کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صد رحمت به آن آدمهای بی دین !!!!!!
۱۴:۰۵, ۱/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۱۴:۰۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besmella.png]
سلام !
  • یک شخص ِ کافر رو در نظر داریم ...این شخص دارای اخلاق ِ بسیار خوبی هست !
  1. به نظر شما آیا عملی که یک مسلمان انجام می دهد ، برتری بر عمل ِ فرد ِ کافر دارد ؟
  2. آیا تاحالا شده برتری بدهید عمل ِ کسی رو که کافر هست بر فرد مسلمان !؟ مثلا بگید صد رحمت به اون اروپایی لاییک؟!! چرا ؟!
  3. اصلا عملکرد یک آدم لائیک پاداش اخروی در پی دارد ؟؟!؟!!
اگر بله ... چه پاداشی ؟
اگر نه ... پس چه ارزشی دارد !؟

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، آیات ، یاســین ، rezamohammadi ، aaaaa ، السا ، دالاهو ، حوریه سادات ، مجید املشی ، قلب ، فدک زهرا ، رهگذر. ، azade ، صبا ، Ali#59 ، نرگس مهدوی ، fazel ، حضرت عشق ، مصباح ، nima@mohsen ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۲۷, ۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #51
آواتار
(۵/شهریور/۹۳ ۲:۲۶)#1Zero نوشته است:  گرچه من نمیخواستم دیگه تو بحثهای اینجا شرکت کنم ولی جدا آدم اینجا یچیزایی میخونه وحشتناک!

هیتلر آتئیست بود؟؟!! کی گفته اینو به شما؟! هیتلر تو یه خانواده کاتولیک معتقد بزرگ شده خودشم یه کاتولیک بوده.
دوتا سخنرانی ازش گوش بدید میبینید چقدر از خدا و معنویات دم میزنه. اتفاقا هیتلر کافران رو دشمن خودم میدونسته.

استالین آتئیست بود؟! نخیر ارتدوکس بود. درضمن کومونیسم رو هم با آتئیست یکی در نظر نگیرید.

آمریکا و اسرائیل هم تا حالا هیچکدوم از سرانشون نیومدن بگن ما آتئیسم هستیم. یهودیا خیلی تعصب هم دارن رو دینشون. همین جنگ اسرائیل و فلسطین نمونه یک جنگ با پایه های دینیه. یهود سرزمین وعده داده شده تو کتاب الهیش رو میخواد دیگه باز پای دین وسطه.

راه دور چرا جنگهای صلیبی! به اسم خدا و دین چقدر خون ریخته شد که این بگه خدای من خدای واقعیه اون بگه خدای من خدای واقعیه.

تازه میرسیم به بحث شیرین اسلام!
صدام مسلمون نبود چی بود پس؟! عراق هم به اسم اسلام و خدا حمله کرد به کشور کفر و قوم مجوس ایران که نابودشون کنه. سردار قادسیه کی بود پس؟! دینش اسلام بود دیگه.

اتفاقا داعش اسلام واقعیه تک تک کاراشون رو با آیات قرآن انجام میدن این اسلامی که تو ایران هست کانالیزه شده و به قولی اسلام آمریکاییه. هرکی اومده اونی که دوست داشته رو از دین جدا کرده و انجام میده بقیش رو چشم پوشی میکنه و وانمود میکنه که وجود نداشته. مخصوصا خانوما!
اینی که داعش حمله میکنه به کردستان مرداشونو میکشه زناشونو هم غارت میکنه مگه متن قران نیست؟
نکنه پیامبر اسلام هم مسلمون واقعی نبوده؟! دین اسلام که با قربونت برم و فدات بشم گسترش پیدا نکرده!
زدن هرکی که مخالفشون بود رو کشتن زنا و بچه هاشونم غارت کردن، نمونش همین ایرانه خوبیش اینه که اینو نمیشه انکار کرد. داعش هم همینکار رو میکنه.

این چه منطقیه که هر دینداری که گند میزنه میگید این دیندار واقعی نبوده؟! (ماله کشی)
با این منطق میشه گفت که هر آتئیستی هم که کار خلافی میکنه آتئیست واقعی نیست! چون آتئیست واقعی هیچوقت اونکار رو نمیکنه.

خدا ناباوری یعنی اعتقاد به ماورا و جمبل و جادو = 0
بودایی از نظر ادیان سامی کافر حساب میشن ولی آتئیست حساب نمیشن.

خداناباوری دین و آئین نیست. کسی که به هیچکدوم از خداها و ادیان باور نداره یعنی دینی نداره دیگه، حالا اسمش شده آتئیست.
یکی ایدز داره یکی سرطان داره یکی هپاتیت داره یکی ALS داره یکی هیچکدوم رو نداره سالمه. آدم سالم عاری از بیماریه ولی برای اینکه از بقیه جداش کنن میگن این سالمه. همونجور که سالم بودن مریضی نیست آتئیست هم دین نیست.

اونی هم که در مورد مبدا جهان و حیات نظر میده دانشه نه خداناباوری! چرا همه چیز رو قاطی میکنید؟! سوال هست که انسان از کجا آمده دانش میگرده، آزمایش میکنه، طرح میده، نظریه میده تا ثابتش کنه. چه ربطی به آتئیست بودن داره؟

ببین چی دارم میشنوم من!
اسلام از تسلیم میاد پایه دین دنباله رویه خود شما که مستقیم خدا بهت نگفته چیکار کنی مرجع دینی داری، اون بهت میگه اینکار رو بکن اونکار رو نکن (زور هم هست آتئیست زور به خرج نمیده). هر گروهی یسری آدمهای رهبر داره بقیه دنباله روی راه اون میشن. همینجا خوبه حالا بعضیا این رائفی پور رو در حد امام سیزدهم خودشون قبول دارن. بعد آتئیست ها فقط دنباله رو هستن؟! نه همه هستن
الگوی خود من کارل سیگن هست، کارل سیگن و هر احدی که بیاد برای نسل بشر یه قدم مثبت بردانه و نشینه به امید اینکه یروزی یجایی یه کسی با قدرت جادویی میاد دنیای رو درست میکنه پس ما بشینیم دعا کنیم فقط تا بمیریم بریم اون دنیا کارهایی که اینجا برامون حرام بوده رو اونجا با خیال راحت انجام بدیم تا آخر آخر آخر!

http://www.youtube.com/watch?v=b58SfRphkKc
هرکی خواست اینم ببینه شاید یه کوچولو بینشش نسبت به دنیا تغییر کرد.

جدا دیگه علاقه ندارم تو بحث های اینجا شرکت کنم، آدم یچیزایی میبینه و میخونه که شاخ در میاره.
اینم طبق معمول بزنید پاک کنید بعد تاپیک رو ببندید اونوقت جوابایی که از طرف خودتون داده میشه رو بذارید باشه تا بعدا یکی خوند بگه فتبارک الله مسلمون زد کافر رو له کرد. کاری که تو این مملکت همیشه میشه.

منم با بخش هایی از حرفای ایشون موافقم .

البته دارم روی جنگ های مذهبی و غیر مذهبی کار میکنم .خیلی دلم میخواد بدونم ریشه ی جنگ ها تو دنیا چه چیزهایی بوده.
تو این لینک خوندم که 5.8 میلیون نفر تو جنگای مذهبی کشته شدن در مقابل 13.7 میلیون نفر تو جنگای غیر مذهبی . یعنی جنگایی که به اسم دین بوده ،واقعا نبود . البته نوشته ی جالبیه باید بیشتر بررسی بشه . قابل استناد نیست اما جالبه.راستش منم هنوز نفهمیدم این سرزمین مقدس چی هست که بخاطرش این همه بچه دارن میمیرن . چرا این جنگ اسراییل و فلسطین تموم نمیشه .قراره سرزمین مقدس با حمام خون ، مقدس بشه ؟

نقل قول:اتفاقا داعش اسلام واقعیه تک تک کاراشون رو با آیات قرآن انجام میدن این اسلامی که تو ایران هست کانالیزه شده و به قولی اسلام آمریکاییه. هرکی اومده اونی که دوست داشته رو از دین جدا کرده و انجام میده بقیش رو چشم پوشی میکنه و وانمود میکنه که وجود نداشته. مخصوصا خانوما!

این تیکه واقعا ذهن منو درگیر کرده . و واقعا جوابی براش ندارم. من هر چی از زن میخونم میبینم من دارم ضدش عمل میکنم.

همش میگم من یه انسانم با یه سهم کوچیک از اکسیژن این دنیا ، همین . من چرا باید این همه قید و محدودیت به نامم بخوره .

حتی ابرو های من هم براش شرط و شروط هست . حس خفگی به من دست داده .چندان حالم خوب نیست. چند تا زن مسلمان دانشمند وجود داشته و تو تاریخ بوده؟ تو دین مگه نیومده زن براش بهتره کمتر مرد نا محرم ببیندش . بعد میان 100 تا تبصره میزنن نه منظور این بوده نه منظور اون بوده .بالاخره منظور چی بوده ؟ من الان اگه بخوام فضانورد بشم حکم دین من چی میگه ؟ 6 ماه تو فضا به چند همکار مرد .من خیلی تو ذهنم سواله .

نقل قول:همینجا خوبه حالا بعضیا این رائفی پور رو در حد امام سیزدهم خودشون قبول دارن. بعد آتئیست ها فقط دنباله رو هستن؟! نه همه هستن
الگوی خود من کارل سیگن هست، کارل سیگن و هر احدی که بیاد برای نسل بشر یه قدم مثبت بردانه و نشینه به امید اینکه یروزی یجایی یه کسی با قدرت جادویی میاد دنیای رو درست میکنه پس ما بشینیم دعا کنیم فقط تا بمیریم بریم اون دنیا کارهایی که اینجا برامون حرام بوده رو اونجا با خیال راحت انجام بدیم تا آخر آخر آخر!

اینم راست میگه . بعضی ها جوری پیرو شدن که اگه حرف بزنی ، بدجور باهات برخورد میکنن . منم به کارل سیگن خیلی احترام میزارم .وقتی در مورد نقطه ی آبی مات ( زمین) صحبت میکنه و تهش از اخلاقیات میگه و اینکه تو این دنیا ، با عشق میتونیم به هم کمک کنیم رو من یکی خیلی اثر میزاره .

متاسفم ما دیندارا و خداباور ها ، خیلی منفعل شدیم . لیست احادیث ، یه شخصیت مثلا متفکر دینی گذاشته و من چند جا سوال کردم که این احادیث منبع دارن ؟ 100 جا هم گفت خیر موثق نیستن .میگم بیانیه بدید ، این احادیث جعلی آبروی دینو میبره . جواب میدن که بیاد مناظره جواب میدیم . یکی میگه مواظب باش عقایدت با این احادیث متزلزل نشه !!!!!!!!!!!!

دست همشون درد نکنه .

الانم داریم افتحار میکنیم اون دنیا البته گویا تنها به مردا ( حوری و شراب بهشتی میدن ،اگه واسه خانوما چیزی میدن به من لینک بدید بخونم ) به کافرا نه .

یه آتئیست مثل آنتونی فلو وقتی بعد از سالها بی خدایی میگه خدا وجود داره ، همه جمع میشن و ببین چی شد . میدویند چرا ؟ چون کسی که عمری به تحقیق و علم پرداخته و خدایی رو ندیده حالا که به خدایی اعتقاد پیدا کرده جالب میشه .کتابا نوشته میشه.همایش ها گذاشته میشه . اما تهش به یه بهونه هست .وای وای ببنید یه بی خدا ، خدا دار شد . معروفترین ناباور ، گفت خدا هست .دیدید دیدید ، خخخخخخخخخخخخخ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

همه ی کار مون همینه .میگن 900 بار تو قران از تعقل و تفکر صحبت شده .وقتی استفاده نمیکنیم و یه اتئیست و یا آگنوتیست استفاده میکنه و دنیا رو بهتر معرفی میکنه دیگه تعین و تکلیف ما براش تو دنیای دیگه خیلی عجیبه .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Eve
۹:۵۴, ۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۳ ۱۰:۰۵ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #52
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(۵/شهریور/۹۳ ۲:۲۶)#1Zero نوشته است:  تازه میرسیم به بحث شیرین اسلام!

اتفاقا داعش اسلام واقعیه تک تک کاراشون رو با آیات قرآن انجام میدن این اسلامی که تو ایران هست کانالیزه شده و به قولی اسلام آمریکاییه.

اینکه استفاده از پوشک بچه حرامه، خوردن گوجه و خیار حرامه، توی جنگا ما جهاد نکاح رو داریم که حتی ثواب داره و هزار تا حکم و فتوای بی اساسه دیگه، اگر که به قول شما منطبق بر اسلامه، لطف می کنید رفرنسشو به منابع دینی و قرآنی ما بدید تا ما هم بدونیم و دیگه به این داعشی گیر ندیم و حقانیتشون برامون ثابت شه.

نقل قول: اینی که داعش حمله میکنه به کردستان مرداشونو میکشه زناشونو هم غارت میکنه مگه متن قران نیست؟
لطفا متن آیه ی مربوطه رو بذارید. آخه اینی که می گید تو قرآن خونه ی ما نیست، شاید قرآن ما با شما فرق داره!!!

نقل قول:نکنه پیامبر اسلام هم مسلمون واقعی نبوده؟! دین اسلام که با قربونت برم و فدات بشم گسترش پیدا نکرده!
زدن هرکی که مخالفشون بود رو کشتن زنا و بچه هاشونم غارت کردن، نمونش همین ایرانه خوبیش اینه که اینو نمیشه انکار کرد. داعش هم همینکار رو میکنه.

ببخشید فک کنم یه سوءتفاهم اینجا پیش اومده.
ما هیچ وقت نگفتیم که جنگ و جهاد در اسلام نیست.
اتفاقا از فروع دینمون، جهاد و در معنای خاصش قتال با مشرکان و متجاوزان داریم.
بعضی جاها بر مسلمونا جهاد واجب می شه.
اینجاست که اگه طرف شرکت نکنه، مرتکب خلاف شرع شده.

*************************************************************************************

اینو کلا برای دوستان می گم که ممکنه در مورد جنگ و جهاد در اسلام براشون شبهه ایجاد شده باشه و کلا جنگ رو غیرانسانی بدونن :

اسلام هيچ گاه اختيار و مسؤوليت افراد و اعضاى جامعه رو نسبت به جنگ و تاريخ، انكار نمى‌كنه.
اسلام وقوع جنگ رو جبرى و خارج از قلمرو اختيار انسانا نمى‌دونه، بلكه معتقده انسانا مى‌تونن از وقوع جنگى جلوگيرى كنن و يا جنگى رو كه شروع شده و اتفاق افتاده ، متوقف کنن.
هم چنين اسلام انسانا رو در برابر جنگ مسؤول مى‌دونه و :
  • كسانى رو كه با انگيزه‌هاى ظالمانه و براى تجاوز به حقوق ديگران آتش جنگى رو روشن می کنن،
  • يا كسانى رو كه در جنگى ظالمانه شركت مى‌كنن،
  • و يا كسانى كه به دفاع از مظلومان بلند نمی شن و دنبال حق اونا نمی رن
تهديد مى‌كنه كه در پيشگاه خدا مسؤولند و مؤاخذه مى‌شون.

خلاصه اینكه، هرکدوم از طرفين جنگ، هم از اراده آزاد و اختيار برخوردارن و هم كارشون ـ به نسبت اينكه انگيزشون خوب باشه يا بد، مظلوم باشن يا ظالم، در طرف حق باشن يا باطل ـ داراى ارزش اخلاقى مثبت يا منفیه.

بر اساس حكمت الهى لازمه که تقسيم قدرت در جامعه طوری باشه كه همواره هر فرد يا گروه، كم و بيش، بتونن به حق، مقابل هر فرد يا گروه باطل بايستن و با اونا مخالفت كنن.
خداوند در قرآن در آخر داستان طالوت و جالوت مى‌فرمايند:

وَ لَوْ لا دَفْعُ اللّهِ النّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْض لَفَسَدَتِ الأَْرْضُ وَ لكِنَّ اللّهَ ذُو فَضْل عَلَى الْعالَمِينَ؛(بقره - 251)

اگر نبود اين (حقيقت) كه خداوند بعض مردم را به وسيله بعضى ديگر دفع مى‌كند، زمين فاسد و تباه مى‌شد، ولى خداوند بر جهانيان فضل و بخشش دارد.

اين آيه با اینكه درمورد داستان طالوت و جالوته، ولى از كليّت و اطلاقش می شه استفاده كرد كه خدا اینطور اراده كرده كه هرگز در طول تاريخ، فرد يا گروه خاصى طوری قوى و نيرومند نشن كه قدرت رو از ديگران صد در صد بگیرن و اونا نتونن هيچ مقاومتى از خودشون نشون بدن؛
چون اين حالت براى بشر خسارت باره و به تعبير قرآن، به تباهى و فساد زمين منجر می شه که با هدف عالى خلقت سازشی نداره.

به عبارتی :

حكمت الهى ايجاب مى‌كنه كه توزيع قدرت بین افراد و گروهاى مختلف طوری باشه كه راه حق و حقيقت يك سره مسدود نشه. اگه افراد و گروهاى قدرت مند همگى اهل باطل و كسانى باشن كه صرفاً بر سر مسايل مادى و دنيوى با هم رقابت مى‌كنن، باز هم براى اهل حق مجالى نمى‌مونه؛

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيارِهِمْ بِغَيْرِ حَقّ إِلاّ أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللّهُ وَ لَوْ لا دَفْعُ اللّهِ النّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْض لَهُدِّمَتْ صَوامِعُ وَ بِيَعٌ وَ صَلَواتٌ وَ مَساجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ اللّهِ كَثِيراً وَ لَيَنْصُرَنَّ اللّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ؛ (حج - 40)

آنان كه به ناحق از خانه هاشان بيرون رانده شدند و گناهى نداشتند جز آن كه مى‌گفتند پروردگار ما خدا است؛ و اگر خداى متعال برخى از مردم را به وسيله برخى ديگر دفع نمى‌كرد، ديْرها و كنشت‌ها و نمازخانه‌ها و مسجدها كه نام خداى متعال در آن‌ها بسيار ياد مى‌شود، ويران مى‌شد.

اين آيه به وضوح نشون مى‌ده كه اگه بعضى از انسانا در مقابل بعضى ديگه قيام نمى‌كردن و مانع توسعه طلبى و فساد و ويران گریشون نمى‌شدن، معابد و پرستش گاهاى سراسر زمين ويران مى‌شد؛ چرا كه قدرتاى برترى طلب و مفسده جو، اگر در برابر خودشون مقاومتى نبینن، از هيچ چيز کم نمی ذارن تا همهآدما رو به زير سلطشون در بیارن.

اين قدرت مندای سلطه طلب و تبهكار، اهل حق رو آزاد نمى‌ذارن تا پى كار خودشون باشن و زندگى مستقلى داشته باشن؛ بلكه همیشه در تلاشن تا اونا رو به اطاعت و بردگى خودشون وادار كنن.

خدا هم برا اینكه كار خداپرستا به اين جا نكشه و اهل حق لگدكوب و پايمال برترى طلبان مفسده جو نشن، چنين مقرّر فرموده كه تقسيم قدرت چنان صورت باشه كه راهى پيش اهل حق باز باشه

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، یاســین ، Ali#59 ، اسکای ، Eve ، شیدا ، m.hossein ، فاطمه خانم
۱۰:۱۲, ۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #53
آواتار
نقل قول:نقل قول: اینی که داعش حمله میکنه به کردستان مرداشونو میکشه زناشونو هم غارت میکنه مگه متن قران نیست؟ لطفا متن آیه ی مربوطه رو بذارید. آخه اینی که می گید تو قرآن خونه ی ما نیست، شاید قرآن ما با شما فرق داره!!!

میشه آیه ی 24 از سوره ی نسا رو منطقی و کوتاه ، تفسیرشو بگید .

نقل قول:نساء آيه 24 : « و نکاح زنان محصنه ( شوهر دار ) بر شما حرام شده اند
مگر آن زنان شوهر داري که به تصرف شما ( غنايم جنگي ) درآمده و مالک شده
ايد . از کتاب الله پيروي کنيد . وراي اين زنان ( متصرفي و غير متصرفي ) ،
براي شما حلال است هر زني ديگر را با مال به طريق زناشويي بگيريد و نه به
طريق زنا . پس چنانکه شما از آنها تمتع جستيد و بهره مند شديد ، آن حق معين
که مزد آنها است به آنها بپردازيد . و باکي نيست بر شما که پس از تعيين
فريضه ( پول و يا مهر تعيين شده و.. ) به چيزي با هم تراضي کنيد ( رضا
بدهيد ) . هر آينه الله دانا و حکيم است »**

در مورد زنان غیر مسلمانى است كه به اسارت مسلمانان در جنگها درمى‏آیند ،
اسلام اسارت آنها را بمنزله طلاق از شوهران سابق تلقى كرده ،
و اجازه مى‏دهد بعد از تمام شدن عده آنها با آنان ازدواج كنند
و یا همچون یك كنیز با آنان رفتار شود

چرا واقعا ؟ خوب الان داعشی میره ایزدی ها رو میکشه و زناشون رو هم به منزله ی طلاق تلقی میکنه . چرا ؟ مگه یه زن آدم نیست که از شوهرش باید دور بشه .اون ،شوهرش رو دوست داره ،چرا باید طلاق تلقی بشه .

ازدواج یا کنیزی با یه مرد دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

اون زن،باید یه عمر کنیزی کنه و از شوهر کافرش جدا بشه اگه نخواد ازدواج کنه.
۱۰:۲۳, ۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #54
آواتار
اسارت زن کافر برای اون طلاق محسوب می شه. الان داعش به کشور کفر حمله کرده که زنهاشون رو اسیر می کنه که مشمول آیه شن؟؟
ولی : حرف من کلا از ریشه سر رفتار و عملکرد داعشه.
اینا چیشون منطبق بر اصل و اساسه قرآنه که بخوان رفتارشون با زنهای اسیر شده، منطبق باشه
کلا اون جنگی که اونا از ریشه شروع کردن، ناحقه.
شبیه قضیه ی فرعونیان :
پسرای بنی اسرائیل رو می کشتن ولی زنانشون رو نه .
ببینید اینطور یه طرفه نگاه کردن، شک و شبهه میاره

قرآن ما خیلی جامع و کامله.
وقتی داره می گه، توی جنگ حق و باطل بین مسلمانان و کفار، زنهای اسیر شده به دست مسلمانان به عنوان اسیر و کنیز می تونن باشن که اجازه ی ازدواج با اونها داده شده، این آیه از قرآن رو هم داریم :

ان فرعون علا فی الارض و جعل اهلها شیعا یستضعف طائفة منهم یذبح ابنائهم و یستحیی نسائهم، انه کان من المفسدین. (قصص - 4)
فرعون برتری جویی در زمین کرد و اهل آنرا به گروه های مختلفی تقسیم نمود، گروهی را به ضعف و ناتوانی می کشاند، پسران آنها را سر می برید و زنان آنها را (برای کنیزی ) زنده نگه می داشت. او مسلما از مفسدان بود.

حالا چرا ما زن های گرفتار شده به دست اونا رو شبیه زنهای بنی اسرائیل ندونیم که فرعونیا رو بدجور تشر می زنه که عذابی سخت پیش روشونه و صبح و شب بر آتیش عرضه می شن به خاطر این رفتاراشون.

تو جنگای منطبق بر اساس اسلام، ما همچین چیزی رو برای جهادگرا نداریم
اینا با این کارشون بویی از اسلام نبردن. مثلا اینا دارن یه عده کافر رو مسلمون می کنن به خیال خودشون که بخوان زناشون رو به کنیزی بگیرن؟؟؟!!!!

اینه که اساس این به کارگیری آیه درمورد اونا اشتباس

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، اسکای ، Eve ، شیدا ، نرگس مهدوی ، فاطمه خانم
۱۰:۴۴, ۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #55
آواتار
ببینید داعش قرائت بدون تفکر از قران داره .مثلا تمام شدن عده ی یه زن براش چند ساعته .!!!!!!!!

اینجا میگن،اگه قران و دین نبود اینا با بهونه ی قران ، به این کارا دست نمیزدن.کاراشون با دین توجیه میکنن.اگه دین نباشه چه توجیهی دارن ؟

یا مثلا جنگ اسراییل و فلسطین . بخاطر سرزمین مقدس دارن میجنگن . بخاطر چی دارن این همه حمام خون راه میندازن ؟

پای دین وسط نیست ؟

دین حذف بشه،دنیا ببینه تکلیفش چیه خوب .

اسارت زن به منزله ی طلاق برای من قابل هضم نیست.من قدیم نبودم و نمیدونم .یه پرسشنامه از زنان اسیر بگیریم و نظرشونو بپرسیم .قدیم لای کتابای تاریخی ، خیلی شبهه داره. نشد با یه زن تاریخ نویس مسلمان آشنا بشیم. تاریخ رو مردان نوشتن ،افسوس.

اما الان رو در نظر بگیرید .مثلا انگلیس به ایران حمله کنه . بعد ما یه زن انگلیسی بی خدا رو به اسارت بگیریم . یعنی این الان مطلقه حساب میشه .شاید عاشق شوهرشه . بدون اون میمیره .چه گناهی کرده خوب ؟ الان شرایط کشور انگلیس بر علیه شهروندانش که ظالمانه نیست .داره راحت زندگیشو میکنه .

من اصلا نمیفهمم این بخش رو . Huh که چرا اسارت یعنی طلاق .حس عشق بین دو نفر چی میشه؟
۱۱:۰۱, ۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۳ ۱۱:۰۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #56
آواتار
آخه اسکای جان!
قدیما توی جنگ شوهراشون رو میکشتن و زناشون میشدن اسیر...
فکر نمیکنم اگه شوهرش زنده بود و توی شهر خودشون بود زن رو میتونستن اسیر کنن...
مثلاً از مدینه حمله میکردن به مکه...
شوهر ها رو توی جنگ میکشتن...
یعنی نمیرفتن دم در خونه شون بکشنشون...
تو جنگ شوهره کشته میشد، برای این که زن های اون شهر روی دستشون باد نکنه و توازن جمعیتی به هم نخوره فکر کنم خدا دستور داد زن هاشون رو بگیرین که هم بی سرپرست نباشن و هم زن ها توی اون شهر بی شوهر نمونن...
اما این کاری که داعشی ها میکنن اینه که میریزن تو خونه طرف، رگبار میگیرن شوهرها و مردهای اون خونه رو میکشن که کسی جلوشون رو نگیره، بعد مثل یه حیوون میفتن به جون زنهای اون خونه...
به منزله اسیر هم باهاش رفتار میکنن...
خدا رو شکر که تاریخ زیاد دوری نیست...
همین 10 سال پیش که آتئیست ها به عراق حمله کردن، اونا هم با زنانشون همین کارو کردن...
کلاً این مسئه حکم دینی و غیر دینی نداره...
اگه کسی اسلحه داشته باشه، هر زنی رو گیر بیاره اگه سرپرست نداشته باشه که میریزن سرش، اگرم که سرپرست داشته باشه، بی سرپرستش میکنن و بعد میریزن سر زن بیچاره...
در مورد مسئله زن، داعش به نظر من هیچ فرقی با سربازان امریکایی نداره...
سگ زرد برادر شغاله...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، اسکای ، Eve
۱۱:۵۱, ۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۳ ۲۲:۰۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #57

(۵/شهریور/۹۳ ۲:۲۶)#1Zero نوشته است:  گرچه من نمیخواستم دیگه تو بحثهای اینجا شرکت کنم ولی جدا آدم اینجا یچیزایی میخونه وحشتناک!

هیتلر آتئیست بود؟؟!! کی گفته اینو به شما؟! هیتلر تو یه خانواده کاتولیک معتقد بزرگ شده خودشم یه کاتولیک بوده.
دوتا سخنرانی ازش گوش بدید میبینید چقدر از خدا و معنویات دم میزنه. اتفاقا هیتلر کافران رو دشمن خودم میدونسته.

استالین آتئیست بود؟! نخیر ارتدوکس بود. درضمن کومونیسم رو هم با آتئیست یکی در نظر نگیرید.

آمریکا و اسرائیل هم تا حالا هیچکدوم از سرانشون نیومدن بگن ما آتئیسم هستیم. یهودیا خیلی تعصب هم دارن رو دینشون. همین جنگ اسرائیل و فلسطین نمونه یک جنگ با پایه های دینیه. یهود سرزمین وعده داده شده تو کتاب الهیش رو میخواد دیگه باز پای دین وسطه.

راه دور چرا جنگهای صلیبی! به اسم خدا و دین چقدر خون ریخته شد که این بگه خدای من خدای واقعیه اون بگه خدای من خدای واقعیه.

تازه میرسیم به بحث شیرین اسلام!
صدام مسلمون نبود چی بود پس؟! عراق هم به اسم اسلام و خدا حمله کرد به کشور کفر و قوم مجوس ایران که نابودشون کنه. سردار قادسیه کی بود پس؟! دینش اسلام بود دیگه.

اتفاقا داعش اسلام واقعیه تک تک کاراشون رو با آیات قرآن انجام میدن این اسلامی که تو ایران هست کانالیزه شده و به قولی اسلام آمریکاییه. هرکی اومده اونی که دوست داشته رو از دین جدا کرده و انجام میده بقیش رو چشم پوشی میکنه و وانمود میکنه که وجود نداشته. مخصوصا خانوما!
اینی که داعش حمله میکنه به کردستان مرداشونو میکشه زناشونو هم غارت میکنه مگه متن قران نیست؟
نکنه پیامبر اسلام هم مسلمون واقعی نبوده؟! دین اسلام که با قربونت برم و فدات بشم گسترش پیدا نکرده!
اونچه که اسلام در مورد قتال گفته این سخنان هست، که عادلانه‌بودنش بر هر حق‌طلبی روشن هست. اگر راست میگید، این ظلمهای عظیمی که به قرآن کریم نسبت میدید رو از درون قرآن اثبات کنید! مسلماً نمی‌تونید! هرگز در سخن قرآن تحقیق نکرده‌اید و تنها دروغ‌هایی که نفستون میخواد رو به هم می‌بافید. به راستی که کافران در گمراهی آشکارند.

میگید هیتلر کاتولیک بوده؟! لابد صلیب شکسته نماد من بوده!
آنچنان با اعتماد به نفس میگید «کی به شما گفته» که کسی ندونه فکر میکنه از روی آگاهی حرف میزنید!

چه ربطی داره که سران آمریکا و اسرائیل چی بگن؟ چه ربطی داره صدام و داعش چی بگن؟ چه ربطی داره که هیتلر و استالین چی بگن؟
آیا بر شما روشن نیست که هر کسی که بگه پیرو یک دین هست ولی ازش پیروی نکنه، ادعاش با عملش متفاوته؟
هر دینی که پیدا کردید که کارهاش توش می‌گنجید، بگید پیرو اون دینه.
به عنوان مثال، کارهای آمریکا و اسرائیل و وهابیت(داعش) با صهیونیسم جور درمیاد.

(۵/شهریور/۹۳ ۲:۲۶)#1Zero نوشته است:  این چه منطقیه که هر دینداری که گند میزنه میگید این دیندار واقعی نبوده؟!
با این منطق میشه گفت که هر آتئیستی هم که کار خلافی میکنه آتئیست واقعی نیست! چون آتئیست واقعی هیچوقت اونکار رو نمیکنه.
آیا واقعاً متوجه عمق نادرستی این حرفتون نیستید؟
میگید هر کسی که اسم دین روی خودش گذاشت ولی کوچکترین اعتقادی به دین نداشت رو باید دیندار حساب کنیم، تنها به این دلیل که شما در غیر اینصورت نمی‌تونید کارهای اونها رو به دین نسبت بدید!!!
اگر بخوایم کسی که سفاهت چنین حرفهایی رو درک نمیکنه رو به تعقل وادار کنیم، در واقع در حال انکار عقل خودمون خواهیم بود.

سوره فاطر، آیه 22: وَ مَا يَسْتَوِي الْأَحْيَاء وَ لَا الْأَمْوَاتُ إِنَّ اللَّهَ يُسْمِعُ مَن يَشَاء وَ مَا أَنتَ بِمُسْمِعٍ مَّن فِي الْقُبُورِ
و زندگان و مردگان يكسان نيستند. خداست كه هر كه را بخواهد شنوا می‌گرداند و تو كسانى را كه در گورهايند نمی‌توانى شنوا سازى.

(۵/شهریور/۹۳ ۲:۲۶)#1Zero نوشته است:  خدا ناباوری یعنی اعتقاد به ماورا و جمبل و جادو = 0
بودایی از نظر ادیان سامی کافر حساب میشن ولی آتئیست حساب نمیشن.
روشنه که به خدای ما ناباورند.
سخن از این ساده‌تر؟
به ما (و بحث این تاپیک) چه ربطی داره که شما اونها رو جزء خودتون حساب نمی‌کنید؟
اینجا سخن از باور داشتن به خدای ما یا کافر بودن به اوست.
چیزی که ربط داره اینه که جزء پیروان ادیان الهی به حساب نمیان.
به عنوان مثال، وقتی کسی مثل وهابی‌ها ادعای سنّی بودن میکنه، رهبران سنّی و مردمشون از اونها بشدت ابراز بیزاری میکنن، اما رهبران بودایی نسبت به جنایات کسانی که خودشون رو بودایی میخونن واکشی نشون نمیدن.

(۵/شهریور/۹۳ ۲:۲۶)#1Zero نوشته است:  خداناباوری دین و آئین نیست. کسی که به هیچکدوم از خداها و ادیان باور نداره یعنی دینی نداره دیگه، حالا اسمش شده آتئیست.
یکی ایدز داره یکی سرطان داره یکی هپاتیت داره یکی ALS داره یکی هیچکدوم رو نداره سالمه. آدم سالم عاری از بیماریه ولی برای اینکه از بقیه جداش کنن میگن این سالمه. همونجور که سالم بودن مریضی نیست آتئیست هم دین نیست.

اونی هم که در مورد مبدا جهان و حیات نظر میده دانشه نه خداناباوری! چرا همه چیز رو قاطی میکنید؟! سوال هست که انسان از کجا آمده دانش میگرده، آزمایش میکنه، طرح میده، نظریه میده تا ثابتش کنه. چه ربطی به آتئیست بودن داره؟
یک حرف بشدت ساده زدم، ولی در کمال تعجب نمیتونید دریابید.
هر کسی که نظری در مورد داستان وجود دنیا داره، یک جهان‌بینی داره.
هر کسی که در مورد اینکه چطور باید زندگی کرد نظر میده، یک ایدئولوژی داره.
بنابراین کفر(آتئیسم، خداناباوری، بی‌دینی، ...) هم یک آیین هست.

(۵/شهریور/۹۳ ۲:۲۶)#1Zero نوشته است:  ببین چی دارم میشنوم من!
اسلام از تسلیم میاد پایه دین دنباله رویه خود شما که مستقیم خدا بهت نگفته چیکار کنی مرجع دینی داری، اون بهت میگه اینکار رو بکن اونکار رو نکن (زور هم هست آتئیست زور به خرج نمیده). هر گروهی یسری آدمهای رهبر داره بقیه دنباله روی راه اون میشن. همینجا خوبه حالا بعضیا این رائفی پور رو در حد امام سیزدهم خودشون قبول دارن. بعد آتئیست ها فقط دنباله رو هستن؟! نه همه هستن
عبارت دنباله‌روی یعنی دنباله‌روی ِ صرف(وگرنه میشه کسی که از عقل و علم پیروی کنه هم شاملش حساب کرد و بنابراین این عبارت شامل همه میشه و بی‌مصرف میشه).
یعنی دنباله‌روی ِ بدون تفکر.
پذیرش حرف دیگران بدون تفکر، فرقی نداره که با ادعای اسلام باشه یا با ادعای کفر.
در مورد رائفی‌پور باشه یا در مورد "ریکی جرویس"!
هیچکدوم فرقی نمیکنه.

در اسلام، اول خدا مدرک میاره از خدایی‌اش، و بعد پیروی از فرامین بر دوش انسان گذاشته میشه. پس اسلام آوردن ِ راستین، پیروی از عقل هست. تقلید تنها در مورد فروع دین هست. مراجع تنها کاری که میکنن اینه که حقیقت دینی که به توسط قرآن کریم و یا در احادیث راستین شرح داده شده رو با دلیل و بطور دقیق استنتاج کنن.

(۵/شهریور/۹۳ ۲:۲۶)#1Zero نوشته است:  الگوی خود من کارل سیگن هست، کارل سیگن و هر احدی که بیاد برای نسل بشر یه قدم مثبت بردانه و نشینه به امید اینکه یروزی یجایی یه کسی با قدرت جادویی میاد دنیای رو درست میکنه پس ما بشینیم دعا کنیم فقط تا بمیریم بریم اون دنیا کارهایی که اینجا برامون حرام بوده رو اونجا با خیال راحت انجام بدیم تا آخر آخر آخر!
کی گفته دنیا رو باید ول کرد؟ ببینید که چقدر از اسلام بی‌اطلاعید.
اسلام تنها به کسی وعده‌ی نیکو در آخرت میده که در دنیا دنبال نیکویی بوده باشه.

سوره بقره: و برخى از آنان مى‌گويند پروردگارا! به ما در دنيا نيکى عطا کن و در آخرت [نيز] نيکى عطا کن، و ما را از عذاب آتش نگاهدار.(201) آنانند که از دستاوردشان بهره‌اى خواهند داشت و خدا زودشمار است.(202)

ببینید که چقدر از اسلام بی‌اطلاعید و روی هوا حرف میزنید؟

در مورد اینکه فکر می‌کنید انسان بر پایه‌ی خودش میتونه دنیا رو درست کنه:
آثار عمل حکومت‌هایی که از تعالیم ادیان خالی‌اند، در دنیا مشخصه.
نفس انسان سست‌تر و فاسدتر از اونه که برپایه‌ی خودش بتونه دنیا رو درست کنه. تنها فاسدترش میکنه.

------------
ضمناً هرکسی سخنان کفار رو تأیید کنه قطعاً هم‌پایه‌ی کفار میشه، و قطعاً نصیبی از تأیید کفر باهاش خواهد بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، Ali#59 ، سید ابراهیم ، m.hossein
۱۱:۵۳, ۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۷ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #58
آواتار
به نام خدا

(۵/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۴)SkyGirl نوشته است:  الان رو در نظر بگیرید .مثلا انگلیس به ایران حمله کنه . بعد ما یه زن انگلیسی بی خدا رو به اسارت بگیریم . یعنی این الان مطلقه حساب میشه .شاید عاشق شوهرشه . بدون اون میمیره .چه گناهی کرده خوب ؟ الان شرایط کشور انگلیس بر علیه شهروندانش که ظالمانه نیست .داره راحت زندگیشو میکنه .
من اصلا نمیفهمم این بخش رو . Huh که چرا اسارت یعنی طلاق .حس عشق بین دو نفر چی میشه؟

اولا اینکه فلسفه ای که برای این حکم گفتن اینه :
اين گونه زنان يا بايد به محيط" كفر" بازگردانده شوند، يا بدون" شوهر در ميان مسلمانان بمانند و يا رابطه آنان با شوهران سابق قطع شود و از نو ازدواج کنند. صورت اول بر خلاف اصول تربيتى اسلام و صورت دوم ظالمانه است، بنا بر اين تنها راه‏ صحیح و معقول همان راه سوم است که اسلام تجویز فرموده است .

======> مثل قضیه ی ایمان آوردن زن که باعث جداشدنش از مرد کافر می شه

ببینید خانوم اسکای!
این قضیه ی به اسارت گرفتن زنها در جنگ و طلاق خود به خودی اونها، به همین راحتی نیست
مستلزم خیلی از شرایطه که ممکنه الان در حال حاضر که ما در عصر غیبتیم و خود معصوم نیست، بروز شرایطش خیلی خیلی سخت باشه.

مثلا :
  • اولا اینکه : مسلمونا در نبود معصوم حق جهاد برای گسترش اسلام و از این موارد رو ندارن. یعنی من این حق رو ندارم که لشکر بکشم مثلا تبت با این هدف که اونا رو مسلمون کنم. و بعد زناشون رو به اسیری بگیرم.
تنها و تنها اجازه ی جهاد دفاعی رو دارم.
به عنوان مثال عینی : کار داعش کلا غلطه. چون که نوع جهادشون غلطه. اینا در زمان نبوده معصوم دارن به کشورا حمله می کنن تا به خیال خودشون شیعه های کافر رو مسلمون کنن. (گرچه به معصوم هم اعتقادی ندارن)
ما همچین جهادی رو در عصر غیبت و نبود معصوم، حق انجامش رو نداریم.

• ثانیا اینکه : الان در عصر غیبتیم و معصوم در بین ما نیست. حالا اگه نبردی داشته باشیم، قطعا باید جهاد دفاعی باشه.
کافرا اومدن تو شهر و دیار ما دارن تاخت و تاز می کنن ما هم بالتبع داریم دفاع می کنیم.

حالا : اینجا اگه مسلمونا غالب و پیروز جنگ بشن :
فقط حق دارند مردان و زنان حاضر در میدان جنگ را به بردگی بگیرند آن هم در صورت صلاحدید حاکم اسلام.

این اجازه ی محدود رو هم اسلام به این دلیل داده که مشرکان به حمله بر کشور اسلامی گستاخ نشن.
و گر نه اسلام برای نجات بخشی و دادن کرامت به انسانا اعم از عرب و عجم و سیاه و سفید و شرقی و غربی و...آمده . نمی خواد کرامت انسانا خدشه دار شه.

خوشبختانه در قرون اخیر جامعه بشری به حدی از رشد رسیده که برای جنگ ها هم قانون وضع کرده ، حد و حدود تعیین کرده ، حمله به غیر نظامیا و کشتن و اسیر گرفتن اونا و به بردگی گرفتن اسیران جنگی رو ممنوع کرده ( گر چه متاسفانه ظالمان به این قوانین انسانی پایبند نیستند) و این محدودیت ها هم مطلوب اسلامه .
کشور ایران هم به عنوان یک حکومت اسلامی، هم حاکمش دعوت کننده ی به این قوانینه و هم اینکه امضا کننده این قوانین و پایبند به اونا.

در جنگ ایران و عراق هم که هر دو طرف مسلمان بودن، حتی اگه دو طرف به قوانین بین المللی و منع بردگی هم نپیوسته بودن، با این وجود حق به بردگی گرفتن افراد حاضر در میدان جنگ رو نداشتن .
اگر سربازای عراقی مرتکب چنین ظلمی شدن، به جهت پایبند نبودن حکومتشون به احکام اسلام بوده.
اینجا هر دو طرف مسلمان بودن. جنگ بین اسلام و کفر نبوده.
مردمشون در هر صورت مسلمان بودن.

دقیقا شبیه رفتار مرحوب ابوترابی که می گفتن در برابر استکبار و آمریکا و کفر، ما همچنان با عراق دوست و برادر هستیم (موقع اسارتشون تو زندانای بعثی)

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، اسکای ، شیدا ، Ali#59 ، سید ابراهیم ، m.hossein
۱۲:۲۴, ۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۳ ۱۲:۵۵ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #59
آواتار
ضمن تشکر از دوستان تو بحث اسارت و ازدواج کنیز و جواب ها .
من فکر کنم تاپیک بشه 1000 صفحه Smile.

ببینید داعش تکلیفش مشخصه .من هم موافقم که داعش داره با یه برداشت سطحی از دین، سیاه نمایی مطلق از دین میکنه.

از طرفی یه اتئیست داریم که میگن پسا خداباور هست : یعنی

بشر یک زمانی از نظر دانش محدودیت های زیادی داشته و ترس از ناشناخته ها او را مجبور به ساختن خدایان خیالی کرده و البته بعدها بخاطر نیاز به یک سری قانون اجتماعی ادیان سازماندهی شده ساخته شده اند. اما هر چه بوده دیگر زمانش گذشته. ما کاری به کار دین هم نداریم، اما نمی خواهیم دین دیگران برای ما قانون گذاری کند و دوست داریم در یک جامعه سکولار در کنار دینداران زندگی کنیم.

در مقابل ضد-دین ها ( دسته ی دوم آتئیست ها ) می گویند؛ نه دین باید از بین برود و تا زمانی که دین هست آسایش برای بشر وجود ندارد.

حالا اینکه تو جنگ ها با کدوم گروه درگیریم باید بررسی بشه.واقعا از جنگ ها و علتشون اطلاعاتم صفره .

من هنوز جنگ اسراییل و فلسطینو هم نمیدونم واسه چیه ؟ این همه جنگ و خونریزی واسه سرزمین موعود . واقعا همین مسائل هست که دید ادما رو به دین بدبین میکنه .

نقل قول:این اسلامی که تو ایران هست کانالیزه شده و به قولی اسلام آمریکاییه. هرکی اومده اونی که دوست داشته رو از دین جدا کرده و انجام میده بقیش رو چشم پوشی میکنه و وانمود میکنه که وجود نداشته. مخصوصا خانوما!

اینو راست میگه، بی انصاف نباشیم. من موندم دو تا زن مسلمان دانشمند در تاریخ ندیدیم .همش موندم چرا این زن ، با بند و تبصره ضمیمه ی این دنیا شده .

وقتی میبینم که واسه ابروی تو صورت من هم کلی بند و قانونه، راستشو میگم ،حالم از زن بودنم بهم میخوره. همش یه اسارت رو به ادم منتقل میکنه .

بعد میرم یکم دینمو دستکاری میکنم که راحت تر فکر کنم. دارم صادقانه میگم . من هنوز با این همه قوانین که مردا نوشتن مشکل دارم. چرا یه زن تاریخ نویس نداریم ؟ چرا زنا به اسم دین این قدر اذیت میشن. اون از افغانستان،اون از پاکستان، ما چون داعیه ی دین کامل داریم باید وضعیتمون نسبت به بقیه سبک های زندگی خوب باشه ، اما نیست.

من الان موندم اسلام با فضا نورد شدن من موافقه یا مخالف ؟ چرا باید زنو سنگسار کنن تو افغانستان ؟

مگه چیکار کرده ؟ ته تهش خیانت به شوهر . جنایتکار جنگی که نیست . تصور اینکه به یه زن سنگ میزنن، دل ادم رو به درد میاره ..

یه بنده ی بی خدایی Wink به من تو وایبر یه پیام داد

تنها به مردا ( حوری و شراب بهشتی میدن ، تو که اینقدر خدا خدا میکنی ، هویچ هم اون دنیا بهت نمیدن !!!

من هر چی فکر میکنم میبینم چرا واضح خدا نگفته ، خانوما به شما هم غلامان خوش تیپ و خوش بر و رو میدیم و با شراب ناب بهشتی.

چرا باید تو تفاسیر آدم دنبال ، پاداش ها برای جنس زن باشه Huh.

من فکر کنم اینقدر به این تاپیک بیام و سوال کنم هم خودمو گیج کنم هم همه رو خسته !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۲:۳۵, ۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #60

(۵/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۳)مصباح نوشته است:  این قضیه ی به اسارت گرفتن زنها در جنگ و طلاق خود به خودی اونها، به همین راحتی نیست
مستلزم خیلی از شرایطه که ممکنه الان در حال حاضر که ما در عصر غیبتیم و خود معصوم نیست، بروز شرایطش خیلی خیلی سخت باشه.

مثلا :
  • اولا اینکه : مسلمونا در نبود معصوم حق جهاد برای گسترش اسلام و از این موارد رو ندارن. یعنی من این حق رو ندارم که لشکر بکشم مثلا تبت با این هدف که اونا رو مسلمون کنم. و بعد زناشون رو به اسیری بگیرم.
تنها و تنها اجازه ی جهاد دفاعی رو دارم.
به عنوان مثال عینی : کار داعش کلا غلطه. چون که نوع جهادشون غلطه. اینا در زمان نبوده معصوم دارن به کشورا حمله می کنن تا به خیال خودشون شیعه های کافر رو مسلمون کنن. (گرچه به معصوم هم اعتقادی ندارن)
ما همچین جهادی رو در عصر غیبت و نبود معصوم، حق انجامش رو نداریم.
کاملاً اشتباه می‌فرمایید.
همیشه تنها دفاع مطرح هست. یا از خود، یا از دیگر مستضعفین:
سوره نساء، آیه 75: وَ مَا لَكُمْ لاَ تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَ الْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَ النِّسَاء وَ الْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَـذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَ اجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ وَلِيًّا وَ اجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ نَصِيرًا
و شما را چه شده كه كارزار نمی‌كنيد در راه خدا و آن ضعیف‌داشته‌شدگان از مردان و زنان و كودكانى كه می‌گويند پروردگارا، ما را از اين شهرى كه مردمش ستمكارند بيرون ببر و براى ما از نزد خويش سرپرستى قرار ده و براى ما از نزد خويش ياورى قرار ده.

همیشه باید اونها آزار رو شروع کرده باشن:
سوره توبه، آیه 13: أَلاَ تُقَاتِلُونَ قَوْمًا نَّكَثُواْ أَيْمَانَهُمْ وَ هَمُّواْ بِإِخْرَاجِ الرَّسُولِ وَ هُم بَدَؤُوكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَتَخْشَوْنَهُمْ فَاللّهُ أَحَقُّ أَن تَخْشَوْهُ إِن كُنتُم مُّؤُمِنِينَ
چرا با گروهى که سوگندهاى خود را شکستند و بر آن شدند که فرستاده [خدا] را بيرون کنند، و آنان بودند که نخستين‌بار [جنگ را] با شما آغاز کردند، نمى‌جنگيد؟ آيا از آنان مى‌ترسيد؟ با اينکه اگر مؤمنيد خدا سزاوارتر است که از او بترسيد.

اگر آزاری نباشه، مصداق سوره کافرون میشه:
سوره کافرون: قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ (1) لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ (2) وَ لَا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ (3) وَ لَا أَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ (4) وَ لَا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ (5) لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ (6)
بگو اى کافران، (1) آنچه مى‌پرستيد، نمى‌پرستم. (2) و نه شما پرستنده‌ی چیزی هستید که من مى‌پرستم. (3) و نه من پرستنده‌ی چیزی هستم که شما پرستيديد. (4) و نه شما پرستنده‌ی چیزی هستید که من مى‌پرستم. (5) برای شما دين شما، و برای من دين خودم. (6)
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا