|
خواهر و برادر بیشتر یا کمتر؟
|
|
۲۱:۲۲, ۲۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۵ توسط السا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ...
![]() تا الان هر وقت بحث از تعداد فرزند و فرزند آوری میشد، از دیدگاه مادرها و پدرها و جامعه حرف میزدیم ... اینکه ممکنه توی هزینه هاش بمونه اینکه با این اوضاع آب و وضعیت کار و ... این بچه قراره چیکار کنه و ... و .... و .... ![]() این بار از ی بعد دیگه حرف میزنیم از چشم ی فرزندی ک در این خانه و خانواده قراره بزرگ بشه ![]() ی کودک تنها نیازش خوراک و پوشاک و مسکن نیست ... بعد روانی اون باید سالم و معتدل باشه تا بتونه توی جامعه نقشش رو درست ایفا کنه ... بچه هایی ک تک فرزند خانواده شون هستن، خیلیییی هاشون ب صراحت میگن ک دوست داشتن یکی- دو تا خواهر و برادر داشتن ک باهاش بازی کنن خواهر و برادری ک معمولا دوست دارن هم سن و سال هم باشن بیاین بحث کنیم ... ![]() و دونه دونه شرایطی ک توی خونه های تک فرزند و خونه هایی با فرزندهایی بیشتر باهاشون مواجه میشیم رو بررسی کنیم ... سوال اول اینکه : شما از اینکه توی یک خانواده کم جمعیت یا پرجمعیت هستین راضی هستین؟ دوست داشتین خواهر و برادر بیشتری داشتین یا کمتر؟ سوال دوم اینکه : معمولا گفته میشه بچه هایی ک توی خانواده های کم جمعیت هستن، روابط اجتماعیشون ضعیف تره و حساس تر هستن ... شما ب عنوان ی فرزند خانواده کم جمعیت اینو تایید می کنین؟ یا اینکه اگه عضو خانواده پرجمعیت هستین این مورد رو چقدر و چطور دیدین دور و برتون؟ سوال سوم اینکه : توی خانواده های پرجمعیت گفته میشه ک چون تعداد افراد خانواده زیاده، مادر و پدر فرصت رسیدگی عاطفی و تربیتی ب بچه ها رو پیدا نمی کنن ... نظر شما چیه؟ سوالها ادامه خواهد داشت انشاء الله ... ![]() پ.ن : مخصوص اون دوستانی ک الان زل زدن وسط اون عکس ابتدای تاپیک ![]() چیز خاصی نبود! نوشته بود : با یک گل بهار نمیشه، فرزند بیشتر زندگی بهتر ... ب صورت کاملا ناشیانه ای پاکش کردم
|
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۹, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
شاید واقعا از دلایل مهمی که الان بچه ها بیشتر مهد میرن غیر از شاغل بودن مادر ها همین نبودن خواهرو برادر یا به قول خودمون همبازی برای بچه هاس ...همبازی هم حتما نباید همسن باشه بچه ها با کوچکتروبزرگتر از خودشون هم خیلی خوب ارتباط برقرار می کنن...
یه چیز دیگه هم بگم درباره آموزشگاهها که السا جون گفتن محیطشون نامناسبه و یکی دیگه از بچه ها گفت خب مهد های قرانی هم هست ..خب این دقیقا دو تا قطب مخالفه یا باید بچه بره مهد قرانی و سیستم اونجوری یا بره مهدهای دیگه آموزش رقص و باله و هزار چیز بدتر ببینه...تعدلی وجود نداده یه خانواده معمولی باید چیکار کنه...من مخالف مهد قرانی نیستم خودم اگر ان شالله روز مادر بشم همین مهدها رو انتخاب می کنم اما منظورم مهدهای ساده ای هست که ما خودمون در دوران کودکی می رفتیم همه چیز خوب بود و سالم ...از این مهدها امروزه اصلا خبری نیست واین واقعا بد وتاسف باره |
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
بابا!
اخبار چند وقت پیش یه مهد کودکی رو نشون میداد که مربیش بچه نوزاد 6 ماهه رو میزد. واسه این که فرنی نمیخورد. میزدا!!! از داعش بدتر بود. این دو طرف دهن بچه رو گرفته بود و به زور قاشقو میکرد تو هق بچه. بعدشم یه نر و ماده ( ) زد به بچه طفل معصوم.![]() بچه که نمیتونه حرف بزنه. اگرم بتونه، از ترسش حرف نخواهد زد. والدین میدیدن بچه ها بد اخلاق شدن و هی گریه میکنن، یه دوربین به کیف بچه هاشون میزنن و صحنه های مهدکودک رو ضبط میکنن. من اگه بمیرم، دخترم رو به کسی نمیدم که ازش مراقبت کنه. اگه پسر هم داشتم همینطور. فکر کردین مربی های مهد دلشون برای بچه طفل معصوم میسوزه؟ بچه ها اولین چیزایی که میرن مهد یاد میگیرن، گریه، لجبازی و قهر و فحشه. یاد میگیرن اگه یه چیزی میخوان پا بکوبن و گریه کنن. |
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
پسر خاله من 5 سالش هست
خاله اینو مهد می گذاشت بعد یه مدتی فهمید این بچه گریه که می کنه اصلا صداش در نمی یاد فقط اشک می ریزه کاشف به عمل می یاد هر وقت می خواسته گریه کنه مربی مهد داد می شه"صداتو خفه کن!" و حرف های نامربوط دیگه. اون بچه هم موقع گریه خف می کرده |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۳ ۱۹:۵۰ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
(۴/مهر/۹۳ ۱۸:۳۲)Bidel.s نوشته است: پسر خاله من 5 سالش هست وا ببخشید عجب عقب افتاده ای بوده!!!!!!!!!!============> {مربیه} |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خواهر و برادر-همسران-پدر و دختر | soheyl68 | 2 | 1,367 |
۲۳/اردیبهشت/۹۵ ۲۳:۳۱ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

![[تصویر: jamyat.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8140738576/jamyat.jpg)

) زد به بچه طفل معصوم.