|
نقد مستند ظهور
|
|
۲۱:۴۲, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
عضو جدید هستم . موضوعی ذهنم رو مشغول کرده بود خواستم با شما در میون بزارم... سوال من اینه که چرا تو این مستند که تمام اعمال رمزآلود فراماسونی و ایلومناتی ها ودست داشتن اونها در اتفاقات مهم جهان افشاگری شده . چرا از نقش یهودیها در ایجاد فرقه های مختلف در اسلام حرفی زده نشده . مثله وهابیت ... بهائیت ..... اسماعیلیه...و...غیره. که تمام اونها توسط خود یهودیا بوجود اومده و ثابت شدس. همین موضوع باعث شک بیشتر من به این سریال شد. خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۳ ۲۱:۴۲)hesaam.bsh نوشته است: سلام به همه دوستان علیک سلام من طرفدار این مستند نیستم خیلی وقته هم ندیدمش (شاید از 91) ولی قرار نیست اگر در فلان موضوع نگفت پس اشکال داره یه سری سرفصل داشته که بهش پرداخته مثلا از نقش یهود در ترور امیرالمومنین (علیه السلام) نگفته پس مشکوکه؟ |
|||
|
|
۲:۳۹, ۲۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
خوش اومدی این که چرا راجع به این اختلاف افکنی ها چیزی نگفته طبیعیه چون 1- مطالعه و تحقیقات زیادی لازم داره 2- خودش به اندازه یک سریال کامل وقت میبره 3- اگه بخواد بررسی کنه مجبور میشه به دست های پشت پرده یهود در سقیفه هم اشاره کنه که اونوقت صدای یه عده زیادی در میاد و خودش باعث تشنج میشه 4- روال سریال ظهور بر اساس اتحاد بین مسلمانان ساخته شده پس نباید به صورت جزیی به این مسایل ورود پیدا کنه یا باید کامل بحث کنه یا نباید اصلا صحبتی کنه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,265 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,049 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,067 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,867 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,166 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,600 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,834 |