کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماد بانک یا درخت کابالا؟؟؟
۲:۳۴, ۸/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۰ ۲:۳۷ توسط هانا نابغ.)
شماره ارسال: #1

این روزها شاهد سبز شدن انواع و اقسام بانکها و موسسات مالی و اعتباری هستیم. این موضوع نه تنها خودش به تنهایی بحث برانگیزه ، بلکه بعضی از اسامی و آرم های عجیب و غریب این موسسات هر آدمی رو به فکر فرو میبره.

احتمالا نام بانک حکمت را شنیدیم. نام حکمت چه ربطی به مادیات میتونه داشته باشه؟؟؟ مثلا اگر پولهامون را در این بانک بزاریم کار حکیمانه ای انجام دادیم؟؟؟
به نماد این بانک توجه کردید؟[تصویر: hekmat1.jpg]
شما رو یاد درخت کابالا نمیندازه؟؟[تصویر: 321px-Tree-of-Life_Queens-Colour.png]

پس شاید یک حکمت کابالیستی پشت این قضیه هست؟[/b][/size]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: moje12.ir ، am_po ، rahbar ، Paasdar ، vavp ، yektaparast ، ANTI satan ، انتخاب ، zaeim ، بیداری12 ، أین المنتظر ، lpsl ، revenger ، AllahoAkbar ، milad99 ، yashar_turk ، saeed125 ، در جستجوی سختی ، blue.blood ، نسیم ، kami_molodi ، fiftynine ، jafar ، سرباز منتظر ، ارش کمانگیر ، من انقلابی ام ، ztb ، عدالت ، ضحی ، دل خسته ، neyestan23 ، قلب ، alialaie

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۸, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
چند میلیون بار باید بگن طرح معماری مجلس خارجی
بوده.ای خدا چرا این ایرانیا به هرچی گیر میدن تا قیامت ولش نمیکنن
ول کنید تورو خدا این حرفها رو
۲۳:۵۹, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
از همه چیز ناراحت کننده تر اینه که ما بتونیم بفهمیم ولی نتونیم هیچ کاری بکنیم Angel

آخه خب واقعا حالا هم که ما فهمیدیم چی ؟؟!!!

میتونیم بریم به بانکه بگیم تو کابالایی؟؟

طرف میاد برمیگرده میگه کابالا یهنی چی مگه میگه آره دیگه ببخشید الان لوگومو عوض میکنم!!! Dodgy
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۰۳, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۰ ۲۳:۵۹)fandogh نوشته است:  از همه چیز ناراحت کننده تر اینه که ما بتونیم بفهمیم ولی نتونیم هیچ کاری بکنیم Angel

آخه خب واقعا حالا هم که ما فهمیدیم چی ؟؟!!!

میتونیم بریم به بانکه بگیم تو کابالایی؟؟

طرف میاد برمیگرده میگه کابالا یهنی چی مگه میگه آره دیگه ببخشید الان لوگومو عوض میکنم!!! Dodgy

آره چرا نمیتونیم
حد اقل اونموقع دلمون خوشه وطیفمون رو انجام دادیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
۱۸:۳۰, ۱۷/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۸:۳۸ توسط هانا نابغ.)
شماره ارسال: #24

دوستان کاری که برمیاد فقط اطلاع رسانیه و فکر هم نکنید کار کم ارزش و یا بیخودیه.
هر بلایی که به سر مردم دنیا میاد از بیسوادی و نا آگاهیه.
من و شمای نوعی شاید کار اجرایی از دستمون برنیاد ولی میتونیم به گوش خیلیها برسونیمش.

(۱۳/مرداد/۹۰ ۰:۵۱)undici نوشته است:  این آقای رافئی از کجا اومده که شده منبع شما؟ بنظر شما یک مشت فراماسون میان با شکل بازی میکنن که چی بشه؟ از کجا معلوم خود این منبع شما یک فراماسون نیست؟ چند وقته جوونهای ایرانی بجای ساخت و تولید ملی کارشون شده توهم و خیالپردازی. فراماسونی هم اگر باشه داره همه مارو به این نماد شناسی سرگرم میکنه. از شما اهل فن میپرسم. نماد وسط پرچم ایران چرا یک نماد هندی مربوط به سیک میباشد؟http://www.sikhpoint.com/
چرا روی پرچم ایران 22 عدد الله اکبر هست؟ مضرب 11 و عدد مقدس ماسونی؟چرا روز پیروزی انقلاب 22 و چرا ماه بهمن ماه 11 است؟ (هردو عدد ماسونی) . چرا پدر من که یک آخوند ساده است همیشه دستشو توی عباش به حالت ماسونی میگذاره(زاویه صفر روی شکم) یعنی فراماسونه و من نمیدونستم؟ 20 ساله خونه نشینه.
چرا کشورهایی که سرشون به این مسایل گرمه پیشرفت نمیکنن؟
بس نیست؟ هر روز یک بازی تازه سرمون درمیارن و شما هم دنبالش میرید؟

ببخشید منظور شما از منبع کی هست؟
منبع این تاپیک را بنده از جایی سرچ نکردم و به شخصه به این موضوع مشکوک شدم و در فروم به نظر سنجی گذاشتم.
عرض کنم که بنده فراماسون هم نیستم.کابالیست هم نیستمAngel
اما اگر منظورتون آقای رائفی هستند اون هم به عنوان منبع کلی باید بگم که موضوع فراماسونری مربوط به 5-6 سال پیش نیست که بگیم استاد به ما معرفیش کردن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، fandogh
۲۰:۰۱, ۲۰/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط fandogh.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۳/مرداد/۹۰ ۰:۵۱)undici نوشته است:  این آقای رافئی از کجا اومده که شده منبع شما؟ بنظر شما یک مشت فراماسون میان با شکل بازی میکنن که چی بشه؟ از کجا معلوم خود این منبع شما یک فراماسون نیست؟ چند وقته جوونهای ایرانی بجای ساخت و تولید ملی کارشون شده توهم و خیالپردازی. فراماسونی هم اگر باشه داره همه مارو به این نماد شناسی سرگرم میکنه. از شما اهل فن میپرسم. نماد وسط پرچم ایران چرا یک نماد هندی مربوط به سیک میباشد؟http://www.sikhpoint.com/
چرا روی پرچم ایران 22 عدد الله اکبر هست؟ مضرب 11 و عدد مقدس ماسونی؟چرا روز پیروزی انقلاب 22 و چرا ماه بهمن ماه 11 است؟ (هردو عدد ماسونی) . چرا پدر من که یک آخوند ساده است همیشه دستشو توی عباش به حالت ماسونی میگذاره(زاویه صفر روی شکم) یعنی فراماسونه و من نمیدونستم؟ 20 ساله خونه نشینه.
چرا کشورهایی که سرشون به این مسایل گرمه پیشرفت نمیکنن؟
بس نیست؟ هر روز یک بازی تازه سرمون درمیارن و شما هم دنبالش میرید؟

ببینید معنای به کار رفته توی نماد خیلی مهمه تفاوت زیادی بین تشابه و عمد وجود داره معنای آرم جمهوری کاملا مقصودش الله هست و شکی هم در موردش نیست مشکل ما هم نمادشناسی ضعیفه ببینید اون جایی که گفتین چرا کشور هایی که سرشون به این مسایله پیشرفت نمیکنن جواب اینه ما تازه داریم بعضی چیز ها رو میفهمیم و داره دیدمون باز میشه هیچ ربطی هم به پیشرفت نداره من یه سوالی از شما دارم شما چند تا از سخنرانی های استاد رایفی پور رو دیدین؟ ایشون شخص خیلی روشنی هستن من به شما توصیه میکنم حداقل 6-7 تا از سخنرانی های ایشون رو گوش بدین و بعد قضاوت کنین خواهشا و همم اینکه به این زودی شروع نکنین به قضاوت بازی تازه ای در کار نیست و مسیله اینه که ما همه تا حالا در حال بازی دادن بودیم و حالا هم که میخوایم روشن بشیم شماها باید بیشتر حواستون باشه که طبعا یه مسایلی نمیذاره و یا مخالفه ما همه مون باید حواسمون به خودمون باشه Dodgy
(۱۶/مرداد/۹۰ ۱۴:۱۸)hamedelnino نوشته است:  از این علائم زیاد هس دور و ورمون
از آرم صدا سیما بگیر تا معماری مصلای تهران...حتی داخل مجلس از نماد مثلث( ابلیسک ) استفاده شده....نمیدونم اتفاقیه یا نه!!!!!!!!!!

آقای hamedelinino بین مثلث و ابلیسک تفاوت خیلی زیادی وجود داره و ما هم نمیتونیم بگیم که هر جا مثلث اومده اونها شیطان پرست و یا فراماسونی هستن نماد های اونها چیزی نیست که فقط در جاهایی که اونها میخوان وجود داشته باشه اونها در نماد گرایی شون از معنا ها در شکل ها استفاده کردن نه اینکه یه نماد خاص رو درست کنن و هرجا که اون اومده باشه اونجا شیطانیه و چه میدونم اونها هم فراماسونرین
راجع به خیلی چیزا هم مثل ابلیسک قضیه فرق میکنه هیچ پیامبری نتونست ابلیسک رو نابود کنه و این ساختومونو به عنوانه یه نماد ور بندازه و تنها عملی که در این مورد صورت گرفت مال حضرت رسول اکرم بود که توی رمی جملات ابلیسکو اورد و گفت به این سنگ بزنین شما برو یه سرچی توی گوگل بزن ببین قبل از بازسازی رمی جملات چه شکلی بوده اون دقیقا ابلیسک بوده بدون کوچکترین تفاوتی که البته حالا که باز سازی شده متفاوت شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا نابغ
۰:۰۲, ۲۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #26

بچه ها اینو ببینید چی میگید که خود موسسه نشر اثار امام خمینی چاپش کرده:Big GrinBig Grin

[تصویر: nf00166387-1.jpg]

ادم از دست این ای کیو ها دق میکنه به خداHuh
۱:۴۰, ۲۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
نقل قول:بچه ها اینو ببینید چی میگید که خود موسسه نشر اثار امام خمینی چاپش کرده:[تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif]

سلام دوست عزیز Smile

آخه این چه ربطی به این تاپیک داره ! Confused
این مطلب هم خیلی قدیمی هست حداقل برای 5-6 ماه پیشه Confused
دوستانی که پست می گذارند لطفاً به اسم تاپیک توجه کنند

با تشکر
۱۱:۴۴, ۲۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #28

اصلا شبیه درخت کابالا نیست!!!
۱۲:۱۸, ۲۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام.

ببخشید.ولی فکر کنم زیادی بد بین هستین..همه احتمالات رو در نظر بگیرین.

شاید مفهومش این باشه.

لوگو این بانک یک سری دایره کوچک در پایین آرم هستش که هر چی به سمت بالا میاد بزرگتر میشه.

یعنی سرمایه اندک شما کم کم زیاد میشه.

بحث در مورد بانک هست.من یک سوال دارم:

وسط لوگو ی بعضی از بانک ها و صندوق های قرض الحسنه و موسسات مالی اعتبار یک دایره هست.مال بعضی هاش زرد و مال بعضیاش قرمز
[تصویر: untitled.JPG][تصویر: untitled.JPG]

به نظر شما این دایره ها خورشید هستند یا زمین یا ....(نمیدونم شما بگین)

اگر خورشید هستش ، آیا با الهه خورشید ارتباط داره یا نه؟

با تشکر
۱۵:۰۳, ۲۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #30

(۲۳/اسفند/۹۰ ۱:۴۰)ANTI satan نوشته است:  
نقل قول:بچه ها اینو ببینید چی میگید که خود موسسه نشر اثار امام خمینی چاپش کرده:[تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif]

سلام دوست عزیز Smile

آخه این چه ربطی به این تاپیک داره ! Confused
این مطلب هم خیلی قدیمی هست حداقل برای 5-6 ماه پیشه Confused
دوستانی که پست می گذارند لطفاً به اسم تاپیک توجه کنند

با تشکر

خودمم میدونم
هم از تاریخش خبر دارم هم از موضوعش و چون دیدم بچه ها از مسئولین شاکی بودن فقط خواستم گیج بودن اینا رو نشون بدمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
زیاد جدی نگیرید
اقایون مدیران هم دلشون خواست عکس این کتاب قشنگه رو بفرستن یه جای دیگه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]