کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویژه تولد تالار 93 - رادیو بیــــــــداری
۳:۲۸, ۲۲/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۲۲:۴۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: bes01.jpg]
[تصویر: 07.jpg]
الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت مولانا و مولاتنا امیرالمومنین علی بن ابی طالب و
فاطمةالزهـــــرا سیدة النســـاء العالمیــــــن و اولادهــــــم المعصومیــــــن علیهــــم الســـلام

[تصویر: antena_radio_sony.jpg]

سلام به هم تالاری های بزرگوار و عرض تبریک عید سعید غدیر
Rose
به حول و قوه الهی اولین برنامه رادیو بیداری رو به مناسبت عید بزرگ ولایت و چهارمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه تقدیمتون میکنیم. کلی هم توش برنامه های خوب از مصاحبه و کلیپ و نمایشنامه خوانی و طنز و... داریم، توضیح اضافه نمیدم که خودتون برید گوش بدید[تصویر: angel.png]

دوستان بسیاری در این کار کمکمون کردن که جا داره از تک تکشون تشکر کنم و به همه خدا قوت بگم:

سید ابراهیم، MohammadMeraj، آفتاب، سرباز منتظر، هادی...، ساجد، مجید املشی، pelaq ،یاسین، زینب خانوم،نورالسادات ،میلاد.م،Agha sayyed،مصباح،Havbb 110،حضرت عشق،mahdy30na ،مجتبی110،شهیداسکندر ،boghz ،بیداری اندیشه، علی 110 ،حسن عزتی و یه بنده خدا و با تشکر از خانواده تالاریمون(عین آخر سریالها شد[تصویر: biggrin.png])

پ.ن1: هر گونه انتقاد و پیشنهادی کاملا پذیرفته می شود.
پ.ن2: قرار بود صبح عید، کار ارائه بشه ولی علی رغم تلاش بسیار دوستان، یه سری مشکلات فنی باعث تاخیر در پخشش شد که پوزش ما را پذیرا باشید.

یا علـــــــــــــــی[تصویر: heart.png]

امضای شیدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، MohammadMeraj ، مجتبی110 ، السا ، حسن عزتي ، هادی... ، سید ابراهیم ، میلاد.م ، mahdy30na ، Agha sayyed ، آفتاب ، sarallah ، soora ، حسنیه ، SAViOR ، Night_World ، Farzaneh ، مهسا110 ، مهشاد ، میم.حسین.الف ، بیداری اندیشه ، انتصـار ، عبدالرحمن ، ساقی ، آسمانه سجادی ، ساجد ، أین المنتظر ، mohamad ، Mahdy2021 ، فاطمه خانم ، Hadith ، m.hossein ، نرگس مهدوی ، 135 ، Banoo ، نورالسادات ، Ramin_Ghn ، حضرت عشق ، سیمرغ ، boghz ، عقیق ، azade ، یه بنده خدا ، مصباح ، فدايي ولايت ، یاوران مهدی ، nafas ، ali0077 ، 21200 ، Justice Bringer ، حسن.س. ، fiftynine

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۳۰, ۲۲/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۳ ۵:۰۶ توسط السا.)
شماره ارسال: #11
آواتار
خدا قوت ب دوستان

کار قشنگی بود، لذت بردیم Smile

یکی از قشنگترین بخش هاش، بخش طنزش بود Wink، افرین Smile

از دونه دونه عزیزان تشکر میکنم بابت زحمت هایی ک کشیدن، برای اولین بار، کار خیلی خوبی بودRose

ی نکته کوچولو بگم ک توی انتخاب آهنگ ها، یکمی ب بقیه سلیقه ها هم بپردازین ... ریتم و سبک آهنگها، قشنگ بود، اما خب حداقل من یک نفر رو ک زیاد جذب نکرد، میتونست سلیقه های متفاوت تر رو دربر بگیره

و ی چیز کوچولوی دیگه اینکه ریتم پیش روی کمی کند بود، میتونست سریع تر باشه ...

در کل کار خیلی خوبی بود
بچه هاااا .... مچکریم Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، شیدا ، یاســین ، sarallah ، مهشاد ، آفتاب ، بیداری اندیشه ، هادی... ، MohammadMeraj ، Mohammad Trust ، شهیدطیبه واعظی ، ساجد ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، Farzaneh
۱۹:۵۲, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
یه نکته دیگه که الان یادم اومد.

مهم نیست که مدت زمان برنامه چند دقیقه باشه مهم اینه که اون چند دقیقه پراز محتوا و جذاب باشهBig Grin

حتی اگه کل برنامه 15 دقیقه هم باشه خوبه اما سعی بشه همین 15 دقیقه بهترین محتوا ها رو از لحاظ فنی و معنوی داشته باشیم ، قطعا اینطوری مخاطبان افزایش پیدا میکنه

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، میلاد.م ، مهشاد ، Farzaneh ، آفتاب ، بیداری اندیشه ، یاســین ، هادی... ، MohammadMeraj ، Mohammad Trust ، شهیدطیبه واعظی ، السا ، حسن عزتي ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، حضرت عشق
۲۱:۵۹, ۲۲/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۳ ۲۳:۰۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #13
آواتار
دستتون درد نکنه.

خسته نباشد.

صداپیشگان حرفه ای بودن آدم فک میکرد داره رادیو گوش میده واقعا.Smile البته گاهیم فک میکرد داره قصه گوش میده.Big Grin

تایمش خیلی زیاد بود . میتونست کوتاهتر باشه. سروداش کمتر باشهBig Grin

به جای مصاحبه هم میشد مثلا ی بخشی داشتید به عنوان جمع بندیه تاپیک فلان!حالا هر تاپیکی که بود.به نظرم وقتی راجع به تاپیکی زنده بحث بشه، اون تاپیک جون میگیره و این خیلی خوبهSmile

یه ذره به تالار بیشتر تر ربطش میدادید بهتر بود فک کنمSmile

در مورد محتوا هم نظر بخواید ما هستیم.

طنزش ی ذره بی مزه بود.

در نهایت از زحماتی ک کشیدید تشکر میکنم. برای بار اول خیلی عالی بود...

آها یه چیزم الان یادم افتاد

هیجان نداشت اصلا.

بابا ما جوونیما

میتونید از رادیو جوان یاد بگیرید مثلاBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آفتاب ، هادی... ، MohammadMeraj ، Mohammad Trust ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، ساجد ، السا ، حسن عزتي ، مجید املشی ، sarallah ، سید ابراهیم ، Ali#59 ، Farzaneh ، حضرت عشق
۰:۱۳, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۲/مهر/۹۳ ۲۱:۵۹)mahpare نوشته است:  هیجان نداشت اصلا.

بابا ما جوونیما

میتونید از رادیو جوان یاد بگیرید مثلاBig Grin

منظور خانم مه پاره اینه که از اون اهنگا بذارید که هادی گفت 10 - 2 Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، هادی... ، شهیدطیبه واعظی ، مجتبی110 ، شیدا ، ساجد ، حسن عزتي ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، Ali#59 ، حضرت عشق
۱:۱۹, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۳/مهر/۹۳ ۰:۱۳)Mohammad Trust نوشته است:  منظور خانم مه پاره اینه که از اون اهنگا بذارید که هادی گفت 10 - 2 Big Grin

من همین جا تکذیب میکنمDodgy

من اصلا اطلاع ندارم از آهنگهای 10-2 Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، آفتاب ، هادی... ، حضرت عشق
۲:۱۳, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
من خودم همین جا از همه عزیزانی مه از بخش طنز تقدیر و تشکر کردن ... تقدیر و تشکر میکنم RoseRoseRoseRose

چنین انسان متواضعی هستم من ... و البته نمک شناس ...Big Grin

منم از همین تریبون استفاده میکنم و از همه عزیزانی که در تهیه این برنامه دست ب دست هم دادن تشکر میکنم
خدا قوت بچه ها ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، شیدا ، Mohammad Trust ، السا ، حسن عزتي ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، آفتاب ، سید ابراهیم ، MohammadMeraj ، هادی... ، Farzaneh ، مجتبی110 ، حضرت عشق
۳:۳۱, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
خیلی خوب شده بود .
تشکر می کنم .Smile

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، شیدا ، حسن عزتي ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، آفتاب ، سید ابراهیم ، MohammadMeraj ، هادی... ، Farzaneh ، حضرت عشق
۹:۱۲, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
به نام خدا
.
.

بسیار سپاسگزارم از مجموعه ای که با تلاش فراوان رادیو بیداری را راه اندازی کرده و اولین شماره ازآن را منتشر نمودند.Heart

آیتم های خوبی در اولین کار موجود بود

این آیتم ها از نظر محتوایی میتواند در تولیدات بعدی رادیو بیداری،بهتر و بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد،علی الخصوص اینکه تعادل پخش بین نوا و محتوا را با دقت بیشتری میتوان اعمال کرد.

امید که در رادیو بیداری بعدی،با تلاش دوستان و همکاری بهتر و بیشتر کاربران تالار ،برنامه ای کاربردی تر و اصولی تر که مشخصه یک تالار گفتمان در راستای بیداری اندیشه و علی الخصوص مباحث مهدویت و آخرالزمان است تولید خواهد شد و بی شک این حرکت بزرگ از افتخارات تالار در دنیای مجازی است.

یاعلی (علیه السلام) مدد است.

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، مجید املشی ، آفتاب ، sarallah ، السا ، سید ابراهیم ، Ali#59 ، MohammadMeraj ، هادی... ، Farzaneh ، مجتبی110 ، حضرت عشق
۱۴:۴۳, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
میگم نظرتون چیه این رادیو رو توی وبلاگ هم بزارید؟
برای پخش آنلاین...+ آرشیو؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، MohammadMeraj ، شهیدطیبه واعظی ، هادی... ، آفتاب ، مجتبی110 ، Farzaneh ، Havbb 110 ، السا ، حضرت عشق
۱۴:۵۳, ۲۳/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۳ ۱۵:۲۲ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #20
آواتار
بسم الله
سلام علیکم

از تک تک عزیزانی که بصورت فشرده همت کرده و این برنامه زیبا را طراحی و اجرا نمودند کمال سپاسگزاری را دارم . ان شاء الله که این اولین ،آخرین کار نباشد و با پشتکار و جدیت بیشتر و با محتوای بهتر و متنوع تری ادامه یابد .
خداوند پشت و پناهتان .

موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، شیدا ، MohammadMeraj ، میلاد.م ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، میم.حسین.الف ، السا ، هادی... ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]