|
واقعا چه لزومی داره امام زمان ظهور کنه؟ »جدی پرسیدما«
|
|
۰:۳۶, ۲۵/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۳ ۰:۴۴ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جدی جدی پرسیدما
واقعا چه لزومی داره؟ همینجوری زندگی میکنیم دیگه .. بالاخره خوب یا بد. مگه اخر سر قرار نیست قیامت بشه نسل بشر از زمین برداشته شه؟ خب همین اتفاق رو همین انسانها ب کمک شیطان انجام میدن دیگه. همون کاری که انسانهای پیشین کردن بر اثر جنگ و خونریزی همدیگرو زدن کشتن نسلشون منقرض شد... 1100 ساله ملت بدون امام زمان دارن زندگی میکنن .. چیزی شد؟ قبل اون هم که حدود 6000 سالی پشت هم پیامبر و امام اومد ... اونا هم که بودن همین آش و همین کاسه بود.. جنگ بود... گرفتاری بود... آخه دلم برا امام زمان میسوزه خب این همه وقت منتظره... بابا ادم شدنی در کار نیست.. چهار تا بمب هسته ای بندازید خلاص .. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۹, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۸/شهریور/۹۳ ۲:۵۷)مرهم نوشته است: حرفتون درسته... ولی انسان عصر ظهوره که هدف و نتیجه خلقت رو به وضوح میبینه. موقعیتش قابل غبطه هست... نصیب هر کسی میشه که لیاقتش رو داشته باشه پس رجعت برای چیه؟ چه کسی که هزار سال قبل فوت شده چه فردی که زمان ظهور زندست مهم تر از زنده بودن در زمان ظهور اینه که لیاقت در کنار حضرت بودن رو داشته باشیم |
|||
|
|
۱۲:۴۱, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۸/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۰)The AmD نوشته است: اون دسته از انسانها که لیاقتش رو داشته باشن، رجعت میکنن و در زمان ظهور حاضر میشن .(شکر خدا کنکور هم که نیست، رقابت باشه، هرکس لیاقتش رو داشته باشه، شامل حالش میشه. ولی خطاب به خودم میگم، کو لیاقت؟؟ چقدر نوشتم و پرید ! عرض کنم ! بله. مسئله ای که هست این هست که این جبری که ما احساس می کنیم و ناشی از عدم ِ حضور ِ عینی ِحضرت ِ حجت هست و این همه بدبختی هایی که بشر داره به دوش می کشه ، به واسطه عدم استفاده از اختیاری هست که ما می تونستیم زمینه ساز حضور حضرت باشیم و این کار رو نتونسیتم هنوز انجام بدهیم . اما چیز خوبی که وجود داره این هست که صبر خداوند برای حضور آدمهای خاص که بتونن این کار رو بکنند ، هنوز باقی هست و به واسطه من بی لیاقت فقط ظهور عقب می افتد و کنسل نمیشود ! این خیلی خوب هست !! |
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
با این حرفا. کسی که لیاقت نداره باید علیه امام زمان بایسته؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۸/شهریور/۹۳ ۲:۵۷)مرهم نوشته است: حرفتون درسته... ولی انسان عصر ظهوره که هدف و نتیجه خلقت رو به وضوح میبینه. موقعیتش قابل قبطه هست...سلام زمان برای هر شخصی فرق داره یعنی درک زمان الان برای بعضی زمان جاهلیت هست و برای بعضی زمان ظهور اگر امام(علیه السلام) ظهور کنند باز تغییری حاصل نمیشود برای کسانی که در زمان جاهلیت هستن و کسانی که در زمان ظهور هستند با ظهور چیزی بیشتر از آنچه دارند حاصل نمیشود یعنی ظهور به خودی خود نمیتواند برای بعضی از افراد حاصلی داشته باشد شما در هر زمانی که باشید میتوانید در زمان جاهلیت باشید یا در زمان ظهور زمان در رشد و رستگاری تعریفش فرق میکنه هستی برای هر شخصی فرق دارد درسته که یک سری استاندارد وجود داره ولی اشخاص در درک اون یکسان نیستند به همین خاطر زمان در تعریف خودش برای هر شخص فرق دارد |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۲۸/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۳ ۱۶:۱۳ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۸/شهریور/۹۳ ۱۵:۳۳)masoudmoosavy نوشته است: سلامبه هیچ وجه قبول ندارم حرفتون رو... زمان ظهور امام زمان رو که عقل ها کامل میشه ... هر انچه همه امامان و پیامبران همه داشتن رو ایشون به تنهایی خواهند داشت از محبوبیت پیامبر تا عدل علی و دم و دستگاه سلیمان... زمانی که خدا اون رو به فرشتگانش وعده داده که نتیجه نهایی خلقت من در اون زمان حاصل میشه.. نتیجه نهایی که فقط خدا میداند و ولا غیر. چجور شما زندگی و درک همچین تاریخی رو با سایر دوره ها مقایسه میکنید؟ درسته شاید در ابتدای ظهور حضرت کمی نوسان وجود داشته باشه تا اوضاع اون طوری که باید بشه بشه. ولی وقتی شد ... باید بود و دید . همینطور اقای عبدالرحمن گفتن .رجعت ما رو به عظمت این دوران آگاه میکنه. اگر اون طور که شما میفرمایید بود . خب خوب ها در هر عصری که میمیرند میروند بهش و پاداش میگیرن. ولی خدا گفته نه. بهشت اوضاعش فرق میکنم. اگر خوب بودید و برای رسیدن به عهد الهی تلاش کرده اید . چه در زمان ظهور و یا هر زمان دیگری رجعت ،این پدیده نادر رو نصیبتون میکنم تا در عصر ظهور باشید و ازش لذت ببرید. حالا بعد تو بهشت هم هستیم در خدمت صالحین |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
صحبت من منافاتی با حرفهای شما نداره
اگر دیگران میتونن برگردن به خاطر این هست که در زمان ظهور خودشون بودن یعنی فردی که هنوز لایق نشده چطور میتونه رجعت کنه! پس در زمان حیات دنیاییش باید در زمان ظهور باشه تا لایق برگشت بشه حالا شاید من چون از تعبیر زمان هر فرد استفاده کردم برای شما سوئ تفاهم شد در برنامه سمت خدا هم در ذیل تفسیر سوره عصر مطالبی گفتن که من به این نتایج رسیدم |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۸/شهریور/۹۳ ۱۶:۳۱)masoudmoosavy نوشته است: صحبت من منافاتی با حرفهای شما نداره میفهمم چی میگید . ولی یک نکته باریک ادم هایی که الان هستن باید به سطح خیلی بالایی برسن که لایق رجعت بشن درسته؟ یعنی از اون طبقه بندی که اقای عبدالرحمن کردن فقط دسته اول .ولی در زمان ظهور واقعی حضرت همه از امکانات بالای اون عصر بهره میگیرند. مگر عده ی خاصی که دشمنی میکنن و نتبود میشن. یعنی برای مردم عادی که زمان ظهور متولد میشن یک امتیاز ویژه وجود داره. و ایا این عدالته؟ |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
نقل قول:یعنی برای مردم عادی که زمان ظهور متولد میشن یک امتیاز ویژه وجود داره. و ایا این عدالته؟اون آدم های عادی در بدترین شرایط ممکن متولد می شن در ظلم و ستم اونهم دربالاترین حد ممکن مسلماً اگه یکی مثل من در اون زمان بود کم می یاورد و آیا این یه امتیاز مثبت هست که دم از عدالتش بزنیم؟ |
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۸/شهریور/۹۳ ۱۸:۵۰)Bidel.s نوشته است: اون آدم های عادی در بدترین شرایط ممکن متولد می شنآقای بیدل کلا در جریان نیستیدا... پا برهنه پریدید وسط .اون زمان پیش از ظهوره که دنیا پر از ظلم میشه... نه بعد از ظهورفکر کنید یکی ده سال بعد از ظهور به دنیا بیاد ... تو اون حیات طیبه. اوج هدف خلقت الهی .. کلا خیلی خوش به حالشه. ان شا الله قسمت بچه هامون بشه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان | علی 110 | 107 | 70,529 |
۹/آبان/۹۷ ۱۱:۵۳ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| کراهت تعیین وقت ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | در جستجوی سختی | 6 | 2,718 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| آیا با ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همه مردم، مسلمان می شوند؟ | میثاق | 6 | 4,088 |
۱۶/مرداد/۹۴ ۵:۳۵ آخرین ارسال: archimolar |
|
| آیا امام خامنه ای واقعا همان سید خراسانیست؟ | "شهید" | 16 | 7,949 |
۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| بازگشت درگذشتگان(رجعت در زمان ظهور) | میثاق | 1 | 2,529 |
۱۷/بهمن/۹۱ ۱۲:۴۸ آخرین ارسال: میثاق |
|
| چه چیز مانع ظهور امام زمان است؟!! | علی 110 | 50 | 23,489 |
۱۵/بهمن/۹۱ ۱۷:۴۶ آخرین ارسال: sarallah |
|
| آیا سال 1433 یا 1391 زمان ظهور است؟ | omoridi | 3 | 2,735 |
۱۴/شهریور/۹۱ ۰:۴۱ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|

)

پا برهنه پریدید وسط .اون زمان پیش از ظهوره که دنیا پر از ظلم میشه... نه بعد از ظهور