیعه امیرالمومنین بودن براشون خیلی مهم تره تا اینکه نوادشون هستند در مورد سید بودن سید یا خطاکاره یا عادی یا بزرگ (تابلو) اگر خطاکار باشه مثل بنی صدر لعنت الله علیه یا محمد خاتمی لعنت الله علیه بهشون فحش نمیدیم و فقط لعنتشون میکنیم ولی هیچ احترامی ندارن و بی احترامی به اون صورت هم نمیکنیم اگر آدم عادی باشه بهش به عنوان سید احترام میزاریم مثل خیلی از سادات اگرم آدم بزرگی باشه (بصورت خاص) علاوه بر اون احترام به بزرگیش احترام میزاریم |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۲۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۹ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
نقل قول:به نام خدامن فقط از قسمت مثبت روند احترام گذاریم حرف زدم. یه کف احترامی وجود داره. احترام هر فردی با رویت حسن از کف احترامش فاصله میگیره و بالا می ره. اگه بدی ببینید اون احترام می یاد پایین و شاید به حدی برسه که از کف احترام هم پایین تر بیاد. بحث من هم به کف احترام مربوطه. کف احترامی که به کسی دارم اگه بالا اگه پایین ربطی به خودش نداره. ربطش به منه. این به من مربوطه که این کف رو کجا در نظر بگیرم. اگه بالا بگیرم(واسه سید) فکر نکنه دارم می پرستمش. بلکه باید ممنون باشه که دارم بهش احترام بیشتری می گذارم(حرمت جدشو نگه می دارم) به منزله احترام متقابل نقل قول: بهشون فحش نمیدیم و فقط لعنتشون میکنیم ولی هیچ احترامی ندارن و بی احترامی به اون صورت هم نمیکنیمبا این حرف موافقم. من همچین منظوری داشتم نقل قول:اگر خطاکار باشه مثل بنی صدر لعنت الله علیه یا محمد خاتمی لعنت الله علیهلطفا حرمت خودتون رو نگه دارید. |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
امروز توی ماشین که داشتم میومدم یاد این تاپیک و یه خاطره از دوران کودکیم افتادم.
اون موقع پذر بزرگم توی روستا کشاوری داشتن و اونجا زندگی میکردن. توی محلشون یه بنده خداهایی بودن که کلا خانوادگی از نظر هوشی و رفتاری زیاد نرمال نبودن. یعنی مثل یه ادم با شخصیت برخورد نمیکردن. توی همون محل هم خونه ی این و اون کارگری میکردن. یادمه اون موقع مادر بزرکم با اینکه سطح رفتاریشون رو اصلا قبول نداشت ولی اونا رو بخاطر سادات بودنشون مورد احترام قرار میدادن. مثلا پدر اون خانواده رو تو محل اقا صدا میکردن. یا خانومش رو با زبان محلی گیلکی اقا زن (یعنی همسر اقا) خطاب میکردن. اگر موقع کار مزرعه کارگرها میومدن خونه پدر بزرگم برا نهار، مادر بزگم سفارش اکید میکرد که بهترین جای سفره رو بدن به اقا و بچه های اقا. یادمه تو اون خونه بزرگ اونا دو تا سرویس بهداشتی داشتن یکی برا خودشون یکی برا کارگر ها. و کارگرها با لباس و کفش های کثیف حق نداشتن از اون سرویس استفاده کنن و اگه میرفتن بهشون تذکر شدیدی داده میشد از طرفی مادر بزگ منم اون موقع خیلی حساس بود سر این موضوع. یه بار همین اقا بخاطر گیج بازیاش رفت تو اون سرویس بهداشتی ... مادر بزرگم فقط تو خودش حرص میخورد اما هیچی بهش نگفت.... یادمه تا دو هفته این موضوع خنده ما بچه ها بود... یا بین زن ها اگر میخواستن غیبت کنن خیلی حواسشون بود که در مورد اون خانواده چیزی نگن و مورد نقد قرار ندنشون. یه جورایی قدیمی ها این اعتقاد رو داشتن اگر غیبت گناهه غیبت سادات هزاران برابر بیشتره. یا هر موضوعی در مورد سادات... هیچ فرقی هم براشون نمیکرد اون سید یه ادم با کلاس محلشون باشه یا.... کلا یاد این جملات افتادم و چه خبر هاست در این کهکشان راه شیری: کهکشان، یعنی از آنجا که کاه می کشیده اند و اینها هم کاه هایی است که بر راه ریخته است! شگفتا که نگاه های لوکس مردم آسفالت نشین شهر آن را کهکشان می بینند و دهاتی های کاهکش کویر، شاهراه علی، راه کعبه، راهی که علی از آن به کعبه می رود.
|
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
نقل قول:اون موقع پذر بزرگم توی روستا کشاوری داشتن و اونجا زندگی میکردن. توی محلشون یه بنده خداهایی بودن که کلا خانوادگی از نظر هوشی و رفتاری زیاد نرمال نبودن. یعنی مثل یه ادم با شخصیت برخورد نمیکردن. توی همون محل هم خونه ی این و اون کارگری میکردن.کسی تو این تاپیک مشکل عقلی رو به بدی تعیین کرد؟ کسی تو این تالار همچین حرفی زد؟ احترام در صورتی پائین می یاد که طرف مقابل بی احترامی کنه. کسی که مشکل ذهنی داره چطور حالیشه که بی احترامی کرده؟ ******************************************************** نقل قول:کهکشان، یعنی از آنجا که کاه می کشیده اند و اینها هم کاه هایی است که بر راه ریخته است! شگفتا که نگاه های لوکس مردم آسفالت نشین شهر آن را کهکشان می بینند و دهاتی های کاهکش کویر، شاهراه علی، راه کعبه، راهی که علی از آن به کعبه می رود. خیلی جالبه! خیلی عجیبه! یه جایی خارج از کتب دهه شصتی، سخنی از مرد متهم خوندم! خیلی جالبه! دستتون درد نکنه. دلم بدجوری پرید...! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!)# | علی 110 | 14 | 13,563 |
۲۶/فروردین/۹۷ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| طی الارض و عبور از موانع با توسل به امام جواد (علیه السلام ) | آفتاب | 22 | 11,367 |
۸/فروردین/۹۷ ۰:۴۰ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| چرا پرچم گنبد حرم امام حسین علیه السلام سرخ است؟ | در جستجوی سختی | 2 | 2,245 |
۱۰/آبان/۹۴ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| امام علی (علیه السلام) از نگاه دانشمندان | bahareh | 1 | 1,948 |
۲۱/شهریور/۹۴ ۱۹:۱۱ آخرین ارسال: Bamdaad |
|
| عدل علی {علیه السلام}... {قضاوتهاى حضرت} | بچه های گمنام | 36 | 11,695 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲ آخرین ارسال: بچه های گمنام |
|
| حسین علیه السلام آمد | عمار رهبری | 3 | 2,583 |
۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۱ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| قصه های قرآنی - حضرت هود علیه السلام | جواد مخبریان | 0 | 1,705 |
۲۲/بهمن/۹۳ ۱۰:۲۹ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|

![[تصویر: %D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8134289518/%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA.jpg)
بعد گذشت 1400 سال چقدر موتاسیون (جهش) در کروموزم ها رخ میدهد؟؟؟