|
تمرین و تغییر در سبک زندگی
|
|
۱۳:۰۸, ۲۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۰ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستان.
مدتیه که من میبینم بعضی از بچه های همین تالار خودمون و جوونای اطراف، از یکسری مسائل خیلی مینالن که راه حلش دست خودشون نیست... باور کنین که یک بخشی از راه حل این مشکلات دست خودمونه. من حقیقتش یک درصدی از بروز این مشکلات رو توی نبودن اراده کافی میبینم. یک درصدیش هم تقصیر تغذیه ها و لایف استایلمونه. یعنی مثلاً در روز با خوردن انواع و اقسام خوراکی های موجود در بازار، 200 واحد انرژی وارد بدن میکنیم که فقط 100 تاش صرف میشه و 100 تاش میمونه یا تبدیل به چربی میشه و کبدهای چرب و چاقی که بسیاری باهاش دست به گریبان هستن و یا این میشه که نوجوون و جوون ما از زور فکر، شب تا صبح خوابش نمیبره. یکی مدام به زن فکر میکنه، یکی به گناهش فکر میکنه، یکی به فیلم فلان فکر میکنه و ... باید این ورودی و خروجی انرژی در بدن یکسان باشه تا در سلامت روح و جسم به سر ببرین... توی این تاپیک میخوایم اراده هامون رو قوی کنیم... کارهای مذهبی هم نمیخوایم بکنیم... صرفاً کارهایی که علم گفته بده رو میخوایم کمش کنیم... به این ترتیب که کاری رو که توی این تاپیک ازش نام برده میشه رو به مدت یک هفته انجام نمیدیم... اگه اون کار رو با رنگ سبز نوشتیم، یعنی هفته بعد هم انجامش نمیدیم... اما اگه با رنگ بنفش نوشته شده بود، یعنی همون یک هفته کافیه فعلاً و ممکنه توی هفته های بعد هم دوباره برای تقویت اراده ازش استفاده کنیم... وقتی هم داریم کاری رو مطرح میکنیم که یک هفته قراره که انجامش ندیم، یه مختصر توضیحی در مورد مضراتش میدیم تا بدونیم واسه چی داریم این کارو انجام میدیم و بعد از یک هفته خودمون، خودمون رو چک کنیم تا ببینیم اوضاع بهتر شده یا نه! به طور مثال بین خودمون قرار میذاریم که یک هفته گوشت قرمز نخوریم... بعد اگه مامانمون درست کرد، میریم نون و پنیر و سبزی میخوریم... مطمئن باشین کسی از یک هفته گوشت قرمز نخوردن، آسیبی نمیبینه... اما اگه مهمونی رفتین و مجبور بودین که بخورین، عیبی نداره ولی زیاده روی نکنین... من خودم از اوناییم که اراده کنم، محاله دیگه کاری رو که نمیخوام رو انجام بدم... دلم میخواد شما هم این اراده های قوی رو داشته باشین که اگه تو خیابون چشمتون افتاد به گناه، اصلاً براتون مهم نباشه... حتی به راحتی بتونین ذهنتون رو منحرف کنین و به یه چیز دیگه فکر کنین و اجازه بدین مغز خودش به مرور زمان، با فکر نکردن به اون موضوع اون صحنه رو از ذهنتون دیلیت کنه... حالا چنانچه لیست شرکت کننده ها به بالای 50 نفر برسه، این برنامه رو شروع میکنیم... در غیر این صورت، برنامه منتفی میشه... قول میدم هم زیاد سخت نباشه. اما شما هم باید قول بدین که زیر قولتون نزنین. حالا هر کی پایه است، اسمش رو پایین اسم من بنویسه... بسم الله... 1. moze84 2.??? |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۰۵, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
یکسری رایزنی ها با خانم طلوع انجام شد و قرار شد که فعلاً با همین تعداد کم شروع کنیم...
ان شاءالله کم کم همه جذب میشن... قرار شد که تمرین و تغییر سبک زندگی رو به چند بخش تقسیم کنیم... یک بخش درباره عادتهای اجتماعی، یک بخش درباره عادتهای تغذیه ای و یک بخش هم درباره عادتهای ورزشی... البته من فکر کنم ورزشی و اجتماعی رو بشه ادغامش کرد... حالا در مورد جزئیات طرح نظر بدین... مثلاً اگه نکردیم، تنبیهمون چی باشه؟ کسی که همه کارها رو انجام میده تشویقش چی باشه؟ اگه انجام دادیم، چه جوری اعلام کنیم که انجام دادیم؟ ایناش رو هم یک کمی دستمون بیاد، ان شاءالله طرح رو شروع خواهیم کرد. خوبه؟ پ.ن: من فکر میکنم در زمینه ورزش و فعالیت های بدنی اساتیدی مثل آقا حامد بهتر میتونن کمک کنن... |
|||
|
|
۱۰:۰۸, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
تنبیهات میتونه انجام یکونیم برابر بایدها و نباید ها باشه
تشویق میتونه انجام یه کار خوب واسه خودمون باشه مثه گل دادن ب خودمون یا عکس یادگاری انداختن از کارهای خودمون توی این دوره |
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
نقل قول:تنبیهات میتونه انجام یکونیم برابر بایدها و نباید ها باشهببخشید اما یک ونیم برابر نباید ها چی هست دقیقا؟ مثلا می گیم چای سیاه نخوریم. حالا یکی اومد و خورد! باید از این به بعد یک و نیم برابر نخوره؟ نصفه دیگه رو نذاره بقیه اعضای خونه نخورن؟ آهان! حالا فهمیدم! هر کی رعایت نکرد باید یکی دیگه رو بکشه تو این طرح. حالا منظورتونو فهمیدم. این هم یه جور تنبیه هست. |
|||
|
۱۰:۴۶, ۲۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۳ ۱۰:۵۰ توسط mohsen110.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
مثلا اگر قراره شبی ده مین پیاده روی کنیم و یه شب انجام ندادیم شب بعد پونزده مین پیاده روی کنیم و اگه قراربوده روزی دو لیوان چای بخوریم ولی بیشتر خوردیم روز بعد یه لیوان بخوریم،
یا اگه روزی یه لیوان بوده بیشتر خوردیم روز بعد نصف لیوان چای بریزیم بخوریم، شمابلد نیستی نصف لیوان چای بریزی و بخوری؟ اگر کسی خیلی پرخوری کرد میتونه چند روز خودشو تنبیه کنه تا ب تعادل برسه برای شروع تغیر نمیشه یهو گفت کاری رو اصلا دیگه انجام ندیم چون جواب نمیده باید کم کم ، کمش کرد.شما نمیتونی الان بگی از فردا دیگه کسی چای نخوره،باید بگید یه لیوان مصرفو کم کنن یا مثلا روزی سه لیوان حداکثر بخورن |
|||
|
|
۱۰:۵۷, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سلام
در مورد چای،افرادی که زیاد مصرف میکنن،سعی کنن اول دوزش رو پایین بیارن و کنارش یه جایگزین هم بزارن. بعد کم کم اونو حذف کنن ،البته گاهی خوردنش اشکالی نداره،اما حتی چای های گیاهی دیگه هم نباید هر روز مصرف شن. مثلا مجاز نیستیم هر روز چای زنجبیل بخوریم. البته شیدا جان اصل مطلب رو گفتن،منم چای های خوشمزه رو میگم،اگه کسی تجربه دیگه ای داره میتونه شیر کنه تا بقیه تست کنن. اگه اینا با عسل خورده شه عالیه.البته خواصشون تو نت هست اگه بخونید بیشتر راغب میشید بخورید ،من یکی دوتا که یادم مونده رو میگم.مخصوصا خانوما چک کنن که بعضی هاشون در ایام خاص نباید خورده شه که من دیگه ننوشتم. 1-چای بادرنجبویه و استخدوس............... برای خستگی ذهنی،افسردگی خوبه و خواب اوره.بادرنجبویه کمی فشارو بالا میبره 2-چای چوب دارچین یا زنجبیل.................. اگه ضعف جسمی یا خستگی جسمی داشتین. 3-چای پونه یا اویشن ................ برای سرماخوردگی خوبه و خاصیت ضد میکروب داره،مثلا اگه از جاهای شلوغ اومدید خونه 4-چای بابونه ............ ضد التهاب ،تقویت سیستم ایمنی بدن 5- چای گل گاو زبون ............. که معمولا با لیمو عمانی دم میشه که رنگ خوشرنگی میگیره،یه کوچولو میتونید سنبل طیب هم اضافه کنید.که ارامبخشه. اگه برای اولین بار دارید مصرف میکنید حتما با عسل یا نبات شیرین کنید بعد بخورید. اگه چای سیاه رو واقعا نمیتونیم ترک کنیم حداقل توش گل محمدی یا لیمو عمانی یا چوب دارچین یا بهار نارنج بریزیم |
|||
|
|
۱۱:۱۷, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
من نظرم اینه که تشویق و تنبیه ها مذهبی باشه...
مثلاً اگه کسی چای اش رو کم نکرد، اون روز باید نمازش رو اول وقت بخونه... یا اگه کسی ورزش نکرد، باید اون روز نمازش رو با توجه کامل به معنی بخونه... یا مثلاً زیارت عاشورا با صد تا لعن و صلوات بخونه... یا یه روز روزه بگیره... من اصولاً فکرم توی تنبیه خوب کار میکنه... ![]() تشویق رو شما بگین.. البته اینا نظر منه... قابل بحث و قابل تغییره... یاسین جان! اگه چای رو با چیزای دیگه جایگزین کنن، و اون چیز رو دیگه نخورن که دوباره چای رو میخورن... مثل مامان من و شیدا جان که برگشتن به حالت اول... گزینه دیگه ای وجود نداره؟ |
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
نقل قول:شمابلد نیستی نصف لیوان چای بریزی و بخوری؟حقیقتش رو بگم که نه! یا لیوان کامل یا هیچ چی! البته چای مشکل من نیست. من روزی دقیقاً یه لیوان چای می خورم اونم توی صبحونه. چند وقتی هم هست که شب ها بیدار می مونم دیگه صبح زود پا نمی شم که صبحونه بخورم. یه نون پنیر بله می کنم می زنم. شما اگه می تونید خودتونو کنترل کنید که خوبه. اما این یه تجربه است برای من. اگه قراره رژیم بگیرم نباید سر سفره بشینم. چون اگه بشینم جارو می کنم. پس نمی رم سر سفره. حالا چای هم همینطور. بشینم نصفه بخورم حتماً نصفه دیگه رو هم بالا می رم. وسوسه شدن رو هم مدنظر داشته باشیم. |
|||
|
۱۱:۳۰, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۳ ۱۱:۱۷)moze84 نوشته است: یاسین جان! سلام موزه جان متوجه منظورت نشدم یعنی فقط بدون جایگزین چای رو حذف کنن؟ منظور کلی خودم این بود : ادما دو دسته اند،چای خورها و کسانی که هرزگاهی میخورن خوب دسته دوم به راحتی میتونن جایگزین کنن دسته اول ،ابندا باید دوزش رو کم کنن و این دمنوش ها رو تست کنن،ببینن کدومشون رو دوست دارن. بعد چای رو کم کنن.منتها اگه یه عده به جایی رسیدن که نتونستن صفر کنن و به قول خودشون سردرد گرفتن و .... حداقل چیزای دیگه بتدازن تو چایی تا خواص اونا بهشون برسه. |
|||
|
|
۱۱:۳۷, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
خوش بحال خودم ک اصلا چای نمیخورم
|
|||
|
۱۱:۵۶, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
نقل قول:خوش بحال خودم ک اصلا چای نمیخورموالله! آخه واسه چی یه چیز گرم وتلخ رو می خواین بخورین؟ قند و نباتش هم از خودش بدتره. کسایی که چایی نمی خورن واقعا خوب کاری می کنن. همسایه مادربزرگم قهوه خانه داشت فقط بگم که الان واسش کلیه نمونده افتاده کنار خونه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تالارهای گفتگو، فضایی برای تمرین صعه صدر | سعدی | 5 | 2,188 |
۱/فروردین/۹۷ ۲۲:۳۲ آخرین ارسال: سعدی |
|
| نگاهمان را به زندگی تغییر دهیم! | AMINI | 0 | 857 |
۳/اسفند/۹۵ ۱۵:۳۴ آخرین ارسال: AMINI |
|
| تعهد برای تغییر سبک زندگی در 110 سال قبل! | عبدالرحمن | 1 | 1,744 |
۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱:۰۴ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|

![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)