| نظرسنجی: به نظرتون چه کسانی را روی صندلی داغ بشونیم؟؟؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 215 رأی | 100% | |
|
ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ
|
|
۱۸:۵۴, ۲۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۳ ۲۰:۱۶ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() . ![]() . همانند سال های قبل امسال هم تاپیک های صندلی داغ (دو تا برای دو نفر) را خواهیم داشت. فقط می مونه اون دو نفر مدیر که شما باید انتخابشون کنید. . این تاپیک تا 28 مهر باز خواهد بود و از فرداش صندلی ها برافروخته خواهند شد... خدا به اون دو نفر رحم کنه... ![]() لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و دو نفری که قراره روی این صندلی بنشینن رو انتخاب کنید.
|
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چه شود!!!
![]() ![]() ببینیم میتونیم یه کاری کنیم النور از نظارت انصراف بده؟!! ![]() (سر صندلی داغ محروم دائم نشیم صلوات!!) |
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۲۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۳ ۲۲:۴۶ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من یه سوال دارم
یه وقت اینجوری نشه که امرا و رئیسان بگردن ببینن کی به کی رای داده گندش در بیاد! من می ترسم رای بدم ![]() من چند تا سوال چهار گزینه ای دارم اگه امکان داشت بگذارید روی اون میزی که جلوی صندلی داغ هست. 1- آیا شما از مقام خود سوء استفاده کرده اید؟ الف) تا دلت بخواد ![]() ب) ریا نشه ولی بعضی وقت ها سو استفاده می کردم ![]() ج) بگذار برم پنلم رو باز کنم می فهمی سوء استفاده یعنی چی ![]() د) نادرشاه توسط زیردستان خود به قتل رسید ![]() 2- آیا از مقام خود سوء استفاده کرده اید؟ الف) این سوال رو دفعه قبل نپرسیدین؟ ![]() ب) این سوال با سوال قبلی مو نمی زنه! ج) سر کاریه! د) لابد طراح این سوال دانشجو هم هست
|
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اتفاقا منم بر خلاف سال های قبل که سوال های مثبت و رسمی پرسیدم قصد دارم یه چند تا سوال درست و حسابی آبدار مطرح کنم
![]() از همین الان خودتونو آماده کنید... |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
از نتایج نظر سنجی خوشحالم
|
|||
|
|
۰:۰۹, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من تازه واردم تجربه این چیزا رو ندارم
یه وقت دعوا نشه نظار بزنن تاپیکو منهدم کنن؟ از الآن بگم که من دو تا قمه زیر تختم دارم ها! حالا ببینم چجوری از زیر بار جواب دادن به دو تا سوال مهم و اساسی من در می رید. خواه پند گیر خواه شَتَکِ بیدل را گیر جدای از شوخی و مزاح و جنگولک بازی و مسخره بازی و اسپم دهی و ... و ... و ... (نو گل عزیزم. لطفا جاهای خالی را پر کن و نتیجه را به کلاس ارئه ده) یاد یه بیت شعر در ایام اسارت افتادم: آنکه آنجا نشیند که مرادش بود/ چنانش بکشند که نخواهد و مرادش نبود
رستاخیز اصلی رو فراموش نکنیم... |
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
یه سوال مگه قرار نیست 2 تا از گرامیان تالار بر روی صندلی داغ بنشینند؟ (۲۱/مهر/۹۳ ۱۸:۵۴)سخنگو نوشته است: چرا پس تو نظر سنجی بیشتر از 2 گرامی رو انخاب کرده اند همکاران ؟ ما بخاطر همین دو شخص گرام رو انتخاب کردیم ، اگر میشد همه رو انتخاب کرد خو همه همه رو انتخاب میکنند. عزیزان پاسخ میدهند؟ ![]() (۲۱/مهر/۹۳ ۱۸:۵۴)سخنگو نوشته است:لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و دو نفری که قراره روی این صندلی بنشینن رو انتخاب کنید. |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
حامد جان! شما که همه رو انتخاب کردی عملا رای خودتو بی تاثیر کردی که برادر عزیز!
![]() شایدهم می خواستی حماسه حضور در انتخابات بیافرینی
|
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله
همه با هم برای داشتن تالاری آباد به مهدی59 رای می دهیم ![]() ![]() مهدی59 قول داده اگه در این انتخابات رای بیاره، کل تالار را آسفالت می کنه و اتوبان دو طبقه احداث می کنه |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۲۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۳ ۱۳:۱۵ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (انتخاب بهترین ها) | سخنگو | 44 | 17,781 |
۲۰/آبان/۹۳ ۱۲:۰۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (همراه با جایزه) | سخنگو | 26 | 12,538 |
۱۵/آبان/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسافر کربلا (چهار نفر) | مسافـر کربلا | 45 | 19,406 |
۱۱/آبان/۹۳ ۱۶:۳۸ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| ویژه تولد تالار 93 - تقدیر و تشکر از همسنگرها + انتقادات | سخنگو | 20 | 9,975 |
۹/آبان/۹۳ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: Hadith |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه تاپیک خوانی (جایزه: بلیت مشهد) | سخنگو | 19 | 8,839 |
۸/آبان/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| پشنهادهای شما برای جشن تولد تالار (سوم آبان) چیه ؟؟؟ ... | سخنگو | 46 | 23,858 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۴۴ آخرین ارسال: مهسا110 |
|
| ویژه تولد تالار 93 - بهترین سرصفحه تالار | mohamad | 36 | 14,615 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: bes01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8144394742/bes01.jpg)
![[تصویر: 08.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143582642/08.jpg)

![[تصویر: mahdi01.gif]](http://s5.picofile.com/file/8145990384/mahdi01.gif)
![[تصویر: Untitled_1.gif]](http://s5.picofile.com/file/8145993776/Untitled_1.gif)