|
اظهار نظر جنجالی طناز طباطبایی، درباره دلایل ازدواج نکردن
|
|
۲۳:۲۸, ۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۱۹:۳۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ه گزارش ستاره نیوز، این ستاره سینما در یکی از گفت و گوهایش با ساناز صفایی اعتراف کرد مهم ترین دغدغه او همیشه در زندگی ترس از پیری بوده. او در این باره گفت: «کهنه نشدن. من از پیر شدن می ترسم. از ذهن پیر می ترسم. از جسم پیر می ترسم.»
وی ادامه داد: «متولد سال 62 هستم. اما این مربوط به این سن من نیست. من 18 سالگی هم که گواهینامه گرفتم و فکر کردم که دیگر خیلی بزرگ شدم سریع این فکر از ذهنم عبور کرد که یعنی دارم پیر می شوم و هر روز که جلو می روم بیشتر، بیشتر از این فرسودگی و کهنه شدن می ترسم.» اما او که مجرد است درباره ترس از اینکه پا به سن بگذارد و همچنان مجرد بماند و فرزندی نداشته باشد، نظرات جالب و شنیدنی دارد: «ببین این حرفی که الان می خواهم بگویم خیلی حرف رادیکالی است شاید خیلی ها با من مخالف باشند و البته خیلی مسئله شخصی است ولی تصورم این است که با ازدواج و بچه دار شدن و با هر چیزی که از این دست به من اضافه می شود انگار که من یک مرحله عقب می روم و این حس کهنگی به من دست خواهد داد که حالا دیگر الان تمام شدم و بچه ام از من مهم تر است. الان خودت نباید غذا بخوری و اول باید بچه ات را سیر کنی. الان جیب خودت ممکن است خالی باشد اما جیب بچه ات باید پر باشد. خودت نباید فلان کار را کنی که شوهرت بتواند فلان کار را کند. الان مجبوری کار نکنی چون بچه کوچک داری و... [b]طناز طباطبایی ادامه داد: راستش را بخواهید من یک ذره خودخواهم. نه، خیلی خودخواهم. این خیلی خودخواه بودن و ترس از کهنه شدن باعث می شود که محتاط باشم. همیشه دوست دارم جوان باشم و تازه باشم و همه چیز تازه باشد. این خیلی خطرناک است چون من فکر می کنم اگر یک روزی کهنه شوم و به این باور برسم که کهنه شدم دچار افسردگی خیلی حادی می شوم که حتی ممکن است خودکشی کنم. همه آرزوی زندگی ام هم همین است که خداوند این تازگی را از من نگیرد.» بازیگر سریال «شاهگوش» در ادامه در پاسخ اینکه آیا می خواهد مراحل ازدواج و بچه دار شدن و تشکیل خانواده را بگذارد برای بعدتر، جواب می دهد: «نه اینکه بعدتر، اصلا هیچ وقت به آن فکر هم نمی کنم، هرگز. عشق مادر و فرزندی و عشق به خانواده، عشقی طبیعی و در نهاد بشر است ولی چیزی که من می گویم یک ذره متفاوت است. نمی دانم شاید من یک ذره خودشیفتگی بازیگری دارم و این چیزی است که به نظرم همه بازیگران دارند و اگر نداشته باشند اصلا نمی توانند بازیگر شوند. آن خودشیفتگی هم این است که من خودم را از هر چیزی در جهان بیشتر دوست دارم و فکر می کنم حتی اگر روزی بچه دار شوم باز هم خودم را بیشتر از او دوست خواهم داشت. آنقدر خودم را دوست دارم که حاضر نمی شوم این همه سختی به خودم بدهم که عشق دیگری را تجربه کنم. آن عشق را خودم به خودم دارم.»
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۹, ۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۱۲:۵۱ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
واه واه!
فقط امیدوارم جوونای مااز امثال ایشون الگوبرداری نکنن! البته هیچ خانمی پیرشدن رودوست نداره ها ولی این دیگه نظرش خیلی مریخیه! توهین نباشه کلی میگم ولی مادر شدن لیاقت میخوادکه بعضیاندارن |
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:چه ربطی داره... !!خیلی ربط داره چیزی که جلو چشم شما باشه یعنی به شما ربط داره(برعکسش صادق نیست) یعنی وقتی یکی میاد به شما می گه "امروز 10 کیلومتر راه رفتم حسابی خسته هستم" یعنی به شما ربط داره. نمی خوام سر ربطش بحث کنم چون یه مثال معمولیه اما مطبوعات دیگه خیلی شدیدتره این قانون. وقتی تو مطبوعات از مجرد بودن یکی حرف زده می شه یه هدفی هست. یعنی هدفی هست که این مصاحبه قرار گرفته. قکاهی نیست که! ![]() حالا هدف چی بوده که از خانم پرسیدن چرا نمی ری خونه بخت و اونم گفته فلان و فلان؟ من تصور می کنم می خواسته الگوسازی کنه(هر چند بی اثر) واگرنه به کسی ربط نداره که فلانی می خواد می ازدواج کنه یا نه |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۱۴:۵۴ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام این خانوم دلش نمیخواد ازدواج کنه....مگه چیه؟نظرش اینه چراشماهااینجوری جبهه گرفتین؟ مگه همه بایدمثل هم فکرکنن؟ الان مثلاگفت من ازدواج نمیکنم همه به این خانوم نگاه میکنن طرف ازدواج نمیرن؟ یه چیزایی میگیدکه آدم ب شعورملت شک میکنه....مگه مردم عقل ندارن که برن طرف نظریات این خانوم؟؟؟؟؟ عجب! یاعلی... |
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیمما نمی گیم ازدواج نکنه می گیم حالا که ازدواج نمی کنه چرا می یاد مگه من ازدواج نمی کنم؟ چرا تو مملکتی رشد جمعیت منفی هست میاد می گه من ازدواج نمی کنم و افتخار هم می کنه؟ |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲/شهریور/۹۳ ۱۴:۵۵)Bidel.s نوشته است: ما نمی گیم ازدواج نکنه بسم الله الرحمن الرحیم سلام الان این خانوم بیادبگه من ازدواج میکنم!!!!رشدجمعیت شدمثبت؟؟؟؟ آمارازدواج رفت بالا؟؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیمدهنشو ببنده حرف نزنه هر کسی به هر اندازه ای دخیله نمی خوام بگه ازدواج می کنم. اصلا من این خانومو نمی شناختم. این اسمشو دیدم رفتم سرچ کردم دیدم کیه اگه نمی خواد ازدواج کنه به درک واسه خودش نمی خواد ازدواج کنه اما دیگه چرا می یاد می گه؟ بگه دلایل خصوصیه و نمی خوام بگم. اون خبرنگار هم گورشو گم می کنه. |
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲/شهریور/۹۳ ۱۴:۵۷)Fateme135 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم نه عزیزم ما یه ضمیر خودآگاه داریم یه ضمیر ناخودآگاه این حرفا اونم از یه بازیگری که خیلیم طرفدار داره، رو ضمیر ناخودآگاه خواننده تاثیر مستقیم میذاره واقعا لزومی نداشت گفتن این حرفا |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
من فکر میکنم ایشون و کسایی که همچین طرز تفکری دارند یا از سر نادانی شونه یا تحت تاثیر فرهنگ غرب قرار گرفتن !
منظورم اینه که ایشون هنوز مثل اینکه با ماهیت و فلسفه و هدف والای ازدواج و بچه دار شدن آشنا نشدن ! ولی مشکل اینه که این روزنامه ها و مجلات خیلی فوضول شدن و مردم ما هم متاسفانه خیلی پیگیر اینجور مسائل میشن بذارید هر کی تو زندگی شخصیش آزاد باشه و نمی خواد وادارشون کنید که از اعتقادات خاص شخصیشون براتون بگن ول کنید |
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۰۲ توسط یااباصالح.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
الان این خانوم بیادبگه من ازدواج میکنم!!!!رشدجمعیت شدمثبت؟؟؟؟
آمارازدواج رفت بالا؟؟؟ بله دوست عزیز رفتار و اعتقادات بازیگران٬ رو بسیاری از طرفداران اون فرد تاثیر میزاره صحبت اینجا سر ازدواج این فرد نیست بلکه تاثیر منفی حرف های ایشون که ممکنه در برخی افراد ایجاد کنه من نمیدونم گاهی اوقات حس میکنم بعضی از بازیگران فقط و فقط میخوان ابراز وجود کنن حالا به هر نحوی.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پاسخگویی متاهلین تالار درباره ازدواج | mohamad | 80 | 28,818 |
۱۲/بهمن/۹۶ ۱۸:۵۳ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| اظهار نظر مدیر شبکه ی جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت | اسکای | 129 | 59,178 |
۱/خرداد/۹۳ ۱۲:۱۲ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور | soheyl68 | 213 | 73,357 |
۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۱ آخرین ارسال: ترنم |
|
| احادیث امام صادق (علیه السلام) درباره ازدواج | جویای حقیقت | 0 | 1,856 |
۲۲/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۷ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)