|
ویژه تولد تالار 93 - رادیو بیــــــــداری
|
|
۳:۲۸, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۲۲:۴۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت مولانا و مولاتنا امیرالمومنین علی بن ابی طالب و فاطمةالزهـــــرا سیدة النســـاء العالمیــــــن و اولادهــــــم المعصومیــــــن علیهــــم الســـلام ![]() سلام به هم تالاری های بزرگوار و عرض تبریک عید سعید غدیر ![]() به حول و قوه الهی اولین برنامه رادیو بیداری رو به مناسبت عید بزرگ ولایت و چهارمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه تقدیمتون میکنیم. کلی هم توش برنامه های خوب از مصاحبه و کلیپ و نمایشنامه خوانی و طنز و... داریم، توضیح اضافه نمیدم که خودتون برید گوش بدید ![]() دوستان بسیاری در این کار کمکمون کردن که جا داره از تک تکشون تشکر کنم و به همه خدا قوت بگم: سید ابراهیم، MohammadMeraj، آفتاب، سرباز منتظر، هادی...، ساجد، مجید املشی، pelaq ،یاسین، زینب خانوم،نورالسادات ،میلاد.م،Agha sayyed،مصباح،Havbb 110،حضرت عشق،mahdy30na ،مجتبی110،شهیداسکندر ،boghz ،بیداری اندیشه، علی 110 ،حسن عزتی و یه بنده خدا و با تشکر از خانواده تالاریمون(عین آخر سریالها شد )پ.ن2: قرار بود صبح عید، کار ارائه بشه ولی علی رغم تلاش بسیار دوستان، یه سری مشکلات فنی باعث تاخیر در پخشش شد که پوزش ما را پذیرا باشید. یا علـــــــــــــــی
![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۰, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۳ ۵:۰۶ توسط السا.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خدا قوت ب دوستان
کار قشنگی بود، لذت بردیم ![]() یکی از قشنگترین بخش هاش، بخش طنزش بود ، افرین ![]() از دونه دونه عزیزان تشکر میکنم بابت زحمت هایی ک کشیدن، برای اولین بار، کار خیلی خوبی بود ![]() ی نکته کوچولو بگم ک توی انتخاب آهنگ ها، یکمی ب بقیه سلیقه ها هم بپردازین ... ریتم و سبک آهنگها، قشنگ بود، اما خب حداقل من یک نفر رو ک زیاد جذب نکرد، میتونست سلیقه های متفاوت تر رو دربر بگیره و ی چیز کوچولوی دیگه اینکه ریتم پیش روی کمی کند بود، میتونست سریع تر باشه ... در کل کار خیلی خوبی بود بچه هاااا .... مچکریم
|
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
یه نکته دیگه که الان یادم اومد.
مهم نیست که مدت زمان برنامه چند دقیقه باشه مهم اینه که اون چند دقیقه پراز محتوا و جذاب باشه ![]() حتی اگه کل برنامه 15 دقیقه هم باشه خوبه اما سعی بشه همین 15 دقیقه بهترین محتوا ها رو از لحاظ فنی و معنوی داشته باشیم ، قطعا اینطوری مخاطبان افزایش پیدا میکنه |
|||
|
|
۲۱:۵۹, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۳ ۲۳:۰۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دستتون درد نکنه.
خسته نباشد. صداپیشگان حرفه ای بودن آدم فک میکرد داره رادیو گوش میده واقعا. البته گاهیم فک میکرد داره قصه گوش میده.![]() تایمش خیلی زیاد بود . میتونست کوتاهتر باشه. سروداش کمتر باشه ![]() به جای مصاحبه هم میشد مثلا ی بخشی داشتید به عنوان جمع بندیه تاپیک فلان!حالا هر تاپیکی که بود.به نظرم وقتی راجع به تاپیکی زنده بحث بشه، اون تاپیک جون میگیره و این خیلی خوبه ![]() یه ذره به تالار بیشتر تر ربطش میدادید بهتر بود فک کنم ![]() در مورد محتوا هم نظر بخواید ما هستیم. طنزش ی ذره بی مزه بود. در نهایت از زحماتی ک کشیدید تشکر میکنم. برای بار اول خیلی عالی بود... آها یه چیزم الان یادم افتاد هیجان نداشت اصلا. بابا ما جوونیما میتونید از رادیو جوان یاد بگیرید مثلا
|
|||
|
|
۰:۱۳, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۱:۱۹, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۲:۱۳, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من خودم همین جا از همه عزیزانی مه از بخش طنز تقدیر و تشکر کردن ... تقدیر و تشکر میکنم
![]() ![]() ![]() ![]() چنین انسان متواضعی هستم من ... و البته نمک شناس ... ![]() منم از همین تریبون استفاده میکنم و از همه عزیزانی که در تهیه این برنامه دست ب دست هم دادن تشکر میکنم خدا قوت بچه ها ... |
|||
|
|
۳:۳۱, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
خیلی خوب شده بود .
تشکر می کنم .
|
|||
|
|
۹:۱۲, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
به نام خدا .. بسیار سپاسگزارم از مجموعه ای که با تلاش فراوان رادیو بیداری را راه اندازی کرده و اولین شماره ازآن را منتشر نمودند. ![]() آیتم های خوبی در اولین کار موجود بود این آیتم ها از نظر محتوایی میتواند در تولیدات بعدی رادیو بیداری،بهتر و بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد،علی الخصوص اینکه تعادل پخش بین نوا و محتوا را با دقت بیشتری میتوان اعمال کرد. امید که در رادیو بیداری بعدی،با تلاش دوستان و همکاری بهتر و بیشتر کاربران تالار ،برنامه ای کاربردی تر و اصولی تر که مشخصه یک تالار گفتمان در راستای بیداری اندیشه و علی الخصوص مباحث مهدویت و آخرالزمان است تولید خواهد شد و بی شک این حرکت بزرگ از افتخارات تالار در دنیای مجازی است. یاعلی (علیه السلام) مدد است.
|
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
میگم نظرتون چیه این رادیو رو توی وبلاگ هم بزارید؟
برای پخش آنلاین...+ آرشیو؟؟ |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۲۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۳ ۱۵:۲۲ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم از تک تک عزیزانی که بصورت فشرده همت کرده و این برنامه زیبا را طراحی و اجرا نمودند کمال سپاسگزاری را دارم . ان شاء الله که این اولین ،آخرین کار نباشد و با پشتکار و جدیت بیشتر و با محتوای بهتر و متنوع تری ادامه یابد . خداوند پشت و پناهتان . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رادیو بیـــــــــــداری 5 ... ویژه برنامه ی نوروز فاطمی | آفتاب | 6 | 18,103 |
۱۰/فروردین/۹۴ ۱۷:۴۱ آخرین ارسال: شیدا |
|
| رادیو بیـــــــــــــداری 4 ... تولد یک انقلاب | شیدا | 15 | 13,057 |
۲۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۲۸ آخرین ارسال: رضوانه |
|
| رادیو بیـــــــــــــداری 3 ... ویژه برنامه ماه صفر | شیدا | 14 | 14,174 |
۸/دی/۹۳ ۱۶:۰۷ آخرین ارسال: یاســین |
|
| رادیو بیـــــــــــــداری ... ویژه برنامه محرم | شیدا | 20 | 15,877 |
۱۹/آبان/۹۳ ۱۲:۰۴ آخرین ارسال: عقیق |
|

![[تصویر: bes01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8144394742/bes01.jpg)
![[تصویر: 07.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143582626/07.jpg)
![[تصویر: antena_radio_sony.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8145894984/antena_radio_sony.jpg)

![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)
)![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)

، افرین