|
صد رحمت به آن آدمهای بی دین !!!!!!
|
|
۱۴:۰۵, ۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۱۴:۰۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام !
اگر نه ... پس چه ارزشی دارد !؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۱۰, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
خوب یه سوال!
فکر کنین - خدای نکرده - ما توی عراق زندگی میکردیم و قرار بود داعشی ها بریزن تو خونه مون و مردها رو بکشن و زن ها رو به بی حیایی بکشن...(عین کاری که فرعون میکرد) حالا مثلاً پدر من، برای رضای خدا و برای این که من دست این جانی ها نیفتم، قبل از این که بریزن تو خونه، یه گلوله تو مخ من خالی میکنه... (نمونه هاش خیلی زیاده) حالا چون به خاطر خدا و جلوگیری از فحشا منو کشته، وارد بهشت میشه یا چون کار بدی کرده و قتل نفس انجام داده وارد جهنم میشه؟ فکر کنم گاهی پیش بیاد که آدم واسه رضای خدا بین بد و بدتر یکی رو انتخاب میکنه... حالا چون واسه رضای خدا بوده، خدا بابتش مژدگانی میده یا تنبیه میکنه؟ |
|||
|
|
۱۰:۴۰, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول: یه متن به نظرم جالب : اصلا فرض کنیم آن خدای خیالی اصلا خدای این دوستان بود؛ از خدایی یک "خدای عادل" به دور است که من که انسانی خوب بوده ام و سالم و نیک زندگی کردم و همیشه به مردم کمک کرده ام را تنها بخاطر اینکه به او باوری نداشته ام عذاب بدهد! همانطور که در آغاز گفتیم با فرض اینکه خدای آنها هم درست باشد؛ باز از خدایی او بدور است که مخالف صادق را به طرفدار چاپلوس و ریاکار بپذیرد. مگر اینکه خدای این دوستان به اندازه ی ذهن و فرهنگ آنها محدود باشد. پس در همه ی حالت های احتمالی من برنده ام نه بازنده. اما این دوستان چه؟ حالا این دوستان فرض کنند که نظر ما خداناباوران درست است. این همه عمر و زندگی که به رعایت کردن قوانین بیهوده و غیرضروری و راز و نیاز و ... گذرانده ای را باخته اند. |
|||
|
|
۱۰:۵۸, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
کسی واسه آیندگان کاری می کنه
این کارو واسه بندگان و مخلوقات خدا انجام داده یکی بیاد واسه بچه شما کاری انجام بده شما ازش تقدیر نمی کنید؟ |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۱۱:۲۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
اکثر آتئیست ها با شرط بندی پاسکال همچین برخوردی میکنند :
(۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۰)SkyGirl نوشته است: اصلا فرض کنیم آن خدای خیالی اصلا خدای این دوستان بود؛ از خدایی یک "خدای عادل" به دور است که من که انسانی خوب بوده ام و سالم و نیک زندگی کردم و همیشه به مردم کمک کرده ام را تنها بخاطر اینکه به او باوری نداشته ام عذاب بدهد!یک متن پر از مغالطه و اشتباه! ![]()
هیچ آئتیستی نیست،مگر اینکه هر روز در حال جدال با فطرت خداجوی خودشه! ![]() ببخشید طولانی شد... البته من خودم خیلی به شرط بندی پاسکال اعتقاد ندارم...روش درستی نیست،اما با این حال این صحبت ها دیگه خیلی شاذه! ![]() یا علی |
|||
|
|
۱۱:۴۰, ۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۱۱:۴۰ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام
ببینید دوستان خداوند از هر کس به اندازه وسع و تواناییش بازخواست میکنه لا یکلف الله الا وسعها : خداوند هيچ كس را جز به اندازه توانايىاش تكليف نمىكند تو این ارسال هم که مفلحون گرامی صحبتایعلامه مصباح رو آوردن خوب توضیح داده شده شخصی هست شرایط برای بیشتر فهمیدنش هست با این حال کفر میورزه،انکار میکنه( مثل کفار صدر اسلام که به حقانیت پیامبر ایمان داشتن، راه بیشتر فهمیدنو داشتن ولی به دلیل غرق شدن در امیال نفسانی، نپذیرفتن) خب مطمئنا این شخص با کسی که وسیلهی آگاهی نداره و خدانابارو و کافره فرق میکنه تو دین ما هم مراتب داره برا آدمای مختلف، یکی به خاطر بهشت اعمال خوب انجام میده، یکی به خاطر ترس از جهنم یکی هم به خاطرخود خدا که افضل تر از همه ست مسلما پاداش اخروی اینها هم با هم متفاوته یه چیز دیگه اینکه ممکنه شخصی که به خاطر کارهای خوبی که به نیتهای مختلف جز برای خدا، انجام میده و به واسطه ی دعاهای افراد خداباور که از اعمالش خرسند و خشنودن ، زندگیش در مسیر جدیدی قرار بگیره و در احادیث هم داریم که دعا قضا رو برمیگردونه حتی اگه محکم شده باشه |
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۱۲:۳۱ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول:خوب بودن و زندگی نیک داشتن برای آتئیست ها معنایی نداره! چون حسن و قبح رو بر اساس نظر شخصی خودشون تغییر میدن.بنابراین « هیچ خداناباوری نمیتونه خوب و انسانی زندگی کنه » . اخلاق آتئیستی یه جورایی گول زدن فطرته.بر اساس همین اخلاق آئتیستیه که گاز گرفته شدن شونه ی جورجیو کیلینی توسط سوارز،خیلی غیر انسانی تر از استفاده ی بمب اتم علیه مردم فلسطین دیده میشه! ببینید : اصولا اخلاقی که مبتنی بر خداباوری نباشه،میشه اخلاق غریزی! چیزی شبیه اخلاق زنبور ها در دفاع از کندوی خودشون! اما هیچ زنبوری از یه مورچه دفاع نمیکنه!! همینطور از کندوهای دیگه هم دفاع نمیکنه! اخلاق آتئیستی یک اخلاق حیوانیه،همین اخلاق باعث میشه که سیاه پوستان آمریکایی برای کشته شدن یک سیاه پوست همگی به خیابون ها بیان،اما در برابر کشته شدن بقیه مردم جهان عکس العمل مناسب نداشته باشند. بی انصافی نباشه ، ما خداباوران هم دست کمی از کندوی زنبور عسل نداریم.بارها شده بابت سیاست،چشم به روی خیلی چیز ها بستیم.در ضمن مگه سیاه پوستان امریکایی ،آتئیست هستن؟.یه جور مبارزه بر علیه رنگ پرستی !!! هست.. خوب اونا هم جواب میدن : حالم از هر چه دین و مذهب است بهم می خورد؛ می دانی چرا؟ چون خودی و غیرخودی می سازد. تا دیروز که عرب شیعه و کرد سنی و ایزدی کشتار و قتل عام می شدند همهء مسیحیان مدعی دروغین محبت و انسانیت خفه بودند. تا یک روستای مسیحی توسط داعش اشغال شد وا مصیبتا راه انداخته اند. سی ان ان خبر اختصاصی می گذارد. پاپ بیانیه می دهد. همین اتفاق هم دوستان شیعه گرامی انجام دادند؛ تا مردم سوریه توسط داعش و دولت بشر اسد قتل عام می شدند و سر بریده می شدند، سکوت کرده بودند. تا نوبت به همکیشان خودشان در شیعه نشین عراق رسید صدایشان درآمد. اینجاست که باید گفت دین برای جدا کردن انسان ها آمده است، نه اتحاد آنها!!!!!!!!!!! قصه ی همون کندوی عسله ! . ************************************************************************************* |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۱۲:۳۲ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۵)SkyGirl نوشته است: بی انصافی نباشه ، ما خداباوران هم دست کمی از کندوی زنبور عسل نداریم.بارها شده بابت سیاست،چشم به روی خیلی چیز ها بستیم.در ضمن مگه سیاه پوستان امریکایی ،آتئیست هستن؟.یه جور مبارزه بر علیه رنگ پرستی !!! هست..خب اساس اخلاق خداناباورانه،غریزه ی نوع دوستیه... در حالی که دین اینطور نیست. الان جمهوری اسلامی،به مردم غزه کمک میکنه.در حالی که نه از لحاظ مکانی اسرائیل براش تهدیدی محسوب میشه،نه از لحاظ مذهبی با فلسطین غرابت خاصی داره. این اون اخلاق دینیه که عرض کردم خدمتتون... درباره سیاه پوستان هم بگم که اونها آتئیست نیستند اما اخلاق آتئیستی دارند.اون هم به دلیل سیاست های دولتی آمریکاست. در این مورد پیشنهاد میدم کتاب تبیین جهان و انسان استاد رضوی رو مطالعه کنید. (۳/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۵)SkyGirl نوشته است: حالم از هر چه دین و مذهب است بهم می خورد؛ می دانی چرا؟دقیقا گفته هاتون مصداق اخلاق غریزیه که گفتم. منتها این که چند نفر از مردم جهان به خاطر «خدا» هم نوعانشون رو دوست دارند،باید بگم خیلی کم! وقتی برای «خدا» انسان ها رو دوست داشته باشی،دیگه برات فرقی نمیکنه که طرف مقابل مسیحی باشه یا یهودی یا مسلمان.بلکه حقیقت الهی انسانیت برات اهمیت پیدا میکنه : میگن ابوالحسن خرقانی یه خانقاهی داشت،هر کی که میومد اونجا بهش غذا میداد.یه روز مریداش گفتن : شیخ! این چه کاریه که میکنی؟ این یارو که دیروز اومد اینجا خورد و خوابید اصن گبر بود!! ابوالحسن خرقانی گفت : «هر که در این سرا آید،نانش دهید و از ایمانش نپرسید،چه آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد،البته بر خوان بوالحسن به نان ارزد... .» این همون اخلاق الهیه که عرض کردم خدمتتون.این اخلاق منطبق با فطرت انسانه،اما اون اخلاقی که شما گفتید و من هم دو نمونه گفتم،مثال واضح اخلاق خداناباورانه ست در واقع اخلاق نیست! غریزه ست. |
|||
|
|
۱۳:۵۱, ۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۱۴:۱۱ توسط moflehoon.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۳/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۵)SkyGirl نوشته است: همین اتفاق هم دوستان شیعه گرامی انجام دادند؛ تا مردم سوریه توسط داعش و دولت بشر اسد قتل عام می شدند و سر بریده می شدند، سکوت کرده بودند. تا نوبت به همکیشان خودشان در شیعه نشین عراق رسید صدایشان درآمد. دوستان شیعه که دارید می گید غالبشان ایران هست پس منظور شما ایران و عراق هست. که هر دو از همان ابتدا در مقابل داعش و مواضعشان ایستادند از همان اول رد پای ایران شیعه در جای جای سوریه ی غالب سنی دیده می شد، پس این حرفتان باطل است. و اگر هم منظور شما از شیعیان، آن ناشیعه های افراطی حجتیست، اینها نه در مقابل جنایت های داعش علیه سنی ها موضع گرفتن و نه در مقابل شیعه هایش در عراق. پس این حرفتان غلط و باطله. اینی که بعضیا عملکرد اشتباهشان را به دین می چسبانند، ایراد از خودشان هست، نه دین. رفتارای نژادپرستانه ربطی به دین ندارد و همان سلیقه ای عمل کردن و نومن ببعض و نکفر ببعض هست. دین کجا برای جدا کردن انسانها آمده : قُلْ يَا أَهْلَ الْكِتَابِ تَعَالَوْاْ إِلَى كَلَمَةٍ سَوَاء بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمْ أَلاَّ نَعْبُدَ إِلاَّ اللّهَ وَلاَ نُشْرِكَ بِهِ شَيْئًا وَلاَ يَتَّخِذَ بَعْضُنَا بَعْضاً أَرْبَابًا مِّن دُونِ اللّهِ فَإِن تَوَلَّوْاْ فَقُولُواْ اشْهَدُواْ بِأَنَّا مُسْلِمُونَ ( آل عمران - 64) بگو : ای اهل کتاب ، بياييد از آن کلمه ای که پذيرفته ما و شماست پيروی ، کنيم : آنکه جز خدای را نپرستيم و هيچ چيز را شريک او نسازيم و بعضی از ما بعضی ديگر را سوای خدا به پرستش نگيرد اگر آنان رويگردان شدند بگو : شاهد باشيد که ما مسلمان هستيم --------------------------------------------------------------------------------------------- (۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۱۰)زینب خانوم نوشته است: خوب یه سوال! قیاستان کاملا باطل و برداشتتان کاملا اشتباه هست. هیچ جا نیامده و هیچ کجا این مجوز داده نشده که برای جلوگیری از فحشا ما مجاز به کشتن زنها و دختران هستیم شما چطور این حکم غلط رو رضایت خدا می دانید؟؟؟ دقیقا شبیه فتوای برخی از علمای سنی برای بمباران مدرسه ای در عراق که داعشی ها دختران سنی رو در آنجا به گروگان گرفته بودند. که با مخالفت شدید روبه رو شد اگه این کار رضایت خدا بود، همان اول آنها رو می کشتند!!!!! این برای متجاوزان فحشا محسوب می شود و نه برای گروگان گرفته شدگان. این است تفاوت اصلی تجاوز با رابطه ای که با رضایت کامل طرفین انجام می شود. درحالت دوم هردو زانی محسوب می شوند و باید بر آنها حد جاری کرد اما درحالت اول، قضیه فرق می کند و حکم متجاوز نه آن یکی، اعدام است. در این حالت اگر به آنها هم تجاوزی شود، آنها مقصر نیستن. و حتی خود شخص و نه پدرش هیچ حقی در تصرف در جان خودش برای رهایی از این وضعیت ندارد. لطفا به این راحتی نگوییم که در این اعمال نادرست، رضایت خداوند هست!!!!! |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام
یه بلوغ عاطفی داریم که بر اساس فطرت ها شکل میگیره و ممکنه کسی معتقد به ادیان ابراهیمی نباشه اما ازارش به کسی نرسه تازه به دیگران کمک هم کنه،چون داره بر اساس فطرتش پیش میره خوب این ادم مستضعف فکریه درواقع اگه دین به طرز صحیحی و بدون حاشیه های هجمه رسانه اییه امروزی بهش میرسید مطمئن باشید ایمان میوورد.خوب معلومه حساب کتاب این ادما با افرادی که عناد میورزن متفاوته. حالا همون دانشمندایی که دین ندارن،اگه طرف به اون بلوغ عاطفی رسیده که به همه عشق بورزه و بخاطر کمک به همنوع و زجر نکشیدن انسان ها یه چیز خوبی اختراع یا اکتشاف کنه مسلما به اندازه همون بلوغش پاداش میگیره(وقتی میگم مسلما،نظر شخصیم نیست،حرف استاد کلاس قرانمونه). در واقع مقایسه مسلمانان با بقیه کار اشتباهیه چون معیار سنجششون متفاوته. مثلا ادمایی مثل فرانجسکوی قدیس یا برنادت ،طرف تو سیستم خودش تا اخرش رو رفته،مسلما اگه مسلمان میشد هم مسلمان خوبی بود و جز خدا هم کسی نمیتونه حساب کتاب کنه. بعد نکته دیگه اینکه دوستان میگن خیلی از مسلمونا بخاطر بهشت و جهنم کار انجام میدن و اونا .... والا من که جزو عوام محسوب میشم و خیلی هنر کنم واجبات انجام بدم اونم مطمئنا بی اخلاص و تمرکز،هیچ وقت بخاطر بهشت و جهنم کاری نکردم.ادما کارای خوب انجام میدن چون دوست دارن خوب باشن و حس خوبی بهشون دست بده و در اخر هم که ما بهش نمیرسیم رضایت خداست. این حرفای این مدلی فقط کلیشه است. مثل اینکه از من بپرسن چرا به مادرت احترام میزاری؟بگم بخاطر بهشت،اصلا خنده داره. حالا سیستم غیر اسلام مثلا بازه اش 0-10 و اسلامیش 0-100 یعنی ممکنه یه ادمی تو اون سیستم با خیر خواهی و مهربانی از یه ادم مسلمون(در ظاهر،چون در احادیث اینا مسلمان واقعی نیستن) مقامش بره بالاتر اما مقامش حد داره،از یه جایی بالاتر نمیره اما در مرکب اسلامی خیلی بالاتر میشه پرید بعد دیگه اینکه خیلی از این ادما در سیستمشون تناقض دارن مثلا طرف به من میگه خوب این انرژی منفی تولید کردنه که با اسراییل دشمن باشیم به ما که حمله نکردن،ببین غزه چیکار کرده که بهش حمله کردن.... خوب گفتن نداره کاملای بوی عرفان های شرقی میده و .... حالا همین ادم یبار با چندتا پسر بچه درگیر شد که داشتن دنبال گربه میکردن یعنی دنیایی ساختن که حمایت از حیوانات نسبت به انسا ارجح شده حالا به نظر شما احترام به کدوم یک از این افراد اولی تره پیامبر،پدر و مادر،همسایه،بچه توی خیابون، یه ادم مومن،یه ادم غیر مومن و ...... در اسلام حتی برای کافر حربی حقوق انسانی در نظر گرفته شده ،اطلاعاتمون از اسلام کمه،دیوارشم که کوتاه،عدات داریم بد و بیرا بگیم،یه فایل صوتی داریم حالا بعدا مینویسم. اما در اسلام حقوقی تعریف شده که بر اساس این حقوق اون افراد حقی به گردن ما دارن. مسلما حقوق پدر و مادر اولی بر همسایه مونه و ... حالا به دوتا کشور حمله شده یکی اسلامی و یکی غیر اسلامی اگه بتونیم به حمایت از هر دو برخیزیم که فبها و وظیفه است اما اگه بحث سر الویت شد و از توان اون جامعه خارج بود حق کشور اسلامی بالاتره اما به معنی غافل شدن از حقوق بقیه نیست یعنی بعدا میارم که حتی به ادم کافر یه کشور دیگه چه حقوقی رو باید رعایت کنیم که در برابر برادر مومن خودمون ما رعایت نمیکنیم ببخشید زیاد شد |
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۱۷:۰۶ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
همش مغلطه ی اسکاتلندی واقعی .
دین خوب است.ایراد از ماهاست . یه نگاه به کشور های مسلمون بندازید . دقیقا الان مشکل چیه ؟ ما مسلمونا هم ، دقیقا مشخص نیست چه دین چه خدای تخیلی رو داریم میپرستیم . در ضمن قصه ی ما مسلمونا این شده ، یه سیب میفته پایین ، یه شکر خدا میگیم و یه گاز گنده میزنیم و بعد به محمد ، پسر همسایه میگیم یه نردبون بردار که تا شب کل درخت رو لخت کنیم . اما یه بی خدا، سیبو گاز میزنه و کمی فکر میکنه و یه فرمولی رو درمیاره واسه بشریت کمی بدرد بخوره . اتفاقا هم داره تعقلی که تو قران اومده رو میکنه . بعد میگیم ،اونی که سیبو گاز زده و شکر خدا گفته پاداش داره اون دنیا .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول:لان جمهوری اسلامی،به مردم غزه کمک میکنه.در حالی که نه از لحاظ مکانی اسرائیل براش تهدیدی محسوب میشه،نه از لحاظ مذهبی با فلسطین غرابت خاصی داره. ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)