|
اظهار نظر جنجالی طناز طباطبایی، درباره دلایل ازدواج نکردن
|
|
۲۳:۲۸, ۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۱۹:۳۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ه گزارش ستاره نیوز، این ستاره سینما در یکی از گفت و گوهایش با ساناز صفایی اعتراف کرد مهم ترین دغدغه او همیشه در زندگی ترس از پیری بوده. او در این باره گفت: «کهنه نشدن. من از پیر شدن می ترسم. از ذهن پیر می ترسم. از جسم پیر می ترسم.»
وی ادامه داد: «متولد سال 62 هستم. اما این مربوط به این سن من نیست. من 18 سالگی هم که گواهینامه گرفتم و فکر کردم که دیگر خیلی بزرگ شدم سریع این فکر از ذهنم عبور کرد که یعنی دارم پیر می شوم و هر روز که جلو می روم بیشتر، بیشتر از این فرسودگی و کهنه شدن می ترسم.» اما او که مجرد است درباره ترس از اینکه پا به سن بگذارد و همچنان مجرد بماند و فرزندی نداشته باشد، نظرات جالب و شنیدنی دارد: «ببین این حرفی که الان می خواهم بگویم خیلی حرف رادیکالی است شاید خیلی ها با من مخالف باشند و البته خیلی مسئله شخصی است ولی تصورم این است که با ازدواج و بچه دار شدن و با هر چیزی که از این دست به من اضافه می شود انگار که من یک مرحله عقب می روم و این حس کهنگی به من دست خواهد داد که حالا دیگر الان تمام شدم و بچه ام از من مهم تر است. الان خودت نباید غذا بخوری و اول باید بچه ات را سیر کنی. الان جیب خودت ممکن است خالی باشد اما جیب بچه ات باید پر باشد. خودت نباید فلان کار را کنی که شوهرت بتواند فلان کار را کند. الان مجبوری کار نکنی چون بچه کوچک داری و... [b]طناز طباطبایی ادامه داد: راستش را بخواهید من یک ذره خودخواهم. نه، خیلی خودخواهم. این خیلی خودخواه بودن و ترس از کهنه شدن باعث می شود که محتاط باشم. همیشه دوست دارم جوان باشم و تازه باشم و همه چیز تازه باشد. این خیلی خطرناک است چون من فکر می کنم اگر یک روزی کهنه شوم و به این باور برسم که کهنه شدم دچار افسردگی خیلی حادی می شوم که حتی ممکن است خودکشی کنم. همه آرزوی زندگی ام هم همین است که خداوند این تازگی را از من نگیرد.» بازیگر سریال «شاهگوش» در ادامه در پاسخ اینکه آیا می خواهد مراحل ازدواج و بچه دار شدن و تشکیل خانواده را بگذارد برای بعدتر، جواب می دهد: «نه اینکه بعدتر، اصلا هیچ وقت به آن فکر هم نمی کنم، هرگز. عشق مادر و فرزندی و عشق به خانواده، عشقی طبیعی و در نهاد بشر است ولی چیزی که من می گویم یک ذره متفاوت است. نمی دانم شاید من یک ذره خودشیفتگی بازیگری دارم و این چیزی است که به نظرم همه بازیگران دارند و اگر نداشته باشند اصلا نمی توانند بازیگر شوند. آن خودشیفتگی هم این است که من خودم را از هر چیزی در جهان بیشتر دوست دارم و فکر می کنم حتی اگر روزی بچه دار شوم باز هم خودم را بیشتر از او دوست خواهم داشت. آنقدر خودم را دوست دارم که حاضر نمی شوم این همه سختی به خودم بدهم که عشق دیگری را تجربه کنم. آن عشق را خودم به خودم دارم.»
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۰, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:ولی مشکل اینه که این روزنامه ها و مجلات خیلی فوضول شدن و مردم ما هم متاسفانه خیلی پیگیر اینجور مسائل میشندقیقاً مشکل همینه باید جلوی این حرکت و فرهنگ رو گرفت اصلا همون تاثیری که حرف ازش شد نباید اتفاق بیافته این واقعاً غلطه که همیچن تاثیر پذیری اتفاق بیافته |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سوال
:اصلا چرا این بازیگر ها اینقدر توی جامعه ما مهم شدن ک وقتی یکیشون میاد ی نظر میده، این همه سرش بحث بشه؟ ![]() ![]() وقتی کسی ک صلاحیت عقلی و فکری و ... نداره برای اینکه بشه الگوی جامعه، اومده نشسته توی این منصب ( حالا یکی پررنگ تر، یکی کم رنگ تر )، شنیدن همچین حرفهایی جای تعجب نداره ... این بازیگر ها مگه چ کار خاصی کردن، چ حرکت متفاوتی انجام دادن ک این قدر مطرح شدن توی سطح جامعه؟؟ اما خب حالا ی کار اشتباهی شده و همچین آدمایی، مهم شدن ... پس حداقل باید ی نظارتی روی این ها باشه تا خزعبلات این چنینی تحویل طرفداراشون ندن ... گرچه اگه قرار بود نظارتی باشه، اون گشت ارشاد عزیز میومد اول از جامعه بازیگرها شروع میکرد، بعد میومد توی سطح جامعه ... <-- این الان حالت مسئولین این امر رو نشون میده ![]() نمی تونین الگو پذیری جوون ها رو از بازیگرها ندیده گرفت ... حالا یکی بیشتر تاثیر گذاره، یکی کمتر ... |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول: سوالنباید اجازه بدیم بازیگر ها الگوهامون بشن. باید تا می تونیم این شکاف فرهنگی ایجاد شده رو کمش کنیم مجله های اینچنینی خیلی تو زیاد شدن این شکاف فرهنگی نقش داشتن در حدی که رامبد جوان خیال الگو بودن به سرش بزنه و گپ رو بسازه این واقعاً کار زشتیه |
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
توی فیلم Inception یه چیز خیلی خیلی جالب گفته میشه که واقعاً جای تفکر داره...
از یارو میپرسه اگه الآن بهت بگن در مورد "فیل" فکر نکن، به چی فکر میکنی؟ اونم میگه "فیل"... یعنی کاشتن یه طرز تفکر و القاش حتی در صورت نهی، ایجاد میشه... یعنی مثلاً ایشون اومده گفته که کار بدیه ها، اما من خودخواهم و حاضر نیستم عشقم به خودم رو با کسی قسمت کنم... یه نفر ممکنه بخونه، فردا از این طرز تفکر خوشش بیاد و بهش فکر کنه... حتی اگه عملیش هم نکنه، بازم این تفکر توی جامعه پیچیده میشه و بلاخره یه روزی عادی میشه... بعدشم... همونطور که السا جون گفتن، بازیگرا کلاً به جز چند تاشون اصلاً ارزش وقت گذاشتن رو ندارن... والا...
|
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۴/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۳ ۲۱:۰۹ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
به نظر منم یکم جوگیر شده باید وقت رو از دست نده
|
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۴/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۳ ۱۸:۳۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۸)DRiVeR نوشته است: ببین این حرفی که الان می خواهم بگویم خیلی حرف رادیکالی است شاید خیلی ها با من مخالف باشند و البته خیلی مسئله شخصی است ولی تصورم این است کهاگر براشون این مسئله شخصیه، پس چرا در موردش برای عموم حرف میزنن؟؟!! پس در واقع براشون این مسئله شخصی نیست. فقط اسم شخصی رو روش میذارن به این معنا که اینکه چیکار میکنم به خودم مربوطه! البته اینکه چیکار میکنن به خودشون مربوطه، اما وقتی برای عموم مردم عقیدهای رو بیان کنن، دیگه ماجرا فقط به خودشون مربوط نیست. علاقه به «آزادی بیان» تنها تا زمانی واقعی هست که گوینده خودش به درستی عقیدهی خودش اعتقاد داشته باشه! کسی که عقیدهی خودش رو درست بپنداره، تمام تبعات منطقی حرفش رو هم میپذیره. شامل: 1. به چالش کشیده شدن: کسی که به درستی عقیدهی خودش اعتقاد داره، از به چالش کشیده شدنش گریزان نیست، بلکه برعکس استقبال میکنه تا حرفش برای مخاطبش روشن بشه(چالش منطقی البته، نه تمسخر یا تخریب یا هرچیز دیگه). 2. مسئولیت: حرف میتونه باعث آبادی یا ویرانی بشه. کسی که به درستی عقیدهی خودش اعتقاد داره، سخنش رو موجب آبادی میدونه. مسلماً تنها کسی اینچنین هست که هیچگونه بازخواست عادلانهای متوجه حرفش نباشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پاسخگویی متاهلین تالار درباره ازدواج | mohamad | 80 | 28,801 |
۱۲/بهمن/۹۶ ۱۸:۵۳ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| اظهار نظر مدیر شبکه ی جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت | اسکای | 129 | 59,157 |
۱/خرداد/۹۳ ۱۲:۱۲ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور | soheyl68 | 213 | 73,324 |
۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۱ آخرین ارسال: ترنم |
|
| احادیث امام صادق (علیه السلام) درباره ازدواج | جویای حقیقت | 0 | 1,855 |
۲۲/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۷ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|

:

:![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)